צ'ימבויקה כתב: ↑18 ינואר 2026, 09:25
איפה כל השופרות המקורבים והתומכים הנלהבים שהיו פה בקיץ ודיווחו לנו על כמה הכל מנוהל מדהים?
למה קולכם נדם?
מה קרה פתאום?
סיימת את הקיץ בהבנה שההתנהלות הייתה יותר הגיונית ממה שחשבת בזמן אמת ועכשיו אתה חוזר על אותן ססמאות באמצע חלון שהתחיל עם החתמה קריטית שאפילו הספיק לפתוח ביום פתיחת החלון?
תהיה מדויק.
טענתי על הקצב, ואז פרימור עלה ודיבר והאמנתי.
טענתי גם על השחקנים ואז התבדיתי.
אתה עכשיו בנקודה קשה מאוד, אתה בלי רן בנימין, דאפה ומאחמיד מאכזבים, עם מכת פציעות ואחרי שהחתימו
שחקנים כמו ארי ואל ים על חוזים.
אז כן, אפשר בהחלט לתהות. שוב.
למה אם בקיץ לקחתי חלק מדברי הביקורת שלי, עכשיו אני מנוע מלבקר?
הנסיבות השתנו והחלטות חדשות נעשו.
אם הם יצאו גדולים בקיץ הם יכולים לפשל עכשיו ולהפך.
אז לא מבין את הרעיון של הטענה הזו.
שיביאו חלוץ אחרי הדרבי.
נראה על מה יהיה לשחק.
על מה אבל אתה מבקר? שעוד לא החתימו שחקנים? כי אם כן אז לא שווה כמו בקיץ, לחכות לסוף החלון?
גם אתה מדבר על לזה שדאפה ומחמיד מאכזבים משמע ייתכן שצריך להביא חלוץ זר, אממה יש לך גם מכת פציעות בקישור ההתקפי אבל רק מקום אחד לזר, היית מעדיף שהיו מחתימים פה בתחילת החלון קשר התקפי ומוותרים על חלוץ?
RedDrifter כתב: ↑18 ינואר 2026, 22:39
תחתימו פה חלוץ לפני מכבי ויש סיכוי לא רע לעקוץ אותם
לא מבין למה אוגוריסה/איסט עדיין לא פורקים ארגזים בדירה בבת ים
לא יודע מי ומה
אם המערכת מתחילה לעבוד מהר ומנחיתה פה מישהו שיודע לעשות את העבודה הפועל בהחלט יכולה לנצח את מכבי שכרגע נראית כמו כלום ושום דבר ותהיה עם סגל חסר מאוד בדרבי
RedDrifter כתב: ↑18 ינואר 2026, 22:39
תחתימו פה חלוץ לפני מכבי ויש סיכוי לא רע לעקוץ אותם
לא מבין למה אוגוריסה/איסט עדיין לא פורקים ארגזים בדירה בבת ים
לא יודע מי ומה
אם המערכת מתחילה לעבוד מהר ומנחיתה פה מישהו שיודע לעשות את העבודה הפועל בהחלט יכולה לנצח את מכבי שכרגע נראית כמו כלום ושום דבר ותהיה עם סגל חסר מאוד בדרבי
רציתם דרבי? תביאו חלוץ מהר
שום דבר בלי הימורים ובלי כלום. תביא אחד משניהם אם צריך אני בא לפרוק להם ארגזים בבית
הקישור הטוב של חיפה ושל שאר הגדולות זה הסיבה למה אנחנו מקום 5 והם לפנינו. לעשות הגנה זה לא מספיק, עונה הבאה אין ברירה צריך להיפטר מקרייב ופלקאו למרות החיבור עם הקהל ולהביא במקום שחקנים מהירים וטכניים, אחרת אין לנו מה לחפש בליגה הזאת.
