וולקאם סתיו טוריאל

פורום אוהדי הפועל תל אביב
יהלום14אדום
קיבל.ה  1282 לייקים

מאוד מקווה שהעלאה של 20% זה בולשיט.
מי שרוצה להשאיר שחקן מראה לו את זה.
יאללה הביתה!!!
אסון למכבי
קיבל.ה  77 לייקים

RedDrifter כתב: 26 דצמבר 2025, 11:29
ר.ש כתב: 26 דצמבר 2025, 11:24 הפועל לא רק שצריכה לתת לטוריאל לפחות 300 אלף יורו בעונה, היא גם צריכה להציע לו מענק חתימה של מאות אלפי דולרים אם זה מה שצריך בשביל שיחתום על חוזה ארוך טווח ללא סעיף שחרור.
הרי לרכוש שחקן ברמה שלו, בוודאי ישראלי, יעלה הרבה יותר ממיליון דולר, לצורך העניין.
אין היגיון בלהשקיע שני מיליון יורו בדאפה, ולא להשקיע מיליון דולר (למשל) בלהשאיר את טוריאל. כמו שריאל מדריד מוכנה לשלם לאמבפה משכורת שמגלמת במידה מסוימת את העובדה שהוא הגיע ללא דמי העברה.

בעולם ללא הגבלת זרים הייתי נשמע אחרת ושמח למכור כל שחקן כמעט בסכום הנכון, אבל אין בנמצא שחקן ישראלי טוב כמוהו שיסכים לשחק בהפועל, כרגע.
הייתי מסכים איתך אם לא היה לך ביד את לואיזו שעושה את התפקיד של טוריאל יותר טוב ממנו

לדעתי המועדון לא באמת רוצה להשאיר את טוריאל וזה יותר הצעה כמחווה. שטוריאל ילך יהיה בחול שנתיים שלוש בזמן הזה יש לנו את לואיזו + קורין שיתנו פה עבודה, יסיים את החלק הזה בקריירה שלו ויחזור יותר בוגר עם ניסיון להפועל - ווין ווין.
טוריאל אם יסכים לחוזה של עוד שנתיים שלוש כבר כנראה יישאר ויהיה סוג של סמל. לואיזו לא מאמין שתקרת החלומות שלו זה ישראל וכנראה יעזוב סוף עונה גג עונה הבאה.
RedDrifter
קיבל.ה  336 לייקים

אסון למכבי כתב: 26 דצמבר 2025, 21:28
RedDrifter כתב: 26 דצמבר 2025, 11:29
ר.ש כתב: 26 דצמבר 2025, 11:24 הפועל לא רק שצריכה לתת לטוריאל לפחות 300 אלף יורו בעונה, היא גם צריכה להציע לו מענק חתימה של מאות אלפי דולרים אם זה מה שצריך בשביל שיחתום על חוזה ארוך טווח ללא סעיף שחרור.
הרי לרכוש שחקן ברמה שלו, בוודאי ישראלי, יעלה הרבה יותר ממיליון דולר, לצורך העניין.
אין היגיון בלהשקיע שני מיליון יורו בדאפה, ולא להשקיע מיליון דולר (למשל) בלהשאיר את טוריאל. כמו שריאל מדריד מוכנה לשלם לאמבפה משכורת שמגלמת במידה מסוימת את העובדה שהוא הגיע ללא דמי העברה.

בעולם ללא הגבלת זרים הייתי נשמע אחרת ושמח למכור כל שחקן כמעט בסכום הנכון, אבל אין בנמצא שחקן ישראלי טוב כמוהו שיסכים לשחק בהפועל, כרגע.
הייתי מסכים איתך אם לא היה לך ביד את לואיזו שעושה את התפקיד של טוריאל יותר טוב ממנו

לדעתי המועדון לא באמת רוצה להשאיר את טוריאל וזה יותר הצעה כמחווה. שטוריאל ילך יהיה בחול שנתיים שלוש בזמן הזה יש לנו את לואיזו + קורין שיתנו פה עבודה, יסיים את החלק הזה בקריירה שלו ויחזור יותר בוגר עם ניסיון להפועל - ווין ווין.
טוריאל אם יסכים לחוזה של עוד שנתיים שלוש כבר כנראה יישאר ויהיה סוג של סמל. לואיזו לא מאמין שתקרת החלומות שלו זה ישראל וכנראה יעזוב סוף עונה גג עונה הבאה.
שיעזוב סוף עונה הבאה אין בעיה. עדיין יש לך חתיכת שחקן אצלך בארסנל לתקופה הקרובה.
אדום לבן
קיבל.ה  85 לייקים

