הפועל תל אביב נגד באר שבע 19.1 בלומפילד 20:00
-
אסון למכבי
- קיבל.ה 119 לייקים
בואו בש עם כל רעש והצלצולים לא הגיעה לשער שלנו כמעט בכלל. משחק מזעזע שלנו התקפית אבל הגנתית היינו טיל.
גם את זה צריך לקחת עם מצב פצועים בלתי נגמרת.
-
Mario
- קיבל.ה 424 לייקים
אם זיכרוני אינו מטעה אותי פעם אחרונה שניצחנו את ב״ש בבית זה היה ב 2014-2015 שורמוט כבש צמד אני חושב 3-2 .
-
adom4
- קיבל.ה 714 לייקים
-
joshsoos
- קיבל.ה 879 לייקים
ואחלה של מקורב
לא לגנוב דעת חבר. להכיר במציאות או לבקר זאת לאו דווקא הייטריות - זאת הייתה המחצית הכי מטונפת של הפועל העונה וזה ניצחון שהוא 95% מזל 5% יכולת.talb55 כתב:יש פה הייטרים נוראים! לא נהנים משום רגע, רק מסתכלים בקנקן, לא מבינים שיש כאן דרך שנבנת גם בניצחונות בשיניים או בשדידה.
ניצחתם את הקבוצה הכי טובה בליגה , שקורעת בכדורגל שוטף את כל הקבוצות בליגה, אבל לא - אתם עסוקים בלבקר. אחלה של קבוצה, אחלה של אופי ואחלה של מאמן.
ואיזה כיף שזה קרה. אבל לא הייתי נופל מהכיסא אם היינו מקבלים 4 במחצית השנייה
Sent from my iPhone using Tapatalk
- בעל(ת) האוב
- קיבל.ה 230 לייקים
כולם יסכימו שזה לא היה משחק טוב. היו כל כך הרבה טעויות וקילקולים שלא ברור מאיפה להתחיל בכלל.
קבלת החלטות שגויה של כמעט כולם. מתי לכדרר, מתי לנסות להעביר, מתי למסור, למי למסור. יותר מדי מסירות אחורה לשוער כשלפעמים היו אופציות טובות יותר למסירה קדימה.
שלא לדבר על האיך למסור. עוד לא ראיתי את הנתונים כתובים, אבל נראה לי שהסטטיסטיקה של מסירות מדויקות/לא מדויקות תעיד כמה ההיבט הזה היה מחריד.
גם הסטטיסטיקה של האיומים לשער לא טובה.
מעט מדי אחוזים של החזקת כדור, וגם לא באיכות טובה. בעצם כמעט כל הזמן היינו בלחץ. לא הצלחנו להניע טוב כדור ולשלוט בקצב, ולהרגיע כשצריך (חלק מזה זה פונקציה של קבלת ההחלטות והדיוק במסירות).
אמנם לא הרבה, אבל פה ושם היו פאולים לא חכמים, למשל הצהוב במחצית השניה על עבירה בחצי של ב"ש, לא שמתי לב למי זה היה, או נניח כשכבר ברור שהשחקן היריב איבד את הכדור.
אבל עם כל הדברים האלו, זאת גם בוודאי היתה הצלחה. זה היה איזשהו מבחן בגרות, שטוב שעברנו. בסך הכל שחקנים רצו (want) ורצו (run), ורוב הזמן היתה לחימה די טובה על הכדורים (להוציא אולי את הריצה של קאנגווה שנגמרה בבעיטה לקורה). למרות שהגול שלהם הביא קצת לירידה מנטלית, לא נשברנו. וזה חשוב מאוד.
השחקן המצטיין של העונה זה בלומפילד.
קבלת החלטות שגויה של כמעט כולם. מתי לכדרר, מתי לנסות להעביר, מתי למסור, למי למסור. יותר מדי מסירות אחורה לשוער כשלפעמים היו אופציות טובות יותר למסירה קדימה.
שלא לדבר על האיך למסור. עוד לא ראיתי את הנתונים כתובים, אבל נראה לי שהסטטיסטיקה של מסירות מדויקות/לא מדויקות תעיד כמה ההיבט הזה היה מחריד.
