היסטריה

פורום אוהדי הפועל תל אביב
שליחת תגובה
Nsumbo
קיבל.ה  39 לייקים

15 שנה לא היה פה כלום
עכשיו יש
יש קבוצה שעלתה ליגה בדריסה, שהביאה לא מעט שחקנים טובים בקיץ, ושממשיכה לעבוד, יש מאמן שגם לי יש המון ביקורת עליו אבל הוא גם מביא תוצאות יפות מאוד על הנייר.
בסוף
זה מועדון בשיקום, שיקום זה לא ביום אחד, אי אפשר בחלון אחד להחליף את כל הסגל ועושים פה עבודה טובה עם מחשבה.

כמות ההייט וההיסטריה בקרב הקהל הזה היא חריגה, ה3-3 היום זה תוצאה מרגיזה ברמות, אבל זה גם תוצאה עם אופי, וכל זה עם הרכב ליגה לאומית היום.

אז כן יש ביקורות ומותר לבקר, מותר לחשוב ששחקנים רחוקים מלהתאים לרמה, וגם אני חושב שאולי תקרת הזכוכית של ברדה לא מספיק גבוהה.

אבל הגיע הרגע שגם הקהל אולי יתחיל קצת לנשום ולהתבגר.
אי אפשר בכל שבוע לפרוק על הקבוצה את כל העול של 15 שנות הסבל שהיו פה, כי זה ימשיך להגביל אותנו, למשוך אותנו למטה ואני מאמין שזה עושה נזק הלכה למעשה ברמת האנרגיות ותבניות המחשבה.

אולי אני סתם תמים ונאיבי אבל גם הקהל מתישהו צריך להתבגר קצת
אנחנו בתהליך
קיבל.ה  741 לייקים

שום היסטריה
גם שניצחנו את אשדוד אמרתי את אותם דברים.
הפועל משחקת כדורגל לא טוב מאז ההפסד 2:0 מול נתניה.
הכל מקרי, הכל מעברים, קבוצות למדו את הפועל, פשוט צריך ללחוץ את הבילד אפ שלנו הופ הפועל מעיפה כדורים למעלה.
אי אפשר לשחק עם 2 קשרים אחוריים שלא עוברים את החצי כל משחק ולצפות שנראה טוב.

בנוסף לכך שחקניי מפתח שהיו הסיבה לזה שהפועל נראת טוב כמו אלקוקין וקרייב בתקופה זוועתית, וגם לויזו מאז טדי הכי חלש על הדשא.
כרגע קורין זה השחקן הכי חשוב בהתקפה שלנו.

יש אנשים שרוצים לראות גם כדורגל טוב ולא רק 1:0 קטן בצורה מגעילה של להעיף כדורים למעלה.
נערך לאחרונה על ידי אנחנו בתהליך ב 10 ינואר 2026, 22:31, נערך פעם 1 בסך הכל.
סמל אישי של משתמש
Hapolo
קיבל.ה  1009 לייקים

הקהל של הפועל צריך לדרוש מהשחקנים שלו יותר ממה שהןא דרש בעשור האחרון. רק ככה נתקדם. אל תתרגש מזה שמוציאים תסכול ברשת הקהל של הפועל מגיע לכל משחק ודוחף את השחקנים
רדיוס לבית"ר!
עד המ!!ת הפועל
קיבל.ה  875 לייקים

נראה לי שאחרי שני הדרבים הקרובים באמת תהיה היסטריה. עד עכשיו נראה שרוב הקהל משלים עם המצב הזה.
אסון למכבי
קיבל.ה  115 לייקים

אנחנו בתהליך כתב: 10 ינואר 2026, 22:30 שום היסטריה
הכל מקרי, הכל מעברים, קבוצות למדו את הפועל, פשוט צריך ללחוץ את הבילד אפ שלנו הופ הפועל מעיפה כדורים למעלה.

בנוסף לכך שחקניי מפתח שהיו הסיבה לזה שהפועל נראת טוב כמו אלקוקין וקרייב בתקופה זוועתית, וגם לויזו מאז טדי הכי חלש על הדשא.

יש אנשים שרוצים לראות גם כדורגל טוב ולא רק 1:0 קטן בצורה מגעילה של להעיף כדורים למעלה.
גם ביתר לא משחק טוב אבל הנה היא רצה לאליפות.
Nsumbo
קיבל.ה  39 לייקים

הפועל לא משחקת כדורגל טוב מאז ההפסד 2:0 מול נתניה.

