יש סיכוי, מעדיף להמשיך לחית בסרט מלהיןת עם גישה של לוזר נצחי
שאר הליגה 25/26
יש סיכוי, מעדיף להמשיך לחית בסרט מלהיןת עם גישה של לוזר נצחי
-
Giovanni Giorgio
- קיבל.ה 1064 לייקים
מוכן לשים כסף שנפסיד לאפסים האלו בדרבי
long live the zapta
- 7even
- קיבל.ה 3877 לייקים
למכבי הזו לא שמנו גול במשך 60-70 דקות כשהם ב-10 שחקנים.
חיפה שמו להם 3 בעשר דקות, כששתי הקבוצות עם 11 שחקנים.
הזיה. פשוט הזיה.
זו עונה שעם חיזוק נכון אנחנו מזמן לפניהם בטבלה. הם באמת בדיחה.
חיפה גם מתחזקים עכשיו ב-2 שחקנים טובים בזמן שאנחנו על הגדר צופים.
או שיתחילו להשכיב פה סכומים שיביאו לפה שחקנים נורמלים או שנמשיך למרוט שערות.
הפועל בכלל לא מושכת שחקנים בכירים. לא ישראלים ולא זרים.
בינתיים את הישראלי הבכיר היחיד שיש גוררים במו"מ כבר חודש לעיני כל העולם ואחותו. זה משפיע ולא רגע אל תחשבו שלא.
חיפה שמו להם 3 בעשר דקות, כששתי הקבוצות עם 11 שחקנים.
הזיה. פשוט הזיה.
זו עונה שעם חיזוק נכון אנחנו מזמן לפניהם בטבלה. הם באמת בדיחה.
חיפה גם מתחזקים עכשיו ב-2 שחקנים טובים בזמן שאנחנו על הגדר צופים.
או שיתחילו להשכיב פה סכומים שיביאו לפה שחקנים נורמלים או שנמשיך למרוט שערות.
הפועל בכלל לא מושכת שחקנים בכירים. לא ישראלים ולא זרים.
בינתיים את הישראלי הבכיר היחיד שיש גוררים במו"מ כבר חודש לעיני כל העולם ואחותו. זה משפיע ולא רגע אל תחשבו שלא.
יחד, רק יחד! 
- בז'רנו
- קיבל.ה 869 לייקים
אין קשר ללוזריות.אתמול חיפה בלי לא מעט שחקנים פירקה את מכבי.
בוא נראה מה אנחנו נעשה בלי לא מעט שחקנים היום ואז נדבר אם אפשר להגיע לאירופה
- בן לוז
- קיבל.ה 527 לייקים
תשמע זה כנראה ״ההימור״ הכי בטוח בפלנטה הזאת בעשור האחרון
95% בפולימרקט
-
טכנית לארז
- קיבל.ה 2544 לייקים
מה עם מליקה? עדיין יכול לחלום לברטז בתחתית צמפיונשיפ/לנפח כדורים במקום אחר כלשהו כמו טיבו קירל?
או שהיום בגבלסיות עסוקים בכלל בזארקו הגדול שצריך לפטרו.
חמישי ליגה אירופית בטח בן חמו מעורר עניין.
או שהיום בגבלסיות עסוקים בכלל בזארקו הגדול שצריך לפטרו.
חמישי ליגה אירופית בטח בן חמו מעורר עניין.
דריבל ענק על מפתן השש עשרה
כולנו ניצבים בהצגה של מורן מאירי
-
Spiderman
- קיבל.ה 155 לייקים
- Mendelson
- קיבל.ה 634 לייקים
לחיפה יש מאמן, וזה ההבדל, לא חושב שההרכב שלנו פחות טוב משלהם עד לחלון ההעברות הזה.
אם אנחנו היינו עולים ל- 2:1 על המחלה, ברדה היה מוציא את טוריאל ואלקוקין, מכניס את אל ים ומורגן, והיינו יורדים לקו הרחבה שלנו ומתחננים שישוו.
