בסיבוב הראשון היו לך מפגשים מאוד נוחים - לא שיחקת מול אף קבוצה גדולה בבית וזה קצת יוצר דיסוננס במאזן. כפי שטענתי פה לפני הדרבי, בסיבוב הזה דברים יהיו אחרת ואנחנו לגמרי ניקח הרבה פחות נקודות בבית וכמו שזה נראה כרגע, גם משחקי החוץ לא מזהירים. ברדה לא מאמן כזה טוב כמו הקרדיט שאתם נותנים לו.redrony כתב: ↑16 ינואר 2026, 14:48 אבל אתה מדבר על תוצאות, התוצאות של ברדה בסדר. אם אתה לוקח נקודות ומיקום אין לי שום בעיה. אפשר היה להשיג אולי עוד 4 נקודות (לא מדבר על אלה שהורדו וההפסד הטכני)
אני מדבר רק על הכדורגל והסגנון. חצי ראשון כמו שהיה נגד מכבי מאוד מאכזב אותי. 60 דקות נגד 10 שחקנים של קבוצה מאוד בינונית עם כדורגל איטי ומבוהל מאכזב אותי
ללכת אחורה ב 0:2 נגד ק״ש מדאיג. התבטלות מול ביתר י-ם ומכבי חיפה מדאיג. לא קשור לתוצאות בכלל
אליניב ברדה
- RedDrifter
- קיבל.ה 410 לייקים
-
redrony
- קיבל.ה 1077 לייקים
לא יודע מי זה ״אתם״, כתבתי פה דברים מאוד ברורים
כרגע אחוז ההצלחה שלו סביר. לא מדהים. סביר. אפשר היה עוד 4 נקודות. זה משמעותי אבל לא על זה יקום או יייפול
כרגע אחוז ההצלחה שלו סביר. לא מדהים. סביר. אפשר היה עוד 4 נקודות. זה משמעותי אבל לא על זה יקום או יייפול
-
טכנית לארז
- קיבל.ה 2546 לייקים
העוד 4 נקודות האלה נשדדו מאיתנו ע"י "בית הדין" ושיפוט מוטה (קש).
אני מניח שלא היינו מפסידים את הדרבי אז זה אפילו 5.
גם בנתניה לא היינו מפסידים עם שיפוט הוגן.
ברדה עושה עבודה טובה לדעתי.
אני מניח שלא היינו מפסידים את הדרבי אז זה אפילו 5.
גם בנתניה לא היינו מפסידים עם שיפוט הוגן.
ברדה עושה עבודה טובה לדעתי.
דריבל ענק על מפתן השש עשרה
כולנו ניצבים בהצגה של מורן מאירי
כולנו ניצבים בהצגה של מורן מאירי
- RedDrifter
- קיבל.ה 410 לייקים
רק 4?
קש, הפועל חיפה, הפועל ירושלים, בני ריינה - משחקים שיכולנו והיינו צריכים לנצח די בקלות, אני סופר פה כפול ממה שאתה טוען
-
redrony
- קיבל.ה 1077 לייקים
לא. לא יכולנו לנצח בקלות כי אנחנו לא מספיק טובים. אם היינו מספיק טובים היינו מתמודדים על האליפות. יש סיבה שאנחנו עוד לא שם.RedDrifter כתב: ↑16 ינואר 2026, 14:59רק 4?
קש, הפועל חיפה, הפועל ירושלים, בני ריינה - משחקים שיכולנו לנצח די בקלות, אני סופר פה כפול ממה שאתה טוען
- RedDrifter
- קיבל.ה 410 לייקים
זה ההבדל בין מאמן סבבה למאמן טובredrony כתב: ↑16 ינואר 2026, 15:01לא. לא יכולנו לנצח בקלות כי אנחנו לא מספיק טובים. אם היינו מספיק טובים היינו מתמודדים על האליפות. יש סיבה שאנחנו עוד לא שם.RedDrifter כתב: ↑16 ינואר 2026, 14:59רק 4?
קש, הפועל חיפה, הפועל ירושלים, בני ריינה - משחקים שיכולנו לנצח די בקלות, אני סופר פה כפול ממה שאתה טוען
מאמן טוב היה לוקח את הנקודות האלה - חוץ מהפועל חיפה, היית עם הרכב מלא שבכל יום צריך לנצח את הקבוצות האלה. אני אפילו לא מדבר על ההפסד לביתר/באר שבע/מכבי חיפה תשים לב.
