דקות משחק לישראלים

מועצת הכדורסל של אוהדי הפועל
לזכרו של אורי שלף ז"ל, ממיסדי עמותת הפועל אוסישקין
Red_man
קיבל.ה  1926 לייקים

Red Or Dead כתב: 17 ינואר 2026, 12:34
Red_man כתב: 17 ינואר 2026, 12:18
Red Or Dead כתב: 17 ינואר 2026, 10:40 נו באמת
אתם לא יכולים לצפות שים ותומר יקבלו דקות במשחק חוץ קשה מול הקבוצה הכי חלשה במפעל
אנחנו רק במחזור ה-21, הישראלים עוד יקבלו את ההזדמנויות שלהם!
תודה על העדכון קואוץ׳! כולנו חיכינו לפניני החוכמה שלך. למדתי המון!
תמיד שמח לעזור, שימון :rose:
תודה מוני
בני12
קיבל.ה  2493 לייקים

ההגיון היחיד שאני רואה באי השיתוף של ים זה שעושים לו בקרת נזקים על הברך.
בליגה הוא חייב לשחק אז מנסים לא להעמיס עליו ביורוליג
תא מרבוטא
קיבל.ה  790 לייקים

Red Or Dead כתב: 17 ינואר 2026, 10:40 נו באמת
אתם לא יכולים לצפות שים ותומר יקבלו דקות במשחק חוץ קשה מול הקבוצה הכי חלשה במפעל
אנחנו רק במחזור ה-21, הישראלים עוד יקבלו את ההזדמנויות שלהם!
אתה רציני או סרקסטי?
תא מרבוטא
קיבל.ה  790 לייקים

לדעתי לא נכון לכרוך בטענות נגד ספסול את כלל הישראלים. מעבר להבדל בתפקיד, ים כששיחק במשחקים האחרונים נראה סבבה. גינת במשחקים האחרונים כולל מול גליל, עם ידיים חמאה.
ולא, אני לא חושב שזה עניין של ייבוש. בר משחק הרבה פחות ביורוליג ממנו והיה מצטיין.
למה לא בעצם
קיבל.ה  86 לייקים

Red_man כתב: 16 ינואר 2026, 23:22
פרימו לוי כתב: 16 ינואר 2026, 23:19
Red_man כתב: 16 ינואר 2026, 23:16

לצערי גינת לא תרם מספיק בדקות שקיבל ולא הצדיק שישאירו אותו על הפרקט.
ים אני לא מבין את העניין הזה, לא כי הוא ישראלי אלא כי הוא פשוט יכול לתרום הרבה יותר לדעתי.
לא היה מורגש במיוחד לא לטובה ולא לרעה. ראינו היום דוגמה ששחקנים שמחרבים נשארים דקות ארוכות על הפרקט. 4 דקות זה כלום
גינת כבד, לא אתלטי, שומר רע, קולע מחריד מהקו ומתקשה מאוד לייצר נקודות. אני מת עליו אבל זה פשוט לא מספיק ברמות האלה לצערי בטח כשיש גבוהים מצויינים שתורמים משמעותית יותר ממנו.
לגבי מדר אני באמת לא מבין את הסיפור הזה בפנר איטודיס נתן לו דקות אז פה הוא מייבש אותו?
אני עוד זוכר שבקדנציה הראשונה שלו היה קולי עונשין נהדר.

אתמול גינת היה בסדר גמור בדקות ששיחק.
מתסכל מאוד שישראלים לא רואים פרקט וזה מקשה להתחבר.
Red_man
קיבל.ה  1926 לייקים

למה לא בעצם כתב: 17 ינואר 2026, 14:36
Red_man כתב: 16 ינואר 2026, 23:22
פרימו לוי כתב: 16 ינואר 2026, 23:19
לא היה מורגש במיוחד לא לטובה ולא לרעה. ראינו היום דוגמה ששחקנים שמחרבים נשארים דקות ארוכות על הפרקט. 4 דקות זה כלום
גינת כבד, לא אתלטי, שומר רע, קולע מחריד מהקו ומתקשה מאוד לייצר נקודות. אני מת עליו אבל זה פשוט לא מספיק ברמות האלה לצערי בטח כשיש גבוהים מצויינים שתורמים משמעותית יותר ממנו.
לגבי מדר אני באמת לא מבין את הסיפור הזה בפנר איטודיס נתן לו דקות אז פה הוא מייבש אותו?
אני עוד זוכר שבקדנציה הראשונה שלו היה קולי עונשין נהדר.