גם הסטטיסטיקה של האיומים לשער לא טובה.
מעט מדי אחוזים של החזקת כדור, וגם לא באיכות טובה. בעצם כמעט כל הזמן היינו בלחץ. לא הצלחנו להניע טוב כדור ולשלוט בקצב, ולהרגיע כשצריך (חלק מזה זה פונקציה של קבלת ההחלטות והדיוק במסירות).
אמנם לא הרבה, אבל פה ושם היו פאולים לא חכמים, למשל הצהוב במחצית השניה על עבירה בחצי של ב"ש, לא שמתי לב למי זה היה, או נניח כשכבר ברור שהשחקן היריב איבד את הכדור.
אבל עם כל הדברים האלו, זאת גם בוודאי היתה הצלחה. זה היה איזשהו מבחן בגרות, שטוב שעברנו. בסך הכל שחקנים רצו (want) ורצו (run), ורוב הזמן היתה לחימה די טובה על הכדורים (להוציא אולי את הריצה של קאנגווה שנגמרה בבעיטה לקורה). למרות שהגול שלהם הביא קצת לירידה מנטלית, לא נשברנו. וזה חשוב מאוד.
השחקן המצטיין של העונה זה בלומפילד.
רינגו סטאר המלך
-
Gania23
- קיבל.ה 122 לייקים
הלוואי וינחת פה השבוע חלוץ או 10
קורין ודאפה לא מצליחים ליישם את התפקידים האלה
קורין ודאפה לא מצליחים ליישם את התפקידים האלה
-
talb55
- קיבל.ה 404 לייקים
אתחיל ואומר שלתייג כל תגובה שלי כמוטה או כגניבת דעת היא בעיני לא לעניין, לעיתים מעליבה, אבל זה שלכם.H.T.A כתב: ↑20 ינואר 2026, 01:44לא לגנוב דעת חבר. להכיר במציאות או לבקר זאת לאו דווקא הייטריות - זאת הייתה המחצית הכי מטונפת של הפועל העונה וזה ניצחון שהוא 95% מזל 5% יכולת.talb55 כתב:יש פה הייטרים נוראים! לא נהנים משום רגע, רק מסתכלים בקנקן, לא מבינים שיש כאן דרך שנבנת גם בניצחונות בשיניים או בשדידה.
ניצחתם את הקבוצה הכי טובה בליגה , שקורעת בכדורגל שוטף את כל הקבוצות בליגה, אבל לא - אתם עסוקים בלבקר. אחלה של קבוצה, אחלה של אופי ואחלה של מאמן.
ואיזה כיף שזה קרה. אבל לא הייתי נופל מהכיסא אם היינו מקבלים 4 במחצית השנייה
לדברייך המחצית השניה הייתה מטונפת, רק שכחת דבר אחד עיקרי - אתה לא בריק. לא שיחקת נגד טבריה (מבלי להוריד מכבודה), בטח ובטח לא בהרכב מחליפים (התקפי) ששווה הישרדות בליגה.
טחנו את זה טריליון פעמים, ההבדל בין השחקן הראשון למחליף הראשון שלו תהומי, כיאה לקבוצה שרק עלתה ליגה. מעבר למקצועי, המנטלי לא פחות משמעותי. לאבד את טוריאל ופיבאן בתחילת המחצית, לצוות את אלקוקין שאיך נאמר בעדינות, לא נראה טוב לאחרונה, לצד דאפה שכל נגיעה שלי מלווה בביקורת קשה מאוד (בצדק או לא) לא עשה טוב במיוחד - אבל שוב זה מה יש.
אין לי שום בעיה עם ביקורת, גם קשה מאוד, אבל אני מתקשה להבין את היצר המתמיד של ההרס העצמ
-
Spiderman
- קיבל.ה 157 לייקים
מישהו באמת קם שמח מהניצחון ?
נשארנו באותו מקום בטבלה, עם יכולת נוראית ורק במזל ניצחנו.
הדבר היחיד שהשתנה זה שבבוני ההר בפסגת הטבלה.