בנוסף לכך שחקניי מפתח שהיו הסיבה לזה שהפועל נראת טוב כמו אלקוקין וקרייב בתקופה זוועתית, וגם לויזו מעל טדי הכי חלש על הדשא.

הכל נכון מקצועית
גם אני לא נהנה לאחרונה
אבל לא הכל שחור
ואי אפשר להגיד שהכל מקרי עם אחוזי ההצלחה בטח בבית
הקבוצה צריכה להשתקם ולהתבגר וזה ייקח זמן
גם לבאר שבע ולחיפה ולבית״ר לקח זמן לעשות טרנספורמציות
כל הטיעונים המקצועיים הנכונים שלך לא מצדיקים בעיניי את כמות ההייט וזעקות השבר כל שבוע
לקבוצה, למאמן, לפרימור, לדאפה
אנחנו בתהליך
קיבל.ה  741 לייקים

אסון למכבי כתב: 10 ינואר 2026, 22:32

גם ביתר לא משחק טוב אבל הנה היא רצה לאליפות.
אני לא תופס יותר מידי מביתר שלא תטעה
קבוצה מופקרת הגנתית, פשוט מוכשרת מאוד למעלה וזה מספיק.
אני מסתכל קודם כל על הפועל ואני מתבאס שזה הכדורגל שאנחנו מציגים, כי הסגל הזה שווה יותר.
סמל אישי של משתמש
RedDrifter
קיבל.ה  511 לייקים

הרוב הגדול פה נתן חסד לברדה והשחקנים קצת יותר מחצי עונה.

אני מאוד מאמין שהפועל הולכת בדרך הנכונה והיא תמצא את עצמה כנראה בשנה הבאה כבר במקום הרבה יותר טוב ויציב ממה שהיה עד עכשיו - אבל, וזה אבל גדול, מאמן שלא מנצח את הפועל ירושלים, ריינה, הפועל חיפה, קריית שמונה ועד עכשיו עם ניצחון חוץ בודד, צריך להתחיל לתת את הדעת על העניין. הסגל שלנו שווה הרבה יותר מזה ודווקא בגלל ה12 שנים הרעות שהיו עושים לו הנחות. מותר לבקר.

אני רואה המון חיוביות בהפועל, שחקנים רתומים רצים ונלחמים עד הסוף - מה שלא היה לנו כבר 12 שנים. יש לנו פה מאמן שמפחד לשחק התקפי וזה עולה לנו לא פעם בנקודות. זאת דעתי.
אף לא צעד לאחור :hapoel:
אנחנו בתהליך
קיבל.ה  741 לייקים

Nsumbo כתב: 10 ינואר 2026, 22:33

בנוסף לכך שחקניי מפתח שהיו הסיבה לזה שהפועל נראת טוב כמו אלקוקין וקרייב בתקופה זוועתית, וגם לויזו מעל טדי הכי חלש על הדשא.

הכל נכון מקצועית
גם אני לא נהנה לאחרונה
אבל לא הכל שחור
כל הטיעונים המקצועיים הנכונים שלך לא מצדיקים בעיניי את כמות ההייט וזעקות השבר כל שבוע
לגיטימי כל אחד ודעתו אני מקבל את דעתך.
אני פשוט דיי מאסתי בברדה ומהשיטה שלו של לתקוף בלי מגן ימני, ושלשחק כדורגל עם 2 קשרים אחוריים שלא עוברים את החצי, ומכנף שמאל שהוא נכנס לאמצע.
אם לפחות הוא היה מנסה להעז קצת, לשחק יותר התקפי, אבל לא היה הולך מבחינת תוצאות הייתי סותם את הפה (בדיוק כמו נגד נתניה, הפסדנו 2:0 אבל נהנתי מאוד מהפועל ופשוט קורה שלא הולך).
ברדה לא מנסה, תמיד אצלו זה רק לא לספוג.
Nsumbo
קיבל.ה  39 לייקים

RedDrifter כתב: 10 ינואר 2026, 22:34 הרוב הגדול פה נתן חסד לברדה והשחקנים קצת יותר מחצי עונה.