אתמול גינת היה בסדר גמור בדקות ששיחק.
מתסכל מאוד שישראלים לא רואים פרקט וזה מקשה להתחבר.
אני רוצה שמדר ישחק לא כי הוא ישראלי אלא כי הוא באמת יכול לתרום לדעתי.
גינת לעומת זאת גם ביורוקאפ היה שומר כבד ולא מספיק טוב (למשל השלשה שאכל בפנים נגד גראן קנריה בעונה הראשונה שלנו ביורוקאפ) והוא קולע עונשין זוועה לפחות מאז העונה שעברה. אני כל הזמן אומר לאח שלי כשגינת על הקו שהדברים הבטוחים בחיים זה מוות, מיסים וגינת עם 50% מהעונשין. אני מאוד אוהב את תומר ועדיין לא סותר את זה שהוא פשוט לא מספיק טוב ברמות האלה מול שחקנים אתלטיים
יהלום14אדום
קיבל.ה  1314 לייקים

בני12 כתב: 17 ינואר 2026, 12:52 ההגיון היחיד שאני רואה באי השיתוף של ים זה שעושים לו בקרת נזקים על הברך.
בליגה הוא חייב לשחק אז מנסים לא להעמיס עליו ביורוליג
זה למשל משהו שהייתי שמח לשמוע.
אין שום סיבה שים לא יקבל 20 דקות לפחות במשחק, בטח מול קבוצה כמו וילרבאן.
יאללה הביתה!!!
סמל אישי של משתמש
רדנקו
קיבל.ה  2092 לייקים

יותם שירן הלא מקורי כתב:עוד שבועיים איטודיס פוגש את הקריפוטנייט שלו, יונתן אלון. מה הוא מצפה שיקרה כשהוא לא נותן לישראלי הכי טוב שלו דקות משחק. הוא באמת חושב שאם הוא ייתן לו 20 דקות מול נתניה ים יעלה מול הארפר ווינסטון "חם"? כנ"ל גינת.
ועוד משהו- עוד שבועיים יש לך משחק מאוד חשוב בחוקי ליגה, אולי כדאי לנצל את המשחקים "הקלים" יחסית ולתרגל חמישיות שבאמת אמורות לשחק? תסלח לי חמישיית גונס זיו גינת מלקולם ותאי או חמישיית בר ים פלטין גינת ותאי. נכון יש לו"ז לא אפשרי (4 משחקים בשבוע) אבל כבר קיבלנו מהם בראש פעמיים העונה, בין היתר, בגלל דברים כאלה. לא מאוחר לשנות.
מסכים לגמרי

Sent from my CPH2581 using Tapatalk

Red Or Dead
קיבל.ה  394 לייקים

עד המשחק מול ירושלים Yellow_dog יסדר לנו אישור לחמישה זרים על הפרקט, שלא נצטרך לראות את ה*שראלים האלו.
Nati
קיבל.ה  2599 לייקים

אתה אוהד הפועל?או אוהד ישראלים?
לי נראה שלפני שאתה אוהד הפועל,אתה שונא עופר.
Nati
קיבל.ה  2599 לייקים

גם לפי החוקים החדשים של הפורום,לקרוא פה למישהו(בטח לבעל הבית)כלב צהוב,שווה הרחקה.
עד המ!!ת הפועל
קיבל.ה  802 לייקים

הם עברו מלטנף אחרי הפסדים ללטנף אחרי נצחונות.
אני לא רוצה לדמיין מה יילך פה בתקופה רעה אחרי רצף של הפסדים (מקווה גם שלא נדע לעולם).
באמת חבל להתייחס ל-3 וחצי משתמשים האלה. בלי תשומת לב הם יתנדפו מפה. תנשכו שפתיים גם אם מה שהם כותבים ממש מעצבן אתכם.
הוקיץ'
קיבל.ה  7825 לייקים

רדנקו כתב: 17 ינואר 2026, 16:14
יותם שירן הלא מקורי כתב:עוד שבועיים איטודיס פוגש את הקריפוטנייט שלו, יונתן אלון. מה הוא מצפה שיקרה כשהוא לא נותן לישראלי הכי טוב שלו דקות משחק. הוא באמת חושב שאם הוא ייתן לו 20 דקות מול נתניה ים יעלה מול הארפר ווינסטון "חם"? כנ"ל גינת.
ועוד משהו- עוד שבועיים יש לך משחק מאוד חשוב בחוקי ליגה, אולי כדאי לנצל את המשחקים "הקלים" יחסית ולתרגל חמישיות שבאמת אמורות לשחק? תסלח לי חמישיית גונס זיו גינת מלקולם ותאי או חמישיית בר ים פלטין גינת ותאי. נכון יש לו"ז לא אפשרי (4 משחקים בשבוע) אבל כבר קיבלנו מהם בראש פעמיים העונה, בין היתר, בגלל דברים כאלה. לא מאוחר לשנות.
מסכים לגמרי