כמות הוואטפסים שקיבלתי מחברים אוהדי ביתר אחרי המשחק גרמה לי לבחילה. ועוד הקרבנו את סתיו שאולי לא ישחק בדרבי.
ממש תענוג, מה אגיד לכם.
כמות הוואטפסים שקיבלתי מחברים אוהדי ביתר אחרי המשחק גרמה לי לבחילה. ועוד הקרבנו את סתיו שאולי לא ישחק בדרבי.
ממש תענוג, מה אגיד לכם.
עופר מלך הפועל
-
Asafasraf
- קיבל.ה 1877 לייקים
קמתי שמח על הנצחון, גם אם היכולת לא הבריקה.Spiderman כתב:מישהו באמת קם שמח מהניצחון ?
ממש תענוג, מה אגיד לכם.
מוזר שכמותי, אחד שרוצה שהקבוצה שהוא אוהד תנצח.
-
Gania23
- קיבל.ה 122 לייקים
ההתעסקות בביתר מביכה , מה אכפת לנו מהם ואיזה מקום הםSpiderman כתב: ↑20 ינואר 2026, 06:52 מישהו באמת קם שמח מהניצחון ?
ממש תענוג, מה אגיד לכם.
ברור שקמנו שמחים מהניצחון ועוד איזה ניצחון .
זה משחק שאמור לתת לך ביטחון לשבוע הבא , זה משחק שדיי מבטיח לך פלייאוף עליון , זה משחק שמציב אותך עם אותם הנקודות כמו חיפה , זה משחק שאומר שצברת העונה יותר נק' ממכבי על הדשא ותאורטית היה ממקם אותך במקום ה3 , זה משחק שמחזיר לשחקנים ולאוהדים את הצבע והשמחה לחיים .
איך אפשר לא להיות שמח אחרי אתמול?
נערך לאחרונה על ידי Gania23 ב 20 ינואר 2026, 07:21, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
Asafasraf
- קיבל.ה 1877 לייקים
כרגע, המשימה היא להגיע לאירופה ולהתרכז בהצלחה של הפועל תל אביב. שיזדיינו בית״ר.רק הפועל כתב:כרגע המשימה החשובה היא למנוע אליפות מביתר בפליאוף , קשה
- 7even
- קיבל.ה 3978 לייקים
שו?אסון למכבי כתב: ↑20 ינואר 2026, 00:07 בואו בש עם כל רעש והצלצולים לא הגיעה לשער שלנו כמעט בכלל. משחק מזעזע שלנו התקפית אבל הגנתית היינו טיל.
רק מהחצי השני:
- קאנגווה עם פצצה לקורה שכולנו ראינו כבר בפנים
- גנאח עם כדור למשקוף
- נגיחה מאד חזקה של בלוריאן ממטר שרק בפוקס ננגחה על צור ולא 5 ס"מ' ימינה
- קאנגווה מחטיא מ-2 מטר דקה 93 (כיסוי של מחאמיד אגב)
- והגול...
שיחקנו בין גרוע לגרוע מאד, אם כי עם הרכב טלאים שאין בו שוםפ קשר בין שחקן אחד לשני וספק אם יכול לשחק עוד חצי משחק יחד גם נגד ריינה.
יחד, רק יחד! 
-
Gania23
- קיבל.ה 122 לייקים
גם הרכב טלאים של שחקני ליגה לאומית + זרים , גם אחרי 120 דק בדרבי לפני כמה ימים עם מפלה טראומטית בסיום .7even כתב: ↑20 ינואר 2026, 07:22שו?אסון למכבי כתב: ↑20 ינואר 2026, 00:07 בואו בש עם כל רעש והצלצולים לא הגיעה לשער שלנו כמעט בכלל. משחק מזעזע שלנו התקפית אבל הגנתית היינו טיל.
רק מהחצי השני:
- גנאח עם כדור למשקוף
- והגול...
שיחקנו בין גרוע לגרוע מאד, אם כי עם הרכב טלאים שאין בו שוםפ קשר בין שחקן אחד לשני וספק אם יכול לשחק עוד חצי משחק יחד גם נגד ריינה.
