חלון העברות ינואר 2026
-
צבי שיסל
- קיבל.ה 177 לייקים
קשר אחורי נורמלי שיודע לקבל כדור ולשמור עליו בלי לשלשל מלחץ
לפני מגן וחלוץ לדעתי
לפני מגן וחלוץ לדעתי
- SickleCell
- קיבל.ה 615 לייקים
תכלס אולי הגיע הרגע להחזיר את נאתכו לקבוצה
-
דולימנגה99
- קיבל.ה 177 לייקים
לא יגיע לצערנו - אבל אם היה מוכן, כמחליף לבנימין בסגל לעונה וחצי עד הפרישה יכול להיות מצוין
- בן לוז
- קיבל.ה 487 לייקים
Hey Safra
Please sign Cedric Don
Thanks
Please sign Cedric Don
Thanks
-
RedDrifter
- קיבל.ה 335 לייקים
לא הפרופיל שספרא מחפש
- SickleCell
- קיבל.ה 615 לייקים
לא חושב שזה נכון כשזה מגיע לאגדות כדורגל של המועדון. לדעתי רק השכר הגבוה עשוי להוות מכשול. הוא הרי לא ישחק משחקים שלמים כך שאולי זו באמת השקעה מוגזמת.
-
RedDrifter
- קיבל.ה 335 לייקים
נאתכו שחקן מעולה וייזכר כאחד כזה, העניין יותר מהכל זה הגיל. אני יודע שספרא מעוניין לייצר קבוצה צעירה עם המון כישרון וראייה עתידית - נאתכו לא מתאים לפרופיל הזה.SickleCell כתב: ↑14 דצמבר 2025, 19:58לא חושב שזה נכון כשזה מגיע לאגדות כדורגל של המועדון. לדעתי רק השכר הגבוה עשוי להוות מכשול. הוא הרי לא ישחק משחקים שלמים כך שאולי זו באמת השקעה מוגזמת.
-
D&3
- קיבל.ה 1537 לייקים
וויליאם אגאדה שחקן חופשי
להחזיר את שאנדה לסולט לייק ולהביא אותו במקום
להחזיר את שאנדה לסולט לייק ולהביא אותו במקום
- Mendelson
- קיבל.ה 584 לייקים
אין לנו מרכז מגרש, פשוט אין לנו, זה צועק לשמיים. זה גורם לנו להיות קבוצה שלא יודעת להחזיק בכדור גם נגד קבוצות ברמה של לאומית. זה מונע מאיתנו לדחוף קדימה במקום להתבונן אחורה אחרי שמבקיעים שער. זה גם הורג את הבילדאפ שלנו, כי השחקנים שמוסרים מאחורה לא מקבלים את התמיכה של מרכז המגרש כדי להעביר כדור קדימה, ובסוף זה הולך לאיבוד (או איבוד בשליש שלנו, או כדור רחוק מהשוער שהולך לאיבוד).
כמה שערים שלנו מגיעים דרך הנעת כדור במרכז המגרש? מישהו יכול למדוד את זה? אני משוכנע שזה יהיה מיעוט של המיעוט.
בראש ובראשונה פלקאו לא טוב לקבוצה עם שאיפות, וביושר אגיד שגם קרייב בחוסר היציבות שלו לא מספיק טוב. אבל על קרייב לא ויתרתי, כי מרגיש לי שמשהו טוב יותר לידו יוציא ממנו הרבה יותר כדורגל ויציבות.
אם לא מוצאים פה איזה תואם אביחי ידין - להביא קודם כל בינואר שחקן למרכז המגרש. אפשר לשחרר/להקפיא/לגרוט את סילבה, אם רוצים לשמור על פלקאו למשימות מיוחדות.
וכמובן להביא מגן ימני טוב. מבחנתי לפגוע בשתי העמדות האלו זה יחשב חלון ינואר מאוד מאוד מוצלח. אם רוצים להביא עוד איזה כשרון מהלאומית שאולי יתממש כדי לעבות את הסגל - אחלה. דווקא בעמדה של ה- 10 אפשר לג׳נגל עם מה שיש, זה לא הדבר הכי קריטי. לראיה, אל ים עולה מחליף כבר כמה משחקים, זה רק אומר שאין לנו כלום בעמדה הזאת. אותו דבר לגבי מגן ימני.
