יורוליג מחזור 24 - פרטיזן חוץ - 23/1 21:30
ספורט חמש באקסטזה- צרות בחדר ההלבשה, מיציץ׳ (מקום 41 במפעל בדקות) מתלונן על מספר הדקות שלו. איך הם אוהבים…
-
תא מרבוטא
- קיבל.ה 823 לייקים
-
Nati
- קיבל.ה 2723 לייקים
אשכול שמראה בדיוק למה זה פורום של סטייקים.
תחילת המשחק,זבל של קבוצה,חרא של שחקנים,ואז וואו,איזה משחק,איזו קבוצה.והופ עוד פעם מתהפכים(למרות שמומחים יודעים שאסור להפוך סטייק פעמיים)איזה זבלים חרא של מאמן.
תחילת המשחק,זבל של קבוצה,חרא של שחקנים,ואז וואו,איזה משחק,איזו קבוצה.והופ עוד פעם מתהפכים(למרות שמומחים יודעים שאסור להפוך סטייק פעמיים)איזה זבלים חרא של מאמן.
-
תא מרבוטא
- קיבל.ה 823 לייקים
1. לאבד 27 נקודות יתרון זה כישרון. אז אפשר להבין את העצבים. במובן מסוים יותר מהפסד לריאל בנקודה.
2. הקבוצה נראית במצב לא טוב למרות נצחונות. מול גליל בליגה סיימנו מחצית כמעט בשיוויון. וגליל בתחתית.
3. יש גם כאלו שממש לא סטייקים. הם לא סובלים את הקבוצה מכל מיני סיבות ועקביים בלבקר אותה.
- DJSavta
- קיבל.ה 428 לייקים
הרבה זמן לא ראיתי כאלה חגיגות בספורט5, אולי רק כשמכבי מנצחים
-
תא מרבוטא
- קיבל.ה 823 לייקים
-
gershon
- קיבל.ה 342 לייקים
-
קפבלנקה
- קיבל.ה 812 לייקים
לא רואה כדורסל ולא מבין בענף.
אבל יש פה גרף מאתר פולימרקט שמראה מה הסיכוי שהפועל תנצח (גם בשעות שלפני המשחק וגם לאורך המשחק עצמו).
הירידה בסוף זה ירידה מ-97.7% ל-0.4%.
לא מבין מה לעזאזל קרה שם אבל זה מטורף בכל קנה מידה.

אבל יש פה גרף מאתר פולימרקט שמראה מה הסיכוי שהפועל תנצח (גם בשעות שלפני המשחק וגם לאורך המשחק עצמו).
הירידה בסוף זה ירידה מ-97.7% ל-0.4%.
לא מבין מה לעזאזל קרה שם אבל זה מטורף בכל קנה מידה.

-
Nati
- קיבל.ה 2723 לייקים
לא שזה מצדיק את הנפילה,אבל כולם שוכחים שאתמול הפועל הייתה חסרה את הדבק שלה.
אני בטוח שאם הוא היה משחק אתמול,הפועל לא הייתה מפסידה את המשחק הזה.
אני בטוח שאם הוא היה משחק אתמול,הפועל לא הייתה מפסידה את המשחק הזה.
- DJSavta
- קיבל.ה 428 לייקים
-
Xavi
- קיבל.ה 1679 לייקים
בראיינט לא בראיינט, ב27 הפרש איטודיס צריך לנצח גם עם 5 ישראלים על הפרקט
אני זוכר את הדקות האחרונות ושואל את עצמי למה לא עושים פאול? היה גם פאול לתת ב2 דק האחרונות. למה לתת צ'אנס לחטוף שלשה? וגם אחרי שנגמרו העבירות, שלח אותם לקו. העיקר לא לחטוף עוד שלשה. זה היה פשוט מטומטם
אני זוכר את הדקות האחרונות ושואל את עצמי למה לא עושים פאול? היה גם פאול לתת ב2 דק האחרונות. למה לתת צ'אנס לחטוף שלשה? וגם אחרי שנגמרו העבירות, שלח אותם לקו. העיקר לא לחטוף עוד שלשה. זה היה פשוט מטומטם
- קפטן ג'ק
- קיבל.ה 652 לייקים
פאקינג בעיטה מפוארת בדלי, ברמה של רוטמן ואלקוקין פנדליסטים בדרבי.
