מיציץ׳

מועצת הכדורסל של אוהדי הפועל
לזכרו של אורי שלף ז"ל, ממיסדי עמותת הפועל אוסישקין
Xavi
קיבל.ה  1503 לייקים

הייתי אומר אמרתי לכם אבל אתם כבר יודעים
פומפה
קיבל.ה  595 לייקים

בן לוז כתב: 18 דצמבר 2025, 23:54 הכסף זורם לבנק, עשה את שלו באירופה, מה יש לו להתאמץ?
סוס מת
אשם מי ששם עליו סכום כזה מטורף ועוד בחוזה ל3 שנים
ואשם המאמן שנותן לו לחרב אצ הקבוצה בגלל החוזה הזה
עכשיו להגיד את זה זה יפה אבל שהוא חתם אני מאמין שלא חשבת ככה. לא מבקר את ההחלטה להביא אותו, כן מבקר את ההחלטה לתת לו לחרב משחק אחרי משחק. הגיע הזמן שאיטודיס יתאפס ויושיב אותו על הספסל.
סמל אישי של משתמש
בן לוז
קיבל.ה  504 לייקים

פומפה כתב: 19 דצמבר 2025, 00:07
בן לוז כתב: 18 דצמבר 2025, 23:54 הכסף זורם לבנק, עשה את שלו באירופה, מה יש לו להתאמץ?
סוס מת
אשם מי ששם עליו סכום כזה מטורף ועוד בחוזה ל3 שנים
ואשם המאמן שנותן לו לחרב אצ הקבוצה בגלל החוזה הזה
עכשיו להגיד את זה זה יפה אבל שהוא חתם אני מאמין שלא חשבת ככה. לא מבקר את ההחלטה להביא אותו, כן מבקר את ההחלטה לתת לו לחרב משחק אחרי משחק. הגיע הזמן שאיטודיס יתאפס ויושיב אותו על הספסל.
האמת שחשבתי ככה גם שחתם וקיוויתי שיביאו מישהו אחר הרבה יותר צעיר ואתלטי, כמו מונטרו של ולנסיה
Nati
קיבל.ה  2551 לייקים

מעניין שפתאום כולם ידעו.
אף אחד מהרגע שדיברו להביא אותו לא חלם שהוא יגיע.
אף אחד לא חגג פה כשהוא חתם.
מקווה שכמו במקרה של בלייקני לא תשכחו את הכובעים.
Berger
קיבל.ה  72 לייקים

מקווה שאיטודיס יודע מה הוא עושה, כי היום זה הרגיש כמו זריקת משחק לפח והכל בגלל קרדיט מוגזם למיצ'יץ'...מה שעבד מול וילרבאן והכוכב לא יעבוד בחוץ מול קבוצות כמו פאו, וגם במשחקים הקודמים זה כבר היה על הקשקש.
אני גם באמת לא מבין את זה, הוא הרי גם נראה חלש גופנית והכי עייף וחלש מכולם למרות שמשחק רק ביורוליג וגם יש עוד המון משחקים עד סוף העונה רק ביורוליג, מה בוער לתת לו לחרבן את הפרקט כשאנחנו אשכרה תחרותיים בחוץ מול פאו?
קובי
קיבל.ה  515 לייקים

Nati כתב: 19 דצמבר 2025, 00:23 מעניין שפתאום כולם ידעו.
אף אחד מהרגע שדיברו להביא אותו לא חלם שהוא יגיע.
אף אחד לא חגג פה כשהוא חתם.
מקווה שכמו במקרה של בלייקני לא תשכחו את הכובעים.
נכון, רק שאנחנו לא במעמד החתימה שלו

לדוגמא אם אני אשאל האם חום של 38.5 זה רע או טוב?
אני מניח שרוב האנשים יענו שזה רע
אני אגיד להם שזה תלוי מה היה החום קודם לכן
אם היה 40 ואח"כ 39.5 ו 39 ועכשיו 38.5 אז התשובה היא שזה טוב כי יש מגמת שיפור
אם היה 37 ואח"כ 37.5 ו 38 ועכשיו 38.5 אז התשובה היא שזה רע כי יש מגמת החמרה
עם כל הצער, אנחנו לא במשחק הראשון שלו, והוא לא משתפר ויש שיגידו אפילו מתדרדר
סמל אישי של משתמש
KingAlpaca
קיבל.ה  1771 לייקים