אם אנחנו היינו עולים ל- 2:1 על המחלה, ברדה היה מוציא את טוריאל ואלקוקין, מכניס את אל ים ומורגן, והיינו יורדים לקו הרחבה שלנו ומתחננים שישוו.
-
L.S
- קיבל.ה 2007 לייקים
מדהים כמה רעל יש באנשים.
אתם הייתם בבלומפילד שנה שעברה בלאומית בכלל?
אפסים
אתם הייתם בבלומפילד שנה שעברה בלאומית בכלל?
אפסים
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
-
טכנית לארז
- קיבל.ה 2544 לייקים
גם מדהים לדעתי שאנשים חושבים שזה אמור להיות מובן מאליו שנסיים לפחות מקום 4 בעונה שעלינו ליגה והיינו צריכים להחליף איזה 14 שחקני סגל וגם זה לא כל העבודה שצריך לעשות.
יהיה מבאס קצת אם לא נסיים 4, אבל זה ממש לא סוף העולם.
קצת פרופורציות.
קצת פרופורציות.
-
L.S
- קיבל.ה 2007 לייקים
לאנשים יש זכרון קצרטכנית לארז כתב: ↑19 ינואר 2026, 10:23 גם מדהים לדעתי שאנשים חושבים שזה אמור להיות מובן מאליו שנסיים לפחות מקום 4 בעונה שעלינו ליגה והיינו צריכים להחליף איזה 14 שחקני סגל וגם זה לא כל העבודה שצריך לעשות.
קצת פרופורציות.
רק בעונה האחרונה היינו בלאומית
עד לפני העונה הזו לא רצינו שיגיע בכלל דרבי
פתאום כל אחד חושב שאם אנחנו מפסידים משחק או לא שוחטים את הליגה זה ביזיון
עצם זה שבכלל יש לכם ציפיה זה הישג
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
-
Adom_Adom
- קיבל.ה 515 לייקים
אה וואו סליחה שיש לנו ציפיות, זה גם מה שהמקורבים שלך בהנהלה חושבים? שנגיד תודה שיש לנו ציפיות?L.S כתב: ↑19 ינואר 2026, 10:31לאנשים יש זכרון קצרטכנית לארז כתב: ↑19 ינואר 2026, 10:23 גם מדהים לדעתי שאנשים חושבים שזה אמור להיות מובן מאליו שנסיים לפחות מקום 4 בעונה שעלינו ליגה והיינו צריכים להחליף איזה 14 שחקני סגל וגם זה לא כל העבודה שצריך לעשות.
קצת פרופורציות.
כנראה שכחתה שאנחנו אחד הקהלים הגדולים בליגה שלמרות 12 שנות חרא מגיעים העונה לבלומפילד במספרים של קבוצת טופ
נערך לאחרונה על ידי Adom_Adom ב 19 ינואר 2026, 10:40, נערך פעם 1 בסך הכל.
- Carajo
- קיבל.ה 419 לייקים
טיעוני ה-״נסעתם בכלל לעמק יזרעאל בליגה ארצית?״ הגיעו עכשיו גם לכדורגל?
כן, היינו שנה שעברה בלאומית וכן, אנחנו לא חושבים שלא ״לשחוט״ את הליגה זה כישלון ועדיין אנחנו יכולים להעביר ביקורת ולהגיד שיש לנו מאמן פחדן ששוגה בניהול המשחק שלו ומעמיד קבוצה שמשחקת כדורגל פשוט איום ונורא.