אם ממש רוצים להביא מספר 10 - אופק ביטון זו אחלה אופציה מקומית. הוא גם יכול לסגור כמה פינות במגרש.
כמה שערים שלנו מגיעים דרך הנעת כדור במרכז המגרש? מישהו יכול למדוד את זה? אני משוכנע שזה יהיה מיעוט של המיעוט.
בראש ובראשונה פלקאו לא טוב לקבוצה עם שאיפות, וביושר אגיד שגם קרייב בחוסר היציבות שלו לא מספיק טוב. אבל על קרייב לא ויתרתי, כי מרגיש לי שמשהו טוב יותר לידו יוציא ממנו הרבה יותר כדורגל ויציבות.
אם לא מוצאים פה איזה תואם אביחי ידין - להביא קודם כל בינואר שחקן למרכז המגרש. אפשר לשחרר/להקפיא/לגרוט את סילבה, אם רוצים לשמור על פלקאו למשימות מיוחדות.
וכמובן להביא מגן ימני טוב. מבחנתי לפגוע בשתי העמדות האלו זה יחשב חלון ינואר מאוד מאוד מוצלח. אם רוצים להביא עוד איזה כשרון מהלאומית שאולי יתממש כדי לעבות את הסגל - אחלה. דווקא בעמדה של ה- 10 אפשר לג׳נגל עם מה שיש, זה לא הדבר הכי קריטי. לראיה, אל ים עולה מחליף כבר כמה משחקים, זה רק אומר שאין לנו כלום בעמדה הזאת. אותו דבר לגבי מגן ימני.
אם ממש רוצים להביא מספר 10 - אופק ביטון זו אחלה אופציה מקומית. הוא גם יכול לסגור כמה פינות במגרש.
- רדפוקס
- קיבל.ה 5925 לייקים
מקווה שהמגן הימני שמגיע לפה בראשון לינואר כבר אורז.
מלבד בעיית עומק בחלק מהעמדות, לדעתי הבעיות הכי גדולות שלנו הן מגן שמאלי ולאחר מכן שחקן באמת איכותי לאמצע. לצערי ולמרות שאני מת על פלקאו וקרייב, בשורה התחתונה ביותר מדי משחקים הם לא מצליחים לגרום לנו להכתיב את הקצב.
עד לא מזמן חשבתי שגם שוער זו עמדה חלשה אצלנו, אבל לאחרונה יש שיפור אצל אסף צור ואפשר לתת לזה עוד צ'אנס.
זה חשוב להביא חלוץ לצד דאפה(שלדעתי צריך להמשיך לפתוח), מלמד היה אידיאלי לזה אבל זה כבר לא ייקרה.
אני יודע שהרבה חושבים שמגן ימני זו אחת הבעיות הקריטיות אצלנו אבל אני דווקא חושב שפיבן נותן אחלה עונה. ובמעט שצריך להחליף אותו, אפשר לאלתר עם למקין שבמעט ששיחק הפתיע לטובה.
עד לא מזמן חשבתי שגם שוער זו עמדה חלשה אצלנו, אבל לאחרונה יש שיפור אצל אסף צור ואפשר לתת לזה עוד צ'אנס.
זה חשוב להביא חלוץ לצד דאפה(שלדעתי צריך להמשיך לפתוח), מלמד היה אידיאלי לזה אבל זה כבר לא ייקרה.
אני יודע שהרבה חושבים שמגן ימני זו אחת הבעיות הקריטיות אצלנו אבל אני דווקא חושב שפיבן נותן אחלה עונה. ובמעט שצריך להחליף אותו, אפשר לאלתר עם למקין שבמעט ששיחק הפתיע לטובה.
נערך לאחרונה על ידי Berger ב 20 דצמבר 2025, 22:01, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
RedDrifter
- קיבל.ה 335 לייקים
כפי שכבר אמרתי חייבים להביא לפה שחקן ל8 זה לטעמי העמדה הכי חסרה בהפועל כרגע. כן, יותר ממגן ימני.