אין מה לעשות, הפסדים שהיו בידיים ונזלו מבין האצבעות הם הכי כואבים ומסתכלים.
גם אחרי שהם גילחו את ה-27 הפרש, היו כמה הזדמנויות לנצח את המשחק בדקה האחרונה לפני ההארכה, ובדקה הראשונה של ההארכה (מ-6 נקודות בפוטנציה עשינו רק 2 עם ההרחקה של המאמן שלהם והבלתי ספורטיבית של קלאתס).
המשבר הוא משבר, חדר ההלבשה לא שקט, הישראלים מתוסכלים בצדק. המחצית הראשונה הטובה מול פרטיזן, עם השלשות שנכנסו והריצות מסל אל סל - זה החריג כרגע.
לא יודע אם לצרף שחקן נוסף זר ליורוליג עכשיו יעזור במשהו. איטודיס צריך להוציא את העגלה הזו מהבוץ ולדעתי הוא יצליח, אבל זה יצריך ממנו להרחיב את הרוטציה ולתת דקות לכולם, בכל משחק.
אין מה לעשות, הפסדים שהיו בידיים ונזלו מבין האצבעות הם הכי כואבים ומסתכלים.
גם אחרי שהם גילחו את ה-27 הפרש, היו כמה הזדמנויות לנצח את המשחק בדקה האחרונה לפני ההארכה, ובדקה הראשונה של ההארכה (מ-6 נקודות בפוטנציה עשינו רק 2 עם ההרחקה של המאמן שלהם והבלתי ספורטיבית של קלאתס).
המשבר הוא משבר, חדר ההלבשה לא שקט, הישראלים מתוסכלים בצדק. המחצית הראשונה הטובה מול פרטיזן, עם השלשות שנכנסו והריצות מסל אל סל - זה החריג כרגע.
לא יודע אם לצרף שחקן נוסף זר ליורוליג עכשיו יעזור במשהו. איטודיס צריך להוציא את העגלה הזו מהבוץ ולדעתי הוא יצליח, אבל זה יצריך ממנו להרחיב את הרוטציה ולתת דקות לכולם, בכל משחק.
תקרת שכר, יא חביבי ! רק תקרת שכר (בכדורסל וגם בכדורגל) !
נראה מה יהיה מחר מול מעצמת הכדורסל מבאר שבע
-
תא מרבוטא
- קיבל.ה 823 לייקים
ונניח שיהיה מה שאתה ואני חוששים ממנו יקרה
מה אז? תשאיר את דדאס על הקווים?
תחתים את פרנקו שמאשים את כל העולם ואשתו בהפסדים?
תפנה לאוברדוביץ שכבר החליט לפרוש?
תנסה לגנוב את אברהמי לזכר הימים הטובים ויאשימו אותך שאתה מכביסט כמו עם גייקובן ועפולה?
גם אם נפסיד מחר, לאתר מאמן מתאים לוקח זמן
-
Red Or Dead
- קיבל.ה 406 לייקים
-
הוקיץ'
- קיבל.ה 8006 לייקים
איך לעזאזל מתאוששים מהמשחק אתמול?
זה לא מפסיק לרוץ לי בראש כמו תאונת רכבת בהילוך איטי.
זה לא מפסיק לרוץ לי בראש כמו תאונת רכבת בהילוך איטי.
-
הוקיץ'
- קיבל.ה 8006 לייקים
במקומך הייתי מחזיר את הקרם והממחטות למגירה.Red Or Dead כתב: ↑24 ינואר 2026, 16:49בעיקר מעניין האם הקהילה תצליח לקטון למספר תלת ספרתי של אוהדים במשחק ״בית״
-
יותם שירן הלא מקורי
- קיבל.ה 74 לייקים
-
Xavi
- קיבל.ה 1679 לייקים
-
יהלום14אדום
- קיבל.ה 1365 לייקים
בנינו קבוצה עם כל כך הרבה כוכבים עדי שזה יהיה תירוץ להפסד לקבוצה כזו? פציעות זה חלק מהמשחק ואוי חהו אם אנחנו ככה מתפרקים ברבע וחצי בגלל חיסור של שחקן.
יאללה הביתה!!!