-
Spiderman
- קיבל.ה 157 לייקים
כי שיחקנו זבל. כי ביתר מקום 1.Gania23 כתב: ↑20 ינואר 2026, 07:21ההתעסקות בביתר מביכה , מה אכפת לנו מהם ואיזה מקום הםSpiderman כתב: ↑20 ינואר 2026, 06:52 מישהו באמת קם שמח מהניצחון ?
ממש תענוג, מה אגיד לכם.
זה משחק שאמור לתת לך ביטחון לשבוע הבא , זה משחק שדיי מבטיח לך פלייאוף עליון , זה משחק שמציב אותך עם אותם הנקודות כמו חיפה , זה משחק שאומר שצברת העונה יותר נק' ממכבי על הדשא ותאורטית היה ממקם אותך במקום ה3 , זה משחק שמחזיר לשחקנים ולאוהדים את הצבע והשמחה לחיים .
כי אתה לא קרוב לחצי מהרמה של מכבי חיפה.
אתה תסיים במקום שאתה נמצא בו היום, גם אם היית מפסיד אתמול.
עוד חודש תדברו איתי. אתם לא רואים את התמונה הגדולה, וזה ממש לא מפתיע.
ואתה טועה, מכבי השיגה 2 נקודות יותר מאיתנו בכל מקרה.
עופר מלך הפועל
-
Spiderman
- קיבל.ה 157 לייקים
אירופה? כרגע זה נראה שהקרב על מקום 4 יהיה עם מכבי תל אביב.
אתה באמת באמת חושב שאתה יכול להתמודד איתם?
עופר מלך הפועל
- 7even
- קיבל.ה 3978 לייקים
אחלה.Gania23 כתב: ↑20 ינואר 2026, 07:25גם הרכב טלאים של שחקני ליגה לאומית + זרים , גם אחרי 120 דק בדרבי לפני כמה ימים עם מפלה טראומטית בסיום .7even כתב: ↑20 ינואר 2026, 07:22שו?אסון למכבי כתב: ↑20 ינואר 2026, 00:07 בואו בש עם כל רעש והצלצולים לא הגיעה לשער שלנו כמעט בכלל. משחק מזעזע שלנו התקפית אבל הגנתית היינו טיל.
רק מהחצי השני:
- גנאח עם כדור למשקוף
- והגול...
ועדיין שיחקנו גרוע מאד מאד.
מאושר מהניצחון, חושש מאד מההמשך אם אין שיפור במצבת הפצועים בקבוצה.
יחד, רק יחד! 
-
לירון האדום
- קיבל.ה 2852 לייקים
אתה לא אוהד הפועל, מה אתה עושה פה?Spiderman כתב: ↑20 ינואר 2026, 06:52 מישהו באמת קם שמח מהניצחון ?
ממש תענוג, מה אגיד לכם.
-
Gania23
- קיבל.ה 122 לייקים
קודם כל אני לא טועה , תוריד למכבי את ה3 נק שקיבלו על הטכני ותוסיף לנו את ה2 שהורידו בבית הדין ואתה מעליהם .Spiderman כתב: ↑20 ינואר 2026, 07:27כי שיחקנו זבל. כי ביתר מקום 1.Gania23 כתב: ↑20 ינואר 2026, 07:21ההתעסקות בביתר מביכה , מה אכפת לנו מהם ואיזה מקום הםSpiderman כתב: ↑20 ינואר 2026, 06:52 מישהו באמת קם שמח מהניצחון ?
ממש תענוג, מה אגיד לכם.
כי אתה לא קרוב לחצי מהרמה של מכבי חיפה.
אתה תסיים במקום שאתה נמצא בו היום, גם אם היית מפסיד אתמול.
עוד חודש תדברו איתי. אתם לא רואים את התמונה הגדולה, וזה ממש לא מפתיע.
ואתה טועה, מכבי השיגה 2 נקודות יותר מאיתנו בכל מקרה.
עוד 2 חיזוקים נקודתיים בינואר ואתה יכול להתמודד גם על מקום 3 , שלא נדבר על חזרת הפצועים עוד חודש , ובפלייאוף הכל יכול לקרות.