-
redrony
- קיבל.ה 1077 לייקים
לא טענתי אחרת. הוא מאמן מוגבל. אבל -RedDrifter כתב: ↑16 ינואר 2026, 15:03זה ההבדל בין מאמן סבבה למאמן טובredrony כתב: ↑16 ינואר 2026, 15:01לא. לא יכולנו לנצח בקלות כי אנחנו לא מספיק טובים. אם היינו מספיק טובים היינו מתמודדים על האליפות. יש סיבה שאנחנו עוד לא שם.RedDrifter כתב: ↑16 ינואר 2026, 14:59
רק 4?
מאמן טוב היה לוקח את הנקודות האלה - חוץ מהפועל חיפה, היית עם הרכב מלא שבכל יום צריך לנצח את הקבוצות האלה. אני אפילו לא מדבר על ההפסד לביתר/באר שבע/מכבי חיפה תשים לב.
אין בחוץ משהו הרבה יותר כרגע בשוק הישראלי. אולי 3. גם את זה צריכים להבין
הפועל צריכים לעשות שדרוג מקצועי בעיניי קודם כל ברמת הניהול המקצועי
-
אנחנו בתהליך
- קיבל.ה 699 לייקים
יפסיד בבש ובדרבי וינצח את נתניה וכולם יחזרו להלל אותו
- RedDrifter
- קיבל.ה 410 לייקים
שוב פעם, אני מסכים. לדעתי צריך להיות קונצנזוס לתת לו עד סוף העונה ולהבין כבר מעכשיו שחייבים להכין את הקרקע למאמן/צוות הבא שיהיו פה. הפועל תל אביב סיימה את העונה שלשום ואני לא מאוכזב. היו לנו רגעים יפים מאוד העונה ועדיין נשאר לנו מה לעשות, אבל לאירופה כבר לא נגיע.redrony כתב: ↑16 ינואר 2026, 15:05לא טענתי אחרת. הוא מאמן מוגבל. אבל -RedDrifter כתב: ↑16 ינואר 2026, 15:03זה ההבדל בין מאמן סבבה למאמן טוב
אין בחוץ משהו הרבה יותר כרגע בשוק הישראלי. אולי 3. גם את זה צריכים להבין
הפועל צריכים לעשות שדרוג מקצועי בעיניי קודם כל ברמת הניהול המקצועי
רשימת המטרות שנשארה:
(1) לסמן וי על פלייאוף למרות שלדעתי הוא כבר די מובטח
(2) לעשות כל מה שביכולתנו להרוס אליפות ביתרית
(3) לנצח דרבי
-
קירקגור
- קיבל.ה 297 לייקים
אין אף אחד יותר טוב מברדה שפנוי כרגע. וגם מבין המועסקים לא חושב שיש מישהו שעדיף, אולי למעט ברק בכר.
אנחנו הקבוצה עם אחוזי ההצלחה במקום הרביעי בליגה. השחקנים איתו. חדר הלבשה חזק. הפסדנו ביותר מגול רק משחק אחד העונה. מה שצריך כדי להשתפר זה להביא חלוץ טוב, מגן שמאלי, קשר אמצע להרכב ואחד לספסל.
אנחנו הקבוצה עם אחוזי ההצלחה במקום הרביעי בליגה. השחקנים איתו. חדר הלבשה חזק. הפסדנו ביותר מגול רק משחק אחד העונה. מה שצריך כדי להשתפר זה להביא חלוץ טוב, מגן שמאלי, קשר אמצע להרכב ואחד לספסל.
- Mendelson
- קיבל.ה 640 לייקים
ברמה הטקטית גם קוז׳וך וגם יצחקי עולים עליו, ועשו לו בית ספר טקטי אחרי שלמדו את השטיק.קירקגור כתב: ↑16 ינואר 2026, 15:16 אין אף אחד יותר טוב מברדה שפנוי כרגע. וגם מבין המועסקים לא חושב שיש מישהו שעדיף, אולי למעט ברק בכר.
אני לא אומר שצריך להחליף אותו עכשיו, אבל אני חושב שאנחנו נצטרך לחשוב להביא לפה מאמן זר טוב לקראת הקיץ. הלוואי איזה סרבי שמכיר את האנשים הנכונים, כדי שיוכל להביא לפה כמה כוכבים עם פוטנציאל.
