Adom500 כתב: ↑28 דצמבר 2025, 10:56
שמע התופים גדולים, החלפנו את העור ובאמת אתמול היה יותר טוב.
נראה איך יהיה מול ז׳לגיריס ביד אליהו
אלופים, אני ממליץ לכם כן להציע לציבור לתרום. תפתחו אפילו איזה קבוצת פייבוקס שאנשים יתרמו עשרה שקלים בסוף זה יצטבר. גם ברמת התדמית זה מוכיח שהקהל מאחוריכם.
אוהד כורסא כתב: ↑28 דצמבר 2025, 12:26
אלופים, אני ממליץ לכם כן להציע לציבור לתרום. תפתחו אפילו איזה קבוצת פייבוקס שאנשים יתרמו עשרה שקלים בסוף זה יצטבר. גם ברמת התדמית זה מוכיח שהקהל מאחוריכם.
שמע התופים גדולים, החלפנו את העור ובאמת אתמול היה יותר טוב.
נראה איך יהיה מול ז׳לגיריס ביד אליהו
בהיעדר אולטראס אין סיכוי שיהיה עידוד טוב כשהקבוצה נראית רע, אין מה לעשות. מה שכן היה גם כבוי משום מה בחצי הראשון כשהיינו טובים. למעט הדרבי ליגה שהיה אנומליה אפשר לומר שבסך הכל מדובר באולם מגעיל שלא ירגיש כמו בית לעולם כנראה
מעניין כמה מכם עמדו מתוך 40 האנשים שנתנו את הגרון היום כל הזמן.
אז מה אם לא שמעו אותם באולם של 10,000 מקומות
כל הכבוד לכם, אני גם פחות שמעתי היום(הצעתי עזרה עם התופים), אבל אין לי זכות להתלונן. מדהים לראות כמה אתם עושים ומשתדלים
Money כתב: ↑30 דצמבר 2025, 23:44
כל הכבוד לכם, אני גם פחות שמעתי היום(הצעתי עזרה עם התופים), אבל אין לי זכות להתלונן. מדהים לראות כמה אתם עושים ומשתדלים
אני הייתי ביניהם ואני עדיין אומר שלא היה עידוד טוב, חלק בגלל בחירת שירים רעה בהתחלה ובעיקר כי שער 7 לא הצטרף בכלל.
פרימו לוי כתב: ↑30 דצמבר 2025, 23:42
בהיעדר אולטראס אין סיכוי שיהיה עידוד טוב כשהקבוצה נראית רע, אין מה לעשות. מה שכן היה גם כבוי משום מה בחצי הראשון כשהיינו טובים. למעט הדרבי ליגה שהיה אנומליה אפשר לומר שבסך הכל מדובר באולם מגעיל שלא ירגיש כמו בית לעולם כנראה
גם עם האולטראס היו ימים של עידוד גרוע כשהקבוצה נראתה רע
פרימו לוי כתב:בהיעדר אולטראס אין סיכוי שיהיה עידוד טוב כשהקבוצה נראית רע, אין מה לעשות. מה שכן היה גם כבוי משום מה בחצי הראשון כשהיינו טובים. למעט הדרבי ליגה שהיה אנומליה אפשר לומר שבסך הכל מדובר באולם מגעיל שלא ירגיש כמו בית לעולם כנראה
בגלל הגודל שלו? כי האולם החדש יהיה אפילו גדול יותר
Money כתב: ↑30 דצמבר 2025, 23:44
אני הייתי ביניהם ואני עדיין אומר שלא היה עידוד טוב, חלק בגלל בחירת שירים רעה בהתחלה ובעיקר כי שער 7 לא הצטרף בכלל.
בלט חוסר שיתוף הפעולה מצד שער 7 בחלקים נרחבים של הערב, וחבל
יאללה יאללה, מי ישמע
כאילו כל בלומפילד מעודד וכל הזמן
בואו, גם שער חמש כולו לא מעודד כל הזמן
יש את הגוש המעודד ועובדתית נכון לעכשיו הוא יותר גדול מהגוש של הכדורסל
הנה אני אומר, הסבלנות משתלמת
אנחנו רק בנקודת ההתחלה
כולכם מוזמנים להצטרף לגוש המעודד
אם אני מוותר על הכיסא בשורה הראשונה אז גם אתם יכולים
לגבי היום, זה די היה צפוי
אולם מלא מה שאומר שחלק מאלו שהגיעו ענין העידוד בכלל עוד לא מושרש אצלם גורם מרכזי למידת ורמת העידוד זה מה שקורה על המגרש
עובדה שבחצי הראשון שהפועל עלתה ליתרון יפה הקהל התעורר
אתם יודעים יפה מאוד שגם בבלומפילד זה ככה
חלקכם לא יודע אבל תמיד יש אנשים של הגוש המעודד שנפרשים לצדדים כדי לעודד את הקהל להצטרף
שאפו גדול להם
אולי לא שמתם לב אבל כמה דקות טובות אחרי שהמשחק הסתיים כמחצית מהקהל נשאר במקומו שר ועודד את השחקנים
אותי זה ריגש וזה סימן שיש פוטנציאל ענק