Niro כתב: 18 דצמבר 2025, 23:53
KingAlpaca כתב: 18 דצמבר 2025, 23:45
Niro כתב: 18 דצמבר 2025, 23:32 אני למדתי לקח מהטינופים שלי על בלייקני ואיש, אני סותם את הפה כדי לחרבן לכולכם בפה כשהוא יחזור להיות שחקן ויפסיק להסריח את הפרקט.
מתערבים?
התערבנו. כבר ביקשתי מחברי הAI שיכין לי איור של מיציץ' רוכב על אלפקה.
בבקשה אל תשתמש בשטן הגדול בגללי.
האדום הצורר:
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?

מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
feigenbaum99
קיבל.ה  252 לייקים

כשהבנאדם מרים זריקה אין לי בכלל ציפייה לסל, אני תוהה אם זה יפגע בטבעת. באמת שלא זוכר מתי ראיתי שחקן מקצוען שזורק כל כך הרבה איירבולים.
Mkorman1
קיבל.ה  62 לייקים

שאפו על העקיצה
6 מליון לפח
סמל אישי של משתמש
פרימו לוי
קיבל.ה  1534 לייקים

לדעתי חובה לרשום אותו לליגה כבר, ולהתחיל כבר מול הרצליה. רואים שהבן אדם נכנס ללופ עם עצמו וקשה לשבור את המעגל הזה מול שומרים כמו גרנט, עדיף שיצבור ביטחון קצת מול שומרים וקבוצות חלשות יותר
shaharot
קיבל.ה  1026 לייקים

לא מצליח כרגע להבין את הרצון שלו להכריח זריקות ולחפש את המסירה הכי קשה
שחק פשוט, פיק אנד רול ופנימה לאוטורו.
כל פעם שעשה את זה , נגמר באסיסט לאוטורו
אחרכך השלשות והסלים מהחדירות שלו יגיעו לבד.

מסכים שהפתרון לרשום אותו לליגה
Giovanni Giorgio
קיבל.ה  1061 לייקים

הכי חלש בקבוצה
מכדרר סתם ואז נותן לאלייזה להתמודד
long live the zapta
תא מרבוטא
קיבל.ה  761 לייקים

לרשום אותו לליגה זה לסגור עוד מקום של זר. אם בכלל נשאר. ואנחנו לפני פלייאוף וחיזוקים
סמל אישי של משתמש
Red Wolf
קיבל.ה  1563 לייקים

אתם רואים את השחקן הכי גרוע בקבוצה ואיכשהו המסקנה שלכם זה לרשום אותו לליגה שיהרוס גם שם??

זה שחקן שאמור להיות סופר מקצוען, אם הוא לא מצליח להתאושש ולחזור לעצמו גם הליגה לא תעזור
Giovanni Giorgio
קיבל.ה  1061 לייקים

תעשו מה שצריך לעשות בצוות המקצועי
גם אם לא יכול לשחזר את יכולת השיא, זאת לא היכולת שלו
משהו עובר עליו
long live the zapta
אדום
קיבל.ה  1144 לייקים

נפילה מפוארת
סמל אישי של משתמש
מילפורד
קיבל.ה  3389 לייקים

הייתי מוציא אותו מהסגל לאיזה שבועיים, קצת חופש, עבודה עם מאמן כושר , קצת עבודה מנטלית אולי ואז מחזיר אותו לעניינים.
עכשיו כשהמשחקים הקשים יותר מאחורינו, ואפשר להתחיל להריץ את ים יותר…
סמל אישי של משתמש
בעל(ת) האוב
קיבל.ה  207 לייקים

אולי מי שחזר מבולגריה זה לא באמת הוא, אלא כפיל שרק נראה כמוהו.
רינגו סטאר המלך
redrony
קיבל.ה  1058 לייקים

יש אחראי אחד להחזיר את מיצ׳יץ וזה איטודיס.
אני באמת שלא מתיימר להיות מבין גדול, אבל לדעתי הוא צריך לעשות את זה דרך הליגה. להתחיל לרשום אותו קבוע ולשחק איתו, לתת לו בטחון וזה יבוא. הוא לא שכח לשחק כדורסל וגם דרבע עונה הזו מדי פעם רואים את הניצוצות שלו. אבל הוא חייב לקבל תחושה של הצלחה בשביל להחזיר לעצמו את הבטחון ואם הוא מנסה לכפות את זה אין סיכוי שזה יצליח
סמל אישי של משתמש
סומך
קיבל.ה  1692 לייקים

