הפועל נגד אנאדולו. שלישי 19:30. מחזור 23.

מועצת הכדורסל של אוהדי הפועל
לזכרו של אורי שלף ז"ל, ממיסדי עמותת הפועל אוסישקין
סמל אישי של משתמש
מילפורד
קיבל.ה  3484 לייקים

אין ספק שאשמח יום אחד לקחת יורוליג.
הרבה יותר בוער לי לקחת אליפות ו/או גביע בארץ, אם אני צריך לבחור בין השניים.
המטרה ביורוליג מבחינתי היא לשמר את הרמה שלנו שם, יותר מאשר לזכות בתואר.
אוהד כורסא
קיבל.ה  812 לייקים

מילפורד כתב: 21 ינואר 2026, 08:30 אין ספק שאשמח יום אחד לקחת יורוליג.
הרבה יותר בוער לי לקחת אליפות ו/או גביע בארץ, אם אני צריך לבחור בין השניים.
המטרה ביורוליג מבחינתי היא לשמר את הרמה שלנו שם, יותר מאשר לזכות בתואר.
ברור לי שאליפות חשובה הרבה יותר מיורוליג. גביע התלבטות.
אבל זה לא משנה, אם לא נהיה מסוגלים לקחת גביע, סיכוי נמוך שזה יקרה ביורוליג או בליגה. חייבים להיות מסוגלים לנצח את הארפר
Adam
קיבל.ה  160 לייקים

Niro כתב: 20 ינואר 2026, 20:23 מי שראה את המשחקים נגד נתניה ואסבל וחשב שננצח פה הוא פנטזיסט
אז אתה בעצם אומר שהעולם שייך לפנטזיסטים.
סמל אישי של משתמש
קפטן ג'ק
קיבל.ה  652 לייקים

אליפות בישראל הרבה יותר חשוב ומשמח מפיינל פור יורוליג, ואפילו מזכיה ביורוליג.
לגבי גביע בישראל, פחות. (כלומר הסדר הוא אליפות בישראל > יורוליג > גביע בישראל)
תקרת שכר, יא חביבי ! רק תקרת שכר (בכדורסל וגם בכדורגל) !
רק הפועל
קיבל.ה  2979 לייקים

הוקיץ' כתב: 20 ינואר 2026, 20:57 הדבר העיקרי שמטריד אותי כרגע זה לא הפסד פה, אלא שזה פשוט נראה כמו מדע בדיוני שננצח את ירושלים בגביע.
בדיעבד בסוף ניצחנו קבוצה שהיא כנראה טובה מירושלים או לכל הפחות ברמתה אז זה קצת מוזר להניח שאנחנו נעוף נגדם על סמך המשחק הזה ושאין לנו סיכויי (מודה שגם לי עברו מחשבות דומות במהלך המשחק כמובן ) בסוף אין באמת סיבה שאם נציג יכולת דומה נגד ירושלים (ממש מקווה שזה לא יקרה אבל עם דגש על יכולת הגנתית ) לא נוכל לנצח בסקור נמוך ותוצאה דומה לאתמול
יותם שירן הלא מקורי
קיבל.ה  74 לייקים

רק הפועל כתב: 21 ינואר 2026, 09:28
הוקיץ' כתב: 20 ינואר 2026, 20:57 הדבר העיקרי שמטריד אותי כרגע זה לא הפסד פה, אלא שזה פשוט נראה כמו מדע בדיוני שננצח את ירושלים בגביע.
בדיעבד בסוף ניצחנו קבוצה שהיא כנראה טובה מירושלים או לכל הפחות ברמתה אז זה קצת מוזר להניח שאנחנו נעוף נגדם על סמך המשחק הזה ושאין לנו סיכויי (מודה שגם לי עברו מחשבות דומות במהלך המשחק כמובן ) בסוף אין באמת סיבה שאם נציג יכולת דומה נגד ירושלים (ממש מקווה שזה לא יקרה אבל עם דגש על יכולת הגנתית ) לא נוכל לנצח בסקור נמוך ותוצאה דומה לאתמול
לא אותו סגל.
תעיף ליציע
קיבל.ה  282 לייקים

אנדולו לא ברמה של ירושלים.לדעתי ירושלים היום שווה
אמצע טבלה יורוליג.
מעבר לזה שליגה פה סגל שונה.
רק הפועל
קיבל.ה  2979 לייקים