אני מאוד מאמין שהפועל הולכת בדרך הנכונה והיא תמצא את עצמה כנראה בשנה הבאה כבר במקום הרבה יותר טוב ויציב ממה שהיה עד עכשיו - אבל, וזה אבל גדול, מאמן שלא מנצח את הפועל ירושלים, ריינה, הפועל חיפה, קריית שמונה ועד עכשיו עם ניצחון חוץ בודד, צריך להתחיל לתת את הדעת על העניין. הסגל שלנו שווה הרבה יותר מזה ודווקא בגלל ה12 שנים הרעות שהיו עושים לו הנחות. מותר לבקר.

אני רואה המון חיוביות בהפועל, שחקנים רתומים רצים ונלחמים עד הסוף - מה שלא היה לנו כבר 12 שנים. יש לנו פה מאמן שמפחד לשחק התקפי וזה עולה לנו לא פעם בנקודות. זאת דעתי.
לא מסכים לגבי הסגל, כן מסכים שרמת האימון לא מספיק טובה
אבל מה האלטרנטיבה
עוד פעם להעיף מאמנים אחרי תקופה לא טובה, ולהביא את מי מבחוץ? רוני לוי? זר מאולתר?
יש גם מציאות
והמציאות היא שמועדון שרוצה להתקדם צריך גם להתנהל כמו עסק חכם, לשדר תהליכים, בטחון, גיבוי
אולי הרגע שלו לסיים יגיע, אבל כרגע לא תהיה לזה שום תועלת
סמל אישי של משתמש
RedDrifter
קיבל.ה  511 לייקים

Nsumbo כתב: 10 ינואר 2026, 22:37
RedDrifter כתב: 10 ינואר 2026, 22:34 הרוב הגדול פה נתן חסד לברדה והשחקנים קצת יותר מחצי עונה.

אבל מה האלטרנטיבה
עוד פעם להעיף מאמנים אחרי תקופה לא טובה, ולהביא את מי מבחוץ? רוני לוי? זר מאולתר?
יש גם מציאות
והמציאות היא שמועדון שרוצה להתקדם צריך גם להתנהל כמו עסק חכם, לשדר תהליכים, בטחון, גיבוי
עד עכשיו לא נתקלת במבחן אמיתי - ברדה יצטרך עכשיו להתמודד עם שני משחקי דרבי ובאר שבע. הרבה מהדעות ישתנו לכאן או לכאן בסוף החודש הזה.

למרות חוסר ההצהרות של הפועל , אני בטוח שאם נסיים מתחת למקום רביעי זה יהיה סוג של אכזבה במועדון.

יש פה הרבה איכות וכישרון שדי מחייבים אותנו להראות טוב יותר, כמובן שהסגל קצר הפציעות מרובות ויש גם משחקים לא טובים, אבל זה לא מצדיק את מאזן משחקי החוץ.

העונה רחוקה מלהסתיים, במידה וברדה לא מסוגל לעזור לנו להיות תחרותיים אינני רואה סיבה למה צריך להמשיך ולהחזיק אותו עד סוף עונה (כמובן בהיעדר משהו יותר טוב שישאר) אבל אני מאמין שאם נגיע לגשר הזה, ההנהלה תדע למצוא מישהו שמסוגל לקחת אותנו עוד צעד קדימה. ולא, לא רוני לוי.
אף לא צעד לאחור :hapoel:
סמל אישי של משתמש
הלך המומנטום
קיבל.ה  1546 לייקים

כשמסתכלים על כל משחק לגופו תמיד נמצא למה תוצאה שהיא לא ניצחון היא מבאסת, אבל:
1. פאקינג יצאנו מאוכזבים מהפסד בטרנר, הפסד בסמי עופר למכבי חיפה והפסד בטדי לבית״ר לא בגלל התוצאה אלא בגלל איך שהמשחק התפתח.
2. אנחנו מגיעים למספיק מצבים ברוב המשחקים כדי לשים 2-3 שערים די בקלות, זה אומר שיש הרבה עבודה אבל הכיוון חיובי מאוד.
3. הציפיות שלי בתחילת השנה זה לא להיאבק בתחתית, אם אפשר פלייאוף עליון ולתת פייט לכל קבוצה בליגה, במקום להתבזות כמו שהיה פה יותר מעשור.

עד עכשיו עומדים בציפיות שלי לפחות, תמיד יש מה לשפר והרבה, אבל עם חיזוק טוב בינואר ובתחילת השנה הבאה נוכל להיות קבוצה הרבה יותר טובה.