בכל מקרה בלי אמונה לא נגיע לשום מקום
-
יהלום14אדום
- קיבל.ה 1365 לייקים
אחרי הדרבי שיצאתי מיואש ומבואס הגיע המשחק הזה ועוד יותר התבאסתי שניצחנו ולא שרקו את הפנדל על ביטון. כי אם כבר להרגיש חרא אז עד הסוף.Spiderman כתב: ↑20 ינואר 2026, 06:52 מישהו באמת קם שמח מהניצחון ?
ממש תענוג, מה אגיד לכם.
תגיד הכל בסדר אצלך?
יאללה הביתה!!!
-
קפבלנקה
- קיבל.ה 814 לייקים
בשולי הדברים
אליאל פרץ חתיכת שחקן. עקבתי אחריו כל המשחק אתמול. נונשלנט עם קילר אינסטינקט. נמצא בכל מקום במגרש. חד משמעית המנוע שלהם, הוא גם עשה להם את כל הגול (המטורף) שהם תקעו לנו.
זוכר שהוא העדיף הפועל חיפה עלינו בתקופת הניסנובים. בן של זונה אבל עשה ההחלטה הנכונה מבחינתו.
אליאל פרץ חתיכת שחקן. עקבתי אחריו כל המשחק אתמול. נונשלנט עם קילר אינסטינקט. נמצא בכל מקום במגרש. חד משמעית המנוע שלהם, הוא גם עשה להם את כל הגול (המטורף) שהם תקעו לנו.
זוכר שהוא העדיף הפועל חיפה עלינו בתקופת הניסנובים. בן של זונה אבל עשה ההחלטה הנכונה מבחינתו.
-
אדום ותיק
- קיבל.ה 1103 לייקים
אחד המגיבים כאן שאל:
"מישהו באמת קם שמח מהניצחון ?" - תשובה שלי - כן חד משמעי, שמחתי כמו שלא שמחתי הרבה זמן מהפועל
לא מבין את המגיבים שכמעט מתנצלים על שניצחנו - מנטליות של "סליחה שניצחנו". -לא סליחה ולא בטיח!
התגובות שמייצרות על זה ששימחנו את החיבר- לא מבין אותם, קודם כל אני רוצה שהפועל תנצח, אחר כך שזה יצער את חייבר ואת מכבי. מומש רק 50% מהרצון שלי , החצי המועדף!
התגובות שמתנצלות על ששיחקנו עלוב, שלא בעטנו מספיק וכו - כן שיחקנו לא טוב. אבל רוח לחימה מדהימה! הלואי עוד נצחונות במשחקים כאלה!
מישהו זוכר שנגד נתניה שיחקנו מעולה? מישהו זוכר שחיפה ניצחו אותנו מפנדל מונפץ?
בסוף הנקודות והמיקום זה מה שחשוב, כרגע! היכולת תשתפר בהמשך. הקבוצה תתחזק בהמשך.
חוזרים ל"כל העולם כולו שונא את הפועל" - אני אוהב להיות במצב הזה. זה משמח יותר כשכל שונאינו בתשחורת אוכלים את עצמם.
חוזרים ל" נביס אותם 1:0" - זה מעיד על יכולת הגנתית ומלווה ברוח לחימה מופתית. (כן, בש החמיצו ושלטו בכדור).
עיניינית:
עם מחליפים, ופציעות, וחוסרים משמעותיים, נלחמנו, לא נשברנו, והגענו לסיום במצב של 1:1, ואז בהתקפה אחרונה ובבעיטה ראשונה לשער בחצי השני - ניצחנו!
.זה יכול היה להיות לכיוון השני.
פלקאו במשחק טוב מאד. ציקו (למעט טעות אחת) במשחק טוב. לואיזו במשחק טוב. אפילו מחמיד (אותו ביקרתי לא מעט) שיחק לא רע , נלחם והפגין הרבה נחישות מעבר למה שראיתי אצלו בשבועות האחרונים. רןטמן הפגין רוח לחימה וחוסן מנטלי, ונתן מסירה לגול.
