אליניב ברדה
-
Niro
- קיבל.ה 2196 לייקים
היופי בכדורגל זה שבסוף כל בלוף מתגלה. רק עניין של זמן עד שיהיה קונצנזוס שהוא מאמן ליצן.
-
אנחנו בתהליך
- קיבל.ה 699 לייקים
צועק את זה כבר שנה.
ההבדל בינינו לבין חיפה זה עמדת המאמן.
שמתגוננים נגד הפועל , היא לא יודעת לשחק כדורגל ולתת גול.
בלומפילד מלא, 10 שחקנים מול מכבי, שעה של כדורגל
וחוץ ממצב של רוטמן לא היינו קורבים לתת גול, ועוד צור לקח 2 גולים בטוחים.
נטו עליו, פנדלים זה לפה או לפה ולא היה לי ספק שראיתי את הבועטים שלנו זה לא שלנו
- צ'ימבויקה
- קיבל.ה 1129 לייקים
מאמן עם תחת.
אבל הבלוף באמת מתגלה.
כדורגל מחפיר.
שימשיך עם הבילד אפ הזה, איזו בושה.
לגבי הבחירה ברוטמן, בחירה של מאמן פוליטיקאי ולקקן.
משום מה ארי כהן ורוטמן נהפכו פה לשחקנים לגיטימיים אחרי שלא התלבשו סיבוב שלם.
זה פשוט הדליק אותו שרוטמן נלחם על מקומו אז פרגן לו את הפנדל.
אבל הבלוף באמת מתגלה.
כדורגל מחפיר.
שימשיך עם הבילד אפ הזה, איזו בושה.
לגבי הבחירה ברוטמן, בחירה של מאמן פוליטיקאי ולקקן.
משום מה ארי כהן ורוטמן נהפכו פה לשחקנים לגיטימיים אחרי שלא התלבשו סיבוב שלם.
זה פשוט הדליק אותו שרוטמן נלחם על מקומו אז פרגן לו את הפנדל.
-
adom4
- קיבל.ה 672 לייקים
אוהב אותו אהבת מוות אבל זה פשוט לא זה.
אי אפשר לשחק כדורגל כזה אנטי ולקוות לטוב פשוט אי אפשר.
אי אפשר לשחק כדורגל כזה אנטי ולקוות לטוב פשוט אי אפשר.
- הפועל
- קיבל.ה 2123 לייקים
- יצירת קשר:
יותר מדי החלטות הזויות היום.
הנעת הכדור הדבילית בהגנה גם כשמכבי כבר קלטו מזמן שאנחנו לא מרחיקים בחיים והעלו את כולם למעלה.
ההכנסה של מחאמיד.
בחירת הבועטים.
לא מבין
הנעת הכדור הדבילית בהגנה גם כשמכבי כבר קלטו מזמן שאנחנו לא מרחיקים בחיים והעלו את כולם למעלה.
ההכנסה של מחאמיד.
בחירת הבועטים.
לא מבין
נעשינו לנטל, אנו וזיכרונותינו, ובסופו של דבר נמכרנו
היינו של ההסתדרות, אבל עכשיו כבר לא
איש אחד, מוישה, בא וקנה אותנו
היינו של ההסתדרות, אבל עכשיו כבר לא
איש אחד, מוישה, בא וקנה אותנו
-
לירון האדום
- קיבל.ה 2822 לייקים
להוציא את פלקאו שהיה מספר 1 במגרש
היה מהלך מטומטם.
אפשר גם להמר על התקפה מול מכבי ב 10 שחקנים שלא עשתה יותר מידי ולא שחקן בשחקן.
להוציא את רויקו וטוריאל ולהישאר עם לואיזו במשחק חלש שלו היה טמטום
היה מהלך מטומטם.