-
יהלום14אדום
- קיבל.ה 1365 לייקים
לאט לאט אתה הופך לכותב הכי מעיק וזה חתיכת הישג שלילי.Red Or Dead כתב: ↑24 ינואר 2026, 16:49בעיקר מעניין האם הקהילה תצליח לקטון למספר תלת ספרתי של אוהדים במשחק ״בית״
יאללה הביתה!!!
-
Red Or Dead
- קיבל.ה 406 לייקים
שחרר ממני, יש עוד 8,000 אוהדים אחרים…
-
Red_man
- קיבל.ה 2067 לייקים
נראה לך??? שאול שלנו בעונג שבת מתמשך, כל הסופ״ש הוא באורגזמה מטורפת. כל פעם שיהיה לו קצת קשה ועצוב הוא יחזור למשחק הזה ויוציא את הטישו
-
הוקיץ'
- קיבל.ה 8006 לייקים
שחרר מאיתנו ואני אשחרר ממך.Red Or Dead כתב: ↑24 ינואר 2026, 18:09שחרר ממני, יש עוד 8,000 אוהדים אחרים…הוקיץ' כתב: ↑24 ינואר 2026, 17:22במקומך הייתי מחזיר את הקרם והממחטות למגירה.Red Or Dead כתב: ↑24 ינואר 2026, 16:49
בעיקר מעניין האם הקהילה תצליח לקטון למספר תלת ספרתי של אוהדים במשחק ״בית״
לא בא לי טוב שונאי הפועל שמגיעים לכאן להתגרות אחרי כל הפסד או משחק רע.
-
gershon
- קיבל.ה 342 לייקים
חייב לציין איזה דעה לא פופולארית.
הפועל תל אביב לא משחקת טוב כבר 4-5 משחקים, אמת.
מיציץ נכון להיום ואולי עד סוף החוזה היקר שלו הוא לא המיציץ שעזב את אירופה, רחוק מזה, אמת.
הישראלים לא רואים דקות, אמת.
והמשחק מול פרטיזן היה יוצא דופן באיבוד 27 נקודות, אמת.
ועכשיו, אנא פרופורציה. אני רואה כתבות על שהפועל זה בלון שהתפוצץ, דיבורים על ירידה מהיורוליג, מה נסגר אנשים?
בואו נדייק כמה דברים, פנאתינייקוס הפייבוריטית לזכיה קיבלה בראש ממכבי לפני כמה ימים.
הפועל מקום ראשון ביורוליג.
אלייזה בראיינט, עזבו MVP של יורוליג או לא, השחקן הכי טוב של הפועל- לא שיחק אתמול.
בלייקני בתקופת חושך.
וגם איטודיס לא בשיאו, אפשר להגיד את זה.
הישראלים של הפועל לא מספיק טובים, אגב גם אלו של מכבי לא מספיק טובים, ההשוואה הזאת מצחיקה אותי. צריך להזכיר לפרשנים איזו מקום מכבי של סורקין ובלאט כבר 2 עונות?
עדיין הקבוצה מרשימה, עדיין הקבוצה פתחה לפרטיזן את השושנה במחצית הראשונה.
עדיין הקבוצה הזאת מפלצתית וגם במחצית שחורה בממדים היסטוריים שיחקה ושחקה את היריבה עד לשניות האחרונות.
התגובות שאני קורא על גבול האילוז עם ההספדים המפוארים.
הפועל היא לא הקבוצה הכי טובה באירופה, היא בטופ 6-7, ותצטרך להילחם עד סוף העונה.
היא לא תשאר במקום הראשון כי יש קבוצות מוכשרות ובכושר טוב יותר אך היא תיאבק על הפלייאוף או הפלייאין- זו הרמה שהקבוצה נבנתנה.
אני מזכיר שמיציץ חתם אחרון, לפניו סגל השחקנים נבנה להילחם על הטופ 8, ורק איתו התחילו לדבר על פיינל פור.
בואו נתרכז במטרות של הקבוצה ובחייאת חלאס עם ההספדים והחרדות.
יאללה נתן בראש.
הפועל תל אביב לא משחקת טוב כבר 4-5 משחקים, אמת.
מיציץ נכון להיום ואולי עד סוף החוזה היקר שלו הוא לא המיציץ שעזב את אירופה, רחוק מזה, אמת.
הישראלים לא רואים דקות, אמת.
והמשחק מול פרטיזן היה יוצא דופן באיבוד 27 נקודות, אמת.
