7even כתב: ↑08 ינואר 2026, 17:34
אם הם יעלו נוכל להפסיד להם פעם נוספת בבית במהלך העונה חוץ מעונה רגילה, פלייאוף וגביע.
האמת שעשינו להם טובה גדולה עם אודיאסה.
ובכלל, ששיטת המשחקים שם לא שונתה כך שאתה עדיין יכול להרוס עונה שלמה עם יום קצת חלש ברבע גמר, כמו שקרה לנו לפני שנתיים וכמעט שנה שעברה.
זה כזה מטומטם.
זה קרה להם בעצמם בשנה שעברה (הפסידו לגראן קנריה)
נכון רק שאז הם לא בדיוק קרעו את היורוקאפ.
הספרדים סיימו עם מאזן עדיף בתכלס
מילפורד כתב: ↑10 ינואר 2026, 20:46
למרות שעשינו כל מה שיכלנו לעזור להם, ירושלים לא יהיו מקום רביעי בסוף הסיבוב הראשון.
יש איפשהו הימורים על מי נקבל בגביע ברבע גמר? כסף על הריצפה…
אז אני רוצה להמר נגד כל הפורום שלא נוגרל נגד ירושלים.
זה קצת מצחיק להסתכל על טבלת ליגה מבוססת נקודות עם משחקים חסרים ככה.
הרי גם אם נפסיד היום ובשלישי אנחנו מסיימים את הסיבוב במקום השני, אם ננצח את שניהם , נהיה ראשונים כמובן.
פומפה כתב: ↑11 ינואר 2026, 22:27
איטודיס צריך לראות וידאו של המשחק הזה יומיים ברצף ואולי ככה נפסיק להתבטל מול הקבוצה האפורה הזאת. חוץ מהארפר אין שם כלום
אפורים זאת מחמאה
אמרתי את זה שבוע שעבר שהפסדנו
קבוצת נגרים
מכבי בחרו במודע להיות ראש לשועלים ובנו סגל קודם כל לליגה ולא ליורוליג.
הנכס הכי גדול שלהם זה סורקין, ואנחנו במקום להביא 4 זר מסיבי שיוכל להתחרות איתו ועם הורד, השארנו את איש שקטן ממנו בראש ואת תומר שרואה אותו ומחרבן במכנסיים.
איטודיס צריך לראות וידאו של המשחק הזה יומיים ברצף ואולי ככה נפסיק להתבטל מול הקבוצה האפורה הזאת. חוץ מהארפר אין שם כלום
אני חושב שלא רק איטודיס אלא בעיקר השחקנים.
כאשר ההבדלים בין הקבוצות לא כל כך גדולים זה בעיקר ההבדלים ב State of mind שאיתו עולים לפרקט.
אנחנו וירושליים מצליחים באירופה ואילו הצהובים לא ולכן מה שנשאר להם להוכיח את עצמם זה המשחקים בארץ וככה הם עולים לפרקט.
אני חושב שלא רק איטודיס אלא בעיקר השחקנים.
כאשר ההבדלים בין הקבוצות לא כל כך גדולים זה בעיקר ההבדלים ב State of mind שאיתו עולים לפרקט.
אנחנו וירושליים מצליחים באירופה ואילו הצהובים לא ולכן מה שנשאר להם להוכיח את עצמם זה המשחקים בארץ וככה הם עולים לפרקט.
זה נשמע כמו ניסיון ״לתרץ״ את הרפיסות המנטלית שאנחנו עולים מול שתי הקבוצות האלה. בעיקר מול ירושלים אגב. לא חושב שלאירופה יש השפעה כלשהי על זה. זה בעיקר שילוב של יהירות, זחיחות וכמה שזה נשמע מוזר ביחד גם מחסום מנטלי ופחד. וזה כולל את השחקנים ואת איטודיס. למזלנו לבינתיים בניגוד לרגל אנחנו גם מנצחים אותם מדי פעם. לא במשחקים החשובים אבל עדיין מנצחים.
איש גדול כתב: ↑11 ינואר 2026, 22:58
באמת מדהים שעם הקבוצה שיש לנו העונה הצלחנו להפסיד לירושלים כבר פעמיים בכזאת קלות.
פעמיים!!!!
הימור שלי, אלו היו השניים האחרונים לעונה זו
כבר ממש רוצה לראות את זה , ביורוליג אנחנו מתמודדים יפה ומנצחים בהפרשים גבהים קבוצות שהן הרבה יותר איכותיות מירושלים ולמרות שבליגה אפשר לרשום רק 5 זרים זה צריך לבוא לידי ביטויי גם שם
רק הפועל כתב: ↑11 ינואר 2026, 22:57
אשכרה נצטרך לנצח הכל כולל הדרבי הבא בשביל לסיים ראשון , כמה נמאס מהליגה כלום הזו , הם לא יפסידו פה לאף קבוצה שהיא לא אנחנו אחריי הניצחון על ירושלים
נחזור ונאמר, תקרת שכר.
האדום הצורר:
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?
Red_man כתב:הבעלים של הפועל חיפה עם ראיון מטורף ששם את עופר בכיס הקטן. איך כל ההזויים בכדורסל?
כותרת בספורט 5, לא קראתי את הכתבה:
"תוך 4 שנים התקציב יהיה פי 2 מהפועל ת"א"
צפו בראיון מ"חמש באוויר - חדר החדשות" עם בעלי הפועל חיפה בן ה-20: "בעונה הבאה נתחרה על מקום ביורוליג. אני מציע לשחקנים פי 3 ממה שמרוויחים עכשיו, גם שחקנים מהפועל - שלא יוכלו לסרב לרדת ללאומית. נביא שחקנים שאנשים לא יאמינו"
Red_man כתב:הבעלים של הפועל חיפה עם ראיון מטורף ששם את עופר בכיס הקטן. איך כל ההזויים בכדורסל?
צפו בראיון מ"חמש באוויר - חדר החדשות" עם בעלי הפועל חיפה בן ה-20: "בעונה הבאה נתחרה על מקום ביורוליג. אני מציע לשחקנים פי 3 ממה שמרוויחים עכשיו, גם שחקנים מהפועל - שלא יוכלו לסרב לרדת ללאומית. נביא שחקנים שאנשים לא יאמינו"
משהו שחשבתי עליו ומה דעתכם:
מחר, ומול ב"ש ונתניה לאחר מכן, לרשום רק ארבעה זרים ולא חמישה.
מוטב יהיה את הדקות של הזר החמישי להעניק כמה שיותר לשחקנים הישראלים ולהמשיך להכניס אותם לקצב.
לצורך העניין- מחר לרשום רק את איש, ג'ונס,בראיינט וטאי.