-
ספרא טבא
- קיבל.ה 425 לייקים
אתה צוחק? עומר פרץ, קוזוך ויצחקי (איכס) יותר טובים בכמה רמות, גם בכר אם הוא "חזר לכושר"קירקגור כתב: ↑16 ינואר 2026, 15:16 אין אף אחד יותר טוב מברדה שפנוי כרגע. וגם מבין המועסקים לא חושב שיש מישהו שעדיף, אולי למעט ברק בכר.
שלא נדבר על השוק של הזרים שאתם מתעלמים ממנו כי אתם תקועים בסטנדרטים של הניסנובים
אנחנו לא צריכים לסבול מכדורגל מסריח כזה ונחיתות בכל משחק גדול
ברדה מאמן לנתניה והפועל חיפה
-
amorphis
- קיבל.ה 252 לייקים
איזה יצחקי?
ביתר משחקים עם שלד שרץ כבר כמה עונות, אתה עלית מהלאומית..
זרים? איזה מאמן זר שאימן פה ב5-6 שנים האחרונות הוא בדיוק המודל שלכם?
ואלקניס שחטף 5 ואז ברח מפה והסתבכנו ?
משום מה אוהדי הפועל תמיד שיש משהו טוב בקבוצה משוכנעים שיש משהו יותר טוב מעבר לפינה.
אבל אין, אין אף מאמן פנוי טוב יותר מברדה.
שאם כל הכאב על הדרבי הזה, היה מרחק פנדל של אלקוקין מלנצח אותם עם ה100 מיליון תקציב שלהם
משום מה אוהדי הפועל תמיד שיש משהו טוב בקבוצה משוכנעים שיש משהו יותר טוב מעבר לפינה.
שאם כל הכאב על הדרבי הזה, היה מרחק פנדל של אלקוקין מלנצח אותם עם ה100 מיליון תקציב שלהם
-
קירקגור
- קיבל.ה 297 לייקים
מחזק. מה יצחקי בדיוק מביא שברדה לא? או קוזוך?amorphis כתב: ↑16 ינואר 2026, 16:11 איזה יצחקי?
מבחינת הזרים- הצלחנו באופן יפה עם הזרים שהבאנו. 0 נפילות מוחלטות (סילבה לא שיחק מספיק כדי שיהיה אפשר להגדיר אותו ככזה.)
שניים מעל לציפיות (צ'יקו ופלקאו)
ושלושה סולידים.
עלינו מהלאומית ואנחנו עם אחוזי הצלחה מאוד קרובים לאלו של מכבי, שעדיין לא שיחקה נגד חיפה בחוץ ונגד בית"ר בחוץ ונגדנו בחוץ. וטובים יותר משל חיפה.
אין הדלפות, אין פוזות של שחקנים, אין התפרקות באף שלב ובאף משחק. הקבוצה מציגה לעתים כדורגל טוב.
שואפים לנצח בכל משחק. באמת אני לא מבין על מה יש להתלונן. אנשים פה חושבים שכל הנצחונות שהשגנו הם מובן מאליו שכל מאמן היה עושה, ומתבאסים על המשחקים שלא נצחנו. אין שום סיבה לפטר אותו או לא להמשיך איתו.
-
אדום ותיק
- קיבל.ה 1070 לייקים
קירקגור כתב: ↑16 ינואר 2026, 16:46מחזק. מה יצחקי בדיוק מביא שברדה לא? או קוזוך?amorphis כתב: ↑16 ינואר 2026, 16:11 איזה יצחקי?
מבחינת הזרים- הצלחנו באופן יפה עם הזרים שהבאנו. 0 נפילות מוחלטות (סילבה לא שיחק מספיק כדי שיהיה אפשר להגדיר אותו ככזה.)
שניים מעל לציפיות (צ'יקו ופלקאו)
ושלושה סולידים.
עלינו מהלאומית ואנחנו עם אחוזי הצלחה מאוד קרובים לאלו של מכבי, שעדיין לא שיחקה נגד חיפה בחוץ ונגד בית"ר בחוץ ונגדנו בחוץ. וטובים יותר משל חיפה.
אין הדלפות, אין פוזות של שחקנים, אין התפרקות באף שלב ובאף משחק. הקבוצה מציגה לעתים כדורגל טוב.