ברדה (שחלככם שולח הביתה כבר זמן רב) ניהל היטב את המשחק, עשה חילופים נכונים (אולי כי אין ברירה ואין שחקנים אחרים על הספסל).
ולסיום,
תודה ל"אוהדינו המסורים מהאולטראס" שדאגו שנפסיד 2-5 נקודות עם מופע אבוקות הזוי שפרט לאגו שלהם, לא תרם דבר לקבוצה! (אבל גורם לנו להיות במקום 5).
יללה הפועל מלחמה!
"מישהו באמת קם שמח מהניצחון ?" - תשובה שלי - כן חד משמעי, שמחתי כמו שלא שמחתי הרבה זמן מהפועל
לא מבין את המגיבים שכמעט מתנצלים על שניצחנו - מנטליות של "סליחה שניצחנו". -לא סליחה ולא בטיח!
התגובות שמייצרות על זה ששימחנו את החיבר- לא מבין אותם, קודם כל אני רוצה שהפועל תנצח, אחר כך שזה יצער את חייבר ואת מכבי. מומש רק 50% מהרצון שלי , החצי המועדף!
התגובות שמתנצלות על ששיחקנו עלוב, שלא בעטנו מספיק וכו - כן שיחקנו לא טוב. אבל רוח לחימה מדהימה! הלואי עוד נצחונות במשחקים כאלה!
מישהו זוכר שנגד נתניה שיחקנו מעולה? מישהו זוכר שחיפה ניצחו אותנו מפנדל מונפץ?
בסוף הנקודות והמיקום זה מה שחשוב, כרגע! היכולת תשתפר בהמשך. הקבוצה תתחזק בהמשך.
חוזרים ל"כל העולם כולו שונא את הפועל" - אני אוהב להיות במצב הזה. זה משמח יותר כשכל שונאינו בתשחורת אוכלים את עצמם.
חוזרים ל" נביס אותם 1:0" - זה מעיד על יכולת הגנתית ומלווה ברוח לחימה מופתית. (כן, בש החמיצו ושלטו בכדור).
עיניינית:
עם מחליפים, ופציעות, וחוסרים משמעותיים, נלחמנו, לא נשברנו, והגענו לסיום במצב של 1:1, ואז בהתקפה אחרונה ובבעיטה ראשונה לשער בחצי השני - ניצחנו!
פלקאו במשחק טוב מאד. ציקו (למעט טעות אחת) במשחק טוב. לואיזו במשחק טוב. אפילו מחמיד (אותו ביקרתי לא מעט) שיחק לא רע , נלחם והפגין הרבה נחישות מעבר למה שראיתי אצלו בשבועות האחרונים. רןטמן הפגין רוח לחימה וחוסן מנטלי, ונתן מסירה לגול.
ברדה (שחלככם שולח הביתה כבר זמן רב) ניהל היטב את המשחק, עשה חילופים נכונים (אולי כי אין ברירה ואין שחקנים אחרים על הספסל).
ולסיום,
תודה ל"אוהדינו המסורים מהאולטראס" שדאגו שנפסיד 2-5 נקודות עם מופע אבוקות הזוי שפרט לאגו שלהם, לא תרם דבר לקבוצה! (אבל גורם לנו להיות במקום 5).
יללה הפועל מלחמה!
השיא - זכיה באליפות במעוז הפאשיזם הירושלמי!
אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
-
Nati
- קיבל.ה 2732 לייקים
מסכןSpiderman כתב:מישהו באמת קם שמח מהניצחון ?
ממש תענוג, מה אגיד לכם.
רק סבל מהקבוצה הזאת
אנשים שלא מסוגלים לשמוח.
-
רק הפועל
- קיבל.ה 2980 לייקים
לא צריך להיות יפה נפש ברור שהניצחון משמח אבל גם אפשר לומר שזה קצת מבאס שעד שמנצחים קבוצה גדולה זה עוזר ליריבה מרה שלנו לזכות כנראה באליפות
-
אסון למכבי
- קיבל.ה 119 לייקים
שיחקנו ביזיון. אבל עם כל זה בש בקושי הגיעו לשער. 4 מצבים כל המשחק מול קבוצה שלא עוברת את החצי זה עלוב. וגם לנו היה את הבעיטה של לואיזו אז סהכ הגיעו ל2 מצבים יוצר ממך.7even כתב: ↑20 ינואר 2026, 07:22שו?אסון למכבי כתב: ↑20 ינואר 2026, 00:07 בואו בש עם כל רעש והצלצולים לא הגיעה לשער שלנו כמעט בכלל. משחק מזעזע שלנו התקפית אבל הגנתית היינו טיל.