להזכיר לכם מה היה במועדון הזה עד עכשיו? בואו נישאר צנועים (וזה בסדר וחשוב להיות ביקורתיים), אבל אני תמיד חושב על כל מיני בובקר טמבדו, דולי מנגה, מייקל אולהה, דמבה קמארה, אמידו באלדה, מזיקה אנדוסאל, פטאר אורלנדיץ׳ ואלוהים ישמור כמה כאלה נוספים היו אצלנו בשנים האחרונות (אפשר להתחיל לפתוח פה גם רשימת ישראלים כזאת) ואני מקבל פרופורציות ומבין שאנחנו בכיוון חיובי.
סמל אישי של משתמש
רדפוקס
קיבל.ה  6071 לייקים

ההיסטריה היחידה היא של שוטרי הפורום שלא מסוגלים לשמוע ביקורת.
תשחררו כבר.
אדום לבן
קיבל.ה  101 לייקים

גם הפועל פת רק עלתה ליגה
שמינית תקציב משלנו
נמחקו 2 עשורים מהכדורגל עם ניהול כושל
ובסוף הם כמעט אותם נק' כמו שלנו.
הרמה בליגה השנה מאד נמוכה
צריך להגיד את האמת שכרגע אנחנו כן מאכזבים ויכולנו להיות עם עוד 7-9 נק' לפחות
מאזן משחקי חוץ של קבוצה כמו ריינה

וזה לפני 2 דרבים, בש ונתניה
Red Ghost
קיבל.ה  591 לייקים

הקהל של הפועל עד עכשיו בעונה עם התמיכה הכי מדהימה שראיתי ואני מנוי בבלומפילד כבר 30 שנה קבוע.
היסטריה?! אולי בפורום, זה הכי טבעי בעולם אנשים מנתחים ורוצים הישגיות.
כמויות פסיכיות במשחקי חוץ. שיא מנויים. שירה אדירה בפיגור וגם כשלא הולך, שירי שחקנים בכל הכח.

העונה הזו היא היסטורית מבחינת סבלנות, תמיכה ועידוד של הקהל, לא פחות.
קפבלנקה
קיבל.ה  812 לייקים

גם מי שמעביר ביקורת פה בפורום יודע שהמועדון "עם החץ למעלה" אחרי עשור וחצי של התרסקות חופשית.

הקהל עם הקבוצה העונה בלי שום ספק בכלל.
Nsumbo
קיבל.ה  39 לייקים

RedDrifter כתב: 10 ינואר 2026, 22:44
Nsumbo כתב: 10 ינואר 2026, 22:37

אבל מה האלטרנטיבה
יש גם מציאות
עד עכשיו לא נתקלת במבחן אמיתי - ברדה יצטרך עכשיו להתמודד עם שני משחקי דרבי ובאר שבע. הרבה מהדעות ישתנו לכאן או לכאן בסוף החודש הזה.

למרות חוסר ההצהרות של הפועל , אני בטוח שאם נסיים מתחת למקום רביעי זה יהיה סוג של אכזבה במועדון.

יש פה הרבה איכות וכישרון שדי מחייבים אותנו להראות טוב יותר, כמובן שהסגל קצר הפציעות מרובות ויש גם משחקים לא טובים, אבל זה לא מצדיק את מאזן משחקי החוץ.

העונה רחוקה מלהסתיים, במידה וברדה לא מסוגל לעזור לנו להיות תחרותיים אינני רואה סיבה למה צריך להמשיך ולהחזיק אותו עד סוף עונה (כמובן בהיעדר משהו יותר טוב שישאר) אבל אני מאמין שאם נגיע לגשר הזה, ההנהלה תדע למצוא מישהו שמסוגל לקחת אותנו עוד צעד קדימה. ולא, לא רוני לוי.
אז מי כן?
איזה מאמן נורמלי יושב בבית ויבוא וישדרג אותנו?
סמל אישי של משתמש
7even
קיבל.ה  3970 לייקים

הקהל של הפועל היסטרי, זה חדש לך?
ככה זה מאז ומעולם. נולדנו היסטרים.

אתה יודע כמה שחקנים רצו לזרוק פה ב-30 שנה האחרונות אחרי 3 משחקים והם התבררו כבינגו?
לדבר תמיד אפשר בשביל זה יש פורומים וסושיאל.

