מילפורד כתב:אגב, אוטוטו סוף סיבוב ראשון, להזכירכם בשיטה הנפלאה בגביע כיום בארץ.
ארבע הראשונות מוגרלות נגד הארבע הבאות (כשרק 8 הראשונות מליגת העל משתתפות בגביע, אשכרה בגביע ווינר יש יותר קבוצות).
מישהו רוצה להמר את מי נגריל ברבע גמר?
חחח
לדעתי אפשר לוותר על ההגרלה הזו ולהגריל את שלושת המשחקים האחרים. זה פסיכי כמה פעמים הוגרלנו נגדם בשנים האחרונות.
העמק כבר 9-2
סעמק נראה שנקבל את ירושלים בחצי גמר ומכבי יהיו מולם.
בנושא אחר
חשבתי על משהו - אם אני איטודיס אני מנסה איזה משחק לא לרשום רכז זר.
ברייאנט בלייקני מלקולם/איש אוטורו ומוטלי
ים, בר, יפתח אמורים להספיק.
רישום שאם יעבוד יכול להיות מאוד מעניין
יותם שירן הלא מקורי כתב: ↑26 דצמבר 2025, 16:15
העמק כבר 9-2
סעמק נראה שנקבל את ירושלים בחצי גמר ומכבי יהיו מולם.
בנושא אחר
חשבתי על משהו - אם אני איטודיס אני מנסה איזה משחק לא לרשום רכז זר.
ברייאנט בלייקני מלקולם/איש אוטורו ומוטלי
ים, בר, יפתח אמורים להספיק.
רישום שאם יעבוד יכול להיות מאוד מעניין
הכדורסל בגירסת הנ"מ
אם מיציץ לא נרשם אז אף רכז זר לא נרשם
לענייננו, אם מדר ממשיך בכושר, חמישיית הזרים שכתבת היא מה שהצבעתי, כיום, באשכול של מילפורד
דני פרנקו פוטר מחולון.
הערכה שלי: לא לקח אחריות על כלום והאשים את כל העולם חוץ מעצמו.
איך שהוא ברח בכוונה מהמשחק היתה לי תחושה שזה יקרה.
אצלנו הוא האשים את הלחץ מעופר בין היתר בהפסד לבשקיטש אחרי שהובלנו ב16 נקודות.
גביזון כתב: ↑29 דצמבר 2025, 12:07
דני פרנקו פוטר מחולון.
הערכה שלי: לא לקח אחריות על כלום והאשים את כל העולם חוץ מעצמו.
איך שהוא ברח בכוונה מהמשחק היתה לי תחושה שזה יקרה.
אצלנו הוא האשים את הלחץ מעופר בין היתר בהפסד לבשקיטש אחרי שהובלנו ב16 נקודות.
Sent from my 22101320G using Tapatalk
אכן זו היתה הבעיה שלו גם אצלנו:
יוסי (נשיא הפועל חולון בריאון), מה שאתמול הפתיע זה שפרנקו אמר שהוא לוקח אחריות על ההרחקה ולא אמר שהוא לוקח אחריות על המשחק, על הבושה.
“זה נראה לך הגיוני? זו נראית לך דרך של מאמן? לעמוד ככה אחרי השחקנים ולהגיד שכולם אשמים ולא רק הוא”.
פומפה כתב: ↑29 דצמבר 2025, 22:50
אף קבוצה חוץ מאיתנו ומירושלים לא יכולה לנצח אותם בליגה הזאת. אנחנו נצטרך להמשיך לנצח ולנצח אותם גם כשהם יארחו בשביל לסיים ראשונים
תלוי גם בתוצאות שלנו ושלהם מול ירושלים.
אולי הם יעשו בשבילנו את העבודה
למרות שברור שעדיף שננצח גם אותם
הניצחונות בליגה פה לא שווים הרבה , תראו באיזה מאזן מכבי , הקבוצות הכלומניקיות האלה משחק אחד לא מסוגלים לנצח אותם אז אנחנו חייבים לנצח פה הכל בשביל לסיים ראשון , סעמק
רק הפועל כתב: ↑30 דצמבר 2025, 01:20
הניצחונות בליגה פה לא שווים הרבה , תראו באיזה מאזן מכבי , הקבוצות הכלומניקיות האלה משחק אחד לא מסוגלים לנצח אותם אז אנחנו חייבים לנצח פה הכל בשביל לסיים ראשון , סעמק
אז הקבוצות כלומניקיות ומכבי נהנים, אבל לא כלומניקיות מולנו ולכן סעמק?
