שום מוצדק...
אשמח להבין איך זה לא אדום.

בדיוק פה הביקורת עליו. לא אלה החילופים שהיו צריכים להיות.
זה לא בהכרח חוסר מזל כי יש מצבים כאלה והרבה בכדורגל , פשוט חסר לנו עומק אז יוצא שאם יש כמה שחקנים שלא יכולים לשחק אנחנו עם קבוצה ברמה של תחתית ליגת העל /לאומיתtalb55 כתב: ↑01 ינואר 2026, 22:43 תסלחו לי אבל התגובות הקשות בעיני לא במקום.
ביתר היו רעים כי אנחנו לחצנו אותם מעולה, למרות זאת לא היה מספיק טוב התקפית היום.
איכשהו במשחקים הגדולים לא מסתדר לנו סגל מלא - פיבן נפצע, ליידנר מת, טוריאל גוסס, לוזיו עם שפעת.
אני מבסוט בטירוף על צ׳יקו ועל פלקהו, גם קרייב לחץ מעולה היום.
ההפסד הזה כל כך מבאס כי הוא זול, אבל אולי זה מחיר של קבוצה חדשה.
מסכים, אבל זו קבוצה חדשה לחלוטין, אי אפשר בחלון אחד לבנות ולבסס הרכב וספסל של ליגת על. עשו עבודה טובה עם הזרים ויש בסיס מצוין, צריך עוד להעמיק ולשפר.רק הפועל כתב: ↑01 ינואר 2026, 22:45זה לא בהכרח חוסר מזל כי יש מצבים כאלה והרבה בכדורגל , פשוט חסר לנו עומק אז יוצא שאם יש כמה שחקנים שלא יכולים לשחק אנחנו עם קבוצה ברמה של תחתית ליגת העל /לאומיתtalb55 כתב: ↑01 ינואר 2026, 22:43 תסלחו לי אבל התגובות הקשות בעיני לא במקום.
ביתר היו רעים כי אנחנו לחצנו אותם מעולה, למרות זאת לא היה מספיק טוב התקפית היום.
איכשהו במשחקים הגדולים לא מסתדר לנו סגל מלא - פיבן נפצע, ליידנר מת, טוריאל גוסס, לוזיו עם שפעת.
אני מבסוט בטירוף על צ׳יקו ועל פלקהו, גם קרייב לחץ מעולה היום.
ההפסד הזה כל כך מבאס כי הוא זול, אבל אולי זה מחיר של קבוצה חדשה.
האידיוט בקושי שרק לו פאול.
וגם לא נתן לו צהוב ו 5 דק אחרי זה הוא נגח בראש של אלקוקיןיהלום14אדום כתב: ↑01 ינואר 2026, 22:47האידיוט בקושי שרק לו פאול.
צודק, היה חייב להכניס את ז'סוס לחוד ואוליסה לכנף ימין.
אלימלך היום היה צריך לקבל 4 צהובים, הוא לא קיבל אחד. וזה בלי לדבר על אפשרות של אדומים.לירון האדום כתב: ↑01 ינואר 2026, 22:50וגם לא נתן לו צהוב ו 5 דק אחרי זה הוא נגח בראש של אלקוקין
לא יודע אם היינו מפרקים אותם,או אם אפילו היינו מנצחים.L.S כתב:אחלה הפועל שבעולם
אני ככ גאה בקבוצה שלי
קבוצה שלפני דקה עלתה לידה
עומדת בכל מגרש נגד כל יריבה בלי פחד
אנחנו קבוצה חדשה, עם סגל שנראה ארוך אבל קצר מאוד באיכויות שלו מהספסל. עוד קצת חיזוקים וזאת קבוצה שיכולה ללכת בשנה הבאה עד הסוף.
פלקאו ממשחק למשחק הופך להיות בעל הבית באמצע שלנו
ציקו מעולה אני מת עליו
קרייב התחיל את המשחק מצוין, לחץ מעולה גבוה ונעלם ככל שהתקדם המשחק
בסגל מלא היינו מפרקים אותם
הלאה למשחק הבא
הדרבי מעל הכל
לא מסכים איתך ובטח שלא היינו מפרקים אותם.L.S כתב: ↑01 ינואר 2026, 23:11 אחלה הפועל שבעולם
אני ככ גאה בקבוצה שלי
קבוצה שלפני דקה עלתה לידה
עומדת בכל מגרש נגד כל יריבה בלי פחד
אנחנו קבוצה חדשה, עם סגל שנראה ארוך אבל קצר מאוד באיכויות שלו מהספסל. עוד קצת חיזוקים וזאת קבוצה שיכולה ללכת בשנה הבאה עד הסוף.