- 7even
- קיבל.ה 3887 לייקים
טוריאל סימן בעצמו לחילוף ופשוט קרס לדשא.לירון האדום כתב: ↑15 ינואר 2026, 00:33 להוציא את פלקאו שהיה מספר 1 במגרש
היה מהלך מטומטם.
קורין לחלוטין לא בנוי ל 90 דקות.
להשאיר אותם על הדשא יוצר ממה ששיחקו היה מסכן אותם בריאותית.
מה שכן זה השאיר אותנו עם 0 יצירתיות ויכולת לשים גול.
יחד, רק יחד! 
-
לירון האדום
- קיבל.ה 2822 לייקים
טוריאל מובן, רויקו לא.7even כתב: ↑15 ינואר 2026, 00:34טוריאל סימן בעצמו לחילוף ופשוט קרס לדשא.לירון האדום כתב: ↑15 ינואר 2026, 00:33 להוציא את פלקאו שהיה מספר 1 במגרש
היה מהלך מטומטם.
קורין לחלוטין לא בנוי ל 90 דקות.
להשאיר אותם על הדשא יוצר ממה ששיחקו היה מסכן אותם בריאותית.
מה שכן זה השאיר אותנו עם 0 יצירתיות ויכולת לשים גול.
זה משחק גביע שאין ממנו חזרה, אתה לא יכול להוציא את כל הכובשים שלך ולחשוב שככה תבקיע.
מכבי מדקה 70 ב 10 שחקנים ואתה לא מגיע לשער בכלל.
-
אוגוסטוס היל
- קיבל.ה 1553 לייקים
מצד אחד הוא פחדן והוא משדר פחד וככה הקבוצה נראית. משחקים מאוד זהיר
מצד שני עם סגגל כזה הפילוספיה של ללכת קדימה, ואם נקבל גול אז ניתן 2- לא רלוונטית בכלל
אני גם חושב שהוא לא מספםיר טוב אבל הסגל שלנו מאוד מאוד מוגבל
מצד שני עם סגגל כזה הפילוספיה של ללכת קדימה, ואם נקבל גול אז ניתן 2- לא רלוונטית בכלל
-
אנחנו בתהליך
- קיבל.ה 699 לייקים
במצב של 11 מול 11 אני יכול להבין את הגישה הפחדנית, מכבי קבוצה יותר טובה אז הוא רוצה לשחק על מתפרצות.אוגוסטוס היל כתב: ↑15 ינואר 2026, 00:37 מצד אחד הוא פחדן והוא משדר פחד וככה הקבוצה נראית. משחקים מאוד זהיר
במצב של 11 מול 10?
למה הפחד? למה לשחק 2 קשרים אחוריים, למה להוציא את דאפה? למה לא לשחק 2 חלוצים ולעשות בלאגן ברחבה? מה יקרה?
-
אסון למכבי
- קיבל.ה 90 לייקים
למה להוציא את דאפה? למה לא? מה הוא יעשה? ילווה כדורים ברחבה?אנחנו בתהליך כתב: ↑15 ינואר 2026, 01:04במצב של 11 מול 11 אני יכול להבין את הגישה הפחדנית, מכבי קבוצה יותר טובה אז הוא רוצה לשחק על מתפרצות.אוגוסטוס היל כתב: ↑15 ינואר 2026, 00:37 מצד אחד הוא פחדן והוא משדר פחד וככה הקבוצה נראית. משחקים מאוד זהיר
במצב של 11 מול 10?
למה הפחד? למה לשחק 2 קשרים אחוריים, למה להוציא את דאפה? למה לא לשחק 2 חלוצים ולעשות בלאגן ברחבה? מה יקרה?