אם הן כולן כלום אז זה נכון גם מולנו (וכמו שגלבוע והרצליה הראו מול בנק יהב- הן לא ממש כלומניקיות). ואם הן יכולות לעקוץ אותנו, אז גם את מכבי
אלא אם 1. אתה מניח שנפסיד בליגה בדרבי ונגד בנק יהב ונאבד היתרון 2. השיפוט ידפוק אותנו (ואז זה לא שהקבוצות גרועות. זה השיפוט מוטה)
הקבוצות מעבר לטופ 3 הן אותן קבוצות.
הפועל פשוט הרבה יותר טובה אז זה מרגיש לכם אחרת.
ועדיין, מספיק משחק אחד של חוסר תשומת לב כדי להפסיד ביתיות (ע"ע ב"ש בבית שנה שעברה).
אם לא תקרה איזו תקלה בדרך בתקווה, הביתיות תיקבע על המשחק שלנו ביד אליהו.
האמת...עם הסגל של הפועל, גם בהגבלה של 5 זרים אנחנו צריכים לקחת את מכבי אפילו בלי ביתיות.
במיוחד כשכל הסדרות עברו עכשיו לטוב מ-5. יש מרווח רחב קצת יותר לטעויות עבור הפייבוריטיות.
אם הן כולן כלום אז זה נכון גם מולנו (וכמו שגלבוע והרצליה הראו מול בנק יהב- הן לא ממש כלומניקיות). ואם הן יכולות לעקוץ אותנו, אז גם את מכבי
אלא אם 1. אתה מניח שנפסיד בליגה בדרבי ונגד בנק יהב ונאבד היתרון 2. השיפוט ידפוק אותנו (ואז זה לא שהקבוצות גרועות. זה השיפוט מוטה)
פשוט אנחנו העונה נחשבים לקבוצת על אז אתה יכול לצפות שלפחות קבוצה אחת מלבדנו בכל הליגה הזו תוכל לנצח אותם וזה פשוט לא קורה , תוציא את המשחק מולנו יש להם 10 מ 10 בפועל אנחנו צריכים לנצח פה את כל המשחקים בשביל לסיים ראשון וזה ממש מתסכל בטח שיש לנו קבוצה כזו
7even כתב: ↑30 דצמבר 2025, 08:01
ועדיין, מספיק משחק אחד של חוסר תשומת לב כדי להפסיד ביתיות (ע"ע ב"ש בבית שנה שעברה).
האמת...עם הסגל של הפועל, גם בהגבלה של 5 זרים אנחנו צריכים לקחת את מכבי אפילו בלי ביתיות.
במיוחד כשכל הסדרות עברו עכשיו לטוב מ-5. יש מרווח רחב קצת יותר לטעויות עבור הפייבוריטיות.
מסכים אבל לדעתי כרגע מהיכולות של הקבוצות ברמת הליגה אנחנו והם דיי שקולים ככה שזה יכול ללכת לכל צד , הם עברו שיפור גדול בחודש האחרון מבחינת יכולת נראים הרבה יותר טוב (למרות שהדיבור על סדרה מכריעה מולם עוד מוקדם כי יש גם ירושלים וכו )
פשוט אנחנו העונה נחשבים לקבוצת על אז אתה יכול לצפות שלפחות קבוצה אחת מלבדנו בכל הליגה הזו תוכל לנצח אותם וזה פשוט לא קורה , תוציא את המשחק מולנו יש להם 10 מ 10 בפועל אנחנו צריכים לנצח פה את כל המשחקים בשביל לסיים ראשון וזה ממש מתסכל בטח שיש לנו קבוצה כזו
הם עדיין לא שחקו מול ירושלים (וגם אנחנו) שלפני הליגה נצחו אתם פעמיים
7even כתב: ↑30 דצמבר 2025, 08:01
מסכים אבל לדעתי כרגע מהיכולות של הקבוצות ברמת הליגה אנחנו והם דיי שקולים ככה שזה יכול ללכת לכל צד , הם עברו שיפור גדול בחודש האחרון מבחינת יכולת נראים הרבה יותר טוב (למרות שהדיבור על סדרה מכריעה מולם עוד מוקדם כי יש גם ירושלים וכו )
ודאי. הכל בתיאוריה.
מעכשיו עד מאי-יוני יש ים משחקים וים זמן וים מדר.