פלקאו ממשחק למשחק הופך להיות בעל הבית באמצע שלנו
ציקו מעולה אני מת עליו
קרייב התחיל את המשחק מצוין, לחץ מעולה גבוה ונעלם ככל שהתקדם המשחק
בסגל מלא היינו מפרקים אותם
הלאה למשחק הבא
הדרבי מעל הכל
לא תפסת את ביתר ביום גרוע... הפחת אותם לכאלה או יותר נכון פלקאו וקרייב עשו את זה.אנחנו בתהליך כתב: ↑02 ינואר 2026, 00:00 סיכום המשחק שלי
תפסנו את ביתר אולי ביום הכי גרוע שלה מתחילת העונה.
תחילת המשחק - להפתעתי הפועל פתחו טוב, לחצו, היו ראשונים לכל כדור ועם קצת חדות ואיכות שמאוד מאוד הייתה חסרה לנו למעלה אנחנו עולים ליתרון.
ואז הגיע השער שלהם משום מקום פשוט, עדיין הפועל לא הורידה את הראש ועם המון חצאי מצבים ששוב הייתה חסרה איכות לתת את הפס הנכון לגול באחת המתפרצות.
מדקה 30 הפועל הפסיקה לשחק עד סוף המשחק, לא בעטה לשער אפילו פעם אחת!!
לויזו אכזבת המשחק שלי, יש לו דריבל ומהירות וזריזות מעל הליגה והוא פשוט לא הצליח לעשות כלום היום, בשביל משחקים כאלו קנינו אותו והוא היה צריך להיות השובר שיוויון שלנו היום.
אין לי ספק שאם סתיו מקבל את הכדור במצב שלו הוא שם את זה בפינה השמאלית.
מחצית שנייה ביתר הייתה שווה גול, וגם את זה הם פספסו אבל הבעיה של הפועל שאנחנו בחיים לא יודעים לקחת.
קבוצה לא יכולה להיות תלויה בשחקן אחד.
מספיק עם האימרה המעצבנת הזאת, תפסנו את ביתר ביום הכי חלש שלהם, תפסנו את חיפה ביום הכי חלש שלהם… זה לא במקרה, זאת עמידה ולחץ נכון, שגורם למשחק להיות שקול, הבעיה הכי גדולה שלנו, היא בניצול המצבים שבלי טוריאל וקצת אלטמן, אין לנו שם מה למכור.אנחנו בתהליך כתב: ↑01 ינואר 2026, 22:35 תפסנו את ביתר ביום הכי חלש שלהם ועוד 700 שנה לא נתנו להם גול
היינו בסגל *מאוד* חסר אתמולאדום ותיק כתב: ↑02 ינואר 2026, 10:25 1. הפסד מרגיז. עוד פעם שער מקרן ועירבוביה. מראה על זה שעדיין לא מתרגלים מספיק את ההגנה במצבים כאלה.
2. לא מחדש דבר, אבל חסרה איכות בחלק הקידמי. להם יש את אצילי ושועה שבפעולה אחת מוצלחת יכולים לשנות משחק. לנו היום לא היה משהו כזה.
3. פתיחת משחק טובה שלנו, לחצנו טוב. היה לי ברור שזה משחק שאם יבקיעו לנו ראשונים לא נחזור.
4. הרי כהן? מה ברדה ציפה שיקרה?
5. בניגוד ליורדים על דאפה היום לא קיבל שום מצב לגול. אבל נתן מסירות גדולות ללואיזו.
6. יאזן במשחק טוב.
7. לואיזו איכזב. המצב שקיבל היה צריך להסתיים בגול. נתן לעצמו פור גדול מידי. ובשאר המשחק הגנת ביתר הסתדרה איתו טוב מאד.
מקווה לטוב ביום ראשון נגד אשדוד, שנחזור למסלול הנצחונות.
נכון, אבל זה המצב.