תראה, יש כאלו שקוראים לעצמם אוהדי הפועל ומתחננים כבר חודש בסושיאל למשטרת ישראל לפוצץ את אוהדי הפועל האמיתיים שלא מתיישרים איתם, במכות.
מאז הם היסטרים יותר מאי פעם בסושיאל (וגם פה), כי אנחנו מגיעים לכל המשחקים אבל מסרבים לההתיישר עם הרצון שלהם לאנרכיה כללית.

כל אחד וההיסטריה שלו.
יחד, רק יחד! :heart:
שלגיריס 2.0

7even כתב: 11 ינואר 2026, 06:41

תראה, יש כאלו שקוראים לעצמם אוהדי הפועל ומתחננים כבר חודש בסושיאל למשטרת ישראל לפוצץ את אוהדי הפועל האמיתיים שלא מתיישרים איתם, במכות.
מאז הם היסטרים יותר מאי פעם בסושיאל (וגם פה), כי אנחנו מגיעים לכל המשחקים אבל מסרבים לההתיישר עם הרצון שלהם לאנרכיה כללית.

כל אחד וההיסטריה שלו.
שקרן
שקרן
שקרן
אסון למכבי
קיבל.ה  115 לייקים

7even כתב: 11 ינואר 2026, 06:41 הקהל של הפועל היסטרי, זה חדש לך?
ככה זה מאז ומעולם. נולדנו היסטרים.

אתה יודע כמה שחקנים רצו לזרוק פה ב-30 שנה האחרונות אחרי 3 משחקים והם התבררו כבינגו?
לדבר תמיד אפשר בשביל זה יש פורומים וסושיאל.

כל אחד וההיסטריה שלו.
יש הוכחות למה שאתה אומר? הרי זה בסושיאל וזה חשוף לעיני כל ואני כל הזמן ברשתות לא רואה שום תגובות כאלה.
Gania23
קיבל.ה  121 לייקים

אין ספק שהחץ למעלה ואנחנו בעלייה אבל אפשר וצריך יותר.
הייתי שמח לראות כל מיני שחקני נוער נחושים ורעבים להצליח מעבים לנו את הסגל , כמו אצל חיפה או מכבי .
תראו את הרטנר הזה אתמול ששיחק מול בש , עילוי.
הפועל בנוער מקום ראשון בטוח שגם אצלנו יש שחקנים כאלה.
סמל אישי של משתמש
הלך המומנטום
קיבל.ה  1546 לייקים

רדפוקס כתב: 10 ינואר 2026, 22:55 ההיסטריה היחידה היא של שוטרי הפורום שלא מסוגלים לשמוע ביקורת.
תשחררו כבר.
ביקורת חובה שתישמע גם כשהכל רץ חלק.
ובכל משחק תמיד יהיה לי מה להגיד, גם אם לא בפורום הזה.
הנקודה שלי היא שכשמסתכלים בזום אאוט על העונה ובכלל על המועדון (ספרא, פרימור, ברדה) אני חושב שמצבנו ועתידנו חיובי מאוד, דבר שלא הייתי מעלה על דעתי בכל התקופה האחרונה.
Giovanni Giorgio
קיבל.ה  1070 לייקים

חלאס כבר
דבר ראשון, אין נאמן כמו הקהל שלנו - תמיד מעודד הכי חזק לא משנה מה אז על איזה היסטריה אתם מדברים? על אנשים שכותבים בפורום? מותר ועוד איך וגם רצוי , במגרש אף אחד לא ישרוק בוז אלא ההפך
דבר שני, כל הביקורת מוצדקת, הפועל לא מספיק טובה, הפועל נשענת על יכולת אישית של שחקנים ספציפיים ואם הם לא מספקים את המספרים במשחק נתון אנחנו פשוט קבוצה חלשה
דבר שלישי, הפועל פתחה את העונה בידיעה שאין לה הגנה
דבר רביעי, הפועל פתחה את העונה בידיעה שאין לה ספסל

כל הזיוני שכל על תהליך לא שווים כלום, אף אחד לא מצפה לקחת אליפות העונה אבל 3/4 ליגה זה קבוצות לא מקצועניות עם כמות אוהדים תלת ספרתית ביום טוב שהמאמן שלהם הוא המימר התורן והשחקנים שלהם זה הזיקרי הקרוב לביתך
אין שום סיבה להיות גם ברמה שלהם אם אתה משקיע הרבה יותר מהם, אם לנו יש קהל שדוחף קדימה ויש מסורת של מועדון גדול שמייצרים למועדון הכנסות גבוהות מהתקציבים של הקבוצות האלו