Sent from my CPH2581 using Tapatalk
אנחנו בקושי שרדנו את המשחק מול וילרבאן, אז עוד היינו אמורים להשתמש בו כדי לנסות הרכבים ולהריץ ישראלים? איפה ההיגיון פה?
בעיני ים היה צריך לשחק כי מיציץ' וג'ונס היו חלשים וכי אני חושב שהוא יכל להביא לנו דברים שלא היו לנו אתמול, אבל לשחק איתו כהכנה לירושלים זה בעיני הזוי לגמרי.
Red Or Dead
קיבל.ה  394 לייקים

Nati כתב: 17 ינואר 2026, 17:15 אתה אוהד הפועל?או אוהד ישראלים?
לא יודע אם זה הגיל או המרחק במקרה שלך, אבל הייתי הולך לבדיקת ראיה
Nati
קיבל.ה  2599 לייקים

Red Or Dead כתב:
כמו כל אחד בגילי,אני משתמש במשקפיים לקריאה.
ככה שהמשקפיים זאת לא הבעיה.
אבל מודה לך על ״הדאגה״.
Red Or Dead
קיבל.ה  394 לייקים

Nati כתב: 17 ינואר 2026, 18:47
Red Or Dead כתב:
כמו כל אחד בגילי,אני משתמש במשקפיים לקריאה.
ככה שהמשקפיים זאת לא הבעיה.
אבל מודה לך על ״הדאגה״.
גם אני!
אז מצטער, ייתכן והבעיה חמורה יותר
feigenbaum99
קיבל.ה  256 לייקים

איזה אנשים מתישים.

להפועל אין שום חובה לתת דקות לישראלים ביורוליג. אנחנו מועדון מקצועי, ומי שטוב צריך לשחק בלי קשר לשמות או תעודות זהות.

תומר לא ירד בדקות משחק שלו ביורוליג בגלל הפועל. גם לא בר, בלייזר, פלטין ואפילו לא מדר. ואם להיות כנים, אם הם יקבלו הרבה דקות - עונה הבאה לא נהיה ביורוליג והישראלים שלנו יקבלו עוד פחות דקות ביורוליג ממה שהם מקבלים עכשיו.

מבאס לראות אנשים שאמורים לאהוב את המועדון הזה, שרק מפיצים שנאה כל הזמן ומחפשים סיבות להיות נגד.

בעלים כמו עופר זה מה שייחלתי לו מגיל צעיר, וכיף גדול לראות את איך שהוא לקח אותנו קדימה.
סמל אישי של משתמש
its-sick
קיבל.ה  1432 לייקים

זה נכון שלירושלים ולמכבי יהיה יתרון בניסיון של הישראלים בעקבות השימוש בהם ביורוליג.
אבל הפגיעות שלהם לפציעות עקב העומס גדולה בהרבה. אולי נפסיד להן פה ושם, אבל לנו תמיד יהיה כוח אש במקסימום.
בסופו של דבר רוב הסיכויים שלפלייאוף נגיע במצב יותר טוב מהן.
חוקים ואיסורים שאין מקורם ב"מה ששנוא עליך אל תעשה לחברך" הם מרושעים מטבעם. לפי מדד זה הדת היהודית קרובה למעמד של רשע מוחלט.
لا إله
מי שמאמין ולא מפחד, הריהו שקול למחבל מתאבד.
נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.
Red Or Dead
קיבל.ה  394 לייקים

לצערנו בהפועל לא מי שטוב משחק בלי קשר לתעודת זהות, אלא השחקנים הישראלים מופלים לרעה בשל תעודת הזהות שלהם.

על אובדן הזהות והערכים אין צורך להרחיב, כבר הבנו מזמן, בכל זאת משעשע שאנשים שהופכים אותנו לכל מה שלגלגנו עליו כל השנים עוד מעיזים לחלק ציונים לאוהדים אחרים.
סמל אישי של משתמש
iamgabormarton
קיבל.ה  322 לייקים

Red Or Dead כתב: 17 ינואר 2026, 19:38 לצערנו בהפועל לא מי שטוב משחק בלי קשר לתעודת זהות, אלא השחקנים הישראלים מופלים לרעה בשל תעודת הזהות שלהם.

