ים מדר

מועצת הכדורסל של אוהדי הפועל
לזכרו של אורי שלף ז"ל, ממיסדי עמותת הפועל אוסישקין
Karl Marx
קיבל.ה  241 לייקים

איזה כיף שים מדר חזר אה?
איזה כיף להיות כשיר ולשבת ארבעים דקות על הספסל, כשעל העמדה שלך משחק שחקן שלא פוגע בטבעת ממרחק של שני מטרים ומאבד כדור כמעט בכל פעם שהוא מוביל את ההתקפה.
במקומו אני דורש שחרור היום.
יותם שירן הלא מקורי
קיבל.ה  9 לייקים

האמת- אם עד סוף 2025 הוא לא משותף ביורוליג, אם אני ים אני עושה בלאגן בחדר הלבשה.
רק הפועל
קיבל.ה  2877 לייקים

אין ספק כי אתה שונא את הקבוצה וים ישותף ביוריליג
סמל אישי של משתמש
גביזון
קיבל.ה  4276 לייקים

יותם שירן הלא מקורי כתב:האמת- אם עד סוף 2025 הוא לא משותף ביורוליג, אם אני ים אני עושה בלאגן בחדר הלבשה.
האמת - זה הפנטזיה שלך, בלאגן בחדר הלבשה ולהרוס את הפועל, שימון 2.0.

Sent from my 22101320G using Tapatalk

יותם שירן הלא מקורי
קיבל.ה  9 לייקים

גביזון כתב: 19 דצמבר 2025, 13:31
יותם שירן הלא מקורי כתב:האמת- אם עד סוף 2025 הוא לא משותף ביורוליג, אם אני ים אני עושה בלאגן בחדר הלבשה.

לא קשור
ים יכול לשחק בכל קבוצת יורוליג. הוא יותר טוב מגונס ואניס לצורך העניין. אין לו סיבה להמשיך בקבוצה אם הוא לא משחק.
Maor
קיבל.ה  207 לייקים

יותם שירן הלא מקורי כתב: 19 דצמבר 2025, 14:04
גביזון כתב: 19 דצמבר 2025, 13:31

לא קשור
ים יכול לשחק בכל קבוצת יורוליג. הוא יותר טוב מגונס ואניס לצורך העניין. אין לו סיבה להמשיך בקבוצה אם הוא לא משחק.
אחלה ים שבעולם והוא עוד יתרום לנו הרבה ביורוליג, אבל אתה ממש מטעה כאן. בשתי קבוצות היורוליג האחרונות שלו הוא בעיקר ראה ספסל. להגיד שהוא יותר טוב מג׳ונס זו הזיה כאילו ג׳ונס זה איזה שחקן מהנוער.
סמל אישי של משתמש
סומך
קיבל.ה  1640 לייקים

יותם שירן הלא מקורי כתב: 19 דצמבר 2025, 12:44 האמת- אם עד סוף 2025 הוא לא משותף ביורוליג, אם אני ים אני עושה בלאגן בחדר הלבשה.
וואי, ואם יהיה סרטון של זה גם יהיה לך על מה לאונן, טיפש.

מה הקטע של אדם שדי בולט שרוצה בכשלונה של הפועל לשרוץ בפורום של אוהדי הפועל?
לך לפורומים של מכבי והפועל ירושלים ושחרר אותנו מפנטזיות הקריסה של הפועל שיש לך.
פיצוחי שווארמה
הבורסה הבורסה
ranjef
קיבל.ה  1949 לייקים

גביזון כתב:

למה אתם ממשיכים להאכיל את הטרול?
לא להתייחס
אוויר
נאדה
יותם שירן הלא מקורי
קיבל.ה  9 לייקים

Maor כתב: 19 דצמבר 2025, 15:29
יותם שירן הלא מקורי כתב: 19 דצמבר 2025, 14:04
גביזון כתב: 19 דצמבר 2025, 13:31 האמת - זה הפנטזיה שלך, בלאגן בחדר הלבשה ולהרוס את הפועל, שימון 2.0.

לא קשור
אחלה ים שבעולם והוא עוד יתרום לנו הרבה ביורוליג, אבל אתה ממש מטעה כאן. בשתי קבוצות היורוליג האחרונות שלו הוא בעיקר ראה ספסל. להגיד שהוא יותר טוב מג׳ונס זו הזיה כאילו ג׳ונס זה איזה שחקן מהנוער.
שחקנים משתפרים. גם בסדרה מול ולנסיה ים היה אחד השחקנים הכי טובים מבין 2 הקבוצות וגם בסדרת הגמר . עומד על זה שאם ג׳ונס מקבל מפתחות ומשחק ככה- גם ים יכול. לא מקבל הזדמנות.
feigenbaum99
קיבל.ה  251 לייקים