מאז דויד אנקראם במכבי לא היה 'כוכב' שעשה כ"כ הרבה נזק בדקות שלו על הפרקט
פיצוחי שווארמה
הבורסה הבורסה
הוקיץ'
קיבל.ה  7788 לייקים

מיציץ' עד המחזור התשיעי:
15.3 נקודות למשחק, 59.1 אחוז לשתיים, 37 אחוז לשלוש, הולך לקו 3.1 פעמים במשחק.
מיציץ' מאז המחזור התשיעי (שמונה משחקים):
8.4 נקודות למשחק, 45.7 אחוז לשתיים, 28.1 אחוז לשלוש, הולך לקו 1.3 פעמים במשחק.

זו לא ירידה בכושר, זו צניחה. קיבלנו בתחילת העונה שחקן מצוין וההנחה הייתה שהוא רק ישתפר עם הזמן, אחרי שהוא יתאושש מהפציעה שהייתה לו בקיץ ויסיר חלודה מהשנתיים האחרונות, אבל במקום זה הוא פשוט התרסק. האיירבולים והחטאות העונשין במשחקים האחרונים רק מעידים על כך שגם מבחינה מנטלית הוא די מרוסק.

אני חושב שגם איטודיס לא ממש יודע מה לעשות. מצד אחד, זה די ברור שאם הקבוצה הזאת רוצה להגיע רחוק העונה יהיה לה קשה לעשות את זה עם כריס ג'ונס, טיילר אניס או ים מדר כרכזים ראשונים. ולכן אנחנו רואים אותו נותן למיציץ' להמשיך לשחק גם כשהוא מתחת לכל ביקורת. מצד שני, במשחקים האחרונים הוא מספסל אותו במאני טיים כי הוא לא רוצה שהיכולת שלו תעלה לנו במשחק.
כולנו זוכרים מה איטודיס עשה עם בלייקני בעונה שעברה ואיך ההתעקשות שלו היא מה שהביא לנו את הזכייה ביורוקאפ, אבל צריך גם להגיד ביושר שזו לא אותה סיטואציה. אמנם בשני המקרים יש שחקן שמרים את האפסייד של הקבוצה ואיטודיס נותן לו קרדיט גם כשהשחקן הזה משחק רע, אבל אצל בלייקני היה כישרון גולמי וחוסר ידע איך לנצל אותו במשחק האירופי. השיפור הגיע מהיכולת של איטודיס ללמד את בלייקני. את מיציץ' לעומת זאת, אין מה ללמד. הוא יודע הכל והיה כבר בכל המעמדים. התקווה היחידה היא שמשהו אצלו ישתחרר והוא יחזור ליכולת של תחילת העונה.
פומפה
קיבל.ה  595 לייקים

הוקיץ' כתב: 19 דצמבר 2025, 20:12 מיציץ' עד המחזור התשיעי:
15.3 נקודות למשחק, 59.1 אחוז לשתיים, 37 אחוז לשלוש, הולך לקו 3.1 פעמים במשחק.
מיציץ' מאז המחזור התשיעי (שמונה משחקים):
8.4 נקודות למשחק, 45.7 אחוז לשתיים, 28.1 אחוז לשלוש, הולך לקו 1.3 פעמים במשחק.

זו לא ירידה בכושר, זו צניחה. קיבלנו בתחילת העונה שחקן מצוין וההנחה הייתה שהוא רק ישתפר עם הזמן, אחרי שהוא יתאושש מהפציעה שהייתה לו בקיץ ויסיר חלודה מהשנתיים האחרונות, אבל במקום זה הוא פשוט התרסק. האיירבולים והחטאות העונשין במשחקים האחרונים רק מעידים על כך שגם מבחינה מנטלית הוא די מרוסק.