-
טכנית לארז
- קיבל.ה 2544 לייקים
תראה ה"רק עלינו ליגה" לבד בעיני זה לא באמת משמעותי כי אנחנו לא טבריה או ריינה שאנחנו על תקן איזה עולה חדשה ובואו רק נישאר בליגה.L.S כתב: ↑19 ינואר 2026, 10:31לאנשים יש זכרון קצרטכנית לארז כתב: ↑19 ינואר 2026, 10:23 גם מדהים לדעתי שאנשים חושבים שזה אמור להיות מובן מאליו שנסיים לפחות מקום 4 בעונה שעלינו ליגה והיינו צריכים להחליף איזה 14 שחקני סגל וגם זה לא כל העבודה שצריך לעשות.
קצת פרופורציות.
כן הבאנו חיזוק טוב (זרים) ורכשנו ישראלי צעיר ב-2 מליון יורו.
עדיין יש לנו בסגל הרבה שחקנים לא מתאימים ופה זה כן חלק מזה ש"רק עלינו ליגה" - כי אי אפשר להחליף 22 שחקנים בקיץ אחד כנראה.
אני מקווה שבקיץ המגמת עליה תימשך והסגל ימשיך להשתפר. זו קפיצה שצריכה להיות קריטית עבורינו.
-
Xavi
- קיבל.ה 1538 לייקים
מה התקציב של חיפה שיש להם 30 שחקנים ועוד מתחזקים ב3 עכשיו ואנחנו מקוששים 11 להרכב כל שבוע?
הניצחון של חיפה רק מחזק איזו קבוצה של לוזרים פחדנים נבנתה ע״י ברדה, צעירים בלי ביצים ושחקנים ״מנוסים״ שמרגישים חוסר ביטחון בפנדל מכריע, מאמן נחמד מדי, לא נגיע איתו לכלום
- בז'רנו
- קיבל.ה 869 לייקים
-
קובי
- קיבל.ה 528 לייקים
-
קובי
- קיבל.ה 528 לייקים
תראה ה"רק עלינו ליגה" לבד בעיני זה לא באמת משמעותי כי אנחנו לא טבריה או ריינה שאנחנו על תקן איזה עולה חדשה ובואו רק נישאר בליגה.
כן הבאנו חיזוק טוב (זרים) ורכשנו ישראלי צעיר ב-2 מליון יורו.
עדיין יש לנו בסגל הרבה שחקנים לא מתאימים ופה זה כן חלק מזה ש"רק עלינו ליגה" - כי אי אפשר להחליף 22 שחקנים בקיץ אחד כנראה.
אני מקווה שבקיץ המגמת עליה תימשך והסגל ימשיך להשתפר. זו קפיצה שצריכה להיות קריטית עבורינו.
[/quote]
אתה מודע לסתירה הלוגית?
-
קפבלנקה
- קיבל.ה 759 לייקים
אם כל הכבוד לתהליך הבריא שהמועדון עובר ועל התודה שיש להכיר למשפחת ספרא.L.S כתב: ↑19 ינואר 2026, 10:31לאנשים יש זכרון קצרטכנית לארז כתב: ↑19 ינואר 2026, 10:23 גם מדהים לדעתי שאנשים חושבים שזה אמור להיות מובן מאליו שנסיים לפחות מקום 4 בעונה שעלינו ליגה והיינו צריכים להחליף איזה 14 שחקני סגל וגם זה לא כל העבודה שצריך לעשות.
קצת פרופורציות.
אנחנו לא רוצים להגיע למצב שאנחנו כמו הפועל פ"ת שלפני 50 שנה הייתה אימפריה והיום האוהדים אומרים תודה רק על זה שהקבוצה קיימת.
רוצים להיות מועדון גדול? שיתמודדו עם אטרף של אוהדים כמו כל מועדון אחר בפאקינג עולם.
-
cholo
- קיבל.ה 229 לייקים
אם הייתם שואלים אותי בסוף השנה שעברה שנהיה מקום 5 בנקודת הזמן הזאת, אם רצון ויכולת לסיים גבוה יותר הייתי קונה.
