משהו טוב עובר על הקהל שלנו. זה היה בולט לעין בכמות היפה מאד שהגיעה נגד הפועל ירושלים ביום ראשון, והמשיך היום עם אווירה באמת מדהימה במשך דקות ארוכות. משהו קרה בעקבות הגמר גביע, הקהל מאד רעב וזה מורגש היטב. מקווה מאד שתגיע הצלחה מקצועית העונה שתממש את הפוטנציאל שיש לקבוצה הזאת באוויר.
שאפו ענק לכל מי שהגיע היום
צריך להכניס ילדים חינם
זאת השקעה לעתיד, תיצור דור של אוהדים שיבוא יום וישלם כסף
גם ככה אין ככ הרבה ילדים שיבואו וגם ככה זה יחוייב בהורה שיבוא איתם וישלם על כרטיס
תכניסו ילדים חינם, תמלאו את בלומפילד כמה שאפשר
לגמרי מסכים איתך
המעלות וההיתרונות עולים על ההפסד הכספי בעשרות מונים
מצד שני, מילא אודליה תצליח לקבוע דבר כזה, אבל זה תלוי בצמד הזה שמחשבים מקסימום למרחק של 2 שקל וחצי, חסרי יכולת לראות מעבר לזה
De Niro כתב: ↑29 אוגוסט 2021, 08:22
אי אפשר לפזר חלק מהקהל ביציעים הנמוכים יותר כך שתהיה תחושה יותר ביתית?
מזמן נאמר כאן, ובמקומות אחרים, שבמקום למכור את שער שבע עליון כיציע משפחות, היה צריך לעשות זאת בשער שמונה תחתון.
עם כל הקהל הגדול שהגיע אתמול (כ-8,000 איש) למתבונן מהצד זה היה איצטדיון ריק, כי שני-שלישים מהטבעת היו ריקים.
כמו שכתבתי למעלה להכניס ילדים חינם לשער 8
להפוך את שער 8 לשער משפחות סופר מוזל
יש לנו ככ הרבה נדל״ן למה לא להשתמש בו
מבחינתי אפילו הייתי רוצה לראות יריד מחוץ למגרש בכל משחק בית עם פעילויות לילדים ולמשפחה ובכך ליצור חיבור של קהילה לקבוצה, לגוון את פרופיל האוהדים שמגיעים ולחבר את כל האוהדים למגרש
משחק כדורגל חייב להיות חוויה לכל המשפחה, רק ככה בונים קהל עם כוח כלכלי ופוטנציאל רווח
אגב, לא צריך לכך יום לימודים ארוך.
אפשר להודיע (לפני משחקים לא-גדולים) שכל מי שיש לו מינוי לשער שבע עליון מועבר לשער שמונה תחתון, במקומות לא מסומנים.
אני די בטוח שרובם ככולם ישמחו לעבור.
yos כתב: ↑29 אוגוסט 2021, 11:16
אגב, לא צריך לכך יום לימודים ארוך.
אפשר להודיע (לפני משחקים לא-גדולים) שכל מי שיש לו מינוי לשער שבע עליון מועבר לשער שמונה תחתון, במקומות לא מסומנים.
אני די בטוח שרובם ככולם ישמחו לעבור.
אני מניח שהם לא ישמחו לעבור.
היית מעדיף לשבת בשער 8 למטה כשמשמאלך השממה של שער 11 במשחקים כמו אתמול מאשר בשער 7 למעלה?
ההוא שאמרו לו כתב: ↑29 אוגוסט 2021, 11:38
לפי דעתי הרבה עברו לשער 7 כי גם ככה אין גג על רוב היציע והמנוי שם יותר זול
מה שנותר בשער 2 אלו שרידים של מה שהיה פעם, שעדיין לא הפנימו שהם יכולים לרכוש מנוי במקומות מסומנים יותר טובים ממול, וגם יותר זולים.
ועל כך שבשער שבע יש כיום דיירים ותיקים של שער 2, תעיד האמירה ששמעתי אתמול בשער שבע:
"אם הייתי רוצה לעודד, הייתי הולך לשער חמש".
Giovanni Giorgio כתב: ↑29 אוגוסט 2021, 09:26
צריך להכניס ילדים חינם
זאת השקעה לעתיד, תיצור דור של אוהדים שיבוא יום וישלם כסף
גם ככה אין ככ הרבה ילדים שיבואו וגם ככה זה יחוייב בהורה שיבוא איתם וישלם על כרטיס
תכניסו ילדים חינם, תמלאו את בלומפילד כמה שאפשר
יש מישהו בהנהלה הזאת שאפשר לדבר איתו ? ואני לא מאמין שברשתות החברתיות אפשר לנהל שיחה כזאת.
יהודים וערבים מסרבים להיות אויבים - عربا ويهودا يرفضون أن يكونوا أعداء
אפשר לדבר על הקטע הזה של זריקת חפצים, הטרנד המוביל מאז החזרה לבלומפילד?
מילא בדרבי, יש אולי סיבה מטומטמת כלשהי לעשות את זה. אבל מה הטעם לזרוק חפצים על שחקני אשדוד שבאים להרים קרן? התחפשתם ללה פמיליה?
כמות האוהדים הגבוהה ביותר הייתה במשחק בין הפועל תל אביב למ.ס. אשדוד, כאשר היו לא פחות מ-7,881 אוהדים, 7,603 מתוכם אוהדי בית של האדומים שראו את קבוצתם מנצחת 1:2