לא תאמלק לנו?
וולקאם סתיו טוריאל
- בן לוז
- קיבל.ה 504 לייקים
בגדול אמר שהוא לא מדבר בשמו כמובן ככסתח, אבל נשמע שסתיו מצפה ליותר מהפועל (בצדק גמור לדעתי)
אמר שסתיו ״רוצה להביא אליפות להפועל״ אבל בשביל זה צריך שיעריכו אותו (פירוש רשי שכר יותר גבוה כמו שמגיע לו) ואמירה ברורה שמעריכים אותו ושהקבוצה שואפת לרוץ לאליפות בשנים הקרובות
בקיצור, נשמע שכרגע סתיו לא מוערך וספרא את פרימור צריכים להחליט לאן הם שואפים להגיע והאם סתיו חלק מזה או לא
אם לא תגיע הצעה טובה יותר מהפועל וכן תגיע הצעה אטרקטיבית מעבר לים סתיו לא ישאר פה.
-
טכנית לארז
- קיבל.ה 2521 לייקים
לא ברור לי העניין הזה.
תנו לו 350-400 ותסגרו את זה.
אגב, יכול להיות שגם אם החוזה שלו יחודש, ובלי סעיף יציאה - עדיין תבוא הצעה שהוא ירצה ללכת עליה מארה"ב לצורך העניין, והפועל לא תחזיק אותו בכוח.
אבל אז גם נקבל עליו אולי יותר מ-2 מליון.
אני רוצה לדעת בכל מקרה שהמועדון עשה הכל כדי להשאיר אותו פה. שחקן שנותן לך באנקר דאבל דאבל, ישראלי. לא מבין את זה.
אגב, יכול להיות שגם אם החוזה שלו יחודש, ובלי סעיף יציאה - עדיין תבוא הצעה שהוא ירצה ללכת עליה מארה"ב לצורך העניין, והפועל לא תחזיק אותו בכוח.
אני רוצה לדעת בכל מקרה שהמועדון עשה הכל כדי להשאיר אותו פה. שחקן שנותן לך באנקר דאבל דאבל, ישראלי. לא מבין את זה.
דריבל ענק על מפתן השש עשרה
כולנו ניצבים בהצגה של מורן מאירי
כולנו ניצבים בהצגה של מורן מאירי
-
איל
- קיבל.ה 161 לייקים
איך אתה יודע מה יש מאחורי הקלעים ? אני במקום פרימור מוציא הודעה שאשלם 190 ובשקט סוגר איתו מה שצריך שכולם יהיו מרוצים. אני בטוח שבהפועל מבינים שסתיו הוא הםנים של המועדון היום והכוכב הגדולטכנית לארז כתב: ↑04 ינואר 2026, 16:33 לא ברור לי העניין הזה.
- בעל(ת) האוב
- קיבל.ה 208 לייקים
הידיעה של צנצי נשמעת מעודדת, אבל קצת מעורפלת ולא ברור כמה חידוש באמת יש כאן
https://www.ynet.co.il/sport/israelisoc ... a_internalיישאר בהפועל ת"א? ההצעה לטוריאל תשודרג
לכוכב של האדומים סעיף יציאה בסך שני מיליון אירו, אך נכון לעכשיו אין כל פנייה רשמית בעניינו מקבוצות בחו"ל. בקבוצה כבר התקבלה החלטה לממש את האופציה הקיימת בחוזהו
רינגו סטאר המלך
-
Giovanni Giorgio
- קיבל.ה 1061 לייקים
אני חייב להודות שזה כבר מתחיל להריח לא טוב
זה כבר ברמה שזה גם משפיע על יתר הקבוצה
מהרגע שכל העניין הזה עלה לכותרות הקבוצה פחות טובה
long live the zapta
-
RedDrifter
- קיבל.ה 375 לייקים
המצב לא טוב בגלל הפצועים לא הייתי ממהר לקשר את זה למצב החוזה שלוGiovanni Giorgio כתב: ↑05 ינואר 2026, 08:02 אני חייב להודות שזה כבר מתחיל להריח לא טוב
- הלך המומנטום
- קיבל.ה 1518 לייקים
חייב להישאר לטובת כל הצדדים.