שואפים לנצח בכל משחק. באמת אני לא מבין על מה יש להתלונן. אנשים פה חושבים שכל הנצחונות שהשגנו הם מובן מאליו שכל מאמן היה עושה, ומתבאסים על המשחקים שלא נצחנו. אין שום סיבה לפטר אותו או לא להמשיך איתו.
מצטרף למשפט בתגובת קודמי שהדגשתי!
רק פנטזיונרים אמיתיים, יכולים לחשוב שאפשר לעלות מליגה לאומית, עם סגל של ליגה לאומית! ולחשוב שנתמודד עם אליפות.
העונה עוד לא הסתיימה. אנחנו בהחלט במאבק על מקומות 4-6 .
מקווה שיביאו חלוץ ראוי! זה המפתח!
השיא - זכיה באליפות במעוז הפאשיזם הירושלמי!
אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
-
עד המ!!ת הפועל
- קיבל.ה 812 לייקים
אני חושב שאם ברדה בביטר במקום יצחקי, הם עם 10 נקודות פחות. כמובן שאי אפשר להוכיח דבר כזה, אבל זו סתם הרגשה שלי.
-
El dudernio
- קיבל.ה 1867 לייקים
ברדה השנה מאמן קבוצה שרק עלתה ליגה.RedDrifter כתב: ↑16 ינואר 2026, 14:42אני לא קורא לפטר את ברדה עכשיוredrony כתב: ↑16 ינואר 2026, 14:40והנה אתה עושה אילו דבר מהכיוון השני. שחררו מהתוצאות כבר. זה לא הזמן לזה באבולוציה של הקבוצה הזו. זה רק הפוטנציאל. בעלים, הנהלה, שחקנים, מאמןRedDrifter כתב: ↑16 ינואר 2026, 14:38
ברדה השנה:
- מפסיד בדרבי בשמינית גמר
- מפסיד בגמר גביע הטוטו
- מפסיד (לא תיקו) נגד כל קבוצות הטופ 4 חוץ מניצחון בפוקס על ביתר בתחילת העונה
- מקום 12 במשחקי החוץ לצד בני ריינה
״אתם סתם שוחטים מאמן״
אנחנו בתקופה אחרת ואנשים חייבים להחליף דיסקט. באמת נראה לכם שכל קבוצה שהיא חלק מהטופ 4 (ביתר, מכבי חיפה, מכבי תל אביב, באר שבע) אחרי רצף כזה משאירה את המאמן שלה? באמת אני שואל
היה כבר מפוטר שלשום
אני רק שם לכם מראה מול הפנים שתבינו שכל קבוצה אחרת שהיא תחרותית אצלנו בליגה כבר הייתה שולחת אותו הביתה אז זה לא כזה הזוי לבקר אותו..
שיחק עד עכשיו פעמים מול ב"ש = ניצחון והפסד
3 פעמים מול בית"ר = ניצחון ו 2 הפסדים
פעם אחת מול מכבי = תיקו
פעם אחת מול חיפה = הפסד.
סה"כ 2 נצחונות, תיקו ו 4 הפסדים.
בנוסף הוא עם אחוז ההצלחה הרביעי בליגה על המגרש כשהוא עם התקציב החמישי.
יכול להיות שהוא לא עילוי אבח הוא אחלה מאמן גם לשנה הבאה
-
El dudernio
- קיבל.ה 1867 לייקים
יכול להיות.עד המ!!ת הפועל כתב: ↑16 ינואר 2026, 17:03 אני חושב שאם ברדה בביטר במקום יצחקי, הם עם 10 נקודות פחות. כמובן שאי אפשר להוכיח דבר כזה, אבל זו סתם הרגשה שלי.
ואני חושב שאם יצחקי בהפועל אנחנו גם עם 10 פחות.
- RedDrifter
- קיבל.ה 410 לייקים
2 נצחונות ו5 הפסדים. כן גם להפסיד בפנדלים זה עדיין הפסד.El dudernio כתב: ↑16 ינואר 2026, 17:42ברדה השנה מאמן קבוצה שרק עלתה ליגה.RedDrifter כתב: ↑16 ינואר 2026, 14:42אני לא קורא לפטר את ברדה עכשיו
אני רק שם לכם מראה מול הפנים שתבינו שכל קבוצה אחרת שהיא תחרותית אצלנו בליגה כבר הייתה שולחת אותו הביתה אז זה לא כזה הזוי לבקר אותו..