יהלום14אדום כתב: 26 דצמבר 2025, 20:58 מאוד מקווה שהעלאה של 20% זה בולשיט.
בולשיט
עדיין לא הוגשה הצעה רשמית.
L.S
קיבל.ה  1918 לייקים

קחו בחשבון ש99% מהכתבות בנושא נועדו לייצר כאוס במועדון ולא להעביר מידע לקהל הקוראים.
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
סמל אישי של משתמש
בז'רנו
קיבל.ה  861 לייקים

L.S כתב: 27 דצמבר 2025, 11:15 קחו בחשבון ש99% מהכתבות בנושא נועדו לייצר כאוס במועדון ולא להעביר מידע לקהל הקוראים.
לא בטוח.
עניין טוריאל צריך כבר היה להיסגר לפני חודש.
אתה רואה מצב שבאחת הקבוצות הגדולות,הכוכב הכי גדול של המועדון,שלדעתי לא נמצא בטופ 5 המשתכרים הגבוהים,סוחבים אותו ככה?
גולדהאר,אלונה,יענקלה היו מכניסים אותו לחדר,נותנים לו 300 אלף וחותמים תוך שעה.
adom4
קיבל.ה  642 לייקים

בז'רנו כתב: 27 דצמבר 2025, 12:49
L.S כתב: 27 דצמבר 2025, 11:15 קחו בחשבון ש99% מהכתבות בנושא נועדו לייצר כאוס במועדון ולא להעביר מידע לקהל הקוראים.
לא בטוח.
עניין טוריאל צריך כבר היה להיסגר לפני חודש.
אתה רואה מצב שבאחת הקבוצות הגדולות,הכוכב הכי גדול של המועדון,שלדעתי לא נמצא בטופ 5 המשתכרים הגבוהים,סוחבים אותו ככה?
גולדהאר,אלונה,יענקלה היו מכניסים אותו לחדר,נותנים לו 300 אלף וחותמים תוך שעה.
מכבי ת"א כל העונה לא מוכנה לשלם לדור פרץ את מה שהוא רוצה וכבר הפסקתי לספור כמה שחקנים שחר איבד בגלל קמצנות.
Xavi
קיבל.ה  1434 לייקים

יהלום14אדום כתב: 26 דצמבר 2025, 20:58 מאוד מקווה שהעלאה של 20% זה בולשיט.
כשאני מסתכל לאיזה שחקנים אין תחליף אני יכול לספור את לויזו, מאיימבו וקרייב.
הקבוצה יכולה להסתדר עם חיסור של כל שחקן אחר
טוריאל שחקן מצוין וחשוב מאוד לקבוצה, אבל הוא לא נחשב צעיר ויש לו תחליף
Berger
קיבל.ה  72 לייקים

כרגע יש לנו את לויזו שזה אחלה אבל לטווח ארוך לא בטוח שיהיה. טוריאל מעבר להיותו מזוהה עם המועדון גם לא תופס מקום של זר ואם אנחנו רוצים באמת לעשות צעד קדימה, צריך שיהיה עומק באגפים.
עם כל הכבוד לרוי קורין, אי אפשר לבנות עליו כשחקן צמרת באגף. הוא מחליף ברמה גבוהה, אבל לא הראה יכולות עקביות בהרכב לא בהיבט הביצועי ולא בהיבט הכשירות
דל פיירו
קיבל.ה  73 לייקים

שחקנים צריכים להשתכר לפי כמה שהם טובים ולא לפי הדרכון שלהם או כל סיבה אחרת. טוריאל כרגע השחקן אולי הכי תורם לקבוצה וזה צריך לבוא לידי ביטוי בשכר שלו. כמה אלטמן מקבל לעונה? כמה סילבה מקבל לעונה? יאללה לשדרג
אסון למכבי
קיבל.ה  77 לייקים

לפי כלפי בוואן לא ישחק מול ביתר.
סמל אישי של משתמש
7even
קיבל.ה  3775 לייקים

אם הצליחו להביא לכאן בכדורסל שחקנים מהטופ של הטופ האירופי, הרבה בגלל השכר שהם הולכים לקבל, למה אי אפשר לפתוח את הארנק לטוריאל?
לוידע מה יותר בדיחה לשחקן שפלוס מינוס מחזיק את הקבוצה, ה-150 אלף יורו לעונה או ה-20% מענק שרוצים לתת לו, שאגב לפי פרסום ממרץ 25 הוא זכאי לו בכל מקרה בסיום כל עונה.