-
אנחנו בתהליך
- קיבל.ה 699 לייקים
מה זה קשוראסון למכבי כתב: ↑15 ינואר 2026, 01:07למה להוציא את דאפה? למה לא? מה הוא יעשה? ילווה כדורים ברחבה?אנחנו בתהליך כתב: ↑15 ינואר 2026, 01:04במצב של 11 מול 11 אני יכול להבין את הגישה הפחדנית, מכבי קבוצה יותר טובה אז הוא רוצה לשחק על מתפרצות.אוגוסטוס היל כתב: ↑15 ינואר 2026, 00:37 מצד אחד הוא פחדן והוא משדר פחד וככה הקבוצה נראית. משחקים מאוד זהיר
במצב של 11 מול 10?
תשחק עם 2 חלוצים
תעשה בלאגן ברחבה, אתה 11 מול 10, בשביל מה אתה צריך 2 קשרים אחוריים ועוד 2 בלמים מאחורה?
- רדפוקס
- קיבל.ה 6027 לייקים
נתחיל מזה שאני לא קורא לפטר אותו באמצע העונה אבל בהחלט שווה לעשות חושבים לגביו בסוף העונה כי חבל לשרוף את העונה הבאה איתו, עם המאמן הזה לא נגיע לשום מקום.
שום דבר לא משתנה, כל משחק נראה אותו דבר והכדורגל זוועה.
יש תוכנית משחק לרבע שעה ראשונה שמתחילה ונגמרת בלחץ גבוה, אחרי זה האינטנסיביות יורדת משמעותית וכך גם החזקת הכדור.
זה ממשיך במשחק בילד-אפ כושל שמול קבוצות רציניות עושה לנו המון נזק ומוביל לאיבודי כדור שערורייתיים שחוזר על עצמו שוב ושוב ללא גרף שיפור.
ההתקפות היחידות היעילות שלנו נוצרות במעבר, במשחק עומד הקבוצה לא מסוגלת לייצר שום דבר.
אם לא הטעות של רוי רביבו בגול אנחנו לא שמים פה אחד גם עוד 500 דקות.
מאמן חלש.
שום דבר לא משתנה, כל משחק נראה אותו דבר והכדורגל זוועה.
יש תוכנית משחק לרבע שעה ראשונה שמתחילה ונגמרת בלחץ גבוה, אחרי זה האינטנסיביות יורדת משמעותית וכך גם החזקת הכדור.
זה ממשיך במשחק בילד-אפ כושל שמול קבוצות רציניות עושה לנו המון נזק ומוביל לאיבודי כדור שערורייתיים שחוזר על עצמו שוב ושוב ללא גרף שיפור.
ההתקפות היחידות היעילות שלנו נוצרות במעבר, במשחק עומד הקבוצה לא מסוגלת לייצר שום דבר.
אם לא הטעות של רוי רביבו בגול אנחנו לא שמים פה אחד גם עוד 500 דקות.
מאמן חלש.
נערך לאחרונה על ידי רדפוקס ב 15 ינואר 2026, 01:39, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
ההוא מפעם
- קיבל.ה 326 לייקים
ב 11 מול 11 התעקש על בילד אפ מול הקבוצה שלוחצת הכי טוב בליגה אבל עושים במכנסיים מול כדורים ארוכים.
ואח"כ 70 דקות הם ב 10 שחקנים ושינו את שיטת המשחק ועברו לשחק על מתפרצות מה שהביא אותם ליותר מצבים מסוכנים מאשר היו להפועל למרות שהשליטה הייתה שלנו
דבר אחרון זה החילופים עשה מהר מידי את החילוף האחרון, במשחק אינטנסיבי של 120 דקות רצוי לשמור חילוף אחרון כמה שיותר מאוחר למקרה סביר שמישהו יפצע
ואח"כ 70 דקות הם ב 10 שחקנים ושינו את שיטת המשחק ועברו לשחק על מתפרצות מה שהביא אותם ליותר מצבים מסוכנים מאשר היו להפועל למרות שהשליטה הייתה שלנו
דבר אחרון זה החילופים עשה מהר מידי את החילוף האחרון, במשחק אינטנסיבי של 120 דקות רצוי לשמור חילוף אחרון כמה שיותר מאוחר למקרה סביר שמישהו יפצע
בקרוב נדע אם עדיף שם טוב משמן טוב
-
Mario
- קיבל.ה 410 לייקים
הבילד אפ הזה יגמור אותנו בסוף.