שיחק עד עכשיו פעמים מול ב"ש = ניצחון והפסד
3 פעמים מול בית"ר = ניצחון ו 2 הפסדים
פעם אחת מול מכבי = תיקו
פעם אחת מול חיפה = הפסד.
סה"כ 2 נצחונות, תיקו ו 4 הפסדים.
זה ממש גניבת דעת לטעמי להציג את הדברים ככה בהתחשב בעובדה של השמטת הנקודות שלו במשחקי החוץ ולאור העובדה שהסגל אומנם רחוק מלהיות מושלם אבל כן הגיעו לפה שחקנים שאמורים ויכולים לנצח משחקים כאלה.
-
אסון למכבי
- קיבל.ה 90 לייקים
ויצחקי היה מביא אותך לאליפות? א קוזוך? נו באמת.עד המ!!ת הפועל כתב: ↑16 ינואר 2026, 17:03 אני חושב שאם ברדה בביטר במקום יצחקי, הם עם 10 נקודות פחות. כמובן שאי אפשר להוכיח דבר כזה, אבל זו סתם הרגשה שלי.
-
אנחנו בתהליך
- קיבל.ה 699 לייקים
לא, אבל היית עם יותר נקודות בוודאות.אסון למכבי כתב: ↑16 ינואר 2026, 20:52ויצחקי היה מביא אותך לאליפות? א קוזוך? נו באמת.עד המ!!ת הפועל כתב: ↑16 ינואר 2026, 17:03 אני חושב שאם ברדה בביטר במקום יצחקי, הם עם 10 נקודות פחות. כמובן שאי אפשר להוכיח דבר כזה, אבל זו סתם הרגשה שלי.
כי הם מאמנים שמחפשים לשחק כדורגל, ולא רק לא לספוג למען השם.
-
XM
- קיבל.ה 106 לייקים
מעדיף סימן שאלה מאשר שרון מימר, רוני לוי, רב"ש, עומר פרץ ושותDJSavta כתב: ↑16 ינואר 2026, 00:42הבעיה עם מאמן זר, שגם אם אתה מביא אחד יקר אתה יכול ליפול יותר גרוע מברדה כמו שקרה בחיפה, במכבי ואפילו אצלנו.XM כתב: ↑15 ינואר 2026, 23:44 לא נגיע לכלום עם ברדה ולא מאתמול. אין מאמן ישראלי טוב בשוק. לחפש מאמן זר אתמול. ולמלא את כל החללים בסגל במקביל, תהליך הם מספרים לנו אז קדימה תמשיכו בתהליך. מקבוצה שעולה ליגה ומבססת עצמה בפליאוף עליון, אמנם רק עונה אחת אבל הפועל צריכה להיות שם, עד לקבוצה שמתמודדת על כל תואר. הכסף שם. הלב שם. תמשיכו
לקח לי הרבה זמן להגיב כי לקחתי הפסקה קצת אחרי המשחק הזה, הגבתי אליו חזק. אז ראיתי את זה עכשיו ומרגיש צורך להסביר את ההגדרה שלי ל״משחק גרוע של מאמן״תא מרבוטא כתב: ↑15 ינואר 2026, 08:22הכי גרוע? רילי? לא השישיה נגד ב"ש על דראפיץ? לא החמישיה בדרבי עם לוזון? לא הפסד לכפר קאסם בלאומית? ותיקו נגד האחרונה *בלאומית*?
הדחה בגביע זה באסה והפסד בדרבי זה באסה. זה אפילו לא הפסד הדרבי הכי מבאס. אני עוד זןכר את קינגסטון "מבשל" לאלי ביטון בדקה הראשןנה בדרבי מול שער 5.
מבחינתי הכוונה הייתה הפער בין המאמן לכל השאר. לפחות מהיציע, נראה שהשחקנים נתנו את כל מה שיש להם. כל המזל שיחק מהבחינה הזו, קרייב פלקאו קרייב צ׳יקו כולם היו ביום טוב ונתנו את הנשמה, וכנ״ל לשאר הקבוצה.
כל אקט ניהולי מצד ברדה - הוראות טקטיות, חילופים וכו פשוט חיבל במשחק של הקבוצה.