שיפתחו כבר את הארנק אלה, לא ברור...

https://www.sport5.co.il/articles.aspx? ... cID=499341
יחד, רק יחד! :heart:
cholo
קיבל.ה  206 לייקים

7even כתב: 29 דצמבר 2025, 11:54 אם הצליחו להביא לכאן בכדורסל שחקנים מהטופ של הטופ האירופי, הרבה בגלל השכר שהם הולכים לקבל, למה אי אפשר לפתוח את הארנק לטוריאל?
לוידע מה יותר בדיחה לשחקן שפלוס מינוס מחזיק את הקבוצה, ה-150 אלף יורו לעונה או ה-20% מענק שרוצים לתת לו, שאגב לפי פרסום ממרץ 25 הוא זכאי לו בכל מקרה בסיום כל עונה.

זאת כתבה ממרץ 25 כן?
L.S
קיבל.ה  1918 לייקים

תפסיקו כבר להקשיב לתקשורת שמנסה לחבל במרקם הנהדר שיש כרגע במועדון
אתמול ביציע מר זהבי אמר שהקהל שלנו מתכוון למחות כנגד ההנהלה כי לא נותנים לסתיו חוזה גבוה יותר, רק תבינו את רמת הקשקוש

סתיו אוהב את הפועל ורוצה להשאר בהפועל
אין תקרת שכר, זה קשקוש. גם אין עליו כרגע שום הצעה.

יש כרגע משא ומתן בין הסוכן למעודון וזה יפתר
יהיה בסדר
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
ההוא מפעם
קיבל.ה  322 לייקים

דל פיירו כתב: 27 דצמבר 2025, 18:05 שחקנים צריכים להשתכר לפי כמה שהם טובים ולא לפי הדרכון שלהם או כל סיבה אחרת. טוריאל כרגע השחקן אולי הכי תורם לקבוצה וזה צריך לבוא לידי ביטוי בשכר שלו. כמה אלטמן מקבל לעונה? כמה סילבה מקבל לעונה? יאללה לשדרג
הציעו לו 180 אלף שזה די בדיחה וזה בתמורה לויתור על סעיף השחרור.

ויותר חשוב, פושע מי שמזרז את החזרה של טוריאל למגרש לא בית"ר לא מכבי (גביע) ואפילו לא דרבי ליגה מצדיקים סיכון של הבריאות שלו והשבתה עד סוף השנה.
בקרוב נדע אם עדיף שם טוב משמן טוב
סמל אישי של משתמש
7even
קיבל.ה  3775 לייקים

cholo כתב: 29 דצמבר 2025, 12:04
7even כתב: 29 דצמבר 2025, 11:54 אם הצליחו להביא לכאן בכדורסל שחקנים מהטופ של הטופ האירופי, הרבה בגלל השכר שהם הולכים לקבל, למה אי אפשר לפתוח את הארנק לטוריאל?

זאת כתבה ממרץ 25 כן?
רשמתי
יחד, רק יחד! :heart:
אדום לבן
קיבל.ה  85 לייקים

אל תאמינו לכל מה שצנצי רושם
היחיד שפירסם שהציעו לו 190 אלף יורו (6 שעות אחרי הדר יעקובי פירסמה בספורט 5 שלא הציעו עדיין חוזה לטוריאל)
לא מאמין לזה
בסוף זה ייסגר בסביבות ה250-300 אלף יורו
ההוא מפעם
קיבל.ה  322 לייקים

אדום לבן כתב: 29 דצמבר 2025, 12:42 אל תאמינו לכל מה שצנצי רושם
היחיד שפירסם שהציעו לו 190 אלף יורו (6 שעות אחרי הדר יעקובי פירסמה בספורט 5 שלא הציעו עדיין חוזה לטוריאל)
לא מאמין לזה
250 זה בדיחה, אתה היית חותם על שדרוג שכר של 100 אלף דולר ומוותר על סעיף שחרור לחו"ל ?
מינימום צריך לתת לו 250-300 כדי שיהיה מבסוט וסעיף לחו"ל להשאיר אבל רק בסופי שנה לא בינואר.
עוד יצא לסיבוב באיזה קבוצת שקר בינואר ויחזור לאחת המכביות ויקבל שם 300-350
InFlames
קיבל.ה  448 לייקים