לא רואה איך הוא עובר לבלגיה / אוסטריה ומצליח שם.
הוא לא שחקן של עבודה קשה, הוא שחקן של מספרים. באירופה מחפשים שחקנים שרצים בלי סוף, הוא לא יראה שם דקות.
יאללה איש עם מקל, תחתום
הוא לא שחקן של עבודה קשה, הוא שחקן של מספרים. באירופה מחפשים שחקנים שרצים בלי סוף, הוא לא יראה שם דקות.
יאללה איש עם מקל, תחתום
-
L.S
- קיבל.ה 1968 לייקים
ספרא ג'וניור בארץ
מאמין שזה יסגר בימים הקרובים
מאמין שזה יסגר בימים הקרובים
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
-
Xavi
- קיבל.ה 1503 לייקים
צריך גם להגיד את האמת, הוא תפור על הליגה הישראלית אבל אין סיכוי שהוא ברמה לליגה אירופית ממוצעת כמו בלגיה או אוסטריההלך המומנטום כתב: ↑05 ינואר 2026, 08:19 חייב להישאר לטובת כל הצדדים.
יאללה איש עם מקל, תחתום
יאללה שיחתימו אותו כבר
זה רוח טובה לתקופה מורכבת
זה רוח טובה לתקופה מורכבת
- covid bryant
- קיבל.ה 169 לייקים
-
ונרקומן
- קיבל.ה 539 לייקים
טוב, נראה שהוא רוצה 300-350 לפי הרחשים בתקשורת.
מקווה שיתנו לו את זה. לויזו מרוויח 300, אלטמן הרבה יותר. (בגלל סרבול חוזי כזה או אחר).
לא היה לנו שחקן עם מספרים כאלה 15 שנה. לא להתלבט בכלל.
מקווה שיתנו לו את זה. לויזו מרוויח 300, אלטמן הרבה יותר. (בגלל סרבול חוזי כזה או אחר).
לא היה לנו שחקן עם מספרים כאלה 15 שנה. לא להתלבט בכלל.
-
L.S
- קיבל.ה 1968 לייקים
- בן לוז
- קיבל.ה 504 לייקים
זה צריך להיסגר בין 250-300 אלף יורו לעונה + ביטול סעיף שחרור + הבנה שמעריכים אותו והוא הכוכב של הקבוצה
זה פרוטות לעומת להביא עכשיו שחקן ישראלי בסדר גודל שלו שיעלה המון לשחרר אותו מהחוזה + שכר
זה פרוטות לעומת להביא עכשיו שחקן ישראלי בסדר גודל שלו שיעלה המון לשחרר אותו מהחוזה + שכר
-
Xavi
- קיבל.ה 1503 לייקים
-
הוקיץ'
- קיבל.ה 7789 לייקים
הודעה לא קשורה למציאות בעיני. הוא שחקן שעובד קשה מאוד על המגרש ועושה הרבה הגנה ביחס לקיצוני. עשית ממנו גילי ורמוט.הלך המומנטום כתב: ↑05 ינואר 2026, 08:19 חייב להישאר לטובת כל הצדדים.
יאללה איש עם מקל, תחתום
גם מי שישמע איזו רמה יש בליגה האוסטרית. הוא לא יכול להשתלב בליגה שתאי בריבו ושון וייסמן הבקיעו בה בצורות?
-
עד המ!!ת הפועל
- קיבל.ה 788 לייקים
לא רואה את הפועל נותנת לו יותר מ-250/300, אבל מי יודע, אולי נופתע.
-
Niro
- קיבל.ה 2148 לייקים
דיון הזוי בעיני, לא מובן לי איך אין פה קונצנזוס שחייבים לשלם לו יותר כדי שיישאר? מה יש לנו בחוץ? איזה ישראלי בכיר יש לנו בסגל חוץ מאסף צור?
