הפועל חיפה-הפועל ת"א שבת 10/1 17:30 איצ' סמי עופר
-
עד המ!!ת הפועל
- קיבל.ה 789 לייקים
דרבי אתם רוצים לנצח חחח
קבוצה מביכה
קבוצה מביכה
-
הוקיץ'
- קיבל.ה 7789 לייקים
האופן שבו שיחקנו אחרי השוויון היה פשוט מרתיח. מבולבל, נרפה, חסר אחריות. כאילו הם כבר עשו את שלהם.
הקבוצה הזאת מצליחה למצוא כל שבוע מחדש דרכים יצירתיות לא לנצח בחוץ.
הקבוצה הזאת מצליחה למצוא כל שבוע מחדש דרכים יצירתיות לא לנצח בחוץ.
- בעל(ת) האוב
- קיבל.ה 208 לייקים
כל הכבוד על התוצאה בהתחשב בכל החיסורים ובפיגור הגדול.
יכולנו גם לנצח.
ההגנה היתה קטסטרופלית במשך כל המשחק. חיפה היו מסוכנים מאוד.
עכשיו קדימה ליום רביעי

יכולנו גם לנצח.
ההגנה היתה קטסטרופלית במשך כל המשחק. חיפה היו מסוכנים מאוד.
עכשיו קדימה ליום רביעי
רינגו סטאר המלך
-
Giovanni Giorgio
- קיבל.ה 1061 לייקים
באיזה אדישות זרקו מצבים לפח בדקות הסיום
בא לי לשבור משהו
בא לי לשבור משהו
long live the zapta
- בן לוז
- קיבל.ה 504 לייקים
מדקה 90 הפסקנו לשחק
חיפה התחננו שנכניס את הרביעי
איזה עצבים
חיפה התחננו שנכניס את הרביעי
איזה עצבים
-
רק הפועל בלב
- קיבל.ה 203 לייקים
רק תביאו את הדרבי.
שום דבר אחר לא משנה
שום דבר אחר לא משנה
-
בר לב אדום
- קיבל.ה 432 לייקים
אל ים, נאסר, ארצל, מורגן ומחמיד פשוט לא ברמה.
לא מבין מה יש לחפש איתם, עדיף להעלות שחקנים מהנוער ואני לא צוחק ולא מגזים.
כמובן גם ארי כהן באותה רשימה, ששיחק 2 דק.
לא מבין מה יש לחפש איתם, עדיף להעלות שחקנים מהנוער ואני לא צוחק ולא מגזים.
כמובן גם ארי כהן באותה רשימה, ששיחק 2 דק.
אם אני לא טועה ראו את ברדה צועק יש בסוף? מה זה החרא הזה
-
אל באנדי
- קיבל.ה 553 לייקים
-
הלוטוס הלבן
- קיבל.ה 459 לייקים
בסה"כ התיקו זה השיג לפי ההתנהלות של המשחק.
לגבי דאפה: חייב לפתוח כל משחק. אין מה לעשות. זו הדרך היחידה לחשל אותו. זה החיים של חלוץ. מה עוד שמדובר על שחקן צעיר שנרכש בסכום עצום במונחים של הפועל תא.
לגבי דאפה: חייב לפתוח כל משחק. אין מה לעשות. זו הדרך היחידה לחשל אותו. זה החיים של חלוץ. מה עוד שמדובר על שחקן צעיר שנרכש בסכום עצום במונחים של הפועל תא.
-
Xavi
- קיבל.ה 1503 לייקים
לא נכנס לכל מה שהיה לפני ה3-3
רק על עצם העובדה שכאילו ברדה או מישהו בקבוצה חושב שזה איזשהו הישג שהוצאנו פה נקודה זה לא פחות מבושה
אנחנו אמורים לנסות לנצח אולי כמעט כל משחק בליגה המסריחה הזאת. במיוחד נגד הפועל חיפה שזה קבוצה פח
רק על עצם העובדה שכאילו ברדה או מישהו בקבוצה חושב שזה איזשהו הישג שהוצאנו פה נקודה זה לא פחות מבושה
אנחנו אמורים לנסות לנצח אולי כמעט כל משחק בליגה המסריחה הזאת. במיוחד נגד הפועל חיפה שזה קבוצה פח
- בז'רנו
- קיבל.ה 867 לייקים
בהתחשב בהרכב+ משחק חלש של הרבה שחקנים+ חזרה מפיגור 1-3 - אחלה תוצאה.