ההוא מפעם כתב: 29 דצמבר 2025, 16:12
לא מאמין לזה
250 זה בדיחה, אתה היית חותם על שדרוג שכר של 100 אלף דולר ומוותר על סעיף שחרור לחו"ל ?
מינימום צריך לתת לו 250-300 כדי שיהיה מבסוט וסעיף לחו"ל להשאיר אבל רק בסופי שנה לא בינואר.
יחזור רק להפועל אני באמת מאמין בזה
ההוא מפעם
קיבל.ה  322 לייקים

InFlames כתב: 29 דצמבר 2025, 16:18
ההוא מפעם כתב: 29 דצמבר 2025, 16:12
לא מאמין לזה
חשבתי שהתבגרנו בשנים האחרונות
יתנו לו פה 180 יתנו לו שם 300 לא יחשוב פעמיים למעשה לא אתפלא אם בינואר כבר יתחילו את המזימה

יחזור רק להפועל אני באמת מאמין בזה
צבי שיסל
קיבל.ה  177 לייקים

הדיבור הוא שהוא לא פצוע כבר והוא לא סתם לא בסגל נגד ביתר
סמל אישי של משתמש
רווי
קיבל.ה  1232 לייקים

מי מדבר את הדיבור הזה?
OMG עווופררר
Gania23
קיבל.ה  74 לייקים

אם זה באמת נכון אז יש לנו הנהלה מפגרת .
תנו לו כבר חוזה הוגן שמתאים לכוכב של הקבוצה .
לא יכול להיות שחצי מהשחקנים בהרכב מרוויחים יותר ממנו כשהוא השחקן הכי טוב שלנו בפער
עד המ!!ת הפועל
קיבל.ה  757 לייקים

ספרא זה לא ינאי.
אם הסיפור של ה-190 אלף נכון, אני באמת לא אתפלא לקום בבוקר לכותרת שטוריאל עזב לחו״ל, או אפילו לקבוצה אחרת בארץ. להציע לו 190 (שוב, רק אם זה נכון) זה להראות לו את הדרך החוצה מהפועל. יכול להיות שהחליטו שאפשר בלעדיו.
לירון האדום
קיבל.ה  2768 לייקים

צבי שיסל כתב: 29 דצמבר 2025, 21:01 הדיבור הוא שהוא לא פצוע כבר והוא לא סתם לא בסגל נגד ביתר
אתה נשמע כמו בוט איראני/מכביסט
צבי שיסל
קיבל.ה  177 לייקים

הוא קיבל שדרוג כבר לפני 4-5 חודשים לא?
אני לא מבין מה העניין לפתוח חוזה כל כמה חודשים
שלא תבינו לא נכון אני בעד להעלות לו אבל חוזה זה חוזה
אחרת אין ערך לחוזה
מלכתחילה היה צריך לתת לו סכום יותר מכובד
אסון למכבי
קיבל.ה  77 לייקים

צבי שיסל כתב: 29 דצמבר 2025, 21:47 הוא קיבל שדרוג כבר לפני 4-5 חודשים לא?
אחרת אין ערך לחוזה
אם החוזה הוא כבר לא משרת את האינטרסים של שני הצדדים אפשר לעשות חוזה חדש גם אם רק נחתם אחד לפני כמה חודשים, זה לא הסופרנוס ואין פה חוזים של כבוד שצריך לכבד.
Giovanni Giorgio
קיבל.ה  1058 לייקים

זה ככ ברור שהרעש מגיע מאנשים שלא מעורים בפרטים
לספרא יש עניין בראש, מעבר לתרומה הבלתי ניתנת לערעור של טוריאל שמקנה לו שדרוג יפה בחוזה, יש פה שחקן שגם אפשר לדפוק עליו קופה
לא חושב שהם אדישים לזה
long live the zapta
צבי שיסל
קיבל.ה  177 לייקים

