רק הפועל כתב: ↑30 דצמבר 2025, 01:20
הניצחונות בליגה פה לא שווים הרבה , תראו באיזה מאזן מכבי , הקבוצות הכלומניקיות האלה משחק אחד לא מסוגלים לנצח אותם אז אנחנו חייבים לנצח פה הכל בשביל לסיים ראשון , סעמק
אז הקבוצות כלומניקיות ומכבי נהנים, אבל לא כלומניקיות מולנו ולכן סעמק?
אם הן כולן כלום אז זה נכון גם מולנו (וכמו שגלבוע והרצליה הראו מול בנק יהב- הן לא ממש כלומניקיות). ואם הן יכולות לעקוץ אותנו, אז גם את מכבי
אלא אם 1. אתה מניח שנפסיד בליגה בדרבי ונגד בנק יהב ונאבד היתרון 2. השיפוט ידפוק אותנו (ואז זה לא שהקבוצות גרועות. זה השיפוט מוטה)
פשוט אנחנו העונה נחשבים לקבוצת על אז אתה יכול לצפות שלפחות קבוצה אחת מלבדנו בכל הליגה הזו תוכל לנצח אותם וזה פשוט לא קורה , תוציא את המשחק מולנו יש להם 10 מ 10 בפועל אנחנו צריכים לנצח פה את כל המשחקים בשביל לסיים ראשון וזה ממש מתסכל בטח שיש לנו קבוצה כזו
אבל גם מכבי צריכים לנצח את כל היתר.
אני לא אומר שזה לא מלחיץ. זה כן. וגם לא רוצה לבנות על מעידות של היריבות. אבל עובדתית, גם מכבי וירושלים יכולות ליפול. ירושלים כבר מעדו מול חלק. מזכיר שבעונת הקיזוז שלקחנו דאבל, חיפה ניצחו אותנו בבית ולהפך אז זה התקזז. ההבדל היה שהם גם הפסידו לסכנין ולנתניה.
אלא אם אתה מוטרד משיפוט מכור. וזה כבר נושא נפרד
תא מרבוטא כתב: ↑30 דצמבר 2025, 06:57
אז הקבוצות כלומניקיות ומכבי נהנים, אבל לא כלומניקיות מולנו ולכן סעמק?
אם הן כולן כלום אז זה נכון גם מולנו (וכמו שגלבוע והרצליה הראו מול בנק יהב- הן לא ממש כלומניקיות). ואם הן יכולות לעקוץ אותנו, אז גם את מכבי
אלא אם 1. אתה מניח שנפסיד בליגה בדרבי ונגד בנק יהב ונאבד היתרון 2. השיפוט ידפוק אותנו (ואז זה לא שהקבוצות גרועות. זה השיפוט מוטה)
פשוט אנחנו העונה נחשבים לקבוצת על אז אתה יכול לצפות שלפחות קבוצה אחת מלבדנו בכל הליגה הזו תוכל לנצח אותם וזה פשוט לא קורה , תוציא את המשחק מולנו יש להם 10 מ 10 בפועל אנחנו צריכים לנצח פה את כל המשחקים בשביל לסיים ראשון וזה ממש מתסכל בטח שיש לנו קבוצה כזו
אבל גם מכבי צריכים לנצח את כל היתר.
אני לא אומר שזה לא מלחיץ. זה כן. וגם לא רוצה לבנות על מעידות של היריבות. אבל עובדתית, גם מכבי וירושלים יכולות ליפול. ירושלים כבר מעדו מול חלק. מזכיר שבעונת הקיזוז שלקחנו דאבל, חיפה ניצחו אותנו בבית ולהפך אז זה התקזז. ההבדל היה שהם גם הפסידו לסכנין ולנתניה.
אלא אם אתה מוטרד משיפוט מכור. וזה כבר נושא נפרד
הבעיה שלנו היא פחות מול מכבי ויותר מול ירושלים.
מול ירושלים יונתן אלון נותן לאיטודיס נוקאאוט פעם אחר פעם עם הארפר.
מול מכבי יש לנו בעיות אבל גם יתרונות לא מעטים ואנחנו יכולים למצוא פתרונות לבעיות שהם מציבים בפנינו.
מול ירושלים עד היום לא מצאנו פתרון להארפר.
רדנקו כתב: ↑31 דצמבר 2025, 18:34
מול מכבי יש לנו בעיות אבל גם יתרונות לא מעטים ואנחנו יכולים למצוא פתרונות לבעיות שהם מציבים בפנינו.
Sent from my CPH2581 using Tapatalk
יש פתרון אבל אף אחד חוץ ממני לא מעלה על דל שפתיו אותו
זוכרים מוטי ארואסטי ומייק לארגי?
צריך לזכור שהקבוצה הנוכחית שיחקה רק פעם אחת מול ירושלים בגמר גביע ווינר , נראה מה יהיה בשבת
צריך לזכור שהקבוצה הנוכחית שיחקה רק פעם אחת מול ירושלים בגמר גביע ווינר , נראה מה יהיה בשבת
7even כתב:טוב זה נראה שלא רק סורקין יהיה הבעיה שלנו בסנטר בליגה
אם זה אכן הולך לכיוון הזה זה מוריד משמעותית את הסיכוי שלנו לקחת תואר בארץ.