ועכשיו, אנא פרופורציה. אני רואה כתבות על שהפועל זה בלון שהתפוצץ, דיבורים על ירידה מהיורוליג, מה נסגר אנשים?
בואו נדייק כמה דברים, פנאתינייקוס הפייבוריטית לזכיה קיבלה בראש ממכבי לפני כמה ימים.
הפועל מקום ראשון ביורוליג.
אלייזה בראיינט, עזבו MVP של יורוליג או לא, השחקן הכי טוב של הפועל- לא שיחק אתמול.
בלייקני בתקופת חושך.
וגם איטודיס לא בשיאו, אפשר להגיד את זה.
הישראלים של הפועל לא מספיק טובים, אגב גם אלו של מכבי לא מספיק טובים, ההשוואה הזאת מצחיקה אותי. צריך להזכיר לפרשנים איזו מקום מכבי של סורקין ובלאט כבר 2 עונות?
עדיין הקבוצה מרשימה, עדיין הקבוצה פתחה לפרטיזן את השושנה במחצית הראשונה.
עדיין הקבוצה הזאת מפלצתית וגם במחצית שחורה בממדים היסטוריים שיחקה ושחקה את היריבה עד לשניות האחרונות.
התגובות שאני קורא על גבול האילוז עם ההספדים המפוארים.
הפועל היא לא הקבוצה הכי טובה באירופה, היא בטופ 6-7, ותצטרך להילחם עד סוף העונה.
היא לא תשאר במקום הראשון כי יש קבוצות מוכשרות ובכושר טוב יותר אך היא תיאבק על הפלייאוף או הפלייאין- זו הרמה שהקבוצה נבנתנה.
אני מזכיר שמיציץ חתם אחרון, לפניו סגל השחקנים נבנה להילחם על הטופ 8, ורק איתו התחילו לדבר על פיינל פור.
בואו נתרכז במטרות של הקבוצה ובחייאת חלאס עם ההספדים והחרדות.
יאללה נתן בראש.
- 7even
- קיבל.ה 3969 לייקים
אם אתה כ"כ שונא הפועל ואת האוהדים שלה עד לרמה של לחגוג כל הפסד שלה וכל תקופה לא משו שלה, למה אתה פה בעצם?Red Or Dead כתב: ↑24 ינואר 2026, 16:49בעיקר מעניין האם הקהילה תצליח לקטון למספר תלת ספרתי של אוהדים במשחק ״בית״
באמת שואל. הרי אוהד הפועל אתה לא, אז מה בעצם אתה עושה בפורום שדים?
קח, נדמה לי שזה שלהם אבל מודה שלא בטוח. בית שבו אני בטוח שתרגיש בנוח בכל הפסד של הפועל. יותר מפה בוודאות. גם יש שם קהילה.
https://forum.12p.co.il/
יחד, רק יחד! 
-
Red Or Dead
- קיבל.ה 406 לייקים
נחמד לקבל המלצות מאחד שמכנה אוהדי הפועל ״ארגון טרור״, אבל לא תודה
אני אגב הייתי בפורום הזה עוד לפני שהוא היה הפורום הזה, באדום לוהט.
בכל מקרה, אם לא נאים לך אוהדים כמוני, אתה יכול לבקש מהמשתמש הוקיץ׳ להלוות לך כמה מתוך ה8,000 שהוא מדמיין.
בכל מקרה, אם לא נאים לך אוהדים כמוני, אתה יכול לבקש מהמשתמש הוקיץ׳ להלוות לך כמה מתוך ה8,000 שהוא מדמיין.
-
Nati
- קיבל.ה 2723 לייקים
אז היו גם אוהדי מכבי בית״ר חיפה,אפילו ב״ש בני-יהודה והפועל חיפה.Red Or Dead כתב:נחמד לקבל המלצות מאחד שמכנה אוהדי הפועל ״ארגון טרור״, אבל לא תודה
- porthos
- קיבל.ה 225 לייקים
תשמע זה שאתה חוגג הפסדים של הפועל זה שלך. אבל למה את חוגג אותם פה? אתה בא להתגרות ואז מתלונן כאשר נותנים לך את מבוקשך? לך תחגוג הפסדים של הפועל עם החברים שלך, מה אתה רוצה מאיתנו? שחרר אותנו מהתסכול המכביסטי שלך, אין לך איזה מחאה נגד פדרמן? סע מפהRed Or Dead כתב: ↑24 ינואר 2026, 22:42 נחמד לקבל המלצות מאחד שמכנה אוהדי הפועל ״ארגון טרור״, אבל לא תודה
-
רק הפועל
- קיבל.ה 2979 לייקים
כאלה שלא אוהבים את עופר אוטומטית הופכים לשונאים של הקבוצה ואחר כך לא מבינים את התלונות
-
Adam
- קיבל.ה 160 לייקים
אתה צודק, אכן יש מעט אוהדים במשחק הבית.Red Or Dead כתב: ↑24 ינואר 2026, 16:49בעיקר מעניין האם הקהילה תצליח לקטון למספר תלת ספרתי של אוהדים במשחק ״בית״
זה פוגע בהפועל, שאותה אתה אוהב. האם אתה משכנע אוהדים להגיע למשחקי הבית, על מנת שהקבוצה שלך לא תיפגע?