הציפיה היחידה היא להיות יותר טוב מכל הקבוצות הגרועות, להצליח להתעלות מידי פעם ולנצח קבוצות טובות מאיתנו בליגה ולהילחם באמת על מקום באירופה
כרגע לא השגנו אף אחד מהיעדים ולצערי גם לא נשיג
long live the zapta
Nati
קיבל.ה  2723 לייקים

רדפוקס כתב:ההיסטריה היחידה היא של שוטרי הפורום שלא מסוגלים לשמוע ביקורת.
תשחררו כבר.
או אולי של אלו שיש להם רק ביקורת.
אלו שלא משנה מה,תמיד יש להם תלונות.
סמל אישי של משתמש
קפטן ג'ק
קיבל.ה  652 לייקים

הקהל שלנו תמיד היה פה בפורום ביקורתי ורעיל וחסר סבלנות, עד לרמה של להזיק לקבוצה. זה לא משנה אם הקבוצה טובה או לא.
הפסימיות מוטבעת ב-DNA של הפועל וזה בסדר גמור.
הגיוון הגדול של האוהדים (שבניגוד לרוב הקבוצות אחרות, מגיעים מכל סוגי האוכלוסייה, הדתות, העמדות הפוליטיות וכו', ומפוזרים בכל הארץ) גם הוא מעודד מחלוקות פנימיות.
לא צריך להתרגש מכלום. ממשיכים קדימה.
תקרת שכר, יא חביבי ! רק תקרת שכר (בכדורסל וגם בכדורגל) !
לירון האדום
קיבל.ה  2852 לייקים

איזה אשכול מיותר...
סמל אישי של משתמש
הלך המומנטום
קיבל.ה  1546 לייקים

Giovanni Giorgio כתב: 11 ינואר 2026, 08:03 חלאס כבר
דבר ראשון, אין נאמן כמו הקהל שלנו - תמיד מעודד הכי חזק לא משנה מה אז על איזה היסטריה אתם מדברים? על אנשים שכותבים בפורום? מותר ועוד איך וגם רצוי , במגרש אף אחד לא ישרוק בוז אלא ההפך
דבר שני, כל הביקורת מוצדקת, הפועל לא מספיק טובה, הפועל נשענת על יכולת אישית של שחקנים ספציפיים ואם הם לא מספקים את המספרים במשחק נתון אנחנו פשוט קבוצה חלשה
דבר שלישי, הפועל פתחה את העונה בידיעה שאין לה הגנה
דבר רביעי, הפועל פתחה את העונה בידיעה שאין לה ספסל

כל הזיוני שכל על תהליך לא שווים כלום, אף אחד לא מצפה לקחת אליפות העונה אבל 3/4 ליגה זה קבוצות לא מקצועניות עם כמות אוהדים תלת ספרתית ביום טוב שהמאמן שלהם הוא המימר התורן והשחקנים שלהם זה הזיקרי הקרוב לביתך
אין שום סיבה להיות גם ברמה שלהם אם אתה משקיע הרבה יותר מהם, אם לנו יש קהל שדוחף קדימה ויש מסורת של מועדון גדול שמייצרים למועדון הכנסות גבוהות מהתקציבים של הקבוצות האלו

הציפיה היחידה היא להיות יותר טוב מכל הקבוצות הגרועות, להצליח להתעלות מידי פעם ולנצח קבוצות טובות מאיתנו בליגה ולהילחם באמת על מקום באירופה
כרגע לא השגנו אף אחד מהיעדים ולצערי גם לא נשיג
ממש לא מסכים!!!
זה שהקבוצות האחרות יש להן 20-5000 אוהדים ביום בהיר זה לא אומר שהן לא טובות.
לא אומר שהן לא פוגעות בזרים מידי פעם.
ולכן התפישה של ״השקענו יותר מכל מיני אשדוד וסכנין, יש לנו יותר קהל מהם ולכן בלי מאמן אנחנו צריכים להיות לפחות מקום 6-7״ ממש לא נכונה, כי אחרת לא היינו תקועים במקומות דו ספרתיים יותר מידי פעמים בשנים האחרונות.
צריך להבין שהדברים לא כאלה פשוטים ולהעריך את מה שכן קורה השנה.
ושוב, גם אני רוצה להרוג את פלקאו על אתמול, דאפה משגע אותי עם ההחטאות מתחילת העונה, יאזן לא מספיק טוב כמגן שמאלי מחליף (כשהראשון פצוע יותר מידי זמן), מה זה הבזיון הזה שאין מגן ימני וכולי וכולי.
אדום ותיק
קיבל.ה  1103 לייקים