אסון למכבי כתב: 29 דצמבר 2025, 22:39
אחרת אין ערך לחוזה
אם החוזה הוא כבר לא משרת את האינטרסים של שני הצדדים אפשר לעשות חוזה חדש גם אם רק נחתם אחד לפני כמה חודשים, זה לא הסופרנוס ואין פה חוזים של כבוד שצריך לכבד.
זה לא הסופרנוס פה? אז למה נפגע לו הכבוד שמרוויחים יותר ממנו?
זה לא שקשה לו לסגור את החודש
הוא מרוויח יפה מאוד
כבר פתחו את החוזה שלו ממש לא מזמן
ושוב אני אומר שאני חושב שהוא צריך להיות בטופ המשתכרים
אבל כבר פתחו לו את החוזה והוא הסכים לזה והוא וזיו חיו עם זה בשלום
אז אני לא מבין למה אחרי 4 חודשים שוב צריך לפתוח את החוזה באותה עונה ולשדרג לו את השכר
בני12
קיבל.ה  2375 לייקים

אחרת אין ערך לחוזה
גם החוזה של בלייקני נחתם לפני כמה חודשים
סמל אישי של משתמש
Hapolo
קיבל.ה  971 לייקים

צבי שיסל כתב: 29 דצמבר 2025, 23:05 אבל כבר פתחו לו את החוזה והוא הסכים לזה והוא וזיו חיו עם זה בשלום
אז אני לא מבין למה אחרי 4 חודשים שוב צריך לפתוח את החוזה באותה עונה ולשדרג לו את השכר
יכול להיות שטוריאל מצד אחד רצה להמשיך בנסיקה שלו בהפועל תוך כדי שסעיף השחרור לא יעלה יותר מדי, הפועל לא רצתה להתחייב לחוזה גבוה עד שתראה איך השחקן מתפקד בליגת העל והחוזה ההוא היה מן פשרה של לשפר את התנאים של כל צד בצורה סולידית בלי סיכונים גדולים. עכשיו השכר שלו נראה נמוך וגם סעיף השחרור שלו נראה נמוך ככה שזה די מאוזן. אם יצליחו להאריך לו עוד את החוזה עם סעיף שחרור גבוה יותר והוא יקבל העלאה מכובדת בשכר אז סה"כ אפשר לומר שהייתה פה התנהלות מדורגת ונכונה
רדיוס לבית"ר!
אסון למכבי
קיבל.ה  77 לייקים

צבי שיסל כתב: 29 דצמבר 2025, 23:05
אסון למכבי כתב: 29 דצמבר 2025, 22:39
אחרת אין ערך לחוזה
זה לא הסופרנוס פה? אז למה נפגע לו הכבוד שמרוויחים יותר ממנו?
זה לא שקשה לו לסגור את החודש
הוא מרוויח יפה מאוד
כבר פתחו את החוזה שלו ממש לא מזמן
ושוב אני אומר שאני חושב שהוא צריך להיות בטופ המשתכרים
אבל כבר פתחו לו את החוזה והוא הסכים לזה והוא וזיו חיו עם זה בשלום
עניתי לך כבר, האינטרסים של שני הצדדים השתנו, טוריאל עשה את קפיצת המדרגה המבוקשת בהצלחה יתרה.
מתוך כך האינטרס שלו לקבל שכר הרבההיותר גבוה מוצדק, והאינטרס של הפועל לא לאבד אותו בסעיף שחרור של 2 מיליון יורו גם מוצדק.
צבי שיסל
קיבל.ה  177 לייקים

הכל מוצדק אין ספק שהוא צריך לקבל שדרוג ומלכתחילה היה צריך לתת לו חוזה יותר גבוה
בכל מקרה אני אחייה עם זה בשלום אם לואיזו יתפוס את כנף ימין
אני חושב שהוא חומר אנושי יותר איכותי מכל הקבוצה הזאת ביחד
ההוא מפעם
קיבל.ה  322 לייקים

צבי שיסל כתב: 30 דצמבר 2025, 11:45 הכל מוצדק אין ספק שהוא צריך לקבל שדרוג ומלכתחילה היה צריך לתת לו חוזה יותר גבוה
חומר אנושי איכותי אצלך זה שחקן שעשה סבוטאז' / שביתה איטלקית לקבוצה שהוא גדל בה כדי לעבור אלינו !!!!
ברור, הרי הוא גדל על הפטיש והמגל ושנים חלם לשחק בשביל האוהדים שלנו, אומרים שגם יש לו יוזר פעיל בפורום.