רק מהחצי השני:
- גנאח עם כדור למשקוף
- והגול...
-
Nati
- קיבל.ה 2732 לייקים
אם זה מה שאתה מרגיש אחרי ניצחון כזה.רק הפועל כתב:לא צריך להיות יפה נפש ברור שהניצחון משמח אבל גם אפשר לומר שזה קצת מבאס שעד שמנצחים קבוצה גדולה זה עוזר ליריבה מרה שלנו לזכות כנראה באליפות
אז ״מרחם״ גם עליך.
באמת שאוהדי הפועל זה זן מיוחד.
-
רק הפועל
- קיבל.ה 2980 לייקים
נו באמת אתה מנצח משחק שנותן למכבי אליפות לא תהיה לך טיפה באסה? לא צריך להיות צבוע כמובן שבלי קשר אני שמח על הניצחון ועדיף תמיד לנצח
-
Asafasraf
- קיבל.ה 1877 לייקים
אני מאמין בקבוצה הזאת וביכולות שלה.Spiderman כתב:אירופה? כרגע זה נראה שהקרב על מקום 4 יהיה עם מכבי תל אביב.
אתה באמת באמת חושב שאתה יכול להתמודד איתם?
ניצחנו 2 מארבעת הקבוצות שמעלנו בטבלה.
הליגה לא הכי איכותית ואנחנו יכולים לסיים במקום 4.
-
Nati
- קיבל.ה 2732 לייקים
צבוע??רק הפועל כתב:נו באמת אתה מנצח משחק שנותן למכבי אליפות לא תהיה לך טיפה באסה? לא צריך להיות צבוע כמובן שבלי קשר אני שמח על הניצחון ועדיף תמיד לנצח
זה לא חדש שאתה שונא מכבי,הרבה יותר משאתה אוהד הפועל.
-
Red Or Dead
- קיבל.ה 408 לייקים
איפה עוזר להם לקחת אליפות?
יש עוד חצי עונה
בית״ר וב״ש ייפגשו עוד שלוש פעמים
מעניין רק הפועל תל אביב.
יש עוד חצי עונה
בית״ר וב״ש ייפגשו עוד שלוש פעמים
מעניין רק הפועל תל אביב.
- סומך
- קיבל.ה 1729 לייקים
כדי להמנע אני מציע שנסגור מראש שכל עונה אנחנו מפסידים בכוונה לב"ש ולחיפה.
ככה יהיו להם לפחות 6 נקודות בטוחות במאבק האליפות נגד בית"ר ומכבי.
איזה ליצן אתה
פיצוחי שווארמה
הבורסה הבורסה
הבורסה הבורסה
-
Gania23
- קיבל.ה 122 לייקים
-
Spiderman
- קיבל.ה 157 לייקים
שתוק עדיף לך ליצן.לירון האדום כתב: ↑20 ינואר 2026, 08:25אתה לא אוהד הפועל, מה אתה עושה פה?Spiderman כתב: ↑20 ינואר 2026, 06:52 מישהו באמת קם שמח מהניצחון ?
ממש תענוג, מה אגיד לכם.
עופר מלך הפועל
-
Spiderman
- קיבל.ה 157 לייקים
נתי, אם היינו נראים כמו קבוצת כדורגל ומנצחים הייתי שמח.Nati כתב: ↑20 ינואר 2026, 09:40מסכןSpiderman כתב:מישהו באמת קם שמח מהניצחון ?
ממש תענוג, מה אגיד לכם.
רק סבל מהקבוצה הזאת
אנשים שלא מסוגלים לשמוח.
ניצחון ב"חאווה" שלא מוביל אותנו בכלום, לא יגרום לי לשמוח.