ראיתי משחקים גרועים מאד של הפועל, חלקם השנה וחלקם הזכרת - בכולם השחקנים היו חבורה שמעליבה את החולצה שהם לובשים. זה לא המקרה כאן ולכן ״המשחק הכי גרוע של מאמן״
לצד זאת, אפשר לתת לו קרדיט (ואני נותן) על המוטיבציה עצמה ובניית הקבוצה באופן כללי. אין לי שום הסתייגות מזה.
-
קירקגור
- קיבל.ה 297 לייקים
יצחקי אימן רק בבית"ר ובמכבי שיש להן חלק התקפי יותר טוב מאשר לנו, אז לא ברור ממה נובעת הוודאות שלך. ברדה לא בא לשחק כדורגל? עלה בדרבי עם 4 שחקני התקפה מובהקים, מתי זכור לך מאמן שעלה ככ התקפי בדרבי?אנחנו בתהליך כתב: ↑16 ינואר 2026, 21:00לא, אבל היית עם יותר נקודות בוודאות.אסון למכבי כתב: ↑16 ינואר 2026, 20:52ויצחקי היה מביא אותך לאליפות? א קוזוך? נו באמת.עד המ!!ת הפועל כתב: ↑16 ינואר 2026, 17:03 אני חושב שאם ברדה בביטר במקום יצחקי, הם עם 10 נקודות פחות. כמובן שאי אפשר להוכיח דבר כזה, אבל זו סתם הרגשה שלי.
-
אנחנו בתהליך
- קיבל.ה 699 לייקים
זה בלוף.קירקגור כתב: ↑17 ינואר 2026, 00:27יצחקי אימן רק בבית"ר ובמכבי שיש להן חלק התקפי יותר טוב מאשר לנו, אז לא ברור ממה נובעת הוודאות שלך. ברדה לא בא לשחק כדורגל? עלה בדרבי עם 4 שחקני התקפה מובהקים, מתי זכור לך מאמן שעלה ככ התקפי בדרבי?אנחנו בתהליך כתב: ↑16 ינואר 2026, 21:00לא, אבל היית עם יותר נקודות בוודאות.
אתה משחק בלי מגנים, יש לך מגן ימני שעל פניו הוא התקפי אבל לא עובר את החצי.
ויש לך מגן שהוא בלם ולא תורם למשחק ההתקפה בכלל.
הצבת השחקנים על המגרש והשיטה ההזויה שלו היא הבעיה.
ואני לא מדבר על זה שקרייב ופלקאו בקושי עוברים את החצי ולמעשה אתה משחק עם 2 קשריי 6 על הדשא.
-
תא מרבוטא
- קיבל.ה 793 לייקים
תודה על התגובה המפורטת. אני עדיין לא בטוח שנניח תיקו מול האחרונה בלאומית כשאנחנו הקבוצה הכי עשירה שם עם שחקנים שביחס ללאומית נחשבים טופ, לא זהה בעליבותו אם לא יותר (שיש שיאמרו גם תיקו מול ריינה העונה אבל הפערים יותר קטנים). בכל מקרה מסכים שההתנהלות אחרי ההרחקה, בחירת המחליפים והבועטים הייתה כושלתמינה כתב: ↑17 ינואר 2026, 00:03לקח לי הרבה זמן להגיב כי לקחתי הפסקה קצת אחרי המשחק הזה, הגבתי אליו חזק. אז ראיתי את זה עכשיו ומרגיש צורך להסביר את ההגדרה שלי ל״משחק גרוע של מאמן״תא מרבוטא כתב: ↑15 ינואר 2026, 08:22הכי גרוע? רילי? לא השישיה נגד ב"ש על דראפיץ? לא החמישיה בדרבי עם לוזון? לא הפסד לכפר קאסם בלאומית? ותיקו נגד האחרונה *בלאומית*?
הדחה בגביע זה באסה והפסד בדרבי זה באסה. זה אפילו לא הפסד הדרבי הכי מבאס. אני עוד זןכר את קינגסטון "מבשל" לאלי ביטון בדקה הראשןנה בדרבי מול שער 5.
מבחינתי הכוונה הייתה הפער בין המאמן לכל השאר. לפחות מהיציע, נראה שהשחקנים נתנו את כל מה שיש להם. כל המזל שיחק מהבחינה הזו, קרייב פלקאו קרייב צ׳יקו כולם היו ביום טוב ונתנו את הנשמה, וכנ״ל לשאר הקבוצה.