וינסנט כתב: ↑18 ינואר 2026, 23:04
הקישור הטוב של חיפה ושל שאר הגדולות זה הסיבה למה אנחנו מקום 5 והם לפנינו. לעשות הגנה זה לא מספיק, עונה הבאה אין ברירה צריך להיפטר מקרייב ופלקאו למרות החיבור עם הקהל ולהביא במקום שחקנים מהירים וטכניים, אחרת אין לנו מה לחפש בליגה הזאת.
לא הייתי מוותר על שניהם, בסוף לא קל לפגוע בזרים ויחסית פגענו.
אבל אין ספק שבגלל מגבלת זרים נצטרך לוותר בסוף העונה על 2-3 הכי פחות טובים ויציבים ויתכן שזה יהיה שניהם או אחד מהם. אם לא תהיה הפתעה פתאום אני מניח שזה יהיה סילבה +1
בנתיים אני בעיקר לא מחזיק מקרייב. נכון מדי פעם מסירות וחילוצים טובים אבל האיטיות הכובד והסרבול שלו תוקעים את המשחק.
חד משמעית.
פלקאו עוד בסדר, קרייב זה אוברייטד מטורף.
קפבלנקה כתב: ↑18 ינואר 2026, 23:37
שוב אני אומר, אנחנו צריכים להתחיל לחלץ את הישראלים הסבירים מהליגה, אני הייתי מטרגט את נתניה שגם ככה יש שם אווירה של מכירת חיסול.
שחקנים כמו בילו, ג'אבר, קלר, שדה. אלמגור, רועי דוד, אבו רומי. זה הלבל של ישראלים מהספסל שאנחנו צריכים.
וגם להביא עכשיו חלוץ ויוספי.
אופק ביטון חדידה דרוויש. כל אלה שחקנים שאולי לא מתאימים להרכב אבל הם עדיפים על פני אל ים רוטמן וארי כהן.
רוב הישראלים הטובים נמצאים ב 4 הקבוצות שמעלינו.
צריך לשנות קו חשיבה .
1. להחתים מהר את מה שעוד אפשר וזה יעלה הרבה כסף
אבל אין ממש ברירה. דין דוד + אופק ביטון + תגידו אתם.
2. לשים יד על שנתון -2007-8 ולהחתים שניים שלושה
מוכשרים שיש בליגת נוער . מה שיש לנו יש לנו ונקווה לטוב.
אם לא יהיו פה שבעה שמונה ישראלים מובילים בשנתיים
הבאות נמשיך לדשדש בתחתית הפליאןף.
אם בית''ר יכולה אין סיבה שאנחנו לא. לתשומת לב ספרא
מה עושים נכון במקומות אחרים ואצלנו לא.
הכל הכל עניין של כסף.
אנחנו לא קבוצה משהו, ואם רוצים להיות משהו צריך לפתוח את הארנק יותר אין מה לעשות.
ע"ע הכדורסל.
תאמינו לי שלא יזיז לאף אחד אם בראיינט או מיציץ או אוטורו מקבלים מיליונים פה, כשנצטרך את הסל המכריע.
בכדורגל צריך לפתוח את הארנק, ובגדול. סורי, כרגע אין שום ברירה אחרת.
אולי אחרי שניקח איזה 2 אליפויות שחקנים יסכימו להתפשר כדי להגיע אלינו.
כרגע צריך להבין שזה בעיקר כסף.
להחתים מהנוער זה יפה ונחמד...בסופו של דבר כמה שחקנים מכל שנתון נוער הופכים למשהו סביר? אחד? גם זה בקושי.
סניור, רמות, ושביט מזל כיכבו וקרעו רשתות בנוער, מזכיר לכם.
לגבי הכדורסל זה קיצון שאני לא אוהב את הדוגמא שלו.
אפשר היה להוציא מ 170 מיליון שקל סגל יותר טוב
ובעיקר יותר מאוזן. החוכמה היא לא לזרוק כסף בלי הכרה
אלא להשתמש בו בתבונה.
אפשר להקים קבוצת רגל אדירה ב 80-90 מיליון.
לא צריך 150.