תעיף ליציע כתב: 21 ינואר 2026, 09:34 אנדולו לא ברמה של ירושלים.לדעתי ירושלים היום שווה
אמצע טבלה יורוליג.
בחיים ירושלים הזו לא שווה אמצע טבלה ביורוליג
Red_man
קיבל.ה  2068 לייקים

תעיף ליציע כתב: 21 ינואר 2026, 09:34 אנדולו לא ברמה של ירושלים.לדעתי ירושלים היום שווה
אמצע טבלה יורוליג.
ירושלים ממש לא שווה אמצע יורוליג היום. חוץ מהארפר, ווילי ואולי קצת זוסמן וקרינגטון אין שם אחד ששווה יורוליג. גם הם שווים סגל ולא חמישייה ביורוליג. בעונה הבאה אם ירושלים תרצה לעשות משהו ביורוליג שהוא יותר מביקור קצר היא תצטרך להחליף את כל הסגל בערך.
תעיף ליציע
קיבל.ה  282 לייקים

וזה אתם אומרים כי הם הפסידו אתמול אחרי 11 משחקים?
אתם טועים. שמות אולי נכון אבל יש שם כדורסל והם
קבוצה מאומנת יותר מהפועל שלנו.
Red_man
קיבל.ה  2068 לייקים

ראית את היורוקאפ השנה? אין שם אף קבוצה ספרדית ראויה וגם הטורקיות שם חצי כח. עובדה הם פגשו אתמול קבוצה נורמלית והפסידו להם
Nati
קיבל.ה  2724 לייקים

נראה לי אנשים לא מבינים מה זה לזכות ביורוליג.
אליפות בארץ תמיד אפשר יהיה לזכות.אפילו אנחנו.
לזכות ביורוליג,זה פעם בחיים.
אם זה יקרה,כל העולם ידבר על הפועל.
Red_man
קיבל.ה  2068 לייקים

Nati כתב: 21 ינואר 2026, 10:24 נראה לי אנשים לא מבינים מה זה לזכות ביורוליג.
נתחשב בעבודה שלא עשינו את זה כבר נצח לא הייתי אומר משפט כזה שתמיד אפשר. לקחת אליפות מרגיש לי משהו של פעם בחיים כבר
אדום ותיק
קיבל.ה  1103 לייקים

הוקיץ' כתב: 20 ינואר 2026, 21:48 שתי נקודות אחרי הניצחון המזוויע הזה:
1. עם כל הביקורת המאוד מאוד מוצדקת על איך שאנחנו נראים, צריך להגיד שגם אפס ובאופן מפתיע גם וילרבאן הן קבוצות שיכולות להעמיד מולנו מצ' אפים שמאוד קשים לנו. אצלנו הכל מתבסס על היצירה של הגארדים וברגע שאנחנו פוגשים גארדים גדולים ואתלטים שיודעים לשמור, מאוד קשה לנו להתמודד עם זה. ברור שזה התפקיד של איטודיס למצוא פתרונות וכרגע הוא לא עושה את זה, אבל זה כן חשוב לציין. אגב, גם הפתרון הקבוע שלנו של לנסות לייצר חילוף של הגבוה על כריס ג'ונס לא עבד הפעם, כי לקאי ג'ונס אין שום בעיה להחליף על גארדים.
2. מילה טובה לאיש ומלקולם. זה היה ניצחון של דם, יזע ודמעות וזה קודם שני החבר'ה האלה, שהפעם גם נתנו תפוקה התקפית. אחלה.
א. מייחל לעצמנו עוד הרבה "ניצחונות מזוויעים" כשהיכולת שלנו כמו שאנחנו מפגינים. מעדיף ניצחון מכוער על פני הפסד יפה ושותפות "לחווית צפיה".
ב. עם כל הביקורת על גונס, הוא הביא לנו את הנצחון.
ג. איטודיס סיפסל אמש גם את מוטלי, לא רק את ים. שניהם היו לא מספיק טובים ולא ענו על מה שהוא מצפה מהם.
הדבר המעודד ביותר מהחודש האחרון הוא יכולת ההגנה של הפועל! לשמור את אנאדולו על 23 נקודות במחצית השניה כשרק ברבע 2 הם קלעו מולנו 24 נקודות, מראה על משחק הגנה מצויין ולא הפסדנו שחקנים שיצאו ב 5 עבירות! זה מימד (הגנה) שלא הראנו בתחילת העונה כשהיינו עם ממוצע של 90 נקודות למשחק.
מקווה שננצח גם ביום שישי את פרטיזן!
השיא - זכיה באליפות במעוז הפאשיזם הירושלמי!

אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
הוקיץ'
קיבל.ה  8006 לייקים

רק הפועל כתב: 21 ינואר 2026, 09:28
כדורסל זה לא רק רמת הקבוצה או איכות הסגל, יש הרבה חשיבות למצ' אפ ספציפי. הקבוצה הזאת מאוד מתקשה מול ירושלים, לכל הפחות כאשר מדובר בסגל של הליגה.
באופן כללי אני לא חושש מירושלים, אבל באופן שבו אנחנו משחקים בשלושת המשחקים האחרונים זה פשוט לא נראה כאילו זה תלוי בנו.
Xavi
קיבל.ה  1679 לייקים

אני לא מעודד בכלל. היה לנו מזל גדול לפגוש במשבר הזה את 2 הקבוצות האחרונות במפעל וגם נתניה בין לבין.
קבוצות קצת יותר טובות וזה בוודאות לא 3 מ3.
הנצחונות האלה משקרים ומחפים על בעיה מהותית והיא שאנחנו לא יודעים איך לייצר נקודות בהתקפה מסודרת
RedOne
קיבל.ה  29 לייקים

בסוף לכל קבוצה יש משבר במהלך העונה, למזלנו נפלו לנו קבוצות חלשות במשבר, השאלה מתי נצא ממנו, כי ראינו שהקבוצה הזאת כשהיא רוצה היא מפרקת כל קבוצה ביבשת
בפורום הישן הייתי אחד אדום, גם שם לא הייתי כל כך פעיל :devil-shock:
בני12
קיבל.ה  2590 לייקים

Nati כתב: 21 ינואר 2026, 10:24 נראה לי אנשים לא מבינים מה זה לזכות ביורוליג.
כל המטרה היא שזכיה ביורוליג לא תהיה משהו של פעם בחיים
סמל אישי של משתמש
רדנקו
קיבל.ה  2106 לייקים

אם מישהו מאמין שננצח את ירושלים כשהסגל של המשחק יתאמן במקרה הטוב אימון אחד יחד כהכנה לירושלים, והישראלים יגיעו אחרי שבוע שבו הם ככל הנראה אפילו לא ישחקו באימונים, יש לי חלקה על הירח למכור לו.
סמל אישי של משתמש
מילפורד
קיבל.ה  3484 לייקים

עם נוף לים השלווה?
יותם שירן הלא מקורי
קיבל.ה  74 לייקים

רדנקו כתב: 21 ינואר 2026, 15:43 אם מישהו מאמין שננצח את ירושלים כשהסגל של המשחק יתאמן במקרה הטוב אימון אחד יחד כהכנה לירושלים, והישראלים יגיעו אחרי שבוע שבו הם ככל הנראה אפילו לא ישחקו באימונים, יש לי חלקה על הירח למכור לו.
המינימום שלו זה ביום ראשון מול באר שבע לרשום את הזרים הבכירים.
אם עוד פעם אנחנו עם ויינרייט מלקולם טאי
אפשר להתקדם.
איש גדול
קיבל.ה  475 לייקים

רדנקו כתב: 21 ינואר 2026, 15:43 אם מישהו מאמין שננצח את ירושלים כשהסגל של המשחק יתאמן במקרה הטוב אימון אחד יחד כהכנה לירושלים, והישראלים יגיעו אחרי שבוע שבו הם ככל הנראה אפילו לא ישחקו באימונים, יש לי חלקה על הירח למכור לו.
נירמול יפה של הפסד תואר (עוד תואר) עם תקציב 150 מיליון לקבוצה עם תקציב פחות מ-60 מיליון.
רק הרביעיית זרים שיפתחו בחמישיה זה כל התקציב של ירושלים.
ואני חשבתי שכל הרעיון של תקציב כזה וסגל כזה זה לנצח משחקים במאני טיים למרות העומס.
shaharot
קיבל.ה  1091 לייקים

מתערבים שמנצחים? אתה רושם חלקה על הירח כאילו הולכים לפגוש את גולדן סטייט
סמל אישי של משתמש
7even
קיבל.ה  3971 לייקים

מה עם קרייזי שופ האלה באמת?
עוד מוכרים למטורללים חלקות בירח?

פעם תבעו אותם על איזה 30 מיליון שקל והם טענו ש 10,000 איש קנו חלקה על הירח ב 250 שקל.
אמאלה...
יחד, רק יחד! :heart:
שליחת תגובה