באותה נשימה, יש בעיות כל כך יסודיות בסגל (מגן ימני שהגיע רק הרגע, קישור ללא חילופים ראויים, חלוץ) שברור לכולנו שאם בנייה קצת יותר נכונה היינו יכולים לשאוף אפילו גבוה יותר.
ועדיין, זאת שנה ראשונה של ספרא בליגת העל וגם למיץ׳ ואלונה לקח 3 שנים +- עד שנהיו פקטור אמיתי בצמרת, אז אני אופטימי.
באותה נשימה, יש בעיות כל כך יסודיות בסגל (מגן ימני שהגיע רק הרגע, קישור ללא חילופים ראויים, חלוץ) שברור לכולנו שאם בנייה קצת יותר נכונה היינו יכולים לשאוף אפילו גבוה יותר.
ועדיין, זאת שנה ראשונה של ספרא בליגת העל וגם למיץ׳ ואלונה לקח 3 שנים +- עד שנהיו פקטור אמיתי בצמרת, אז אני אופטימי.
חח ממש לא הצלחה לא צריך לשקר את עצמךcholo כתב: ↑19 ינואר 2026, 11:16 אם הייתם שואלים אותי בסוף השנה שעברה שנהיה מקום 5 בנקודת הזמן הזאת, אם רצון ויכולת לסיים גבוה יותר הייתי קונה.
הפועל פ'ת תקציב כולל 20 מליון הם מקום 6
אנחנו תקציב 60-70 מליון מקום 4 בליגה
ואנחנו פאקינג מקום 5
הצלחה זה לא.
הליגה מאד מאד חלשה השנה
-
L.S
- קיבל.ה 2007 לייקים
לפי הלוגיקה שלך אנחנו בדיוק במקום שאנחנו צריכים להיותאדום לבן כתב: ↑19 ינואר 2026, 11:26חח ממש לא הצלחה לא צריך לשקר את עצמךcholo כתב: ↑19 ינואר 2026, 11:16 אם הייתם שואלים אותי בסוף השנה שעברה שנהיה מקום 5 בנקודת הזמן הזאת, אם רצון ויכולת לסיים גבוה יותר הייתי קונה.
ואנחנו פאקינג מקום 5
הצלחה זה לא.
הליגה מאד מאד חלשה השנה
לכל ארבעת הקבוצות שמעלינו תקציב גדול יותר
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
בדיוק זה לא הצלחה זה המינימום שהיו אמורים לעשות ועצם זה שהפסדנו לכל הגדולות רק מוריד מזהL.S כתב: ↑19 ינואר 2026, 11:32לפי הלוגיקה שלך אנחנו בדיוק במקום שאנחנו צריכים להיותאדום לבן כתב: ↑19 ינואר 2026, 11:26חח ממש לא הצלחה לא צריך לשקר את עצמךcholo כתב: ↑19 ינואר 2026, 11:16 אם הייתם שואלים אותי בסוף השנה שעברה שנהיה מקום 5 בנקודת הזמן הזאת, אם רצון ויכולת לסיים גבוה יותר הייתי קונה.
ואנחנו פאקינג מקום 5
הצלחה זה לא.
הליגה מאד מאד חלשה השנה
לכל ארבעת הקבוצות שמעלינו תקציב גדול יותר
הפועל פ''ת נחשב הצלחה ביחס לתקציב
הפועל ב''ש נחשב הצלחה ביחס לתקציב שכמעט זהה לשלנו
מכבי תקציב מספר 1 נחשב כשלון העונה
נערך לאחרונה על ידי אדום לבן ב 19 ינואר 2026, 11:36, נערך 2 פעמים בסך הכל.
- רדפוקס
- קיבל.ה 6024 לייקים
אל תיתן לחסידי ברדה ומקורבים אחרים לגזלט אותך, לא שווה להגיב בכלל.Carajo כתב: ↑19 ינואר 2026, 10:39טיעוני ה-״נסעתם בכלל לעמק יזרעאל בליגה ארצית?״ הגיעו עכשיו גם לכדורגל?
