שיבושם לך,
אני לא אוהב אותו בתור ספורטאי ואין לי שום סימפטיה אליו אבל לאחל לבן אדם להידרס ולמות בתאונה? רוע טהור נקודה.
הוא לא הפסיד דרבי בזמן שפתח בהרכב.Xavi כתב: ↑01 ינואר 2026, 11:17מה זה קשור למשהו? הוא הפסיד לנו בדרבילירון האדום כתב: ↑01 ינואר 2026, 11:07אני רוצה להאמין שהפרישה שלו מסמנת שהגלגל מתחיל להסתובב החל מהדרבי הקרוב...
דרבי ראשון בו ערן זהבי כבר לא שחקן פעיל...
זה לא עם הזמן. הוא כל הזמן היה ככה. גם אחרי שעזב אותנו.בעל(ת) האוב כתב: ↑01 ינואר 2026, 12:42 עם הזמן התפתחו אצלו אישיות ואופי מעוררי דחייה לפחות במידה מסוימת. על סף הדודו טופז.
חסר כל צניעות וענווה.
עכשיו גם בפורום התחילו לעקם את המציאות כדי להתאים לאג׳נדה של התקשורת?לירון האדום כתב: ↑01 ינואר 2026, 12:10הוא לא הפסיד דרבי בזמן שפתח בהרכב.Xavi כתב: ↑01 ינואר 2026, 11:17מה זה קשור למשהו? הוא הפסיד לנו בדרבילירון האדום כתב: ↑01 ינואר 2026, 11:07
אני רוצה להאמין שהפרישה שלו מסמנת שהגלגל מתחיל להסתובב החל מהדרבי הקרוב...
דרבי ראשון בו ערן זהבי כבר לא שחקן פעיל...
הפסיד דרבי אחד בו לא פתח בהרכב.
הכל קשור, זהבי הלך פרש, זה הזמן לסובב את הגלגל
+1L.S כתב: ↑01 ינואר 2026, 10:26הייתי שם, וזה הרגע אולי המאושר בחיים שלילירון האדום כתב: ↑01 ינואר 2026, 10:19 ערן זהבי הודיע על פרישה מכדורגל.
למרות הכל, אני תמיד אזכור לו את זה:
מי שלא היה שם לא יבין...
ועדיין, שימות
מאד מאד מרחיק לכת ואלים לאחל לו למות בתאונה
מה אתה בכלל מנסה להסביר לכלום הזה למה מאחלים לזהבי דברים רעים? מי הוא בכלל? שילך לספריה העירונית העדין נפש הזה. טינופת עלק, ילד מטומטםתא מרבוטא כתב: ↑01 ינואר 2026, 18:33מאד מאד מרחיק לכת ואלים לאחל לו למות בתאונה
אבל זה ממש לא רק כי שיחק בצד השני
אף אחד פה לא כתב ככה על שירן ייני, טבח הבלם, טל בנין, אבי ריקן, איתי שכטר או ברק יצחקי
כולם שיחקו במכבי כולם שיחקו נגדנו כולם דפקו אותנו בדרבים.
יש סיבה בגללה זנבי כזה שנוא
אפילו יותר מגרשון או ורמוט (ומורמוט אני לא מתרגש במיוחד).
רק טבח החלוץ מתקרב לזה, ומסיבה דומה. נמני אולי. פעם