הסכום הסופי הוא לא הנקודה.
הנקודה היא שבכדורסל מתחרים כמעט על כל שחקן פנוי וטוב עם הבכירות. לא לוקחים את כולם אבל הרבה שחקנים בכירים אצלינו כמעט סיימו במכבי.
בהפועל הבינו שלהשוות סכומים לא יעזור, כי את הפועל לא תופסים כמו אחרות עדיין, אז ריפדו בעוד קצת.
בכדורגל עשו מהלך ממש יפה על דאפה, ושם זה נעצר פלוס מינוס.
עם טוריאל מנהלים כבר חודש מו"מ על 30 או 40 או 60 אלף לפה או לשם. איזה שחקן ישראלי בכיר שרואה את זה ירצה לבוא בדיוק?
מי שסבבה עם ההתקמצנויות האלה, שלא יתלונן שהוא מקבל אנאס מחאמיד ואל ים קנצ'פולסקי.
ההון של משפחת ספרא הוא 25 מיליארד דולר בפעם האחרונה שבדקתי.
אם הפועל רוצה להיות שוב פעם גורם רציני בכדורגל כאן שיתחילו להיות רציניים גם עם הסגל.
זה מעצבן לראות שוב ושוב ישראלים ושחקנים בכירים אחרים הולכים לאחת מ-4 קבוצות כשאנחנו מביטים בקנאה מהצד.
באמת שאני לא מבין את התלונות על סגל קצר.
יש לנו את אלטמן, ליידנר, בוסקילה, סילבה,פיבן וגם מאיימבו פצועים.
על הספסל יש את מורגן (סביר לגמרי), ומכרנו את רן בנימין.
הייתי רוצה לראות את בית״ר משחקת בלי 4 שחקני הרכב למשך חודש וחצי. תפסיקו עם המרה השחורה!
צריך קשר 8/10 ועוד חלוץ וזה סגל מעולה, בטח לקבוצה שעלתה מהלאומית העונה.
חוץ מסילבה, הזרים שלנו עומדים בציפיות, וזה הישג בפני עצמו.
Asafasraf כתב: ↑19 ינואר 2026, 08:14
הייתי רוצה לראות את בית״ר משחקת בלי 4 שחקני הרכב למשך חודש וחצי. תפסיקו עם המרה השחורה!
אנחנו חייבים חלוץ וקשר 10 טובים הייתי מביא את אוגרסיה זה שחקן ששם גולים לבד בלי לקבל כדורים לגול אצלנו זה שחקן של 17 שערים לעונה בקל. ואולי את יוספי חסר לנו איכות של ישראלים בסגל, ושם הייתי מסיים את החלון. בגדול אם סגל כזה יש עם מה לעבוד לשנה הבאה. אני חיי בשלום עם קורין לאויזו טוראיל ובוסקילה באגפים. עכשיו אני מקווה שגם נראה שני מגנים תוקפים יש לברדה 4 גרזנים באמצע זה פשע שהוא עלה עם פיבן מגן זה הרג לנו את משחק ההתקפה. ועוד משהו שקצת מדאיג שאין לנו אנשי מקצוע טובים לראות שחיפה החתימה את דון במחיר שקנו מאיתנו את בנימין ונתנו לו חוזה של 250 אלף דולר זה גומר אותי למה זה השחקן שבדיוק חסר לנו באמצע השחקן הזריז שיוצא קדימה עם הכדור ודוחף קדימה חבל באמת חבל. חיפה עם מוחמד דון וברניניו הזה הופכת למפלצת.
גם אם היו מנחיתים חלוץ אתמול הוא לא היה משחק בדרבי
למה שלא ישחק?
כי פה צריך להסתגל לכל דבר, אנחנו לא סיטי
איפה אחי שבוע זה מספיק להיכנס לקצב דבר ראשון
ודבר שני עם קוקו זה היה אותו הסיפור לא תהיה שום מניעה או בעיה שהוא יעלה בעיקר שהאופציות האחרות הם או דאפה או מחאמיד שלא מספיק איכותיים
גם אם היו מנחיתים חלוץ אתמול הוא לא היה משחק בדרבי
למה שלא ישחק?
