פתיחה: 14 בינואר 2026.
סיום: 11 בפברואר 2026.

עובדים ועובדים כבר מזמן.
די ברור ששאנדה יעזוב או יוקפאRedDrifter כתב: ↑26 דצמבר 2025, 10:05איך אני לא מבין
זה אומר ששאנדה סילבה או יעזוב או יוקפא?
זה לא מתחבר לי עם מכסת הזרים
נדמה לי שההחתמה של לואיזו היתה פשוט ניצול של הזדמנות לקבל שחקן ברמה כזאת במחיר של סוף חוזה, ומתוך מחשבה שהוא מסוגל לשחק בכמה עמדות בהתקפה.
יודע ויכול לתת עוד פרטים? פרופיל גבוה?אנחנו בתהליך כתב: ↑26 דצמבר 2025, 17:25 מקווה מאוד שהוא לא יגיע, איך צורך בו.
ממה שאני מבין יש מגן ימני זר סגור
אין לי שמץ.ונרקומן כתב: ↑26 דצמבר 2025, 18:01יודע ויכול לתת עוד פרטים? פרופיל גבוה?אנחנו בתהליך כתב: ↑26 דצמבר 2025, 17:25 מקווה מאוד שהוא לא יגיע, איך צורך בו.
אין שום דבר סגור ולא קרוב גםאנחנו בתהליך כתב: ↑26 דצמבר 2025, 19:49אין לי שמץ.ונרקומן כתב: ↑26 דצמבר 2025, 18:01יודע ויכול לתת עוד פרטים? פרופיל גבוה?אנחנו בתהליך כתב: ↑26 דצמבר 2025, 17:25 מקווה מאוד שהוא לא יגיע, איך צורך בו.
ממה שאמרו לי לא רוצים לפרסם כדיי לא להפיל את זה.
(זה אותו סוכן שאמר לי על הסגירות המוקדמות של ליידנר, מאיימבו , צור ובוסקילה.)
ככה שאני דיי סומך עליו, נקווה שזה נכון.
והקיצוני השמאלי כן? יותר מתקדם?talb55 כתב: ↑26 דצמבר 2025, 20:09אין שום דבר סגור ולא קרוב גםאנחנו בתהליך כתב: ↑26 דצמבר 2025, 19:49אין לי שמץ.
סליחה על ההודעה הלא קשורה אבל אולי כן קצת קשורה לחלון ההעברות. יש אמת בהצעה שצנצי פרסם לסתיו או שזה חארטה?talb55 כתב: ↑26 דצמבר 2025, 20:09אין שום דבר סגור ולא קרוב גםאנחנו בתהליך כתב: ↑26 דצמבר 2025, 19:49אין לי שמץ.
בעמדה של הקיצוני יש שחקן ספציפי עם הצעה ומחכים לתשובה אחרי החג.RedDrifter כתב: ↑26 דצמבר 2025, 20:29והקיצוני השמאלי כן? יותר מתקדם?talb55 כתב: ↑26 דצמבר 2025, 20:09אין שום דבר סגור ולא קרוב גםאנחנו בתהליך כתב: ↑26 דצמבר 2025, 19:49
אין לי שמץ.
התחלנו כמו בקיץ עם הודעות במאי ש"נפלנו על ניסנוב 2"?
אין חלוץ באופק?talb55 כתב: ↑27 דצמבר 2025, 10:52בעמדה של הקיצוני יש שחקן ספציפי עם הצעה ומחכים לתשובה אחרי החג.
לגבי טוריאל אין לי מושג, לא נכנס למקומות האלה. מהיכרות כללית אני לא חושב שיש אמת בסכומים, אין אגנדה של שכר נמוך. ובטח ובטח אין אמת בידע של צנצי.
אין לנו מגן ימני בסגל כבר שנה, זה לא איזה משהו שצריך לשלוף מהמותן עכשיו או משהו כמו להביא אגף שמאל כשיש עדיין את שאנדה ולא בטוחים מה לעשות בעניין הזה.
אני רק אגיד שיש מצב שמבינים שאפשר להביא מגן ימני ישראלי סביר ואולי בגלל זה מחכיםרדפוקס כתב: ↑27 דצמבר 2025, 12:57אין לנו מגן ימני בסגל כבר שנה, זה לא איזה משהו שצריך לשלוף מהמותן עכשיו או משהו כמו להביא אגף שמאל כשיש עדיין את שאנדה ולא בטוחים מה לעשות בעניין הזה.
הכל ידוע מראש ולכן לצוות המקצועי היה די והותר זמן כדי שיגיע לפה שחקן ראוי לעמדה בתחילת החלון ולא לקראת סופו.
לא מבין מה ההודעה שלך אמורה להביע בכלל, מה הקשר ניסנוב 2? לספרא אין שום קשר לזה.
היחיד שעונה להגדרה הזו זה כארם ג'אבר מנתניה שמסיים חוזה בינואר, גם אם יקרה זה רק לעונה הבאה. בספק גדול אם זה יקרה.RedDrifter כתב: ↑27 דצמבר 2025, 13:18אני רק אגיד שיש מצב שמבינים שאפשר להביא מגן ימני ישראלי סביר ואולי בגלל זה מחכיםרדפוקס כתב: ↑27 דצמבר 2025, 12:57אין לנו מגן ימני בסגל כבר שנה, זה לא איזה משהו שצריך לשלוף מהמותן עכשיו או משהו כמו להביא אגף שמאל כשיש עדיין את שאנדה ולא בטוחים מה לעשות בעניין הזה.
הכל ידוע מראש ולכן לצוות המקצועי היה די והותר זמן כדי שיגיע לפה שחקן ראוי לעמדה בתחילת החלון ולא לקראת סופו.
לא מבין מה ההודעה שלך אמורה להביע בכלל, מה הקשר ניסנוב 2? לספרא אין שום קשר לזה.
בסוף אי אפשר לדחוף זרים לכל העמדות ואני יכול להבין את זה