אסון למכבי כתב: ↑01 ינואר 2026, 22:43
דווקא הייתי בעדו עד היום. חשבתי שיכול להיות סבבה בתור מחליף, היום אני בטוח שגם זה חא מתאים לו.
המזל שלו הוא שיש עמדות הרבה יותר דחופות לחזק.
דווקא הייתי בעדו עד היום. חשבתי שיכול להיות סבבה בתור מחליף, היום אני בטוח שגם זה חא מתאים לו.
אין. זאת העמדה הכי חלשה.
אין לך מגן ימני אין לך חלוץ אין לך קשר שמאלי פותח אבל הכי דחוף להחליף מגן שמאלי מחליף. צודק
אין. זאת העמדה הכי חלשה.
אין לך מגן ימני אין לך חלוץ אין לך קשר שמאלי פותח אבל הכי דחוף להחליף מגן שמאלי מחליף. צודק
זה שיש שחקנים שבתפקיד שלהם כתוב מגן שמאלי לא אומר שיש לי שחקן טוב בעמדה.
הפתרונות המאולתרים שלנו - לואיזו כקשר שמאל ופיבן כמגן ימין יותר טובים מהפתרון הטבעי שלנו למזגן שמאלי.
זה שצריך מגן ימני אתה לא צריך להטיף לי, אני חושב שאני מקום ראשון בקיטור על העמדה הזאת בפורום
כמה איבודים היו לו זה פשוט לא נתפס!
רק במחצית הראשונה איבד ארבע פעמים !!!ברצף!!!
העיף כדורים, מסר רע, בעט רע בהרחקה, הרים רע
פשוט בושה, לא לרמה זה מחמאה עבורו
עלק יותר טוב מליינדר, יזן גרוע גם התקפית וגם הגנתית
לפחות ליינדר תורם באספקט מסוים איזה זין שאין לנו אף מגן סביר
הפתרונות המאולתרים שלנו - לואיזו כקשר שמאל ופיבן כמגן ימין יותר טובים מהפתרון הטבעי שלנו למזגן שמאלי.
זה שצריך מגן ימני אתה לא צריך להטיף לי, אני חושב שאני מקום ראשון בקיטור על העמדה הזאת בפורום
ההאלתורים שלך היום היו בשמאל:
קשר 10
במגן ימין: טל ארצל שמיותר להכביר עליו מילים.
ויאזן בשמאל שאיתו אני חי הכי בסבבה מאשר השאר
וחלוץ שכבש פעם אחרונה לפני 12 מחזורים ואחד שיותר פצוע ומורחק מאשר משחק
קשר 10
אתה חי איתו בסבבה? אתה ראית את המשחק היום? את הפאול המטומטם נגד ק"ש?
לא צריך לראות עוד דקה אצלנו.
אני מחבב את נאסר על אף האפרוריות שלו.
אבל הדבר שהכי מסקרן אותי הוא מה קורה בין המוח לגוף מרגע קבלת הפקודה שמוסרים לו ועד לרגע שהגוף מגיב (ובדר״כ גם יוצא לחוץ).
NARKOTIKA כתב: ↑01 ינואר 2026, 22:52
קשר 10
אתה חי איתו בסבבה? אתה ראית את המשחק היום? את הפאול המטומטם נגד ק"ש?
לא צריך לראות עוד דקה אצלנו.
בעולם אופורי אז ברור שלהחליף אבל בהינתן ואני מבין שלא יבואו לפה 8 שחקנים בינואר אז כן.
נאסר בהחלט בסדר בתור מחליף, אבל הוא משחק כ"כ הרבה העונה בגלל שליידנר פצוע ובחלק מהמשחקים ששיחק היה בעצמו חלש.
נכון לעכשיו זו בעיניי העמדה החלשה ביותר בקבוצה. יש עוד עמדות בעייתיות אבל שם זה בעיקר ברמת העומק בראש ובראשונה(אבל לפחות בהן יש אפסייד לשיפור),
בעוד בצד שמאל של ההגנה אנחנו דה פקטו משחקים כמעט כל העונה עם רמה סולידית לרמה של מגן מחליף במקרה הטוב אבל לא מעבר, וגם לא צפוי שיפור בנושא ללא רכש. אני על ליידנר לא בונה.