אני חושב שגם איטודיס לא ממש יודע מה לעשות. מצד אחד, זה די ברור שאם הקבוצה הזאת רוצה להגיע רחוק העונה יהיה לה קשה לעשות את זה עם כריס ג'ונס, טיילר אניס או ים מדר כרכזים ראשונים. ולכן אנחנו רואים אותו נותן למיציץ' להמשיך לשחק גם כשהוא מתחת לכל ביקורת. מצד שני, במשחקים האחרונים הוא מספסל אותו במאני טיים כי הוא לא רוצה שהיכולת שלו תעלה לנו במשחק.
כולנו זוכרים מה איטודיס עשה עם בלייקני בעונה שעברה ואיך ההתעקשות שלו היא מה שהביא לנו את הזכייה ביורוקאפ, אבל צריך גם להגיד ביושר שזו לא אותה סיטואציה. אמנם בשני המקרים יש שחקן שמרים את האפסייד של הקבוצה ואיטודיס נותן לו קרדיט גם כשהשחקן הזה משחק רע, אבל אצל בלייקני היה כישרון גולמי וחוסר ידע איך לנצל אותו במשחק האירופי. השיפור הגיע מהיכולת של איטודיס ללמד את בלייקני. את מיציץ' לעומת זאת, אין מה ללמד. הוא יודע הכל והיה כבר בכל המעמדים. התקווה היחידה היא שמשהו אצלו ישתחרר והוא יחזור ליכולת של תחילת העונה.
כתבת יפה. מה הסיבה לדעתך לצניחה הזאת ביכולת? סתם ירידה טבעית או משהו מעבר? פתיחת העונה שלו כן מראה שהוא לא שכח לשחק כדורסל אז כן יש שביב של תקווה
הוקיץ'
קיבל.ה  7788 לייקים

כפי שכתבתי, כל פרשן בר דעת וכל משתמש פה בפורום חשב שהוא הולך רק להשתפר מפתיחת העונה. יותר מזה, לרוב האנשים פתיחת העונה שלו הייתה מפתיעה לאור השנתיים האחרונות והיורו בקיץ. הציפייה הייתה שהוא יתחיל לא משהו ולאט לאט יכנס לעניינים. במקום זה קיבלנו את ההיפך המוחלט.
אז קשה להגיד מה גרם לזה ועוד יותר קשה לחזות מה יהיה הלאה. מה שכן, לי מהצד זה נראה כאילו יש פה בעיה מנטלית. זה קצת מוזר להגיד על שחקן כל כך מנוסה, אבל הבן אדם הגיע למצב של איירבולים בשלשות פנויות והחטאות מהעונשין לשחקן שלא מחטיא. אולי הסיטואציה בה פחות הולך לו יחד עם הציפיות הגדולות הביאה אותו למצב בו הוא מאוד inside his own head.
עוד דבר שאולי קשור ואולי לא, זה המצב הגופני שלו. מי שרואה סרטונים שלו מעונת היורוליג האחרונה שלו רואה שחקן רזה בהרבה וקל רגליים. כשהוא עבר ל-NBA היה דיבור שהוא מעלה משקל באופן מכוון כדי להתמודד עם הפיזיות שם, אבל די ברור שזה לא צלח. בינתיים הוא שומר על הגוף הכבד יותר וקשה להגיד שזה עובד בשבילו.
Brilliant
קיבל.ה  208 לייקים

אני חושב שיש עוד אלמנט שיוצר אפקט של כדור שלג - האמונה של השחקנים בקבוצה בכוחו להצליח. בתחילת העונה, היה ברור שהוא יוביל את המהלכים האחרונים, והוא גם יצליח לקלוע שלשות קשות וחשובות (באחד המשחקים הראשונים, שדפק שלשה בתחילת המשחק מהרבע ואז עוד אחת מאותו מקום בערך לסגור את המשחק). היום הוא עולה, והקבוצה ככלל כבר מאבדת בטחון כי היא יודעת שהוא יאבד או יחטיא, ואח״כ הם יצטרכו לתקן את זה. אני מניח שיש מרירות מסויימת שמתפתחת גם בהתחשב בקרדיט שהוא מקבל.

אני באמת מאמין שבכוחו לחזור לכל הפחות לרמה של פתיחת העונה (שלא שווה את הכסף אולי, אבל שווה שחקן מוביל ביורוליג). אולי הדבר הנכון הוא שבאמת יהפך למחליף. שיחזור לטפס מלמטה. שיתחיל מעשר דקות טובות שהוא נותן בהן הכל. הוא בעצמו אמר שהוא מרגיש כמו רוקי מבחינת ההתרגשות והדרייב - אז קדימה.