יש ילדים קטנים שנאלצו לגדול הכוכבים הגדולים אוראל דגני ודן אינבינדר, אנחנו חייבים לשנות תקליט וליצור בסיס ישראלי בטופ של הליגה.
יש ילדים קטנים שנאלצו לגדול הכוכבים הגדולים אוראל דגני ודן אינבינדר, אנחנו חייבים לשנות תקליט וליצור בסיס ישראלי בטופ של הליגה.
נכון
- 7even
- קיבל.ה 3836 לייקים
העובדה שזה לא מה שהונח על השולחן מראש, היא היא המדאיגה.
you need spend money to make money
יחד, רק יחד! 
-
L.S
- קיבל.ה 1968 לייקים
אני לא חושב שזה מדאיג.
בסוף, זה עניין של משא ומתן ומי ימצמץ ראשון כשלהפועל יש נתוני פתיחה משמעותית טוב על סתיו.
אין לו רבע הצעה. הוא נופל על ענייני כשירות בערך מול כל מי שבודק עליו. אין לו סעיף יציאה בארץ רק לחול, וכאמור אין שום הצעות עליו מבחוץ.
כל הקלפים ביד של הפועל.
החוזה שלו ישודרג בסוף והוא ישאר. עכשיו זה רק עניין של משא ומתן כשאני מאמין שהצדדים יפגשו באמצע.
הוא הגיע עם הצעה (כנראה) גבוהה מאוד, הפועל הגישו הצעה נמוכה מאוד כנגד, וזה יסגר באמצע.
מה שקורה בתקשורת, לא כזה קרוב למערכת היחסים סתיו - מועדון הפועל ת״א
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
- 7even
- קיבל.ה 3836 לייקים
האמת אפילו לא מעניין אותי מה רושמים בתקשורת.L.S כתב: ↑06 ינואר 2026, 18:36אני לא חושב שזה מדאיג.
בסוף, זה עניין של משא ומתן ומי ימצמץ ראשון כשלהפועל יש נתוני פתיחה משמעותית טוב על סתיו.
אין לו רבע הצעה. הוא נופל על ענייני כשירות בערך מול כל מי שבודק עליו. אין לו סעיף יציאה בארץ רק לחול, וכאמור אין שום הצעות עליו מבחוץ.
כל הקלפים ביד של הפועל.
החוזה שלו ישודרג בסוף והוא ישאר. עכשיו זה רק עניין של משא ומתן כשאני מאמין שהצדדים יפגשו באמצע.
הוא הגיע עם הצעה (כנראה) גבוהה מאוד, הפועל הגישו הצעה נמוכה מאוד כנגד, וזה יסגר באמצע.
אני רק יודע ממקרי העבר שתמיד תמיד הצטערנו שזה לא סגרנו דברים כאלו מהר.
אני חושש שזה גם משדר החוצה שהפועל לא נלחמת להשאיר את הכוכבים שלה.
דבר כזה היה לטעמי צריך להיסגר בגג שבוע. לטובת כל הצדדים.
יחד, רק יחד! 
-
RedDrifter
- קיבל.ה 375 לייקים
אני לא יודע איפה זה עומד אבל אישית אני רואה בזה בעיה שאתה בשנה אחת מקפיץ לכוכב שלך את השכר ב200%. כל שחקן שיתן לך חצי עונה טובה יבוא בדרישות - זה לא אומר כלום נגד טוריאל, פשוט אם תראה שאתה סחיט יתחילו לבוא אליך בדרישות כל שני וחמישי, אפשר להבין את הפועל.7even כתב: ↑06 ינואר 2026, 18:43האמת אפילו לא מעניין אותי מה רושמים בתקשורת.L.S כתב: ↑06 ינואר 2026, 18:36אני לא חושב שזה מדאיג.
כל הקלפים ביד של הפועל.