לא סתם ה"אויב" שלך קם מבסוט הבוקר. נלחמים מלחמות של אחרים. נראה אותנו בדרבי עוד שבוע
עופר מלך הפועל
- קפטן ג'ק
- קיבל.ה 653 לייקים
ניצחון משמח ביותר מבחינתי. העקיצה, ההפתעה, שמירת הרצף בבית. הלחימה. וגם הכבוד שזה מביא למועדון מאוהדים של קבוצות אחרות.
וגם - אם יורשה לי - ההבנה שאם ניכנס לפלייאוף העליון לא נהיה שם סטטיסטים, נשפיע על מאבק האליפות וגם אולי נוכל לגרד אירופה איכשהו (עם עוד קצת חיזוק בחלון הנוכחי).
וגם - אם יורשה לי - ההבנה שאם ניכנס לפלייאוף העליון לא נהיה שם סטטיסטים, נשפיע על מאבק האליפות וגם אולי נוכל לגרד אירופה איכשהו (עם עוד קצת חיזוק בחלון הנוכחי).
תקרת שכר, יא חביבי ! רק תקרת שכר (בכדורסל וגם בכדורגל) !
-
Adam
- קיבל.ה 161 לייקים
-
bambo_leo
- קיבל.ה 196 לייקים
כמה נצחונות כאלו בחאווה יש לך על באר שבע בעשור האחרון?Spiderman כתב: ↑20 ינואר 2026, 10:36נתי, אם היינו נראים כמו קבוצת כדורגל ומנצחים הייתי שמח.Nati כתב: ↑20 ינואר 2026, 09:40מסכןSpiderman כתב:מישהו באמת קם שמח מהניצחון ?
ממש תענוג, מה אגיד לכם.
רק סבל מהקבוצה הזאת
אנשים שלא מסוגלים לשמוח.
לא סתם ה"אויב" שלך קם מבסוט הבוקר. נלחמים מלחמות של אחרים. נראה אותנו בדרבי עוד שבוע
לעזור לך עם תשובה?
כמה זמן לא ניצחת 9 משחקי בית ברצף?
להפסיד אתמול היה עוזר לך במשהו לאיך שתגיע לדרבי?
-
יהלום14אדום
- קיבל.ה 1365 לייקים
האויב שלנו קם מבסוט כי הוא לא מכיר את התופעה של לעלות למשחק ולנצח, כשמהצד השני יריבה שזקוקה יותר את הניצחון (נניח) ומי שתהנה מזה הוא יריבה מושבעת. אצלם זה לרוב מלווה בפתיחת רגליים.Spiderman כתב: ↑20 ינואר 2026, 10:36נתי, אם היינו נראים כמו קבוצת כדורגל ומנצחים הייתי שמח.Nati כתב: ↑20 ינואר 2026, 09:40מסכןSpiderman כתב:מישהו באמת קם שמח מהניצחון ?
ממש תענוג, מה אגיד לכם.
רק סבל מהקבוצה הזאת
אנשים שלא מסוגלים לשמוח.
יאללה הביתה!!!
-
בני12
- קיבל.ה 2591 לייקים
אם ב"ש רוצים לקחת אליפות אז שיואילו בטובם לנצח את בית"ר (יש להם עוד 3 משחקים השנה)Spiderman כתב: ↑20 ינואר 2026, 10:36נתי, אם היינו נראים כמו קבוצת כדורגל ומנצחים הייתי שמח.Nati כתב: ↑20 ינואר 2026, 09:40מסכןSpiderman כתב:מישהו באמת קם שמח מהניצחון ?
ממש תענוג, מה אגיד לכם.
רק סבל מהקבוצה הזאת
אנשים שלא מסוגלים לשמוח.
אנחנו הפועל, אנחנו לא עושים טובות לאף אחד
-
InFlames
- קיבל.ה 490 לייקים
לא כל כך אהבתי שסיום המשחק השחקנים באו לחגוג עם הקהל והיה רק שירים על הדרבי
תנו לחגוג ניצחנו את הקבוצה הכי טובה בארץ
תנו לחגוג ניצחנו את הקבוצה הכי טובה בארץ