מגן ימני, קשר 10 זר, חלות כל עמדה בנוסף תתקבל בברכה.
הספסל שלנו גם חייב לעבור מיני מהפכה ויש צורך להביא חיזוק ישראלי לשם. לפחות 2 שחקני חיזוק.
מגן ימני, קשר 10 זר, חלות כל עמדה בנוסף תתקבל בברכה.
הספסל שלנו גם חייב לעבור מיני מהפכה ויש צורך להביא חיזוק ישראלי לשם. לפחות 2 שחקני חיזוק.
זורק הימור - שי אליאס מגיע/אלונה מסרבת להצעה נדיבה של הפועל עליו.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
NARKOTIKA
- קיבל.ה 396 לייקים
-
bambo_leo
- קיבל.ה 194 לייקים
-
לירון האדום
- קיבל.ה 2768 לייקים
אליאס לא יעזוב מהר מאד בינואר במיוחד שקנגוואה באליפות אפריקה.
יש מגבלת זרים וזאת גם בעיה.
מגן ימני זר חובה.
אם אפשר חלוץ זר במקום שאנדה מצוין.
קשר ישראלי לבדוק עם גלזר/קרצב
מגן ימני זר חובה.
-
בר לב אדום
- קיבל.ה 414 לייקים
מגן ימין בהול.
כנף שמאל קריטי.
קשר 8 חשוב מאוד.
2 זרים וישראלי.
לשחרר ארי כהן, רוטמן, סילבה.
אם פוגעים בשלושתם, השמיים הם הגבול.
כנף שמאל קריטי.
קשר 8 חשוב מאוד.
2 זרים וישראלי.
-
תא מרבוטא
- קיבל.ה 758 לייקים
אם פוגעים זו שאלה טובהבר לב אדום כתב: ↑21 דצמבר 2025, 08:55 מגן ימין בהול.
כנף שמאל קריטי.
קשר 8 חשוב מאוד.
2 זרים וישראלי.
ורצוי גם חלוץ. כרגע החלוץ העיקרי שלנו בכלל קשר
- בן לוז
- קיבל.ה 487 לייקים
להביא את פרבר מהפועל חיפה
רשמתי כבר בתחילת העונה
ובטח עכשיו שרן עזב, מחליף ישראלי אידיאלי ל-8 (פוטנציאל וויז)
רשמתי כבר בתחילת העונה
ובטח עכשיו שרן עזב, מחליף ישראלי אידיאלי ל-8 (פוטנציאל וויז)
-
L.S
- קיבל.ה 1918 לייקים
אליאס יקבל בעיטה מבאר שבע בקרוב בעקבות סיפור הביטוח לאומי לכאורהלירון האדום כתב: ↑21 דצמבר 2025, 08:55 אליאס לא יעזוב מהר מאד בינואר במיוחד שקנגוואה באליפות אפריקה.
מגן ימני זר חובה.
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
-
ר.ש
- קיבל.ה 473 לייקים
בינואר:
- קשר אמצע ישראלי לרוטציה: עדן שמיר/גוני נאור/יואב הופמייסטר (משחק כבר שנה וחצי קבוע בפולין ועדיף על אל ים).
- חלוץ זר/קייס גאנם/עבדאללה חליחל/תאי עבד.
- מגן ימין זר או סותם חורים ובקיץ להביא את כארם ג׳אבר.
- קשר אמצע ישראלי לרוטציה: עדן שמיר/גוני נאור/יואב הופמייסטר (משחק כבר שנה וחצי קבוע בפולין ועדיף על אל ים).
- חלוץ זר/קייס גאנם/עבדאללה חליחל/תאי עבד.
- מגן ימין זר או סותם חורים ובקיץ להביא את כארם ג׳אבר.
רואה שחורות המקורי
-
נועם שחם
- קיבל.ה 1078 לייקים
הופמייסטר וקייס גאנם? אתה מזוכיסט?