כל אקט ניהולי מצד ברדה - הוראות טקטיות, חילופים וכו פשוט חיבל במשחק של הקבוצה.
ראיתי משחקים גרועים מאד של הפועל, חלקם השנה וחלקם הזכרת - בכולם השחקנים היו חבורה שמעליבה את החולצה שהם לובשים. זה לא המקרה כאן ולכן ״המשחק הכי גרוע של מאמן״
לצד זאת, אפשר לתת לו קרדיט (ואני נותן) על המוטיבציה עצמה ובניית הקבוצה באופן כללי. אין לי שום הסתייגות מזה.
-
וינסנט
- קיבל.ה 495 לייקים
אצל יצחקי חלוץ סביר כמו חוגי הולך ומשתפר, אצל ברדה (שהיה חלוץ) חלוץ צעיר כמו דאפה הולך ומידרדר ממשחק למשחק. ההבדל בין מאמן טוב למאמן בינוני מינוס.
- RedDrifter
- קיבל.ה 410 לייקים
-
תא מרבוטא
- קיבל.ה 793 לייקים
אצל יצחקי דור חוגי הולך ומשתפר
ואצל ברדה טוריאל וקורין הכפילו תוך עונה וחצי את כמות השערים שהייתה להם ב5 שנים לפני זה. (וגם דפאאה ומחמיד לא מספקים סחורה)
זה ההבדל בין צ'רי פיקינג בנתונים ובין הסתכלות יותר מקיפה
ואגב ברדה עדיין עם מגרעות שכנראה לא יביאו לנו מיקום לאירופה או תואר, ועדיין לקח קבוצה מדשדשת בלאומית והעלה אותה ליגה ממקום ראשון, ולחצי גמר גביע המדינה.
ואצל ברדה טוריאל וקורין הכפילו תוך עונה וחצי את כמות השערים שהייתה להם ב5 שנים לפני זה. (וגם דפאאה ומחמיד לא מספקים סחורה)
ואגב ברדה עדיין עם מגרעות שכנראה לא יביאו לנו מיקום לאירופה או תואר, ועדיין לקח קבוצה מדשדשת בלאומית והעלה אותה ליגה ממקום ראשון, ולחצי גמר גביע המדינה.
-
הלוטוס הלבן
- קיבל.ה 466 לייקים
עוד לגבי ברדה.תא מרבוטא כתב: ↑17 ינואר 2026, 17:42 אצל יצחקי דור חוגי הולך ומשתפר
התרגלנו בעשור אחרון אחרי כל הפסד או תוצאה גרועה, להחליף מאמן. לא רק התחלפו הבעלים, גם המאמנים.
אולי הפעם נזכה ליציבות לא רק בעמדת הבעלים, גם בעמדת המאמן.
קצת רגיעה וסבלנות.
-
talb55
- קיבל.ה 386 לייקים
מי שמציין את חוגי כדוגמה חיובית בבית״ר מסגיר את עצמו כאילו לא ראה דקת משחק העונה שלהם.
חוגי היה עציץ עד למשחק האחרון, שולב בדקה 83 אתמול (ולראיה החתימו חלוץ השבוע).
בלי קשר, בית״ר במרבית המשחקים שלה, על אף הרצף שלה, ממש לא שוטפת, וזה אנדרסטייטמנט. היא מבוססת אלפי מונים על הבלחות התקפיות מאשר על צורת אימון כזו או אחרת.
בלי קשר, בית״ר במרבית המשחקים שלה, על אף הרצף שלה, ממש לא שוטפת, וזה אנדרסטייטמנט. היא מבוססת אלפי מונים על הבלחות התקפיות מאשר על צורת אימון כזו או אחרת.
- בז'רנו
- קיבל.ה 869 לייקים
קצת כמו הפועל בכדורסלtalb55 כתב: ↑18 ינואר 2026, 11:23 מי שמציין את חוגי כדוגמה חיובית בבית״ר מסגיר את עצמו כאילו לא ראה דקת משחק העונה שלהם.
-
דולימנגה99
- קיבל.ה 187 לייקים
חחחח חוגי שחקן בינוני שיודעים מה יקבלו ממנו והוא כבש בחצי העונה הזאת פחות ממה שכבש בחצי העונה שלפני בהפועל חיפה. ממש לא קשור ליצחקי...מזל שהוא הבקיע צמד אתמול כדי להתיישר לך עם הפרופוגנדה
והשיפור של טוריאל מה? ושל קורין? להזכירך שהם היו שחקני ספסל באשדוד ונתניה?