כי פה צריך להסתגל לכל דבר, אנחנו לא סיטי
אם יש עמדה שלא צריכה להסתגל לשיטה וכו זה חלוץ מטרה
פשוט כנס, תהיה בשליש האחרון של המגרש, השחקנים ישחקו עליך ותשים גולים . זה שונה מקשר או שחקני כנף ששם התיאום מדבר יותר
איזה בלוף זה "חלוץ שיכול לשחק גם בכנף", אולי תחפשו גם חלוץ שיסגור לנו מדי פעם את עמדת המגן השמאלי?
אני בשלב הזה של העונה מסתפק בחלוץ שיכול לשחק כחלוץ. חלאס עם ההמצאות האלה
תעיף ליציע כתב: ↑19 ינואר 2026, 07:56
לגבי הכדורסל זה קיצון שאני לא אוהב את הדוגמא שלו.
אפשר היה להוציא מ 170 מיליון שקל סגל יותר טוב
ובעיקר יותר מאוזן. החוכמה היא לא לזרוק כסף בלי הכרה
אלא להשתמש בו בתבונה.
אפשר להקים קבוצת רגל אדירה ב 80-90 מיליון.
לא צריך 150.
זה לא נושא הדיון, אבל מה שנעשה בכדורסל זו דוגמה ומופת לבניית סגל מאפס.
הכי להשתמש בכסף בתבונה.
Niro כתב: ↑19 ינואר 2026, 10:49
איזה בלוף זה "חלוץ שיכול לשחק גם בכנף", אולי תחפשו גם חלוץ שיסגור לנו מדי פעם את עמדת המגן השמאלי?
אני בשלב הזה של העונה מסתפק בחלוץ שיכול לשחק כחלוץ. חלאס עם ההמצאות האלה
מהאנשים שהביאו לכם "10 שהוא בכלל כנף ימין אבל אנחנו בטוחים שהוא יכול לשחק 10", "8 שהוא בכלל קשר אחורי אבל אנחנו בטוחים שהוא יכול לשחק 8" וכמובן "מגן ימני שהוא בכלל בלם", מגיע הלהיט החדש:
חלוץ שיכול לשחק כנף שמאל!
אולי,פשוט כדי להקשיב למה שמואיז ספרא אמר בשיחה עם האוהדים לאחר שקנו את הקבוצה?
אם אני זוכר נכון,הןא אמר שהם לא הבעלים שהאוהדים דמיינו שירכוש את הפועל.
שלא יובן לא נכון,אני אסיר תודה למשפחת ספרא.
אבל אולי אנחנו טועים בציפיות שלנו?
אם הכוונה של משפחת ספרא היא השקעה איטית ומתונה לאורך זמן,אז כרגע המטרה היא פלייאוף עליון
מאור לוי מנתניה שחקן מצוין
יוספי וחדידה גם יותר טובים מכל השחקני בית שיש בספסל. מקווה שיתחילו למלא את הסגל בישראלים בינוניים, כי אצלנו הישראלים הרבה מתחת לבינוניים.
חד משמעית.
פלקאו עוד בסדר, קרייב זה אוברייטד מטורף.
הקישור שלנו בעייתי מאוד ואני חושב שקרייב לא מתאים.
אבל מה זה הקישור של חיפה? אתמול הקישור שלהם היה זר שלא הרשים במיוחד עד כה, ילד שעלה מהנוער לפני חודש והגופה של מיכאל אוחנה.
הם פשוט קבוצה מאומנת והמאמן שלהם לא יקבל את זה שבולגרי 2 מטר יתחבא במשך כל המשחק מאחורי סיסוקו ועידו שחר כדי שלא ימסרו לו חלילה.
Asafasraf כתב: ↑19 ינואר 2026, 08:14