על אובדן הזהות והערכים אין צורך להרחיב, כבר הבנו מזמן, בכל זאת משעשע שאנשים שהופכים אותנו לכל מה שלגלגנו עליו כל השנים עוד מעיזים לחלק ציונים לאוהדים אחרים.
כן אה רק מי שלא טוב משחק
בגלל זה אנחנו מקום ראשון בכל מפעל
איזה אובדן זהות? חגיגות אליפות מקום 2?
הוקיץ'
קיבל.ה  7825 לייקים

כן, ישראלים מופלים בגלל תעודת הזהות שלהם. איטודיס בכלל אנטישמי. :facepalm:
וכמובן חשוב לציין, הלעג למכבי לא היה על כמות הישראלים אלא על המיתוג שלה כ"קבוצה של המדינה" על שלל זריה ומתאזרחיה.
בני12
קיבל.ה  2493 לייקים

Red Or Dead כתב: 17 ינואר 2026, 19:38 לצערנו בהפועל לא מי שטוב משחק בלי קשר לתעודת זהות, אלא השחקנים הישראלים מופלים לרעה בשל תעודת הזהות שלהם.

כן השחקן הישראלי היה תמיד מאד חשוב לנו
בגלל זה "גיירנו" את לבאן מרסר
בגלל זה שחקו אצלנו עשרות מתאזרחים לאורך השנים
בגלל זה הבאנו את אדריאן בנקס על הראש של מנקו
בגלל זה העפנו את מנקו שניה אחרי שחתמנו איתו חוזה (ואת לימונד שניה אחרי שהבטחנו לו להאריך חוזה)
בגלל זה החתמנו זר חמישי בשניה שהיה לנו כסף לזה (אחרי ששנים טענו שלא צריך יותר מארבעה)
בגלל זה שחקנו ביורוקאפ עם שמונה זרים (לפני הפרידה מהעמותה)
ממש ממש חשוב לנו
ramig76
קיבל.ה  139 לייקים

כבר נהיה פאתטי לשמוע את כל הבכיינות הזו על אובדן זהות וערכים..
הערכים של הפועל זה ״איפה שתשחקי אני שם״ ולהיות עם הפועל בניצחון ובכשלון.

נו אז יש קומץ שחושב כמוך, ואולי קצת יותר מ- 1,000 איש. לעומתם יש עשרות אלפים אחרים שמתמוגגים מאושר.
וכמו תמיד, המנצח כותב את ההיסטוריה, אז כשניקח אליפות ונתבסס ביורוליג יגיע עוד ועוד קהל חדש. אולי קצת אחר מהמחרימים והבכיינים.
הניסיון שלי לימד אותי ששום דבר לא יכול לעצור את הזמן. אתם תלכו ותאבדו רלבנטיות.

זה מה שייחלתי לו שנים, להיות מנצח ולא סמרטוט רצפה שמפסיד בכל הזדמנות אבל מעודד כל המשחק.
הוקיץ'
קיבל.ה  7825 לייקים

בני12 כתב: 17 ינואר 2026, 20:52

כן השחקן הישראלי היה תמיד מאד חשוב לנו
בגלל זה "גיירנו" את לבאן מרסר
בגלל זה שחקו אצלנו עשרות מתאזרחים לאורך השנים
בגלל זה הבאנו את אדריאן בנקס על הראש של מנקו
בגלל זה העפנו את מנקו שניה אחרי שחתמנו איתו חוזה (ואת לימונד שניה אחרי שהבטחנו לו להאריך חוזה)
בגלל זה החתמנו זר חמישי בשניה שהיה לנו כסף לזה (אחרי ששנים טענו שלא צריך יותר מארבעה)
בגלל זה שחקנו ביורוקאפ עם שמונה זרים (לפני הפרידה מהעמותה)
ממש ממש חשוב לנו
שכחת גם שלא רק שהחתמנו זר חמישי ברגע שהיה לנו כסף, אלא שבערך חודש אחר כך גם החתמנו זר שישי במימון המונים! של האוהדים האמיתיים! טרום ההצלחות!
מה שהזכיר לי שהיום בבוקר ראיתי ציוץ של מתן קפלן בו הוא טוען ששמעון אמסלם צבוע, כי הוא לא מבקר את הפועל על הניסיון להגדיל את רישום הזרים ל-12 ועל הדקות המועטות לישראלים ביורוליג. אין דברים כאלה.
Red Or Dead
קיבל.ה  394 לייקים

חחח, זה ענק
אחד לאחד הביביסטים שמעוותים את המציאות באמצעות שליפות אקראיות מהארכיון על מנת להכשיר את כל העוולות שלהם
לא מפתיע שזה המודל לחיקוי
שליחת תגובה