הפועל נגד המשטרה - בית המשפט, חמישי 16:00

פורום אוהדי הפועל תל אביב
redrony
קיבל.ה  1052 לייקים

ואם אנחנו כבר בנושא, יריב לוין אמור להיות אוהד הפועל. אז בניגוד למה שכתבתי קודם על האוהדים הימנים אותו אני אישית לא מקבל. בעיניי אסור לו לדרוך בבלומפילד. הוא בוגד בקהילה שלנו כאוהדי הפועל. לא פחות
joshsoos
קיבל.ה  858 לייקים

Mendelson כתב: 19 דצמבר 2025, 13:41
redrony כתב: 19 דצמבר 2025, 12:44 אני רוצה לפנות לאוהדי הפועל הימנים שמצביעים למפלגות הקואליציה. אני חושב שאתם חלק בלתי נפרד מהקהילה שלנו ואני שמח שאתם איתנו. בהנחה שברכתם על ההחלטה אתמול קחו בחשבון שקול שלכם למפלגות האלה הוא קול נגד המוסד שאתמול פסק שיש לכם חופש ביטוי

תחשבו על זה קצת
זה נכון. אבל דווקא בגלל שאני קרוב לדעתך אני גם לא מתבייש לומר שיש הרבה בעיות מורכבות במוסד הזה שדורשות תיקון ושיפור. ועובדתית, אחוז גדול באוכלוסייה מרגישים שההרכב של המוסד הזה לא מייצג אותם בכלל, ובמידה לא מבוטלת של צדק. ובכל אחד מהדיונים המרכזיים שהיו בשנים האחרונות, אם ידעת מי הרכב השופטים, ידעת בוודאות של 100% גם מה הפסיקה. וזו בעיה.
אחוז גדול באוכלוסיה לא הכיר עד לפני שלוש שנים שם של שופט אחד ( כולל אהרון ברק ) ולא היה לו מושג מה זה בית משפט עליון, הוא פשוט נתון לקמפיין רעל שיסוי והסתה. אחרי מה שעשתה איילת שקד, בהרכב השופטים הנוכחי ממש אין רוב לליברלים ( שלא לדבר שחסרים שופטים כי לא ניתן למנות ) כך שזו בכלל שטות.
joshsoos
קיבל.ה  858 לייקים

redrony כתב: 19 דצמבר 2025, 15:29 ואם אנחנו כבר בנושא, יריב לוין אמור להיות אוהד הפועל. אז בניגוד למה שכתבתי קודם על האוהדים הימנים אותו אני אישית לא מקבל. בעיניי אסור לו לדרוך בבלומפילד. הוא בוגד בקהילה שלנו כאוהדי הפועל. לא פחות
ואז אתה בעצם תומך במי שנגד חופשי הביטוי שנגדו אתה מתבטא.
מותר לכל אחד לבוא, אבל היה רצוי שבשם אותו חופש ביטוי מר לוין ישמע מאיתנו מה אנחנו חושבים עליו
redrony
קיבל.ה  1052 לייקים

אני אומר שכחבר ממשלה, לא פחות, כאשר מבוצעת אפליה ברורה נגד הקהילה שלך ע״י הגוף שאתה שייך לו, אתה אמור לעמוד לצד הקהילה שלך.

בגידה היא מילה שמתארת פניה כנגד מישהו שנותן בך אמון, שאתה חלק ממנו.
מותר לי לבגוד בבת הזוג שלי, להיות לא נאמן לה, יש סיכוי שהיא לא תקבל אותי בביתה אחר כך
ליריב לוין מותר לומר מה שהוא רוצה ואני מעודד אותו לומר את זה. רק אל תבוא אלינו אחר כך הביתה
redrony
קיבל.ה  1052 לייקים

אני רק אוסיף ואומר:
אני לא סובל את יריב לוין. לא את דעותיו ולא את מה שהוא עושה כאן בשנים האחרונות. מעולם לא אמרתי מילה נגדו בכל מה שקשור להפועל. הוא אוהד הפועל והוא עד היום היה שווה לי.
היום הוא כבר לא. כי הוא ראה חבר שלו לממשלה משפיל את הקהילה שלו, מפר את החוק נגדה ולא עשה כלום. לא אמר מילה. לא קם נגד אותו עבריין מורשע ואמר לו, עד כאן. יש גבול.
מותר לו לבוא לבלומפילד, מבחינתי הוא לא חלק מהקהילה הזו יותר
dino
קיבל.ה  2998 לייקים

החכמה הגדולה וההצלה של המקום הזה תהיה שכל צד יבין שהוא לא צריך ואפילו שזה מסוכן לנסות להכריע את הצד השני
המאבק וניסיונות ההכרעה ישמידו בודאות גמורה את המדינה הזו.
זה הגיע והתחיל מהצד של ביבי שניזון מהמאבק, מקבל רייטינג מהשיסוע, והגיע למצב תודות לביבי ולדרך ביבי, שמי שלא מהקואליציה= שמאלנים בוגדים
שמאל הפכה מילת גנאי. כל זה מבית מדרשו של נתניהו. שם זה החל.
ובמצב שנוצר, שזה כמו אהדה לקבוצות כדורגל, קבוצה הזו מול זו, הכרעה=השמדת המדינה.

במצב ״רפורמת בתי המשפט״- אין פה קשר למה זקוקים ברפורמה, זה לא מעניין את צד א׳, המעניין הוא שצד ב׳ מתנגד ואז צד א׳ רוצה בזה. מעטים מאוד מאוד מהעם שהם משפטנים שמבינים בצרכי הרפורמה ואם בכלל צורך בזה
סמל אישי של משתמש
סומך
קיבל.ה  1640 לייקים

עומד פרובוקטור ואומר באופן גלוי שיש אוכלוסייה שצריכה להרצח, ועומדים לידו שוטרים, שומעים את ההסתה הבוטה, וזה לא מזיז להם.

פיצוחי שווארמה
הבורסה הבורסה
שליחת תגובה