RedDrifter כתב: ↑15 ינואר 2026, 17:18
uriazu כתב: ↑15 ינואר 2026, 17:11
RedDrifter כתב: ↑15 ינואר 2026, 17:05
חברים אני יודע שזה מאוד מבאס, אני יודע שאולי ברדה יגיד דברים אחרים אבל בליבנו כולם יודעים - העונה אתמול נגמרה. להפועל אין את הכלים והיכולות להתמודד על מקום רביעי. הפועל תסיים את העונה במקום החמישי/שישי, שם מקומה במצבה הנוכחי. יהיה פלייאוף, עשינו כיף וניצחנו את ביתר העונה בניצחון דרמטי, היו לנו רגעים יפים וגם עמדנו לא רע במשחקים שהיו גם מול הגדולות אבל פה זה נגמר ואני בטוח שכולם במערכת מבינים את זה ולכן לא יתפרעו ברכישות.
ספרא צריך להתחיל לחשוב קדימה על העונה הבאה, כן גם בשלב כזה מוקדם.
מה זה אומר שהעונה נגמרה?
זאת קלישאה מאוד רצינית
העונה רחוקה מלהיות גמורה ללא קשר לאיזה מקום תסיים, יש מצב טוב שנסיים איפה שאמרת, יש מצב שנתרסק ונברח מהפלייאוף העליון ויש מצב שנעשה פלייאוף עליון ונרוויח גם כמה משחקים מאוד מעניינים וחשובים מאוד לבניית קבוצה תחרותית.
מה אני אגיד לך, מזל שיש בהפועל אנשים רציניים (גם אם הם טועים) ולא קפריזים כמוך.
העונה נגמרה, נו באמת.
זה אומר שאתה תגיע לאותם משחקים, ואולי תצליח לגנוב משחק אחד אולי שניים אבל אין לך באמת מה למכור יותר ולאן לשאוף מבחינה תחרותית.
אתמול לא סימן עוד הפסד בדרבי או יציאה ממפעל וממשיכים כרגיל - משחקים כאלה משפיעים מאוד בפן המנטלי על מועדון, הפציעה של מאיימבו שהוא פשוט העוגן והנשמה שלנו בחלק האחורי לתקופה כל כך ממושכת… שלא נתחיל לדבר על הפציעות האחרות… אני פשוט לא רואה אותנו יוצאים מהבור הזה בתקופה הקרובה גם אם תנחית פה עוד שלושה שחקנים.
תשמע, אני לא נביא לגבי מה שיהיה ויש מצב שנתרסק מפה אבל יש מצב גם שלא. זה המבחן של ברדה
קודם כל אתה עוד לא הבטחת פלייאוף עליון ואני מבין את התחושה של "בשביל מה" אבל קבוצות או Legacy לא נבנה ברגע. אני לרגע לא אומר שאתמול זה מכה קלה בכנף, זה חתיכת מכה מוראלית אבל הפועל הזאת עם הגיבוי של בעלי קבוצה הגיוניים ומערכת בריאה אמורה לקום מזה.
יש לנו פציעות קשות והמצב לא פשוט כרגע אבל א' יכול להיות פה עוד רכש, ב' מצב רוח הוא דבר הפכפך, ניצחון או שתיים והכל משתנה שוב. אתה בעמדה שאתה יכול אם נתאפס לשחק העונה עוד שני דרבים, עוד פעמיים ביתר, פעמיים חיפה ופעמיים ב"ש. קבוצה שרוצה לבנות את עצמה לצמרת חייבת לעבור את הדרך ולהרים את עצמה דרך כדורגל
אבל העונה רחוקה מלהיגמר ויותר מזה, יכולה עוד להיות מוצלחת מאוד בין אם ברמה המעשית של לסיים איכשהו מקום ארבע (נראה מאוד קשה) ולרמה המוראלית של לעשות עוד ניצחונות מול קבוצות צמרת.
יש פה חולי נפש שנוסעים ונסעו בעונות פח אשפה עם כל מיני הזויים על המגרש לכל מגרש מסריח בישראל והעונה בגלל הפסד כואב בגביע בעונה שאתה תכלס מקום 4 עם משחק פחות אנשים מתרסקים?
מה עובר עליכם