זה כמו לבנות על רוי קורין כשחקן אגף בכיר. עם שחקנים שפצועים 70 אחוז מהזמן לא נגיע לכלום
מעריך ואוהב אותם אבל מקצועית זה לא הולך לעבוד.
Berger כתב: ↑02 ינואר 2026, 02:25
נאסר בהחלט בסדר בתור מחליף, אבל הוא משחק כ"כ הרבה העונה בגלל שליידנר פצוע ובחלק מהמשחקים ששיחק היה בעצמו חלש.
נכון לעכשיו זו בעיניי העמדה החלשה ביותר בקבוצה. יש עוד עמדות בעייתיות אבל שם זה בעיקר ברמת העומק בראש ובראשונה(אבל לפחות בהן יש אפסייד לשיפור),
בעוד בצד שמאל של ההגנה אנחנו דה פקטו משחקים כמעט כל העונה עם רמה סולידית לרמה של מגן מחליף במקרה הטוב אבל לא מעבר, וגם לא צפוי שיפור בנושא ללא רכש. אני על ליידנר לא בונה.
זה כמו לבנות על רוי קורין כשחקן אגף בכיר. עם שחקנים שפצועים 70 אחוז מהזמן לא נגיע לכלום
מעריך ואוהב אותם אבל מקצועית זה לא הולך לעבוד.
בדיוק.
תוסיף על זה שחוץ מזה שאפשר להקביל את ליידנר לקורין ברמת הכשירות, אי אפשר מבחינת היכולת.
גם כשהוא כשיר, ב50-60 אחוז מהזמן הוא נתן משחקים גרועים. אין לזה צורה. תבדקו את התגובות באשכול על ליידנר, אנחנו כל פעם בונים על המגן שלא שיחק כי יש לנו זיכרון קצר.
נזק על המגרש. אפס תרומה התקפית וכמעט אפס תרומה הגנתית. מבוהל ומפוחד כל פעם שמקבל את הכדור. אף פעם לא הבנתי את הזאנר הזה של שחקני כדורגל שנתקפים חרדה כל פעם שהכדור מגיע אליהם.
Mendelson כתב: ↑02 ינואר 2026, 10:32
היו לו משחקים טובים, גם העונה, אתמול לא. אבל בגלל זה מבחינתי הוא מחליף לגיטימי לקבוצה שלא רצה גם באירופה, בהנחה שליידנר כשיר ופותח.
זו עמדה שצריך לחשוב עליה בקיץ הקרוב, לא בינואר.
כשיש ישראלי פנוי על המדף, קבוצה עם יומרות צריכה להתנפל עליו, גם אם זה לא בול התוכנית רכש שלה לינואר הקרוב.
Mendelson כתב: ↑02 ינואר 2026, 10:32
היו לו משחקים טובים, גם העונה, אתמול לא. אבל בגלל זה מבחינתי הוא מחליף לגיטימי לקבוצה שלא רצה גם באירופה, בהנחה שליידנר כשיר ופותח.
זו עמדה שצריך לחשוב עליה בקיץ הקרוב, לא בינואר.
כשיש ישראלי פנוי על המדף, קבוצה עם יומרות צריכה להתנפל עליו, גם אם זה לא בול התוכנית רכש שלה לינואר הקרוב.
לא זוכר את גורפינקל כאיזה אס כשהיה אצלנו, אבל אולי אני טועה. בכל מקרה לא ממש על המדף, קראתי כתבה איתו שאמר שלא רוצה לחזור לארץ ושהוא מבוקש בסין בשכר גבוה.
היה צפוי שלצאת לעונה הזאת עם ליידנר אחרי כמה שנים שלא משחק ופציעות אינסופיות ונסאר יעלה לנו ביוקר
כולם ידעו, חוץ מהגאונים שמנהלים את הקבוצה שגם חשבו שלצאת עם דאפה בלי חלוץ מחליף זה חכם
מייאש