-
Red Or Dead
- קיבל.ה 386 לייקים
אם השחקן הזה יכול לצאת לחו״ל במחיר מאוד ריאלי שסגרת איתו מראש, זה דבר שאתה צריך לקחת בחשבון.RedDrifter כתב: ↑06 ינואר 2026, 19:10אני לא יודע איפה זה עומד אבל אישית אני רואה בזה בעיה שאתה בשנה אחת מקפיץ לכוכב שלך את השכר ב200%. כל שחקן שיתן לך חצי עונה טובה יבוא בדרישות - זה לא אומר כלום נגד טוריאל, פשוט אם תראה שאתה סחיט יתחילו לבוא אליך בדרישות כל שני וחמישי, אפשר להבין את הפועל.7even כתב: ↑06 ינואר 2026, 18:43האמת אפילו לא מעניין אותי מה רושמים בתקשורת.L.S כתב: ↑06 ינואר 2026, 18:36
אני לא חושב שזה מדאיג.
כל הקלפים ביד של הפועל.
סתיו נותן תפוקה של שחקן טופ 5 בליגה ומרוויח חצי משאנדה סילבה. הוא ראוי לשדרוג הזה וחבל לסחוב את העסק הזה עד לנקודה בה נוכל בטעות לאבד אותו, ואם הוא יחזור לארץ תצטרך להתמודד עם קבוצות אחרות שיציעו את הסכומים האלה, אם לא גבוהים יותר.
- בז'רנו
- קיבל.ה 867 לייקים
אתה צודק במה שכתבת.השאלה היא אם אתה רוצה להיות צודק או חכם?RedDrifter כתב: ↑06 ינואר 2026, 19:10אני לא יודע איפה זה עומד אבל אישית אני רואה בזה בעיה שאתה בשנה אחת מקפיץ לכוכב שלך את השכר ב200%. כל שחקן שיתן לך חצי עונה טובה יבוא בדרישות - זה לא אומר כלום נגד טוריאל, פשוט אם תראה שאתה סחיט יתחילו לבוא אליך בדרישות כל שני וחמישי, אפשר להבין את הפועל.7even כתב: ↑06 ינואר 2026, 18:43האמת אפילו לא מעניין אותי מה רושמים בתקשורת.L.S כתב: ↑06 ינואר 2026, 18:36
אני לא חושב שזה מדאיג.
כל הקלפים ביד של הפועל.
פעם ב יוצא לך כזה בינגו.
לצורך העניין,עומר אצילי מקבל איזה 300 או 400 אלף.
אם אתה יכול לקחת רק אחד מהם,בלי לשלם דמי העברה,אני לוקח את טוריאל בלי לחשוב פעמיים.
גם העובדה שאצילי בן 32 וחצי וסתיו עוד שבוע בן 25.
גם החיבור שלו לקבןצה.
זה המבחן הכי גדול של ספרא.
אם המטרה היא להיות קבוצה נחמדה,שלא נאבקת על אליפות ורוצה פלייאוף עליון, סבבה.תמכרו אותו.
אם חושבים על גבוה יותר,אירופה ולהתמודד על אליפות,לא רק שאתה חייב לסגור את טוריאל לכמה שנים+ חוזה גדול,אתה צריך עוד 3- 4 שחקנים ברמה שלו ובחוזים גבוהים.
-
RedDrifter
- קיבל.ה 375 לייקים
מצד שני כל שחקן שלא יקבל את מבוקשו יתחיל לעשות לך פרצופים באימונים ובמשחקיםבז'רנו כתב: ↑07 ינואר 2026, 17:34אתה צודק במה שכתבת.השאלה היא אם אתה רוצה להיות צודק או חכם?RedDrifter כתב: ↑06 ינואר 2026, 19:10אני לא יודע איפה זה עומד אבל אישית אני רואה בזה בעיה שאתה בשנה אחת מקפיץ לכוכב שלך את השכר ב200%. כל שחקן שיתן לך חצי עונה טובה יבוא בדרישות - זה לא אומר כלום נגד טוריאל, פשוט אם תראה שאתה סחיט יתחילו לבוא אליך בדרישות כל שני וחמישי, אפשר להבין את הפועל.