יש מצבים שפשוט צריך להעיף למעלה את הכדור ולא לשחק באש…. זה ממש מיותר.
ולגבי המשחק , העמיד את ההרכב הטוב ביותר שעומד לרשותו.
משהו אחד לא ברור לי איך רוטמן שכל הסיבוב לא שיחק הפך להיות המושיע שלנו ובעט את הפנדל האחרון? איך?
יש מצבים שפשוט צריך להעיף למעלה את הכדור ולא לשחק באש…. זה ממש מיותר.
ולגבי המשחק , העמיד את ההרכב הטוב ביותר שעומד לרשותו.
משהו אחד לא ברור לי איך רוטמן שכל הסיבוב לא שיחק הפך להיות המושיע שלנו ובעט את הפנדל האחרון? איך?
- כרובית
- קיבל.ה 1209 לייקים
חילופים נוראיים, אין שום סיבה לעשות חילוף אם החילוף לא משדרג
בחירת בועטים גרועה מאוד
נגד עשרה שחקנים היינו חייבים לנצח, אם זה לא ניצחנו אז מה כן
דיכאון
בחירת בועטים גרועה מאוד
נגד עשרה שחקנים היינו חייבים לנצח, אם זה לא ניצחנו אז מה כן
דיכאון
וואו זה ממש מרגיז הקטע הזה של הבילד אפ. מרגיש שמסתכנים סתם ואף פעם זה לא מוביל למשהו חיובי.
- רדפוקס
- קיבל.ה 6027 לייקים
תודה שהזכרת לי ידעתי ששכחתי להתייחס למשהו בהודעה הקודמת שלי לגבי ברדה.
אני לא יודע איך הוא הגיע להחלטה שרוטמן צריך לבעוט את הפנדל החמישי ואלקוקין את השישי אבל שניהם לא היה נכנסים אצלי, ואני מאמין שאצל רוב האוהדים, ל-7 הבועטים הראשונים.
עוד החלטה גרועה של מאמן חלש.
-
אנחנו בתהליך
- קיבל.ה 699 לייקים
עוד דבר שמחרפן אותי אצלו.
הבאת מגן ימני
בשביל מה??? שלא יעבור את החצי?
מה ההבדל בינו לבין פיבן אם הוא לא יעבור את החצי וישחק כמו בלם שלישי?
מורגן שהוא בלם חרש את כל קו שמאל, וקוקו שהוא מגן (שיודע לשחק גם כנף) , לא עבר את החצי.
מאמן כל כך הזוי.
הבאת מגן ימני
מורגן שהוא בלם חרש את כל קו שמאל, וקוקו שהוא מגן (שיודע לשחק גם כנף) , לא עבר את החצי.
מאמן כל כך הזוי.
מניח שזה קשור לזה שהוא הרגע ירד מהמטוס ולא שיחק בצורה מסודרת כבר כמה זמן?אנחנו בתהליך כתב: ↑15 ינואר 2026, 01:29 עוד דבר שמחרפן אותי אצלו.
הבאת מגן ימני
מאמן כל כך הזוי.
הלאגר שנשפך במחצית השניה מוכיח את זה גם..
- רדפוקס
- קיבל.ה 6027 לייקים
אני מניח שזה קשור למערך הא-סימטרי הבלתי נלאה.מושקוביץ כתב: ↑15 ינואר 2026, 01:33מניח שזה קשור לזה שהוא הרגע ירד מהמטוס ולא שיחק בצורה מסודרת כבר כמה זמן?אנחנו בתהליך כתב: ↑15 ינואר 2026, 01:29 עוד דבר שמחרפן אותי אצלו.