כן, היינו שנה שעברה בלאומית וכן, אנחנו לא חושבים שלא ״לשחוט״ את הליגה זה כישלון ועדיין אנחנו יכולים להעביר ביקורת ולהגיד שיש לנו מאמן פחדן ששוגה בניהול המשחק שלו ומעמיד קבוצה שמשחקת כדורגל פשוט איום ונורא.
כל אחד פה שמביע ביקורת לגיטימית הוא כפוי טובה אוהד כורסא ויש צו מעצר בינלאומי נגדו שהוצא ע״י משטרת הפורום.
וכן לסיים מקום 5 זה לא כישלון אלא עמידה במטרה השנה למרות החולשה היחסית של הקבוצות שבמקומות 3-4.
הכישלון הוא בכדורגל שאנחנו משחקים וחוסר היכולת שלנו להכריע למשחקים מול הקבוצות הגדולות בתנאים הכי נוחים שהיו לנו מזה למעלה בעשור (מכבי חיפה ברצף הפסדים ובתקופה שחורה, מכבי ב-10 שחקנים עם סגל חסר ורעוע).
נערך לאחרונה על ידי רדפוקס ב 19 ינואר 2026, 11:37, נערך 3 פעמים בסך הכל.
-
cholo
- קיבל.ה 229 לייקים
כמדומני נתת להם 4 חתיכות במשחק האחרון לא?אדום לבן כתב: ↑19 ינואר 2026, 11:26חח ממש לא הצלחה לא צריך לשקר את עצמךcholo כתב: ↑19 ינואר 2026, 11:16 אם הייתם שואלים אותי בסוף השנה שעברה שנהיה מקום 5 בנקודת הזמן הזאת, אם רצון ויכולת לסיים גבוה יותר הייתי קונה.
ואנחנו פאקינג מקום 5
הצלחה זה לא.
הליגה מאד מאד חלשה השנה
מיקום זה לא הכל. ציפית שנהיה מעל הטופ 4 השנה? אם כן זאת בעיה שלך של ציפיות לא מתואמות עם המציאות
-
הלוטוס הלבן
- קיבל.ה 466 לייקים
לגבי המשחק מאתמול. לא נצחון של שחקני חיפה, נצחון של בכר. חילופים בינגו במצב של תיקו 1-1 ופתיחה טובה של מכבי ת"א. מולו מאמן לא מחובר למציאות.
כבר בתחילת הליגה כתבתי שהרביעה הפותחת בליגה סגורה. היו סימני שאילה לגבי מכבי חיפה אבל פה מדובר על מועדון שנמצא כ-40 שנה בפסגה. יש שם כיסים עמוקים ונבנתה מסורת של הצלחה.
הפועל תא מזמן לא שייכים לצמרת של הכדורגל הישראלי . בעשור אחרון הפכנו להיות קבוצה שעוברת ידיים ויודעת רק להתרסק.
לחזור למרכז הבמה וליצור משהו חדש ורלבנטי יותר, לוקח זמן.
יש לנו בעלים שנותן גב למערכת. אף אחד לא ידוע כמה כסף מוכן לשפוך באמת.
הוא כנראה עובד במדיניות של שלב אחרי שלב. החזיר אותנו לליגת העל. המערכת רגועה גם בימים פחות טובים.
קיבלנו מכה קשה מאד עם הפחתה של 2 נקודות וביטול הדרבי. גם אחרי ביטול הדרבי לא שמענו ביטויים קשים מצדו למרות הברדק שחלק מהאוהדים עשו במגרש.
מבחינה מקצועית להיות בפליי אוף עליון זה הישג סביר לעונה הזו.
בעידן הניסנובים השתלבו צעירים רבים בהרכב הפותח. לא הגענו לשום מקום טוב. רוב הצעירים שעלו כיתה התפתחו ועזבו למקומות אחרים.