פעם ב יוצא לך כזה בינגו.
לצורך העניין,עומר אצילי מקבל איזה 300 או 400 אלף.
אם אתה יכול לקחת רק אחד מהם,בלי לשלם דמי העברה,אני לוקח את טוריאל בלי לחשוב פעמיים.
גם העובדה שאצילי בן 32 וחצי וסתיו עוד שבוע בן 25.
גם החיבור שלו לקבןצה.
זה המבחן הכי גדול של ספרא.
אם המטרה היא להיות קבוצה נחמדה,שלא נאבקת על אליפות ורוצה פלייאוף עליון, סבבה.תמכרו אותו.
אם חושבים על גבוה יותר,אירופה ולהתמודד על אליפות,לא רק שאתה חייב לסגור את טוריאל לכמה שנים+ חוזה גדול,אתה צריך עוד 3- 4 שחקנים ברמה שלו ובחוזים גבוהים.
זה ידוע שגם מכבי מתמודדת עם בעיות כאלו
אני מקווה שימצאו את האמצע ויסגרו את הדברים, לדעתי החוזה של טוריאל צריך להיות מבוסס על שערים וותק ולפי זה השכר שלו יעלה - תסכים עכשיו כבר לדרישות שלו וזה מראה על בעיותיות מסוימת, לטעמי.
אתם שוכחים שכבר לפני חודש הוצע לו שדרוג משמעותי בשכר בתמורה שיוותר על סעיף יציאה
הוא לא מוכן.
ההצעה החדשה זה עם סעיף שחרור.
הוא לא מוכן.
ההצעה החדשה זה עם סעיף שחרור.
-
אסון למכבי
- קיבל.ה 86 לייקים
אתה מדבר כאילו הוא כבש שני גולים. לא אכפת לי להקפיץ ככה משכורת לכל שחקן שיגיע להישגים שלן. כן ירבו. אדרבא זה רק ידרבן שחקנים להגיע לרמה שלו אם כבר. רק פה להזכיר שהוא מקום שני בכיבושים בליגה וכבר פצוע כצה משחקים בנוסף כמות בישולים יפה מאוד. בוא תגיד לי י האחרון שהגיע לזה בהפועל. מגיע לו כל שקל שיבקשRedDrifter כתב: ↑06 ינואר 2026, 19:10אני לא יודע איפה זה עומד אבל אישית אני רואה בזה בעיה שאתה בשנה אחת מקפיץ לכוכב שלך את השכר ב200%. כל שחקן שיתן לך חצי עונה טובה יבוא בדרישות - זה לא אומר כלום נגד טוריאל, פשוט אם תראה שאתה סחיט יתחילו לבוא אליך בדרישות כל שני וחמישי, אפשר להבין את הפועל.7even כתב: ↑06 ינואר 2026, 18:43האמת אפילו לא מעניין אותי מה רושמים בתקשורת.L.S כתב: ↑06 ינואר 2026, 18:36
אני לא חושב שזה מדאיג.
כל הקלפים ביד של הפועל.
- בן לוז
- קיבל.ה 504 לייקים
צנצי מפרסם שסתיו סירב להצעה והגדיר אותה מעליבה
אני רוצה להבין מי הגאון שאחראי על לשלוח הצעה בסך 190 אלף יורו לעונה לכוכב של הקבוצה הזאת בעוד עגל כמו שאנדה מרוויח 300
שיעמוד מול המצלמות ויסביר את הרציונל
70 בעלים יתחלפו, מיליארדר אמריקאי ועדיין נהיה עם מנטליות של מועדון קטן עם יצר הרס עצמי
אני לא מבין את זה
אני רוצה להבין מי הגאון שאחראי על לשלוח הצעה בסך 190 אלף יורו לעונה לכוכב של הקבוצה הזאת בעוד עגל כמו שאנדה מרוויח 300
שיעמוד מול המצלמות ויסביר את הרציונל
70 בעלים יתחלפו, מיליארדר אמריקאי ועדיין נהיה עם מנטליות של מועדון קטן עם יצר הרס עצמי
אני לא מבין את זה
על הדבר שאמור להיות הכי קל והכי מובן מאליו אנחנו נופלים .