הבאת מגן ימני
מאמן כל כך הזוי.
הלאגר שנשפך במחצית השניה מוכיח את זה גם..
הא-סימטרי + הבילד-אפ + לחץ גבוה אינטנסיבי ל-15 דקות זה הטיקט של ברדה כמאמן ועוד כמה שטיקים זניחים כמו כדורים ארוכים של קרייב מהחוץ, חוץ מזה אין לו מה להציע לקבוצת כדורגל.
-
Red_man
- קיבל.ה 1954 לייקים
לא יכול יותר לראות את הבילד אפ שלו. הבעיה אין מאמן ישראלי אחד נורמלי להביא במקומו אם מחליפים בסוף העונה אז רק זר וגם זה רולטה
- רדפוקס
- קיבל.ה 6027 לייקים
דבר ראשון, למרות שאני חושב שהוא צריך להתבשל עוד עונה לפחות (אחרי זאת) אז עומר פרץ אופציה.
דבר שני, אני מעדיף רולטה מאשר להמר על משהו שאני יודע שנועד להיכשל.
- בעל(ת) האוב
- קיבל.ה 217 לייקים
מדויק ונכון מאוד. גם אני כתבתי את זה. זה פשוט הטריף לי את השכל.אנחנו בתהליך כתב: ↑15 ינואר 2026, 01:04במצב של 11 מול 11 אני יכול להבין את הגישה הפחדנית, מכבי קבוצה יותר טובה אז הוא רוצה לשחק על מתפרצות.אוגוסטוס היל כתב: ↑15 ינואר 2026, 00:37 מצד אחד הוא פחדן והוא משדר פחד וככה הקבוצה נראית. משחקים מאוד זהיר
במצב של 11 מול 10?
רינגו סטאר המלך
-
קפבלנקה
- קיבל.ה 760 לייקים
זר פרחים בסוף העונה, בקיצור.
בנה כאן יסודות טובים שאני בטוח שהמאמן הבא שלנו, בשנה הבאה, יהנה מהם. אבל יותר מדי החלטות הזויות, הרכבים מוזרים, שבלוניות וחוסר תכליתיות עם הכדור.
לא הייתי מביא את עומר פרץ כרגע.
אם קוזוך לא חותם אצל אלונה הייתי הולך עליו.
בנה כאן יסודות טובים שאני בטוח שהמאמן הבא שלנו, בשנה הבאה, יהנה מהם. אבל יותר מדי החלטות הזויות, הרכבים מוזרים, שבלוניות וחוסר תכליתיות עם הכדור.
לא הייתי מביא את עומר פרץ כרגע.
אם קוזוך לא חותם אצל אלונה הייתי הולך עליו.
-
הלוטוס הלבן
- קיבל.ה 466 לייקים
סיכומים עושים בסוף.
הגביע זה לא מבחן של מאמן. במיוחד שעפים בגלל פנדל אחד.
המבחן של ברדה זה הפליי אוף עליון. נהיה שם, עמד ביעד.
לא נהיה שם, כנראה שצריך להפרד למרות שנכון לעכשיו אני לא רואה שום מועמד סביר במקומו.
לא נהיה שם, כנראה שצריך להפרד למרות שנכון לעכשיו אני לא רואה שום מועמד סביר במקומו.
-
תא מרבוטא
- קיבל.ה 793 לייקים
לא מבקר אותו בגלל ההרכב ולא בגלל הפנדלים. אבל מול 10 שחקני מכבי היינו יכולים לשחק יותר טובהלוטוס הלבן כתב: ↑15 ינואר 2026, 03:38 סיכומים עושים בסוף.
-
El dudernio
- קיבל.ה 1867 לייקים
הבעיה המרכזית היא שהוא הלך אול אין על לנצח את המשחק לפני הפנדלים, ואז הגענו לבעיטות בלי 3 הפנדליסטים שלנו.