אנחנו בתהליך כתב: 10 ינואר 2026, 22:35
Nsumbo כתב: 10 ינואר 2026, 22:33

הכל נכון מקצועית
גם אני לא נהנה לאחרונה
אבל לא הכל שחור
לגיטימי כל אחד ודעתו אני מקבל את דעתך.
אני פשוט דיי מאסתי בברדה ומהשיטה שלו של לתקוף בלי מגן ימני, ושלשחק כדורגל עם 2 קשרים אחוריים שלא עוברים את החצי, ומכנף שמאל שהוא נכנס לאמצע.
אם לפחות הוא היה מנסה להעז קצת, לשחק יותר התקפי, אבל לא היה הולך מבחינת תוצאות הייתי סותם את הפה (בדיוק כמו נגד נתניה, הפסדנו 2:0 אבל נהנתי מאוד מהפועל ופשוט קורה שלא הולך).

ברדה לא מנסה, תמיד אצלו זה רק לא לספוג.
מבקש להגיב על החלק בתגובתך שהדגשתי:
1. תוקף בלי מגן ימני - חולשת המגן הימני בסגל השנה זוהתה כבר מתחילת הליגה. גם פיבן שאינו עילוי בתפקיד הזה פצוע ולכן גם התרומה המועטת שיש לו חסרה. המעודד הוא החתמת חיזוק שכבר משתלב באימונים בדיוק היכו שהיה צריך.
2. 2 קשרים אחוריים - קרייב אינו קשר אחורי, יש ירידה בכושרו מהמחזורים הראשונים ולכן נראה כאילו אין קשר 50:50. אבל הוא מתחיל לחזור חזרה לכושר מתחילת העונה. אם כבר ביקורת אז זה שאין מחליף ראוי. לצערי אל ים (עם כל האבתי לשחקן שגדל בהפועל) לא מצדיק את האשראי שלו. גם אצל הקשר האמצעי התוקף, אלקוקין, יש ירידה בכושר. הניסיונות לשחק עם לואיזו כקשר תוקף, לא צלחו.
3. להעז ולשחק יותר התקפי - צריך לשחק מאוזן , וברוב המשחקים הפועל לוחצת כמו שצריך. אבל תזכור שיש לנו חולשה בכנפיים ואתה עדיין לא יכול ללחוץ לגמרי ולהסתכן שכל התקפת מעבר תשאיר חלוץ מול בלם.
ברדה מעולה!
לא חושב שיש לנסות מישהו אחר (אנצלוטי תפוס, וזידאן לא הסכים... :) ). מקווה מאד שאם לנו האוהדים אין סבלנות (ולא חושב שזה המצב), לבעלים תהייה סבלנות כי החלפת מאמנים לא עוזרת!
הכדורגל של ברה, מייצר מספיק מצבים כל שבוע, ונגד כל מתנגד. לדעתי, הבעיה מס 1 שלנו הוא ניצול הזדמנויות נניח שהיינו מנצלים 30% מההזדמנויות שהוחמצו היינו עם עוד כמה נקודות.
אם לא "אוהדינו היקרים" שהעדיפו אגו על פי הפועל והרימו "מופע אבוקות", הינו היום עם עוד 2 או יותר נקודות בקופה!
השיא - זכיה באליפות במעוז הפאשיזם הירושלמי!

אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
סמל אישי של משתמש
רדפוקס
קיבל.ה  6071 לייקים

Nati כתב: 11 ינואר 2026, 08:14
רדפוקס כתב:ההיסטריה היחידה היא של שוטרי הפורום שלא מסוגלים לשמוע ביקורת.
תשחררו כבר.
או אולי של אלו שיש להם רק ביקורת.
אלו שלא משנה מה,תמיד יש להם תלונות.
אתה פה 30 שנה ולא הבנת מה המטרה של פורום אוהדים.
סיפור אבוד.
bambo_leo
קיבל.ה  196 לייקים