סליחה שאני חוזזר על עצמי, לא ענית לי בפעם הקודמת.
-
Red Or Dead
- קיבל.ה 406 לייקים
תשמע, זה שגילית שלהפועל יש מועדון כדורסל ברגע שהגיע מיליארדר זה שלך.porthos כתב: ↑25 ינואר 2026, 09:01תשמע זה שאתה חוגג הפסדים של הפועל זה שלך. אבל למה את חוגג אותם פה? אתה בא להתגרות ואז מתלונן כאשר נותנים לך את מבוקשך? לך תחגוג הפסדים של הפועל עם החברים שלך, מה אתה רוצה מאיתנו? שחרר אותנו מהתסכול המכביסטי שלך, אין לך איזה מחאה נגד פדרמן? סע מפהRed Or Dead כתב: ↑24 ינואר 2026, 22:42 נחמד לקבל המלצות מאחד שמכנה אוהדי הפועל ״ארגון טרור״, אבל לא תודה
מה לעשות שיש אנשים שהיו מנויים 20 שנה לפני כן וגם פקדו את אוסישקין, ובכל זאת יש להם ביקורת על הפיכת הפועל תל אביב ללגיון זרים שמתנהל בצורה בזיונית כלפי השחקנים הישראלים שלו?
לא טוב לך? תפתח פורום חדש(משמרות המהפכה של היכל הספורט ביד אליהו או משהו כזה).
אם רק אני הייתי הבעיה, לא היה מגיע למשחקי הקבוצה היקרה בתולדות הספורט הישראלי פחות קהל מהכמות שהגיעה לדרייב אין בימים בהם נאבקנו נגד הירידה.Adam כתב: ↑25 ינואר 2026, 09:09אתה צודק, אכן יש מעט אוהדים במשחק הבית.Red Or Dead כתב: ↑24 ינואר 2026, 16:49בעיקר מעניין האם הקהילה תצליח לקטון למספר תלת ספרתי של אוהדים במשחק ״בית״
זה פוגע בהפועל, שאותה אתה אוהב. האם אתה משכנע אוהדים להגיע למשחקי הבית, על מנת שהקבוצה שלך לא תיפגע?
כנראה שהבעיה חריפה יותר. עדיין אפשר לתקן, אולי. בתור מישהו שמגיע, מקווה שתפעל בנידון, ותעזור להפסיק את הפגיעה בקבוצה שאנחנו אוהבים.
-
Adam
- קיבל.ה 160 לייקים
לא אמרתי שרק אתה הבעיה, אבל כל אחד שלא מגיע הוא חלק מזה שיש מעט קהל שתומך ודוחף את הפועל האהובה. אני מנסה לשכנע בהחלט אנשים להגיע וזו הפעולה שלי בנידון, כדי שתהיה יותר דחיפה מהיציעים.Red Or Dead כתב: ↑25 ינואר 2026, 09:20אם רק אני הייתי הבעיה, לא היה מגיע למשחקי הקבוצה היקרה בתולדות הספורט הישראלי פחות קהל מהכמות שהגיעה לדרייב אין בימים בהם נאבקנו נגד הירידה.Adam כתב: ↑25 ינואר 2026, 09:09אתה צודק, אכן יש מעט אוהדים במשחק הבית.Red Or Dead כתב: ↑24 ינואר 2026, 16:49
כנראה שהבעיה חריפה יותר. עדיין אפשר לתקן, אולי. בתור מישהו שמגיע, מקווה שתפעל בנידון, ותעזור להפסיק את הפגיעה בקבוצה שאנחנו אוהבים.