1. טוריאל
2. דאפה
3. אלטמן
וגם ללא רוי קורין.
לדעתי יחד עם צ'יקו אלו אמורים להיות החמישיה שבועטת בדו קרב פנדלים, וכולם היו בחוץ.
בלי קשר אחלה ברדה. אפשר לבקר עד מחר אבל בשורה התחתןנה עם סגל חסר, בעונת בניה עמדנו יפה מול מכבי.
1. טוריאל
2. דאפה
3. אלטמן
וגם ללא רוי קורין.
לדעתי יחד עם צ'יקו אלו אמורים להיות החמישיה שבועטת בדו קרב פנדלים, וכולם היו בחוץ.
בלי קשר אחלה ברדה. אפשר לבקר עד מחר אבל בשורה התחתןנה עם סגל חסר, בעונת בניה עמדנו יפה מול מכבי.
-
תא מרבוטא
- קיבל.ה 793 לייקים
זו דווקא לא נראית לי בעיה, הוא עלה עם ההרכב הכי חזק שהיה לו. בהרכב אחר כנראה שלא היינו מגיעים לפנדלים אלא חוטפים ועפים לפניEl dudernio כתב: ↑15 ינואר 2026, 06:42 הבעיה המרכזית היא שהוא הלך אול אין על לנצח את המשחק לפני הפנדלים, ואז הגענו לבעיטות בלי 3 הפנדליסטים שלנו.
1. טוריאל
2. דאפה
3. אלטמן
וגם ללא רוי קורין.
-
jonati
- קיבל.ה 365 לייקים
לדעתי קרייב היה ברשימות של כל אחד באיצטדיון לפני קוקי רוטמן.El dudernio כתב: ↑15 ינואר 2026, 06:42 הבעיה המרכזית היא שהוא הלך אול אין על לנצח את המשחק לפני הפנדלים, ואז הגענו לבעיטות בלי 3 הפנדליסטים שלנו.
1. טוריאל
2. דאפה
3. אלטמן
וגם ללא רוי קורין.
פתח עם ההרכב הכי טוב שלנו, ולכן כשפנה לספסל היו שם רק שחקני חילוש, ובמשחק שיכול להגיע להארכה ופנדלים זה צריך להיות שיקול, רוי קורין השחקן שעולה הכי טוב מהספסל בעולם היה חייב לעלות המחליף במקום קוקי ולא ההפך.
-
talb55
- קיבל.ה 386 לייקים
טוריאל, קורין וקוקו חילופים כפויים. לזה נוסיף את דאפה שהיה חלש להחריד. מה אתם הייתם עושים שונה?
לגבי הבילדאפ, לא יודע מה ראיתם, אני ראיתי אותנו עושים את זה לאט מדי, הרבה פעמים בגלל אסף צור, ובלי השתתפות של הקשרים ובלי קשר ליריבה, שהיא ממש לא הלוחצת הטובה בליגה.
המצב הבריאותי בסגל שלנו מחריד
לגבי הבילדאפ, לא יודע מה ראיתם, אני ראיתי אותנו עושים את זה לאט מדי, הרבה פעמים בגלל אסף צור, ובלי השתתפות של הקשרים ובלי קשר ליריבה, שהיא ממש לא הלוחצת הטובה בליגה.
המצב הבריאותי בסגל שלנו מחריד
-
redrony
- קיבל.ה 1077 לייקים
האמת, אני די אדיש להפסד אתמול. גביע זה נחמד אבל לא מאוד מרגש אותי כבר המון שנים.
אני יותר מודאג מאיך שהפועל נראים. חצי ראשון זו היתה קטסטרופה. התבטלות מוחלטת נגד קבוצה שלפחות אתמול היתה מאוד בינונית. חצי שני והארכה מול 10 שחקנים, קבוצה איטית, כבדה, לא יצירתית, לא חכמה.