גל הראל לא רוצה לדבר על השיפוט? יה בן של זונה מה עם כל הצהובים שלא הוציאו לכם?
- Mendelson
- קיבל.ה 605 לייקים
הייתי בטוח שדמיינתי אותו צועק ״יש״ עם הידיים בסיום. זה באמת קרה? כי אם כן, הייתי מטיס אותו מפה רק על זה.
-
Mario
- קיבל.ה 398 לייקים
לוקח את הנקודה הזאת ואומר תודה ומתקדם.
פעם היינו מתפרקים במשחק כזה לפחות היום למרות החיסורים הצלחנו לחזור ולא היה רחוק שנעשה מהפך.
הפנים לדרבי!!!
פעם היינו מתפרקים במשחק כזה לפחות היום למרות החיסורים הצלחנו לחזור ולא היה רחוק שנעשה מהפך.
הפנים לדרבי!!!
-
אדום
- קיבל.ה 1144 לייקים
-
Spiderman
- קיבל.ה 152 לייקים
קבוצה חלשה
קהל גדול
סתיו וקורין רמה מעל השאר, כאילו לא החליפו חצי סגל.
חייב לעונה הבאה יותר איכות בספסל, להפסיק עם כל הילדים שעלו מהנוער.
חוזה לסתיו מחר בבוקר, די עם המו"מ הטיפשי הזה כבר
קהל גדול
סתיו וקורין רמה מעל השאר, כאילו לא החליפו חצי סגל.
חייב לעונה הבאה יותר איכות בספסל, להפסיק עם כל הילדים שעלו מהנוער.
חוזה לסתיו מחר בבוקר, די עם המו"מ הטיפשי הזה כבר
עופר מלך הפועל
- Mendelson
- קיבל.ה 605 לייקים
האמת? את הנקודה הביא הקהל. לחץ אדיר על השופט, על השחקנים של חיפה, וגם על השחקנים שלנו. תצוגה מדהימה של הקהל שלנו.
מסכים, אם כי היו כמה התקפי לב בסוף שעם קצת פחות מזל היינו בוכים עכשיו.Mario כתב:לוקח את הנקודה הזאת ואומר תודה ומתקדם.
הפנים לדרבי!!!
Sent from my SM-S926B using Tapatalk
- 7even
- קיבל.ה 3838 לייקים
-
L.S
- קיבל.ה 1968 לייקים
כמות ההייט הזויה
אנשים כאן יוצאים מפרופורציה, גועל נפש.
אחלה הפועל
אנשים כאן יוצאים מפרופורציה, גועל נפש.
אחלה הפועל
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
-
Red_man
- קיבל.ה 1904 לייקים
- הלך המומנטום
- קיבל.ה 1518 לייקים
1. לא חשבתי שאחרי שעלינו ליגה ניראה ככה, שמקום 3-4 הוא לחלוטין ריאלי.
2. זאת קבוצה צעירה שלא יודעת לנצל מצבים, עם ניצול מצבים סביר פלוס היינו עכשיו במקום אחר לגמרי. צריכים לעבוד על זה ברמה האינדיבידואלית וגם ברמה הקבוצתית עכשיו ובעיקר לקראת השנה הבאה.
3. נראה מה יגיע בינואר, אבל עם 4-5 שינויים נכונים לקראת השנה הבאה אנחנו צריכים לעשות קפיצת מדרגה ברמת התוצאות וכמובן הטבלה.
מבאס אבל לראות את זה מהפועל אחרי עשור פלוס של מדבר זה מעודד
2. זאת קבוצה צעירה שלא יודעת לנצל מצבים, עם ניצול מצבים סביר פלוס היינו עכשיו במקום אחר לגמרי. צריכים לעבוד על זה ברמה האינדיבידואלית וגם ברמה הקבוצתית עכשיו ובעיקר לקראת השנה הבאה.
3. נראה מה יגיע בינואר, אבל עם 4-5 שינויים נכונים לקראת השנה הבאה אנחנו צריכים לעשות קפיצת מדרגה ברמת התוצאות וכמובן הטבלה.