האם אתה משכנע אנשים להגיע? לא ענית לי. צריך כמובן גם לשכנע אחרים שישכנעו אחרים להגיע, לי ולך הקטנים יש יחסית מעט כוח.
- porthos
- קיבל.ה 225 לייקים
אתה בא לקבוע מי אוהד ומי לא? אני מנוי מ2013 אבל זה לא רלוונטי כי אתה תמשיך לחגוג הפסדים ולחכות בהפועל בפינה ולקרוא לעצמך אוהד, אם אלו השקרים שאתה מספר לעצמך אלוהים יודע איזה שקרים אתה מספר לנו. מי ששמח בהפסדים של הקבוצה, שרוצה לראות אותה קורסת ומתפרקת אינו אוהד הוא שונא. ושונאי הפועל יש הרבה ואתה חלק מהם. ברכות.Red Or Dead כתב: ↑25 ינואר 2026, 09:20תשמע, זה שגילית שלהפועל יש מועדון כדורסל ברגע שהגיע מיליארדר זה שלך.porthos כתב: ↑25 ינואר 2026, 09:01תשמע זה שאתה חוגג הפסדים של הפועל זה שלך. אבל למה את חוגג אותם פה? אתה בא להתגרות ואז מתלונן כאשר נותנים לך את מבוקשך? לך תחגוג הפסדים של הפועל עם החברים שלך, מה אתה רוצה מאיתנו? שחרר אותנו מהתסכול המכביסטי שלך, אין לך איזה מחאה נגד פדרמן? סע מפהRed Or Dead כתב: ↑24 ינואר 2026, 22:42 נחמד לקבל המלצות מאחד שמכנה אוהדי הפועל ״ארגון טרור״, אבל לא תודה
מה לעשות שיש אנשים שהיו מנויים 20 שנה לפני כן וגם פקדו את אוסישקין, ובכל זאת יש להם ביקורת על הפיכת הפועל תל אביב ללגיון זרים שמתנהל בצורה בזיונית כלפי השחקנים הישראלים שלו?
אם רק אני הייתי הבעיה, לא היה מגיע למשחקי הקבוצה היקרה בתולדות הספורט הישראלי פחות קהל מהכמות שהגיעה לדרייב אין בימים בהם נאבקנו נגד הירידה.Adam כתב: ↑25 ינואר 2026, 09:09אתה צודק, אכן יש מעט אוהדים במשחק הבית.Red Or Dead כתב: ↑24 ינואר 2026, 16:49
-
Xavi
- קיבל.ה 1679 לייקים
אין טיעון יותר מביך מהיינו פה לפניכם. גם אבא שלי היה פה לפניך, היה אוהד כשאתה עוד אכלת נזלת. ועוד הרבה הרבה אוהדים מבוגרים שאני רואה ביד אליהו. אתה לא שונה מאף אחד ובטח לא יותר אוהד ממישהו כאן, אתה רק מביך את עצמך
- 7even
- קיבל.ה 3969 לייקים
ברכותיי.Red Or Dead כתב: ↑24 ינואר 2026, 22:42 נחמד לקבל המלצות מאחד שמכנה אוהדי הפועל ״ארגון טרור״, אבל לא תודה
הצלחת להעביר עמוד שלם בלי מילה אמת.
הישג ראשון ל 2026.
עכשיו משהגעת להישג, והצלחת גם לריב עם כולם אתה יכול לחזור לפורום השחקן ה 12 ממנו באת.
מה דעתכם שם בצהוב על העונה שלכם עד כה?
שתף.
נערך לאחרונה על ידי 7even ב 25 ינואר 2026, 10:06, נערך פעם 1 בסך הכל.
יחד, רק יחד! 
-
Red Or Dead
- קיבל.ה 406 לייקים
האם אתה משכנע את עופר ינאי לעמוד בהבטחותיו, לדאוג לאולם ביתי שאינו יד אליהו, להחזיר את הארגון ולאחד את הקהילה? כי אם לא, אתה אחד מהגורמים לבעיה, וטבעי שאתה משליך זאת על מישהו אחר.Adam כתב: ↑25 ינואר 2026, 09:33לא אמרתי שרק אתה הבעיה, אבל כל אחד שלא מגיע הוא חלק מזה שיש מעט קהל שתומך ודוחף את הפועל האהובה. אני מנסה לשכנע בהחלט אנשים להגיע וזו הפעולה שלי בנידון, כדי שתהיה יותר דחיפה מהיציעים.Red Or Dead כתב: ↑25 ינואר 2026, 09:20אם רק אני הייתי הבעיה, לא היה מגיע למשחקי הקבוצה היקרה בתולדות הספורט הישראלי פחות קהל מהכמות שהגיעה לדרייב אין בימים בהם נאבקנו נגד הירידה.