הופמייסטר שחקן איטי וכבד, יוסי רוזן בלי גולים. קייס גאנם (שאני מאד אוהב) זה שחקן שבפעם האחרונה כבש לפני שנתיים נראה לי. בחיאת
-
cholo
- קיבל.ה 206 לייקים
-
ר.ש
- קיבל.ה 473 לייקים
אלה שחקנים לספסל וגם השתדלתי להיות ריאלי… הופמייסטר עדיף על אל ים, קייס עדיף על אנאס…
אבל מבין אתכם לגמרי
אבל מבין אתכם לגמרי
רואה שחורות המקורי
-
cholo
- קיבל.ה 206 לייקים
- DJSavta
- קיבל.ה 408 לייקים
קשר אמצע לרוטציה מסכים עם השמות, מוסיף: איתי שביט מכפס
כנף שמאל - תאי עבד, סוף פודגראנו.
חלוצים - לא מכיר חליחל אבל הייתי שוקל כארם זועבי.
מגן ימין מסכים, צריך גם בלם נוסף, הייתי בודק סטויאנוב.
- רדפוקס
- קיבל.ה 5925 לייקים
הרגע מכרנו את רן בנימין ב-1.6 מיליון דולר ויש לנו בעלים עם כסף לראשונה מזה עידנים ואתה רוצה פה גוני נאור, הופמייסטר, קייס גאנם, עבדאללה חליחל והגופה של עדן שמיר?
אתה צריך לרשום שמות כמו ניב יהושוע ועידו כהן ממכבי פ"ת, עופרי ארד, מרטינז של ק"ש וכו', לא את רשימת הזבל הזאת שנתת פה.
מכבי פת לא ישחררו לך שחקנים, עופרי ארד הלוואי, אמרו פה שיבוא רק לביתר.רדפוקס כתב: ↑21 דצמבר 2025, 12:58הרגע מכרנו את רן בנימין ב-1.6 מיליון דולר ויש לנו בעלים עם כסף לראשונה מזה עידנים ואתה רוצה פה גוני נאור, הופמייסטר, קייס גאנם, עבדאללה חליחל והגופה של עדן שמיר?
אתה צריך לרשום שמות כמו ניב יהושוע ועידו כהן ממכבי פ"ת, עופרי ארד, מרטינז של ק"ש וכו', לא את רשימת הזבל הזאת שנתת פה.
חוץ מזה שאתה לא מביא עופרי ארד לרוטציה.
תן ישראלים שאפשר להביא כרוטציה לקישור ועדיין להשאיר כסף לכנף שמאל ומגן ימין ברמה מאוד גבוהה
- רדפוקס
- קיבל.ה 5925 לייקים
תשלם ללוזון ותשאיר אצלו אחוזים ממכירה עתידית והוא ימכור.ShaniHTA כתב: ↑21 דצמבר 2025, 13:54מכבי פת לא ישחררו לך שחקנים, עופרי ארד הלוואי, אמרו פה שיבוא רק לביתר.רדפוקס כתב: ↑21 דצמבר 2025, 12:58הרגע מכרנו את רן בנימין ב-1.6 מיליון דולר ויש לנו בעלים עם כסף לראשונה מזה עידנים ואתה רוצה פה גוני נאור, הופמייסטר, קייס גאנם, עבדאללה חליחל והגופה של עדן שמיר?
חוץ מזה שאתה לא מביא עופרי ארד לרוטציה.
תן ישראלים שאפשר להביא כרוטציה לקישור ועדיין להשאיר כסף לכנף שמאל ומגן ימין ברמה מאוד גבוהה
כרגע השחקנים שלו בלאומית ואנחנו הרגע מכרנו שחקן צעיר בסכום יפה לארה"ב.
בקיץ כשהוא יחזור לליגת העל כבר יעניין אותו פחות למכור אותם לקבוצה בארץ.
-
נועם שחם
- קיבל.ה 1078 לייקים
סוף פודגוראנו?
די נו בחיאת.
חשבתי שהפסקנו עם הבדיחות בקייס גאנם והופמייסטר
הופמייסטר היה אצלנו בגיל 21, לא ראיתי אותו בפולין אבל אומרים שהוא פרח שם.נועם שחם כתב: ↑21 דצמבר 2025, 14:52סוף פודגוראנו?![]()
די נו בחיאת.