יכולים לקרוא לי מגזימן אבל סורקין וטייריק בסנטר, הורד ב4, הרכז החדש שלהם שהפך אותם לקבוצה עם ווקר וישראלים שמשחקים ברמות הכי גבוהות, אני לא חושב שאנחנו פייבוריטים.
7even כתב:טוב זה נראה שלא רק סורקין יהיה הבעיה שלנו בסנטר בליגה
אם זה אכן הולך לכיוון הזה זה מוריד משמעותית את הסיכוי שלנו לקחת תואר בארץ.
יכולים לקרוא לי מגזימן אבל סורקין וטייריק בסנטר, הורד ב4, הרכז החדש שלהם שהפך אותם לקבוצה עם ווקר וישראלים שמשחקים ברמות הכי גבוהות, אני לא חושב שאנחנו פייבוריטים.
Sent from my 22101320G using Tapatalk
בדיוק. העמדה היחידה שאנחנו עדיפים עליהם היא עמדה מספר 3.
מילפורד כתב:תשאל באשכול של שאר היורוליג ותקבל תשובה…
איזה משחק היה שם.
אולימפיאקוס רצחו אותם ברבע הראשון.פנאתינייקוס הצליחו לחזור ואפילו להוביל.אבל בסוף אולימפיאקוס הצליחו לנצח בשיניים.
לפי השדרן,זה היה הניצחון ה10 הרצוף שלהם בדרבי.
נדמה לי שעם הנצחון של בני הרצליה נקבעו 4 העולות המדורגות לגביע המדינה: אנחנו, מכבי, בני הרצליה והעמק. זה אומר שכפי שחששנו, אנחנו עשויים לקבל את ירושלים ברבע הגמר…
Brilliant כתב:נדמה לי שעם הנצחון של בני הרצליה נקבעו 4 העולות המדורגות לגביע המדינה: אנחנו, מכבי, בני הרצליה והעמק. זה אומר שכפי שחששנו, אנחנו עשויים לקבל את ירושלים ברבע הגמר…
Brilliant כתב:נדמה לי שעם הנצחון של בני הרצליה נקבעו 4 העולות המדורגות לגביע המדינה: אנחנו, מכבי, בני הרצליה והעמק. זה אומר שכפי שחששנו, אנחנו עשויים לקבל את ירושלים ברבע הגמר…
אם ירושלים ינצחו את מכבי,הם יעברו את הרצליה.
חצי נכון, כי צריך גם הפסד של הרצליה לנס ציונה (הרצליה מובילה עליהם בשוויון נקודות כי ניצחה אותם). אבל בכל מקרה טעיתי בכך שזה היה עניין סגור.
אל תיקח את המשחק של היום כדוגמא, זאת קבוצה שגם שנה שעברה היתה מאוד חלשה…
יש שם טורקיות עדיין לא פראייריות.
אני לא אומר שירושלים לא יכולה לקחת את זה, אבל קל זה לא יהיה.
בנושא אחר, אחרי שהיינו עסוקים במשחק שלנו אתמול, קצת לפני התקיים אירוע הכדורסל הכי ביזארי שאי פעם ראיתי (ודאגתי הערב לראות את זה כדי שאוכל לכתוב את המשפט הזה) כשחולון אירחה בסמוקוב את טראפאני מאיטליה שהגיעה עם חמישה שחקנים למשחק ואחרי 7 דקות המשחק הסתיים כששלושה שחקנים איטלקיים נוטשים את המשחק (כנראה בטענת פציעות כאלו ואחרות) ועוד אחד יצא בחמש עבירות וכשהם נשארו עם שחקן אחד, ככה שלמעשה הוא לא יכל להכניס לעצמו כדור, המשחק הסתיים בתוצאה 38-5 (כבוד לילד בן ה17 שקלע את חמשת הנקודות כולל שלשה עם השם של שחקן כדורגל ברזילאי בארסנל).
ואחרי כל הסיפור הזה, השאלה העיקרית שאני נשארתי איתה אחרי צפיה בזה, היא מה זה האולם הזה בסמוקוב שהפארסה הזאת התרחשה בו? איפה הוא היה שנה שעברה? ולמה לא שיחקנו בו, לפחות את החצי גמר וגמר?
אם הם יעלו נוכל להפסיד להם פעם נוספת בבית במהלך העונה חוץ מעונה רגילה, פלייאוף וגביע.
האמת שעשינו להם טובה גדולה עם אודיאסה.
ובכלל, ששיטת המשחקים שם לא שונתה כך שאתה עדיין יכול להרוס עונה שלמה עם יום קצת חלש ברבע גמר, כמו שקרה לנו לפני שנתיים וכמעט שנה שעברה.
זה כזה מטומטם.
7even כתב: ↑08 ינואר 2026, 17:34
אם הם יעלו נוכל להפסיד להם פעם נוספת בבית במהלך העונה חוץ מעונה רגילה, פלייאוף וגביע.
האמת שעשינו להם טובה גדולה עם אודיאסה.
ובכלל, ששיטת המשחקים שם לא שונתה כך שאתה עדיין יכול להרוס עונה שלמה עם יום קצת חלש ברבע גמר, כמו שקרה לנו לפני שנתיים וכמעט שנה שעברה.
זה כזה מטומטם.