תנוח דעתכם, ים ישחק ביורוליג. הבנאדם בדיוק חזר מפציעה, אחרי חודשים שהיה פצוע. שני המשחקים האחרונים ביורוליג זה לא היה הזמן לעשות איתו ניסויים. הוא מקבל דקות בליגה, אם יראה טוב נגד הרצליה הוא יראה דקות גם במשחק הבא ביורוליג.
קובי
קיבל.ה  485 לייקים

feigenbaum99 כתב: 19 דצמבר 2025, 17:23 תנוח דעתכם, ים ישחק ביורוליג. הבנאדם בדיוק חזר מפציעה, אחרי חודשים שהיה פצוע. שני המשחקים האחרונים ביורוליג זה לא היה הזמן לעשות איתו ניסויים. הוא מקבל דקות בליגה, אם יראה טוב נגד הרצליה הוא יראה דקות גם במשחק הבא ביורוליג.
אני חושב שאתה טועה
אתמול זה היה המשחק שאפשר וצריך היה לת לו לשחק

כי למיציץ' היה משחק מזעזע (+/- של 21- ו PIR של 1 כאשר עד המשחק הזה ה PIR הממוצע שלו הוא 12)
כי זה כדורסל זה לא כדורגל ואפשר לעשות אינספור חילופים. טעית אתה מכסימום מוציא ומושיב על הספסל
כי מדובר ברכז ולא בשחקן שעומד בפינה ומחכה למסירה. רוב הסיכויים שתוך דקה שתיים המאמן מבין לאן זה הולך
feigenbaum99
קיבל.ה  251 לייקים

קובי כתב: 19 דצמבר 2025, 18:45
feigenbaum99 כתב: 19 דצמבר 2025, 17:23 תנוח דעתכם, ים ישחק ביורוליג. הבנאדם בדיוק חזר מפציעה, אחרי חודשים שהיה פצוע. שני המשחקים האחרונים ביורוליג זה לא היה הזמן לעשות איתו ניסויים. הוא מקבל דקות בליגה, אם יראה טוב נגד הרצליה הוא יראה דקות גם במשחק הבא ביורוליג.
אני חושב שאתה טועה

כי למיציץ' היה משחק מזעזע (+/- של 21- ו PIR של 1 כאשר עד המשחק הזה ה PIR הממוצע שלו הוא 12)
כי זה כדורסל זה לא כדורגל ואפשר לעשות אינספור חילופים. טעית אתה מכסימום מוציא ומושיב על הספסל
כי מדובר ברכז ולא בשחקן שעומד בפינה ומחכה למסירה. רוב הסיכויים שתוך דקה שתיים המאמן מבין לאן זה הולך
לפי מה שאתה אומר אפשר גם היה לעלות את בר טימור ובלייזר, ומקסימום להחליף אותם אם הם לא היו מספיק טובים. במשחק כזה שכדי לנצח אותו אתה צריך להיות בשיא שלך, אין מקום לניסויים עם סיכויי הצלחה נמוכים. ואדרבה, דקות היתר למיציץ' הם באמת הסיבה שהגענו לדקות האחרות שאנחנו כבר לא תחרותיים. הטעות עם מיציץ' לא מצדיקה טעויות נוספות.

חוץ מזה, שאם הוא היה נותן דקה לים מדר, ומוריד אותו אחרי שני מהלכים לא טובים, זה לא היה משנה כלום בביקורות שנשמעות בעניין.
קובי
קיבל.ה  485 לייקים

feigenbaum99 כתב: 19 דצמבר 2025, 19:24
קובי כתב: 19 דצמבר 2025, 18:45
אני חושב שאתה טועה

לפי מה שאתה אומר אפשר גם היה לעלות את בר טימור ובלייזר, ומקסימום להחליף אותם אם הם לא היו מספיק טובים. במשחק כזה שכדי לנצח אותו אתה צריך להיות בשיא שלך, אין מקום לניסויים עם סיכויי הצלחה נמוכים. ואדרבה, דקות היתר למיציץ' הם באמת הסיבה שהגענו לדקות האחרות שאנחנו כבר לא תחרותיים. הטעות עם מיציץ' לא מצדיקה טעויות נוספות.

חוץ מזה, שאם הוא היה נותן דקה לים מדר, ומוריד אותו אחרי שני מהלכים לא טובים, זה לא היה משנה כלום בביקורות שנשמעות בעניין.
נו באמת
אתה משווה את בר טימור ובלייזר לים מדר? אתה רציני?
אז לתת לים מדר לשחק, במשחק הספציפי הזה, בתקווה שהוא יתן משחק טוב ולא יחרב את הרבע הרביעי זאת טעות? באמת זה מה שאתה חושב על ים מדר שיש לו זכויות רבות בזכיה ביורוקאפ?
מאוד מוזר ולא ברור שמצד אחד אתה כותב שמיציץ' הוא "הסיבה שהגענו לדקות האחרות שאנחנו כבר לא תחרותיים" ומצד שני מתנגד לתת למישהו אחר לשחק. סוג של אוסימורון
מי דיבר על ביקורות? מ'כפת לי מביקורות. אני רוצה שננצח

דרך אגב עוד סיבה נוספת לתת לו לשחק היא המשחק מחר
מחר יש לנו משחק חוץ קשה נגד הרצליה
במקום לתת לו להשתפשף קצת ולהכניס אותו לעניינים מחר יזרקו אותו למים הקרים
שליחת תגובה