לא בנו את רומא ביום אחד7even כתב: ↑02 ינואר 2026, 10:35נכון, אבל זה המצב.
בלי טוריאל אני בספק אם אנחנו קבוצה של פלייאוף עליון. אולי מגרדים.
מעבר לזה - עד מתי נשקר את עצמנו עם עניין המגן הימני והחלוץ?
בנו קבוצה סבירה לגמרי, אבל במקום לשחרר ממנה כמה שחקנים מיותרים לגמרי, נתנו להם משום מה חוזים חדשים ולא הביאו מגן וחלוץ.
לוידע,ף משהו לא מסתדר פה.
קבוצה עם מגן נורמלי ועוד חלוץ אפילו סביר מנצחת אתמול 1-4. גם בסמי עופר...
מסכים איתך לחלוטין על המשפט בתגובתך שהדגשתי!L.S כתב: ↑02 ינואר 2026, 10:29היינו בסגל *מאוד* חסר אתמולאדום ותיק כתב: ↑02 ינואר 2026, 10:25 1. הפסד מרגיז. עוד פעם שער מקרן ועירבוביה. מראה על זה שעדיין לא מתרגלים מספיק את ההגנה במצבים כאלה.
2. לא מחדש דבר, אבל חסרה איכות בחלק הקידמי. להם יש את אצילי ושועה שבפעולה אחת מוצלחת יכולים לשנות משחק. לנו היום לא היה משהו כזה.
3. פתיחת משחק טובה שלנו, לחצנו טוב. היה לי ברור שזה משחק שאם יבקיעו לנו ראשונים לא נחזור.
4. הרי כהן? מה ברדה ציפה שיקרה?
5. בניגוד ליורדים על דאפה היום לא קיבל שום מצב לגול. אבל נתן מסירות גדולות ללואיזו.
6. יאזן במשחק טוב.
7. לואיזו איכזב. המצב שקיבל היה צריך להסתיים בגול. נתן לעצמו פור גדול מידי. ובשאר המשחק הגנת ביתר הסתדרה איתו טוב מאד.
מקווה לטוב ביום ראשון נגד אשדוד, שנחזור למסלול הנצחונות.
ארי כהן, דווקא נכנס מצוין ועשה לא מעט פעולות מדמות
ועדיין הוא לא צריך להיות בסגל של קבוצה שרוצה לרוץ למעלה חזק
לויזו שיח חולה
רויקו עלה פצוע
ויאזן לא לרמה, חירב לנו את המשחק.
אני חושב שביחס לנסיבות, עמדנו יפה מאוד וביטלנו בחלקים גדולים מהמשחק, בעיקר מחצית ראשונה את רוב החוזקות של ביתר.
* נקודה נוספת, רן בנימין, שכולם שמחו כל כך לשלוח בלי שמגיע לכאן מחליף, היה יכול מאוד לעזור לנו עם האינטנסיביות שלו. חבל ששחררו אותו לפני שנחת כאן מחליף ראוי.
אני לגמרי סבלני וממילא לא חשבתי שנרוץ לאליפות.L.S כתב: ↑02 ינואר 2026, 10:36לא בנו את רומא ביום אחד7even כתב: ↑02 ינואר 2026, 10:35נכון, אבל זה המצב.
בלי טוריאל אני בספק אם אנחנו קבוצה של פלייאוף עליון. אולי מגרדים.
מעבר לזה - עד מתי נשקר את עצמנו עם עניין המגן הימני והחלוץ?
בנו קבוצה סבירה לגמרי, אבל במקום לשחרר ממנה כמה שחקנים מיותרים לגמרי, נתנו להם משום מה חוזים חדשים ולא הביאו מגן וחלוץ.
לוידע,ף משהו לא מסתדר פה.
קבוצה עם מגן נורמלי ועוד חלוץ אפילו סביר מנצחת אתמול 1-4. גם בסמי עופר...
קצת סבלנות ותהיה כאן הקבוצה שאנחנו מצפים
אתה סתם נופל למלכודת הסטילס, אם תראה את המהלך הוא דורך על הכף רגל, זה צהוב אבל לא אדוםיהלום14אדום כתב: ↑01 ינואר 2026, 22:54אלימלך היום היה צריך לקבל 4 צהובים, הוא לא קיבל אחד. וזה בלי לדבר על אפשרות של אדומים.