חשבתי שהפסקנו עם הבדיחות בקייס גאנם והופמייסטר
גאנם זה מיותר לדעתי.
סוף פודגראנו - למה לא? יש לך ישראלי כנף רגל ימין עדיף עליו שיעלה לך פחות ממליון יורו? או שאתה שואף להביא את מנור סלומון
- DJSavta
- קיבל.ה 408 לייקים
אתה ראית את סוף פודגראנו משחק?
עזוב שהוא לא ברמה, הוא עד עכשיו בליגה עם משחק אחד ששיחק כל המשחק, 0 שערים 0 בישולים.
אותה שאלה לגבי תאי עבד, שמשחק כבר איזה 3-4 שנים בליגת המילואים בהולנד, ראית אותו משחק בכלל?
כארם זועבי אני לא מכיר, בספק גדול אם ראית משחק שלו בשנה-שנתיים האחרונות מאז שעזב את קטמון, לא יודע עליו כלום חוץ מזה שיש לו 2 הופעות מתוך 15 משחקים של הקבוצה שלו העונה.
לגבי גוני נאור/הופמייסטר/קייס גאנם נו באמת לא יכול להיות שאנשים כאן רציניים, כאילו לא אכלנו את החרא הזה כבר ואתם מבקשים עוד.
- רדפוקס
- קיבל.ה 5925 לייקים
הופמייסטר כל כך פרח בפולין שהוא מהקיץ בלי קבוצה, אל תשאל.
שחקן איטי כמו צב, אל-ים עם זקן.
שחקן איטי כמו צב, אל-ים עם זקן.
לגבי תאי עבד - ראיתי רק בנבחרת הצעירה.DJSavta כתב: ↑21 דצמבר 2025, 15:09אתה ראית את סוף פודגראנו משחק?
עזוב שהוא לא ברמה, הוא עד עכשיו בליגה עם משחק אחד ששיחק כל המשחק, 0 שערים 0 בישולים.
אותה שאלה לגבי תאי עבד, שמשחק כבר איזה 3-4 שנים בליגת המילואים בהולנד, ראית אותו משחק בכלל?
כארם זועבי אני לא מכיר, בספק גדול אם ראית משחק שלו בשנה-שנתיים האחרונות מאז שעזב את קטמון, לא יודע עליו כלום חוץ מזה שיש לו 2 הופעות מתוך 15 משחקים של הקבוצה שלו העונה.
לגבי גוני נאור/הופמייסטר/קייס גאנם נו באמת לא יכול להיות שאנשים כאן רציניים, כאילו לא אכלנו את החרא הזה כבר ואתם מבקשים עוד.
סוף פודגראנו ראיתי העונה, ואני יודע שהוא לא שווה אלפית מהיכולת שמציג בחיפה, לכן זה הימור שהייתי לוקח. יש המון שחקנים שהיו גרועים בחיפה בשנים האחרונות ואז כשעזבו אותם פרחו - דוגמאות בולטות - שועה, ע.גלזר, עפרי ארד.
לגבי כארם זואבי, לא ראיתי כמעט, גם בעיקר שהחליף את דאפה בצעירה, אבל קצת מביך להגיד ראיתי משחק אחד שלו באנדר 23 בפורטוגל עד שהוחלף דקה 70-80, הם היו ממש גרועים והוא בקושי נגע בכדור אבל הראה קצת ניצוצות. הכל שאלה של מחיר וסדר עדיפויות.
מה אתה מעדיף אל-ים מחליף או גוני מחליף?
-
L.S
- קיבל.ה 1918 לייקים
יש פה כמה אנשים שחושבים שתוכנית רכש לקבוצת כדורגל זה משחק מחשב
איזה שמות הזויים אלוהים ישמור
איזה שמות הזויים אלוהים ישמור
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
- DJSavta
- קיבל.ה 408 לייקים
סוף פודגראנו שחקן חלש ברמות, אחד הבלופים הגדולים.ShaniHTA כתב: ↑21 דצמבר 2025, 15:23לגבי תאי עבד - ראיתי רק בנבחרת הצעירה.DJSavta כתב: ↑21 דצמבר 2025, 15:09אתה ראית את סוף פודגראנו משחק?