-
KingZivos
- קיבל.ה 203 לייקים
הלכת רחוק- 4-5 שינויים בינואר? חחח אם אתה פוגע בול רק בחצי אתה גם יכול לרוץ לאליפותהלך המומנטום כתב: ↑10 ינואר 2026, 20:12 1. לא חשבתי שאחרי שעלינו ליגה ניראה ככה, שמקום 3-4 הוא לחלוטין ריאלי.
מתפלל שהחדש שהביאו לא בלוף , ויביאו עוד חלוץ איכותי.
-
talb55
- קיבל.ה 354 לייקים
הפועל תל אביב זו קבוצה עם אופי, לראשונה מזה עשור. תאהבו או לא, ברדה הפך את הקבוצה הזו לכזו, כי היום ההרכב שעלה ברמת ההרכב בשנה שעברה.
הייתי אופטימי לגבי המשחק אבל יש כמה שחקנים שעוד חלון אחד לא יהיו פה ובצדק, והופתעתי מחוסר היכולת שלהם - ארצל, מחמיד, מורגן ונאסר מובילים.
גאה בקבוצה ובאופי שלה, ובהרבה מאוד שחקנים שיש לנו שמציתים בי התרגשות בכל נגיעה.
הייתי אופטימי לגבי המשחק אבל יש כמה שחקנים שעוד חלון אחד לא יהיו פה ובצדק, והופתעתי מחוסר היכולת שלהם - ארצל, מחמיד, מורגן ונאסר מובילים.
-
El dudernio
- קיבל.ה 1850 לייקים
הופתעתי בעיקר מארצ'ל ונאסר... שדווקא כן זכו לדקות משחק ולא היו צריכים להירטות כל כך חלש.talb55 כתב: ↑10 ינואר 2026, 20:20 הפועל תל אביב זו קבוצה עם אופי, לראשונה מזה עשור. תאהבו או לא, ברדה הפך את הקבוצה הזו לכזו, כי היום ההרכב שעלה ברמת ההרכב בשנה שעברה.
מדהים ש 2 מבין 3 השערים שספגנו זה על טיימינג ומשחק ראש של יאזן. אם הוא רוצה להפוך למגן ליגה טוב הוא חייב לשפר את זה.
-
Segev
- קיבל.ה 496 לייקים
- הלך המומנטום
- קיבל.ה 1518 לייקים
תקרא שוב, לא יודע מה יהיה בינואר, אבל עם 4-5 שינויים לשנה הבאה….KingZivos כתב: ↑10 ינואר 2026, 20:17הלכת רחוק- 4-5 שינויים בינואר? חחח אם אתה פוגע בול רק בחצי אתה גם יכול לרוץ לאליפותהלך המומנטום כתב: ↑10 ינואר 2026, 20:12 1. לא חשבתי שאחרי שעלינו ליגה ניראה ככה, שמקום 3-4 הוא לחלוטין ריאלי.
מתפלל שהחדש שהביאו לא בלוף , ויביאו עוד חלוץ איכותי.
הכוונה היא שאם נפגע בשחקן או שניים טובים עכשיו, נוריד את הצורך ל-2-4 שחקנים טובים לשנה הבאה.
-
Asafasraf
- קיבל.ה 1833 לייקים
לכל אלה שבוכים על העומק של הסגל, אתם יכולים להגיד לי מי יושב בספסל של בית״ר ירושלים? היינו היום עם חצי הרכב, ועדיין, שיחקושלקנים שמוכרים כאן בליגה (גם אם פחות טובים).
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
אנחנו בתהליך
- קיבל.ה 667 לייקים
שום הייט.
קבוצה מוגבלת שאין לה מה לעשות בחלק ההתקפי, ורק יודעת לעשות משחק הגנה (שהיה זוועתי היום) ובילד אפ כושל.
בנוסף מאמן אנטי כדורגל ואנחנו מקבלים את מה שאנחנו מקבלים כל העונה, שמלבד חודש וחצי טובים בליגה אנחנו מסריחים את הדשא כל משחק.