ללאייזו שחקן עם הרבה כדורגל ברגליים ואני אשמח אם נראה ממנו דברים גדולים בהרבה לפני שהוא יתקדם מכאן
זה לא הופך אותו לאיזה משהוא אחר מאשר כדורגלן מצוי מהסוג שמה שמעניין אותו זה הקריירה האישית שלו
צבי שיסל
קיבל.ה  177 לייקים

ההוא מפעם כתב: 30 דצמבר 2025, 19:31
צבי שיסל כתב: 30 דצמבר 2025, 11:45 הכל מוצדק אין ספק שהוא צריך לקבל שדרוג ומלכתחילה היה צריך לתת לו חוזה יותר גבוה
חומר אנושי איכותי אצלך זה שחקן שעשה סבוטאז' / שביתה איטלקית לקבוצה שהוא גדל בה כדי לעבור אלינו !!!!
ברור, הרי הוא גדל על הפטיש והמגל ושנים חלם לשחק בשביל האוהדים שלנו, אומרים שגם יש לו יוזר פעיל בפורום.

ללאייזו שחקן עם הרבה כדורגל ברגליים ואני אשמח אם נראה ממנו דברים גדולים בהרבה לפני שהוא יתקדם מכאן
זה לא הופך אותו לאיזה משהוא אחר מאשר כדורגלן מצוי מהסוג שמה שמעניין אותו זה הקריירה האישית שלו
לפעמים אני לא מצליח להבין את אופי התגובות פה בחיי
כאילו אני בפורום עם אוהדים מעוד קבוצות
איזו עוינות
עכשיו אנסה לכתוב לך ענייני אם כי בא לי להתפוצץ עליך אבל אני אתאפק
לואיזו בעיניי שחקן יותר טוב מטוריאל נקודה
טוריאל רוצה לצאת לחול וזה לא משהו שאפשר לעצור אותו
כמו שכתבתי בהודעה הקודמת אני אחיה בשלום עם זה שהוא יעזוב ולואיזו יתפוס את קו ימין
בכל מקרה שניהם סביר להניח לא ישארו פה בסופו של דבר
פעם הבאה תנשך שפתיים שאתה מגיב פה בפורום בבקשה גם אם דעתי או דעת אחרים לא בדיוק מתאימה לך
ההוא מפעם
קיבל.ה  322 לייקים

צבי שיסל כתב: 30 דצמבר 2025, 19:35

איזו עוינות
כמו שכתבתי בהודעה הקודמת אני אחיה בשלום עם זה שהוא יעזוב ולואיזו יתפוס את קו ימין
פעם הבאה תנשך שפתיים שאתה מגיב פה בפורום בבקשה גם אם דעתי או דעת אחרים לא בדיוק מתאימה לך
אתה כתבת "חומר אנושי" לא כדורגלן, אני חושב שאתה מבין את ההבדל הגדול ( וגם העלבון בצד לטוריאל כאילו הוא חומר איכותי נמוך )
כתבתי בעצמי לגבי כדורגלן מה שיש לו ברגליים כנ' יביא אותו רחוק יותר מאשר את טוריאל, אם כי אני ממש ממש מעדיף את שניהם לפחות עד סוף השנה
צבי שיסל
קיבל.ה  177 לייקים

ההוא מפעם כתב: 31 דצמבר 2025, 14:54

איזו עוינות
אתה כתבת "חומר אנושי" לא כדורגלן, אני חושב שאתה מבין את ההבדל הגדול ( וגם העלבון בצד לטוריאל כאילו הוא חומר איכותי נמוך )
כתבתי בעצמי לגבי כדורגלן מה שיש לו ברגליים כנ' יביא אותו רחוק יותר מאשר את טוריאל, אם כי אני ממש ממש מעדיף את שניהם לפחות עד סוף השנה
התפלק לי האנושי
הכוונה הייתה לשחק יותר איכותי ולא לאיכות האדם
סתיו ילד מדהים אין פה שאלה
ההוא מפעם
קיבל.ה  322 לייקים

צבי שיסל כתב: 31 דצמבר 2025, 15:05
ההוא מפעם כתב: 31 דצמבר 2025, 14:54

איזו עוינות
התפלק לי האנושי
הכוונה הייתה לשחק יותר איכותי ולא לאיכות האדם
סתיו ילד מדהים אין פה שאלה
ועל זה ורק זה עניתי לך והייתה המחלוקת (לא יכולתי לנחש שהתפלק )
ובגלל זה זכיתי לקיטונות ( לא נורא התרגלתי אני נשוי שנים רבות )
נסיים בברכת ינואר מוצלח
שליחת תגובה