סוף פודגראנו ראיתי העונה, ואני יודע שהוא לא שווה אלפית מהיכולת שמציג בחיפה, לכן זה הימור שהייתי לוקח. יש המון שחקנים שהיו גרועים בחיפה בשנים האחרונות ואז כשעזבו אותם פרחו - דוגמאות בולטות - שועה, ע.גלזר, עפרי ארד.
לגבי כארם זואבי, לא ראיתי כמעט, גם בעיקר שהחליף את דאפה בצעירה, אבל קצת מביך להגיד ראיתי משחק אחד שלו באנדר 23 בפורטוגל עד שהוחלף דקה 70-80, הם היו ממש גרועים והוא בקושי נגע בכדור אבל הראה קצת ניצוצות. הכל שאלה של מחיר וסדר עדיפויות.
מה אתה מעדיף אל-ים מחליף או גוני מחליף?
חייבים להפסיק כבר להסתנוור מכל שחקן שיוצא בגיל צעיר (או יותר גרוע, שווי בטרנספרמרקט אמאלה), הנה לדוגמה אתמול שיחקת נגד ריינה יש שם את עילאי אלמקייס שבגיל צעיר עזב להופנהיים לא פחות, והיום הוא בריינה.
אל-ים לא צריך להיות מחליף בהפועל, ומצחיק שאתה יורד עליו כי גם הוא בנבחרת הצעירה היה מדהים כביכול, מה שמראה לך שזה לא מדד לכלום.
בדיוק כמו שזה לא מדד לתאי עבד שאני לא יודע מתי בכלל שיחק משחק כדורגל בוגרים, זה פשוט לא רמה להפועל, במיוחד שהוא משחק כנף ימין שזו העמדה האחרונה שאנחנו צריכים.
זה אכן מביך לזרוק שמות של שחקנים שלא ראית משחקים.
נ.ב.:
- שועה עזב את חיפה בעיקר כי עשה בעיות משמעת, אגב הם עשו עליו את עסקת החלומות והביאו את עלי מוחמד.
- עומרי גלזר היה מאוד צעיר בחיפה (במיוחד לשוער) והייתה לו עונה אחת פחות טובה שם שאחריה עזב.
- עופרי ארד היה טוב בחיפה הם פשוט הביאו בלמים זרים ברמה הכי גבוהה שיש ולכן הוא נדחק החוצה אין מה לעשות.
-
Spiderman
- קיבל.ה 143 לייקים
מגן ימין, קשר 10 ומגן שמאל (לפי סדר דחיפות).
אם יש עודף אז גם כנף שמאל.
לספסל הייתי מביא את יוספי או אופק ביטון.
ואם אפשר גם אבו רומי מק"ש פוטנציאל טוב.
אם יש עודף אז גם כנף שמאל.
לספסל הייתי מביא את יוספי או אופק ביטון.
ואם אפשר גם אבו רומי מק"ש פוטנציאל טוב.
עופר מלך הפועל
- SickleCell
- קיבל.ה 615 לייקים
הופמייסטר מאוד מאוד איטי. אני בספק שהוא הפך מהיר יותר עם הגיל. גם אם השתפר הוא לא מה שאנחנו צריכים. פודגוראנו זה חייזר שהראה ניצוצות בגילאי נוער. לא הייתי פוסל אם אפשר להביא אותו בסכום נמוך כי יש שם איזה צ׳אנס להתקדמות והוא בנוי טוב. תאי עבד אני לא בטוח שהוא מוכשר יותר ממור בוסקילה והאחרון גבוה ממנו וכבר אצלנו בקבוצה.ShaniHTA כתב: ↑21 דצמבר 2025, 15:02הופמייסטר היה אצלנו בגיל 21, לא ראיתי אותו בפולין אבל אומרים שהוא פרח שם.
גאנם זה מיותר לדעתי.
סוף פודגראנו - למה לא? יש לך ישראלי כנף רגל ימין עדיף עליו שיעלה לך פחות ממליון יורו? או שאתה שואף להביא את מנור סלומון