השאלה האמיתית האם יש חובה *היום* לשחק עם חולצה שלישית או בכללי במהלך העונה לשחק
כי ברור שלאף אחד לא תהיה בעיה עם חולצה שלישית
הבעיה היא היום, הפעם הראשונה שיורוליג מגיע לתל אביב, הקרוב לסולד אאוט, המשחק ביד אליהו שאתה בא להראות ש"זאת עדיין אותה הפועל" ואז בום - תלבושת לא קשורה
פעם ראשונה שהפועל משחקת ביורוליג בתל אביב, רק אדום צריך להיות שם
אבל אם אתה אומר שהיא היפה בתולדות המועדון...
אין שום חובה לעלות היום עם שחור
אנחנו צריכים לעלות עם חולצה כהה שהיא לא אדום
אז מה נשאר?
אין אלוהים.
דת (כל דת) - ההונאה הגדולה ביותר בתולדות האנושות!
רק לפני כמה שבועות שיחקנו נגד פנאתנייקוס כשהם בירוק ואנחנו בלבן. בכללי לא מבין גם למה תמיד צריך בכדורגל.
בכל מקרה הבעיה בהשקה של החולצה השלישית זה התזמון וההשקה, לא עצם היותה חולצה שחורה ושלישית.
בני12 כתב: ↑30 דצמבר 2025, 15:03
אנחנו צריכים לעלות עם חולצה כהה שהיא לא אדום
אז מה נשאר?
רק לפני כמה שבועות שיחקנו נגד פנאתנייקוס כשהם בירוק ואנחנו בלבן. בכללי לא מבין גם למה תמיד צריך בכדורגל.
בכל מקרה הבעיה בהשקה של החולצה השלישית זה התזמון וההשקה, לא עצם היותה חולצה שחורה ושלישית.
כפי שנכתב כבר, היורוליג קובעים איזו קבוצה עולה עם התלבושת הכהה ואיזו עם הבהירה. ברגע שאתה לא יכול אדום, אין לך ברירה אחרת.
לחילופין, תמיד אפשר לחשוב שעופר עשה את זה בכוונה.
כפי שנכתב כבר, היורוליג קובעים איזו קבוצה עולה עם התלבושת הכהה ואיזו עם הבהירה. ברגע שאתה לא יכול אדום, אין לך ברירה אחרת.
אני מבין שלהסביר את כל זה באינסטגרם זה מסובך, יכלו פשוט לרשום בגלל אילוצי היורוליג או משהו בסגנון
אין לי בעיה עם תלבושת שלישית ושהיא שחורה
הייתי רוצה שהיום ישחקו באדום אבל ברגע שהוסבר פה בפורום העניין הכל טוב
מה הוסבר? אני מבין שיש עניין של עיוורי צבעים.
זה לא מנע מאיתנו לשחק לבן נגד ירוק לפני כמה שבועות וגם לא אמור למנוע מאיתנו לשחק אדום נגד לבן היום (או לבן נגד ירוק).
העניין של החולצה השחורה הוא נטו שיווקי ואין לזה קשר למה שנאמר פה.
למה זה טוב כתב: ↑30 דצמבר 2025, 16:00
זה לא מנע מאיתנו לשחק לבן נגד ירוק לפני כמה שבועות וגם לא אמור למנוע מאיתנו לשחק אדום נגד לבן היום (או לבן נגד ירוק).
ממה שהוסבר פה היורוליג מחליטים איזה קבוצה צריכה להחליף חולצה במקרה כזה של התנגשות
אתה איש רציני, למה הפועל לא יכולה אדום?
כפי שנכתב, היורוליג מכתיבים לך איזו קבוצה לובשת איזה סט. כנראה שמאחר ועיוורי צבעים לא יכולים להבדיל, אנחנו לובשים שחור במקום.
אני באמת לא מבין למה זה כזה סרט, למה הפרנויה ולמי פאקינג אכפת.
השאלה האמיתית האם יש חובה *היום* לשחק עם חולצה שלישית או בכללי במהלך העונה לשחק
כי ברור שלאף אחד לא תהיה בעיה עם חולצה שלישית
הבעיה היא היום, הפעם הראשונה שיורוליג מגיע לתל אביב, הקרוב לסולד אאוט, המשחק ביד אליהו שאתה בא להראות ש"זאת עדיין אותה הפועל" ואז בום - תלבושת לא קשורה
פעם ראשונה שהפועל משחקת ביורוליג בתל אביב, רק אדום צריך להיות שם
אתה איש רציני, למה הפועל לא יכולה אדום?
כפי שנכתב, היורוליג מכתיבים לך איזו קבוצה לובשת איזה סט. כנראה שמאחר ועיוורי צבעים לא יכולים להבדיל, אנחנו לובשים שחור במקום.
אם הסיבה הייתה עיוורי צבעים ז'לגיריס היו צריכים לשחק בלבן ולא בירוק אז כנראה שזאת לא הסיבה.
גם מה ששאקו וחבריו בטוויטר כותבים שהצבע השחור נועד לרצות את הקהל היום שלדבריהם בחלקו אינו של הפועל אלא אוהדי יורוליג זאת שטות כי גם בכדורגל נגד מכבי חיפה שיחקנו בשחור ואז זה לא הפריע להם.
הסיבה היא כנראה שיווקית לקדם את התלבושת , הפועל תמשיך לשחק באדום ובלבן במשחקים אחרים.
ובשורה התחתונה זה לא באמת משנה יאללה הפועל ומי שלא קופץ צהוב או ירוק.
אם הסיבה הייתה עיוורי צבעים ז'לגיריס היו צריכים לשחק בלבן ולא בירוק אז כנראה שזאת לא הסיבה.
גם מה ששאקו וחבריו בטוויטר כותבים שהצבע השחור נועד לרצות את הקהל היום שלדבריהם בחלקו אינו של הפועל אלא אוהדי יורוליג זאת שטות כי גם בכדורגל נגד מכבי חיפה שיחקנו בשחור ואז זה לא הפריע להם.
הסיבה היא כנראה שיווקית לקדם את התלבושת , הפועל תמשיך לשחק באדום ובלבן במשחקים אחרים.
ובשורה התחתונה זה לא באמת משנה יאללה הפועל ומי שלא קופץ צהוב או ירוק.
למה זה טוב כתב: ↑30 דצמבר 2025, 16:00
אתה מנסה להסביר למה צריך לשנות את התקנון. אחלה, טיעון טוב, אבל התקנון קיים ולהפועל אין סיי בנושא היום.
"אנחנו אולי קהל פרובוקטיבי, קהל שנון, קהל עם לשון חריפה וחדה, ולפעמים חסרת רחמים, אבל אנחנו לא גזענים."
- עומר חרמש ז״ל
אני כועס על ההנהלה בעיקר שהקשיבה לאוהדים החסרי מושג שלנו שרק רוצים להתלונן על מה שאפשר (ואלוהים שלא חסר דברים מאוד מוצדקים להתלונן עליהם) וכנראה לא יעלו עם הדבר המהמם הזה היום.
פשוט טמטום מוחלט.