-
ספרא טבא
- קיבל.ה 425 לייקים
יש למישהו ספק שגם בשבוע הבא הוא יעלה באותה צורה בדרבי? זה מאמן פחדן
כולם מנקנקים את מכבי
רק אנחנו עולים עם חרא במכנס
בסוף הכל זה גישה של מאמן, הכל היה מוכן לתת להם מכה שהם לא ישכחו שנים, בזבז לנו דרבי היסטורי
כולם מנקנקים את מכבי
רק אנחנו עולים עם חרא במכנס
בסוף הכל זה גישה של מאמן, הכל היה מוכן לתת להם מכה שהם לא ישכחו שנים, בזבז לנו דרבי היסטורי
- Hapolo
- קיבל.ה 1001 לייקים
קצת גניבת דעת לנכס לברדה את היכולת של טוריאל. הוא סחב אותנו על הגב בלאומית עוד לפני שברדה הגיע והיה ברור שהוא שחקן עוד בליגה הראשונה רק שאבוקסיס ממה שזכור לי שם אותו על הספסל לא מעטדולימנגה99 כתב: ↑18 ינואר 2026, 15:06חחחח חוגי שחקן בינוני שיודעים מה יקבלו ממנו והוא כבש בחצי העונה הזאת פחות ממה שכבש בחצי העונה שלפני בהפועל חיפה. ממש לא קשור ליצחקי...מזל שהוא הבקיע צמד אתמול כדי להתיישר לך עם הפרופוגנדה
רדיוס לבית"ר!
-
תא מרבוטא
- קיבל.ה 793 לייקים
טוריאל הבקיע חצי מכמות שעריו ב5 שנים טרום הפועל. זה נתון. יכול להיות שדגו מאמן מצוין שהקפיץ אותו כמה דרגותHapolo כתב: ↑19 ינואר 2026, 07:28קצת גניבת דעת לנכס לברדה את היכולת של טוריאל. הוא סחב אותנו על הגב בלאומית עוד לפני שברדה הגיע והיה ברור שהוא שחקן עוד בליגה הראשונה רק שאבוקסיס ממה שזכור לי שם אותו על הספסל לא מעטדולימנגה99 כתב: ↑18 ינואר 2026, 15:06חחחח חוגי שחקן בינוני שיודעים מה יקבלו ממנו והוא כבש בחצי העונה הזאת פחות ממה שכבש בחצי העונה שלפני בהפועל חיפה. ממש לא קשור ליצחקי...מזל שהוא הבקיע צמד אתמול כדי להתיישר לך עם הפרופוגנדה
ויכול להיות שאפשר גם לפרגן לברדה פה ושם
- Hapolo
- קיבל.ה 1001 לייקים
לא דגו ולא ברדה אחראים על היכולת שלו. מדובר היה בכישרון שחיכה לפרוץ והיה צריך את המקום הנכון לבוא לידי ביטוי. היה ברור כשירדנו ליגה שהקבוצה צריכה להיבנות סביבו אף על פי שהוא עוד לא ניפק מספרים
רדיוס לבית"ר!
-
בר לב אדום
- קיבל.ה 434 לייקים
כדורגל בושה וחרפה.
משחקים כמו תחתית ליגה לאומית ועם כושר של ליגה א, ואם התירוץ זה הסגל הקצר ואתה לא יודע לבוא ולדרוש עוד 4-5 שחקנים לעבות את הסגל, לך הביתה.
משחקים כמו תחתית ליגה לאומית ועם כושר של ליגה א, ואם התירוץ זה הסגל הקצר ואתה לא יודע לבוא ולדרוש עוד 4-5 שחקנים לעבות את הסגל, לך הביתה.
-
אדום
- קיבל.ה 1153 לייקים
לזכותו ייאמר שהיום יש לו גם חומר שחקנים נחות בהמון מב"ש
-
Niro
- קיבל.ה 2196 לייקים
כן כן, גם הגול המוקדם שיבש לו את התכניות והלחיץ את כל הקבוצה.
שילך הביתה. מאמן חלש נפוח מחשיבות עצמית כאילו הוא פפ.
שילך הביתה. מאמן חלש נפוח מחשיבות עצמית כאילו הוא פפ.