-
Red_man
- קיבל.ה 1904 לייקים
בואנה אנשים פה באמת חשבו שתוך חלון קיץ אחד נמחק מעל עשור של ניהול כושל ושחקנים עלובים ונבנה סגל לליגת האלופות.
-
אנחנו בתהליך
- קיבל.ה 667 לייקים
לא.
אנשים חשבו שעם תקציב דיי גבוה אנחנו נקבל קבוצה שמשחקת כדורגל התקפי.
אין לי בעיה עם משחקים כמו נתניה ששיחקנו טוב והפסדנו, או כמו בטרנר.
הפועל כבר כמה חודשים טובים לא משחקת כדורגל, הכל מקרי, הכל מעברים וכדורים ארוכים.
חחחחחאנחנו בתהליך כתב: ↑10 ינואר 2026, 22:10שום הייט.
קבוצה מוגבלת שאין לה מה לעשות בחלק ההתקפי, ורק יודעת לעשות משחק הגנה (שהיה זוועתי היום) ובילד אפ כושל.
בנוסף מאמן אנטי כדורגל ואנחנו מקבלים את מה שאנחנו מקבלים כל העונה, שמלבד חודש וחצי טובים בליגה אנחנו מסריחים את הדשא כל משחק.
שחזור ההודעה:
שום הייט.
הייט לקבוצה
הייט למאמן
שימוש במילה להסריח בשביל עוד הייט
-
אנחנו בתהליך
- קיבל.ה 667 לייקים
זה לא הייט, זה להיות מציאותי ולרשום אמת.Nsumbo כתב: ↑10 ינואר 2026, 22:22חחחחחאנחנו בתהליך כתב: ↑10 ינואר 2026, 22:10שום הייט.
שחזור ההודעה:
שום הייט.
הייט לקבוצה
הייט למאמן
שימוש במילה להסריח בשביל עוד הייט
לא להיות גנב דעת ולהיות מעייף שמציג אנשים שיש להם ביקורות "כשונאי הפועל".
אם אתה מרוצה מהרמת כדורגל שהקבוצה שלנו מראה אז זה כבר שלך.
ואין לי בעיה עם הפסדים ואין לי בעיה עם תוצאות, לא מצפה אפילו להגיע לאירופה בסגל הזה.
מצפה לראות כדורגל, ולא שהכל מקריות והבלחות.
אם הפועל פ"ת יכולה לשחק כדורגל, גם אתה יכול.
מסקנות מאתמול :
1.יאזן לא ברמה , חייבים את ליידנר
2.פלקאו עושה שטויות כשהוא בלי קרייב
3.אלקוקין זה נחמד אבל חייב חיזוק לעמדה שלו (לא לויזו)
4.מחאמיד צריך לעלות ליציע לא ספסל ובטח שלא הרכב , כל עוד אין חלוץ אחר דאפה ממוסמר להרכב ל90 דק'
1.יאזן לא ברמה , חייבים את ליידנר
2.פלקאו עושה שטויות כשהוא בלי קרייב
3.אלקוקין זה נחמד אבל חייב חיזוק לעמדה שלו (לא לויזו)
4.מחאמיד צריך לעלות ליציע לא ספסל ובטח שלא הרכב , כל עוד אין חלוץ אחר דאפה ממוסמר להרכב ל90 דק'
-
dino
- קיבל.ה 3022 לייקים
אין מה להשוות למה שמקבלים כל עונה, זה לא אותה ליגה של איכות, כושר ומנטליות.אנחנו בתהליך כתב: ↑10 ינואר 2026, 22:10שום הייט.
הפועל של כל עונה מפסידה אתמול 3-0.
זה נכון שחווינו הדרדרות מפתיחת העונה, אבל זה לאט חוזר לזה, עניינים של בשלות של קבוצה.
יש שינוי מאוד מורגש מעונות עברו.
- רווי
- קיבל.ה 1268 לייקים
דרך אגב כולם בעיניין שזה ה3-3 הרביעי איתם בעשור האחרון? הייתי בכולם אז אולי אני צריך להפסיק לבוא ..
OMG עווופררר
-
אדום ותיק
- קיבל.ה 1049 לייקים
מתי חזרנו לאחרונה מפיגור של 2 שערים לשיוויון או נצחון?
השיא - זכיה באליפות במעוז הפאשיזם הירושלמי!
אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)