כבר בתחילת הליגה כתבתי שהרביעה הפותחת בליגה סגורה. היו סימני שאילה לגבי מכבי חיפה אבל פה מדובר על מועדון שנמצא כ-40 שנה בפסגה. יש שם כיסים עמוקים ונבנתה מסורת של הצלחה.
הפועל תא מזמן לא שייכים לצמרת של הכדורגל הישראלי . בעשור אחרון הפכנו להיות קבוצה שעוברת ידיים ויודעת רק להתרסק.
לחזור למרכז הבמה וליצור משהו חדש ורלבנטי יותר, לוקח זמן.
יש לנו בעלים שנותן גב למערכת. אף אחד לא ידוע כמה כסף מוכן לשפוך באמת.
הוא כנראה עובד במדיניות של שלב אחרי שלב. החזיר אותנו לליגת העל. המערכת רגועה גם בימים פחות טובים.
קיבלנו מכה קשה מאד עם הפחתה של 2 נקודות וביטול הדרבי. גם אחרי ביטול הדרבי לא שמענו ביטויים קשים מצדו למרות הברדק שחלק מהאוהדים עשו במגרש.
מבחינה מקצועית להיות בפליי אוף עליון זה הישג סביר לעונה הזו.
בעידן הניסנובים השתלבו צעירים רבים בהרכב הפותח. לא הגענו לשום מקום טוב. רוב הצעירים שעלו כיתה התפתחו ועזבו למקומות אחרים.
אז מה אם נתת 4 חתיכות במשחק 1cholo כתב: ↑19 ינואר 2026, 11:33כמדומני נתת להם 4 חתיכות במשחק האחרון לא?אדום לבן כתב: ↑19 ינואר 2026, 11:26חח ממש לא הצלחה לא צריך לשקר את עצמךcholo כתב: ↑19 ינואר 2026, 11:16 אם הייתם שואלים אותי בסוף השנה שעברה שנהיה מקום 5 בנקודת הזמן הזאת, אם רצון ויכולת לסיים גבוה יותר הייתי קונה.
ואנחנו פאקינג מקום 5
הצלחה זה לא.
הליגה מאד מאד חלשה השנה
מיקום זה לא הכל. ציפית שנהיה מעל הטופ 4 השנה? אם כן זאת בעיה שלך של ציפיות לא מתואמות עם המציאות
כמו שאמרת מיקום זה לא הכל
הפסדנו לכל הגדולות
וגם קש וריינה עשו איתנו 2-2 אז מזה אומר עלינו?
-
וינסנט
- קיבל.ה 495 לייקים
אז מה אם הוא קיבל 5 בחצי גמר גביע
אז מה אם הוא הפסיד לכל קבוצה גדולה
אז מה אם הוא לא ניצח קבוצה מרוסקת ב10 שחקנים ועוד קבוצה שלא ניצחה 10 משחקים
העיקר שהוא העלה אותנו ליגה עם סגל פי 2 יותר טוב מכל הלאומית
מאמן שלא היה פה שנים עזבו אותו
אז מה אם הוא הפסיד לכל קבוצה גדולה
אז מה אם הוא לא ניצח קבוצה מרוסקת ב10 שחקנים ועוד קבוצה שלא ניצחה 10 משחקים
העיקר שהוא העלה אותנו ליגה עם סגל פי 2 יותר טוב מכל הלאומית
מאמן שלא היה פה שנים עזבו אותו
נערך לאחרונה על ידי וינסנט ב 19 ינואר 2026, 12:05, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
אסון למכבי
- קיבל.ה 89 לייקים
אני גם רוצה לשחק במשחק הזה. אנחנו מרחק 3 נק ומשחק חסר מחיפה שתקציב פי כמה מאיתנו= הצלחה מסחררת?אדום לבן כתב: ↑19 ינואר 2026, 11:26חח ממש לא הצלחה לא צריך לשקר את עצמךcholo כתב: ↑19 ינואר 2026, 11:16 אם הייתם שואלים אותי בסוף השנה שעברה שנהיה מקום 5 בנקודת הזמן הזאת, אם רצון ויכולת לסיים גבוה יותר הייתי קונה.