לא יודע מה הפתרון. בסוף-בסוף, זה תלוי רק במה שקורה בין שתי האוזניים של מיציץ.
סמל אישי של משתמש
KingAlpaca
קיבל.ה  1771 לייקים

וואו, כמה שטויות נכתבו פה ב4 הודעות האחרונות. די מפחיד. חבל שאני לא יכול להתערב על זה.
האדום הצורר:
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?

מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
Brilliant
קיבל.ה  208 לייקים

KingAlpaca כתב: 19 דצמבר 2025, 23:10 וואו, כמה שטויות נכתבו פה ב4 הודעות האחרונות. די מפחיד. חבל שאני לא יכול להתערב על זה.
אולי תספר לנו מה השטויות. מאחר שמדובר בעיקר על העבר, אין פה מקום להתערבויות.
סמל אישי של משתמש
רדנקו
קיבל.ה  2092 לייקים

נראה לי שצריך להתחיל עם פסיכולוג.
אבל היכולת לא קשורה רק לזה.
קבוצות למדו אותנו ויודעות מה לעשות כדי לגרום למיציץ' להסתבך וזה לא קשה בכושר הפיזי הנוכחי.

Sent from my CPH2581 using Tapatalk

הוקיץ'
קיבל.ה  7788 לייקים

Brilliant כתב: 19 דצמבר 2025, 23:18
KingAlpaca כתב: 19 דצמבר 2025, 23:10 וואו, כמה שטויות נכתבו פה ב4 הודעות האחרונות. די מפחיד. חבל שאני לא יכול להתערב על זה.
אולי תספר לנו מה השטויות. מאחר שמדובר בעיקר על העבר, אין פה מקום להתערבויות.
הוא יתערב איתנו שאלה לא באמת המספרים שלו.
סמל אישי של משתמש
covid bryant
קיבל.ה  169 לייקים

חייב להסתפר, רק ככה יחזור ליכולת
יותם שירן הלא מקורי
קיבל.ה  57 לייקים

לא לכבוד שלו להגיע לאולם היובל?
Flamengo
קיבל.ה  118 לייקים

יותם שירן הלא מקורי כתב: 20 דצמבר 2025, 18:57 לא לכבוד שלו להגיע לאולם היובל?
לפי הטלוויזיה הוא דווקא שם.

לפחות תשמיץ על בסיס אמרתי...
Nati
קיבל.ה  2551 לייקים

יותם שירן הלא מקורי כתב:לא לכבוד שלו להגיע לאולם היובל?
אתה גם עיוור??
יהלום14אדום
קיבל.ה  1305 לייקים

אתה באמת קריקטורה
יאללה הביתה!!!
Nati
קיבל.ה  2551 לייקים

יותם שירן הלא מקורי כתב:שגיתי. מחילה
מישהו עם כל השגיאות שלך בחודשיים שאתה פה,היה קצת נזהר לפני שמלכלך על הקבוצה הבעל בית והשחקנים.
יהלום14אדום
קיבל.ה  1305 לייקים

יותם שירן הלא מקורי כתב: 20 דצמבר 2025, 20:02 שגיתי. מחילה
לילדים שלי אני אומר תספרו עד 10 לפני שאתם משחררים תגובה ברגע של עצבים, תשליך את זה גם על התגובות שלך.
יאללה הביתה!!!
בני12
קיבל.ה  2425 לייקים

כמו שיש אשכול על טעויות שיפוט הייתי פותח אשכול מרוכז עם כל הטעויות של יותם שירן.
קובי
קיבל.ה  515 לייקים

:lol: :lol: :lol:
קובי
קיבל.ה  515 לייקים

בני12 כתב: 20 דצמבר 2025, 20:10 כמו שיש אשכול על טעויות שיפוט הייתי פותח אשכול מרוכז עם כל הטעויות של יותם שירן.
אלו לא טעויות זה בכוונת מכוון
סמל אישי של משתמש
7even
קיבל.ה  3832 לייקים

חבל שהמנהלים פה נותנים לפארסה הזו להימשך.
חוץ מלהוריד את הרמה והרצינות של הפורום זה באמת לא עושה כלום.

חוקים כתובים, הבנו.
גם ספאם, הטרלות אינסופיות ושטויות בכוונה תחילה בלי הפסקה זה נגד חוקי ההיגיון המינימלי.
יחד, רק יחד! :heart:
שליחת תגובה