הלאה הבכיינים.
אחלה ברדה, אחלה ספרא, אחלה הפועל.
סמל אישי של משתמש
Hapolo
קיבל.ה  1009 לייקים

"כמות ההייט וההיסטריה בקרב הקהל הזה היא חריגה" - חריגה ביחס למי? אתה מדמיין לעצמך בכלל איך נראה פורום אוהדים של חיפה/מכבי/ביתר/ב"ש אחרי ירידת ליגה או 5-0?
רדיוס לבית"ר!
ונרקומן
קיבל.ה  557 לייקים

אוהדי כדורגל ככלל הם עם בכיין, מתלונן וחסר עמוד שדרה.
בישראל המאניה דיפרסיה אפילו חמורה יותר, בעיקר ברשתות

יש המון ביקורת נכונה ואסור לנו לנרמל בינוניות ולהתפשר, אבל יש המון חרא שיוצא לאנשים מהפה מבלי סיבה - על ברדה, דאפה, אל ים ואפילו פרימור ובעבר פלקאו ובנימין.

המלצתי היא לקרוא ולהקשיב לביקורות מאנשים שאתם מעריכים את דעתם, ולא את של חזי חזיזה מהקבוצה האקראית בפייסבוק.
סמל אישי של משתמש
Mendelson
קיבל.ה  758 לייקים

אתה ראית את הקהל של הפועל אתמול? אתה מכיר קהל בארץ שמקבל 3 שערים מפאקינג הפועל חיפה ומציג משחק כל כך חלש, ועדיין דוחף את הקבוצה ככה כדי להוציא 3:3?

גם אם אזרום איתך ונגדיר את העונה עד כה כהצלחה מעל למצופה, למה זה אומר שאין מקום לביקורת? אזכיר לך עונות של הצלחות מקצועיות הרבה מעבר למצופה, שהשתקנו בהן ביקורת לגיטימית בשם אותן הצלחות (גם אני חטאתי בזה לתקופה), בזמן שמתחת לפני השטח פוררו ושדדו לנו את המועדון עד שלא נשאר ממנו כמעט כלום.

כמובן שאז הביקורת הייתה על ניהול והתנהלות, היום דווקא אני מרוצה מהניהול וההתנהלות. אבל מותר וצריך להעביר גם ביקורת מקצועית כשצריך, דווקא בגלל שהסתדרו הכוכבים ויש לנו פתאום בעלים ראוי, ואת התקופה הזאת (שלא יודע לומר כמה שנים תימשך) צריך לנצל כדי להחזיר את המועדון הזה לפסגה של הכדורגל הישראלי ולבמה האירופית. רק ככה נוכל להתקיים מכוח האינרציה כמעט, אם לא יהיה פה עוד נוכל שודד קופות, גם ביום שאחרי ספרא.

הביקורת כרגע היא על האימון של הקבוצה, מותר, ברדה ספורטאי מספיק מקצוען ומנוסה כדי להתמודד עם זה. עונה שעברה הוא עשה את הבלתי יאמן והצליח להביא את הקבוצה למצב שהשלם גדול מסך חלקיו. העונה זה שונה, כי הביאו כמה וכמה שחקנים טובים מאוד (לא בכולם פגעו, אבל יש כמה פגיעות בול), ומרגיש שאנחנו לא ממצים את הפוטנציאל שלנו. הכדורגל לא מספיק יפה, תבניות התקפה כמעט ולא קיימות, הכושר הגופני נראה פחות טוב ממה שהיה בתחילת העונה, ההרכבים לפעמים קצת תלושים, וניהול המשחק מאוד שבלוני ועקשני. מצידי יכולנו להיות מקום 8, והייתי מבסוט אם הכדורגל היה טוב יותר וכזה שעונה לציפיות מהסגל הקיים.

אבל די לנסות ולהשתיק את הביקורת. למעט 1-2 משתמשים שמתבטאים בצורה מאוד רעילה בכל הזדמנות, הביקורת של כל השאר פה מגיעה ממקום אמיתי ונכתבת בצורה מכבדת.
דל פיירו
קיבל.ה  90 לייקים

נוטה להסכים עם הכתוב למעלה. אנחנו עושים עונה יפה סך הכל, אבל גם אני חלק מההיסטריה. היסטריה כי אנחנו הפועל תל אביב ואנחנו אימפריה ואנחנו רעבים. יש עוד הרבה איפה לשפר ונקווה שנהיה גם שם
שליחת תגובה