ואנחנו פאקינג מקום 5
הצלחה זה לא.
הליגה מאד מאד חלשה השנה
אז נמשיך את המשחקאסון למכבי כתב: ↑19 ינואר 2026, 12:00אני גם רוצה לשחק במשחק הזה. אנחנו מרחק 3 נק ומשחק חסר מחיפה שתקציב פי כמה מאיתנו= הצלחה מסחררת?אדום לבן כתב: ↑19 ינואר 2026, 11:26חח ממש לא הצלחה לא צריך לשקר את עצמךcholo כתב: ↑19 ינואר 2026, 11:16 אם הייתם שואלים אותי בסוף השנה שעברה שנהיה מקום 5 בנקודת הזמן הזאת, אם רצון ויכולת לסיים גבוה יותר הייתי קונה.
ואנחנו פאקינג מקום 5
הצלחה זה לא.
הליגה מאד מאד חלשה השנה
מאז שבכר הגיע תשווה את הנק' שצברו לברדה.
ועוד שבוע מהיום אחרי צמד המשחקים נגד ב''ש ומכבי נסתכל שוב על הטבלה
-
Giovanni Giorgio
- קיבל.ה 1064 לייקים
איפה הגבול שהשימוש ב״רק עלינו ליגה״ נהייה לא סביר?
אם לא ננצח קבוצות צמרת כל העונה?
אם נעוף מוקדם מהגביע?
אם לא נעשה פלייאוף?
כי אנחנו לא רחוקים משם
אם לא ננצח קבוצות צמרת כל העונה?
אם נעוף מוקדם מהגביע?
אם לא נעשה פלייאוף?
כי אנחנו לא רחוקים משם
long live the zapta
עכשיו אני נזכר
שיום שני הקרוב לא רק שמקבלים את מכבי בלי אסנטה דוידה ואחרי 4-1
אנחנו מקבלים אותם גם אחרי משחק בליגה האירופית ביום חמישי
אם גם את זה לא ננצח אפשר ללכת לים
שיום שני הקרוב לא רק שמקבלים את מכבי בלי אסנטה דוידה ואחרי 4-1
אנחנו מקבלים אותם גם אחרי משחק בליגה האירופית ביום חמישי
אם גם את זה לא ננצח אפשר ללכת לים
-
adom4
- קיבל.ה 670 לייקים
-
dino
- קיבל.ה 3029 לייקים
להגיע מולם אחרי שהם חטפו תבוסה במשחק מול יריבה כמו חיפה, זה הרבה פחות טוב מאשר אם היו מנצחים את חיפה.
-
הלוטוס הלבן
- קיבל.ה 466 לייקים
כדורגל זה דבר נזיל. במצב של 2-1 לחיפה,הגרמנים הגיעו למצבים טובים. מתיקו לתבוסה. כל מה שחשוב בכדורגל זה שערים. אחרי זה מסדרים את פרשנויות.
נערך לאחרונה על ידי הלוטוס הלבן ב 19 ינואר 2026, 14:22, נערך פעם 1 בסך הכל.
- RedDrifter
- קיבל.ה 407 לייקים
-
Xavi
- קיבל.ה 1538 לייקים
ראיתי שמישהו כתב ברשתות שהוא לא לוקח אף שחקן ממכבי הנוכחית להפועל
אז הלכתי הסתכלתי בהרכב שעלה אתמול, וואלה לא לוקח שם אף שחקן להרכב
אולי אולי עידו שחר
אז הלכתי הסתכלתי בהרכב שעלה אתמול, וואלה לא לוקח שם אף שחקן להרכב
אולי אולי עידו שחר
- RedDrifter
- קיבל.ה 407 לייקים