האם אתה משכנע אנשים להגיע? לא ענית לי. צריך כמובן גם לשכנע אחרים שישכנעו אחרים להגיע, לי ולך הקטנים יש יחסית מעט כוח.
אתה קראת לי מכביסט ושונא הפועל ואני בא לקבוע מי אוהד? לך תשן על האף. הייתי במגרשים לפני שנולדת.porthos כתב: ↑25 ינואר 2026, 09:44אתה בא לקבוע מי אוהד ומי לא? אני מנוי מ2013 אבל זה לא רלוונטי כי אתה תמשיך לחגוג הפסדים ולחכות בהפועל בפינה ולקרוא לעצמך אוהד, אם אלו השקרים שאתה מספר לעצמך אלוהים יודע איזה שקרים אתה מספר לנו. מי ששמח בהפסדים של הקבוצה, שרוצה לראות אותה קורסת ומתפרקת אינו אוהד הוא שונא. ושונאי הפועל יש הרבה ואתה חלק מהם. ברכות.Red Or Dead כתב: ↑25 ינואר 2026, 09:20תשמע, זה שגילית שלהפועל יש מועדון כדורסל ברגע שהגיע מיליארדר זה שלך.
אם רק אני הייתי הבעיה, לא היה מגיע למשחקי הקבוצה היקרה בתולדות הספורט הישראלי פחות קהל מהכמות שהגיעה לדרייב אין בימים בהם נאבקנו נגד הירידה.
- porthos
- קיבל.ה 225 לייקים
אני רק קראתי לילד בשמו.Red Or Dead כתב: ↑25 ינואר 2026, 10:05האם אתה משכנע את עופר ינאי לעמוד בהבטחותיו, לדאוג לאולם ביתי שאינו יד אליהו, להחזיר את הארגון ולאחד את הקהילה? כי אם לא, אתה אחד מהגורמים לבעיה, וטבעי שאתה משליך זאת על מישהו אחר.Adam כתב: ↑25 ינואר 2026, 09:33לא אמרתי שרק אתה הבעיה, אבל כל אחד שלא מגיע הוא חלק מזה שיש מעט קהל שתומך ודוחף את הפועל האהובה. אני מנסה לשכנע בהחלט אנשים להגיע וזו הפעולה שלי בנידון, כדי שתהיה יותר דחיפה מהיציעים.Red Or Dead כתב: ↑25 ינואר 2026, 09:20
אם רק אני הייתי הבעיה, לא היה מגיע למשחקי הקבוצה היקרה בתולדות הספורט הישראלי פחות קהל מהכמות שהגיעה לדרייב אין בימים בהם נאבקנו נגד הירידה.
אתה קראת לי מכביסט ושונא הפועל ואני בא לקבוע מי אוהד? לך תשן על האף. הייתי במגרשים לפני שנולדת.porthos כתב: ↑25 ינואר 2026, 09:44אתה בא לקבוע מי אוהד ומי לא? אני מנוי מ2013 אבל זה לא רלוונטי כי אתה תמשיך לחגוג הפסדים ולחכות בהפועל בפינה ולקרוא לעצמך אוהד, אם אלו השקרים שאתה מספר לעצמך אלוהים יודע איזה שקרים אתה מספר לנו. מי ששמח בהפסדים של הקבוצה, שרוצה לראות אותה קורסת ומתפרקת אינו אוהד הוא שונא. ושונאי הפועל יש הרבה ואתה חלק מהם. ברכות.Red Or Dead כתב: ↑25 ינואר 2026, 09:20
תשמע, זה שגילית שלהפועל יש מועדון כדורסל ברגע שהגיע מיליארדר זה שלך.
עכשיו אתה יכול לקחת את הטיעון "הייתי כאן לפניך" ובמקום למרוח אותו פה, לדחוף אותו למקום שממנו הוא בא.