תשדרגו לו כבר
תשדרגו לו כבר
-
RedDrifter
- קיבל.ה 375 לייקים
אני מבין את העצבים פה של כולם גם אני מאוד אוהב את טוריאל אבל חשוב לזכור שגם גולדהאר וגם אלונה התמודדו לא פעם בשנים האחרונות עם דברים כאלה ולא סתם הם לא נכנעואסון למכבי כתב: ↑07 ינואר 2026, 20:44אתה מדבר כאילו הוא כבש שני גולים. לא אכפת לי להקפיץ ככה משכורת לכל שחקן שיגיע להישגים שלן. כן ירבו. אדרבא זה רק ידרבן שחקנים להגיע לרמה שלו אם כבר. רק פה להזכיר שהוא מקום שני בכיבושים בליגה וכבר פצוע כצה משחקים בנוסף כמות בישולים יפה מאוד. בוא תגיד לי י האחרון שהגיע לזה בהפועל. מגיע לו כל שקל שיבקשRedDrifter כתב: ↑06 ינואר 2026, 19:10אני לא יודע איפה זה עומד אבל אישית אני רואה בזה בעיה שאתה בשנה אחת מקפיץ לכוכב שלך את השכר ב200%. כל שחקן שיתן לך חצי עונה טובה יבוא בדרישות - זה לא אומר כלום נגד טוריאל, פשוט אם תראה שאתה סחיט יתחילו לבוא אליך בדרישות כל שני וחמישי, אפשר להבין את הפועל.
- בן לוז
- קיבל.ה 504 לייקים
אני באמת לא נרגע מזה
חווינו ככ הרבה פרידות מישראלים שאחכ הלכו והצליחו
זרקתם 2 מיליון יורו על דאפפה
מיליון יורו על לואיזו
התוספת לשכר שלו זה ציפס לעומת ההוצאות האלה
באמת נשגב מבינתי
חווינו ככ הרבה פרידות מישראלים שאחכ הלכו והצליחו
זרקתם 2 מיליון יורו על דאפפה
מיליון יורו על לואיזו
התוספת לשכר שלו זה ציפס לעומת ההוצאות האלה
באמת נשגב מבינתי
-
amorphis
- קיבל.ה 244 לייקים
עוד רכילות וסכסכנות של לוציפר , אני גם בעד לשדרג לו חוזה וישאר פה עד גיל 28
אבל כרגע אין לסתיו הצעות ויש לו אופציה לשנה הבאה שתמומש , בוא נראה איך יעבור החודש הזה, יש לסתיו 2 דרבים ובאר שבע להוכיח את עצמו.
רק לשם ההשוואה הגרמנים הציעו לדור פרץ חוזה עם 300 אלף יורו לשנה, הוא גם מלך השערים שלה ודי השחקן הכי יציב ומזוהה עם המועדון באסופת שכירי החרב הזו
אבל כרגע אין לסתיו הצעות ויש לו אופציה לשנה הבאה שתמומש , בוא נראה איך יעבור החודש הזה, יש לסתיו 2 דרבים ובאר שבע להוכיח את עצמו.
רק לשם ההשוואה הגרמנים הציעו לדור פרץ חוזה עם 300 אלף יורו לשנה, הוא גם מלך השערים שלה ודי השחקן הכי יציב ומזוהה עם המועדון באסופת שכירי החרב הזו
נערך לאחרונה על ידי amorphis ב 09 ינואר 2026, 10:41, נערך פעם 1 בסך הכל.