לא יודעים להניע כדור נכון באמצע. חוץ מהבעיטה בסוף ההארכה לא עשו אף מצב מול 10 שחקנים. מאוד מדאיג בעיקר כי יכול לברדה היה מתאים לעלייה ותקופת מעבר בליגת העל השנה, אבל כמו שכתבתי אחרי הפועל חיפה, כרגע יש לו תקרת זכוכית
אני יותר מודאג מאיך שהפועל נראים. חצי ראשון זו היתה קטסטרופה. התבטלות מוחלטת נגד קבוצה שלפחות אתמול היתה מאוד בינונית. חצי שני והארכה מול 10 שחקנים, קבוצה איטית, כבדה, לא יצירתית, לא חכמה.
לא יודעים להניע כדור נכון באמצע. חוץ מהבעיטה בסוף ההארכה לא עשו אף מצב מול 10 שחקנים. מאוד מדאיג בעיקר כי יכול לברדה היה מתאים לעלייה ותקופת מעבר בליגת העל השנה, אבל כמו שכתבתי אחרי הפועל חיפה, כרגע יש לו תקרת זכוכית
- shai.m
- קיבל.ה 162 לייקים
מה שהכי היה בולט לי זה כל התקפה רצינית של הפועל יש פשוט בור באמצע. גם כשהיינו מגביהים לרחבה בקושי בקושי היו שם שחקנים.
איך אתה משחק מול 10 שחקנים ועוד בדרבי ועוד בגביע שזה הכול או כלום ואתה מרשה לקבוצה שלך להיראות ככה?
גם אם היינו משחקים עד 220 דקות לא היה שער בחיים.
ויודע מה? לא מעניין אותי בכלל גביע. אם לא היינו עפים עכשיו כנראה מישהו אחר היה מעיף אותנו אבל ראבק תביאו כבר דרבי!!!
תביאו כבר דרבי!!!
תביאו את זה כבר!!!
איך אתה משחק מול 10 שחקנים ועוד בדרבי ועוד בגביע שזה הכול או כלום ואתה מרשה לקבוצה שלך להיראות ככה?
גם אם היינו משחקים עד 220 דקות לא היה שער בחיים.
ויודע מה? לא מעניין אותי בכלל גביע. אם לא היינו עפים עכשיו כנראה מישהו אחר היה מעיף אותנו אבל ראבק תביאו כבר דרבי!!!
תביאו כבר דרבי!!!
תביאו את זה כבר!!!
i stand with israel
לא לאלימות ולא לגזענות!
לא לאלימות ולא לגזענות!
כתבתי פה בזכותו ובעדו
ההפסד אתמול 100 אחוז עליו מהבילד אפ דרך החילופים עד רשימת הבועטים. משחק הכי גרוע של מאמן שראיתי.
ההפסד אתמול 100 אחוז עליו מהבילד אפ דרך החילופים עד רשימת הבועטים. משחק הכי גרוע של מאמן שראיתי.
-
Red_man
- קיבל.ה 1954 לייקים
- ההוא שאמרו לו
- קיבל.ה 1305 לייקים
הפסד שהוא 100% עליו
GLAD ALL OVER
האמיני יום יבוא!
האמיני יום יבוא!
-
תא מרבוטא
- קיבל.ה 793 לייקים
הכי גרוע? רילי? לא השישיה נגד ב"ש על דראפיץ? לא החמישיה בדרבי עם לוזון? לא הפסד לכפר קאסם בלאומית? ותיקו נגד האחרונה *בלאומית*?
הדחה בגביע זה באסה והפסד בדרבי זה באסה. זה אפילו לא הפסד הדרבי הכי מבאס. אני עוד זןכר את קינגסטון "מבשל" לאלי ביטון בדקה הראשןנה בדרבי מול שער 5.
-
Giovanni Giorgio
- קיבל.ה 1064 לייקים
הוא מאמן לצן, אפילו את ה-״י״ של הליצן לא מגיע לו
long live the zapta