מכה קלה בכנף. היה ברור וצפוי.
אחלה הפועל שבעולם שמתבאסת על הפסד לפאו בחוץ.
הפועל אצל פנאתינייקוס. חמישי 21:15. מחזור 17
-
עד המ!!ת הפועל
- קיבל.ה 730 לייקים
הכי חשוב עכשיו זה לבוא בשבת להרצליה ולנצח. בכל מחיר.
-
shaharot
- קיבל.ה 947 לייקים
לא קשור להסתפק במה שישGania23 כתב: ↑19 דצמבר 2025, 00:01זאת בדיוק הסיבה למה אנחנו לא נגיע רחוק , חלאס כבר כל הזמן להסתפק במה שיש , צריך לשאוף למצוינות כל הזמן ולא להגיד תראו איפה אנחנו היום ואיפה היינו לפני שנה . זה כאילו אמרנו מראש אפשר להפסיד פהרווי כתב: ↑18 דצמבר 2025, 23:23יש לי ים ביקורת אבל מה זה קשור? לפני פחות משנה כבר השלמת עם ההפסד לולנסיה בחצי גמר והנה לקחת יורקאפ ועכשיו אתה מוביל את היורוליג. חלאס להיות חזירים וכפויי טובה. גם אם הייתי מפסיד היום לביתר מעלה שומרון לא הייתי מתבאס. תראה איפה הפועל נמצאת היום.יהלום14אדום כתב: ↑18 דצמבר 2025, 23:19
בחייאת עם ההודעות האלה, סבבה שאפשר להפסיד אבל למה תמיד באותה דרך? לפני יומיים גמר על שחקנים, וכך גם היום והם לא עמדו על הרגליים. תשתמש בכל הספסל לעזאזל. מיציץ' נראה כמו הצרות של הצרות, מה אתה נותן לו לשחק ברבע האחרון? שלא לדבר שאין לנו משחק התקפה.
רוצה לנצח כל משחק אבל סטטיסטית מקום ראשון בכל עונת יורוליג מסיים עם 8-10 הפסדים.
השנה זה הולך לכיוון ה10-12.
סהכ פרופורציות . צריך לבוא חדים ולנצח את באיירן וז'לגריס ולסגור סיבוב מושלם!! של 14-5.
זה יקרב אותנו מאוד לסיים 1-4 והמשמעות לארח בפלייאןף היא אדירה.
-
Segev
- קיבל.ה 492 לייקים
יש השנה 4 משחקים יותר ככה שהגיוני שמקום ראשון יהיה עוד יותר הפסדיםshaharot כתב: ↑19 דצמבר 2025, 01:19לא קשור להסתפק במה שיש
רוצה לנצח כל משחק אבל סטטיסטית מקום ראשון בכל עונת יורוליג מסיים עם 8-10 הפסדים.
השנה זה הולך לכיוון ה10-12.
סהכ פרופורציות . צריך לבוא חדים ולנצח את באיירן וז'לגריס ולסגור סיבוב מושלם!! של 14-5.
זה יקרב אותנו מאוד לסיים 1-4 והמשמעות לארח בפלייאןף היא אדירה.
-
Nati
- קיבל.ה 2468 לייקים
בלי קשר אלינו
כמה פעמים קבוצות מצליחות לנצח את 2 המשחקים בשבוע כפול.
ביחוד קבוצות שבשבוע כפול משחקות פעמיים נגד הקבוצות החזקות של הליגה?
כמה פעמים קבוצות מצליחות לנצח את 2 המשחקים בשבוע כפול.
ביחוד קבוצות שבשבוע כפול משחקות פעמיים נגד הקבוצות החזקות של הליגה?
- רווי
- קיבל.ה 1202 לייקים
לא מסכים עם הגישה בכלל, סליחה. וכבר הגענו רחוק אם לא שמתם לב.Gania23 כתב: ↑19 דצמבר 2025, 00:01זאת בדיוק הסיבה למה אנחנו לא נגיע רחוק , חלאס כבר כל הזמן להסתפק במה שיש , צריך לשאוף למצוינות כל הזמן ולא להגיד תראו איפה אנחנו היום ואיפה היינו לפני שנה . זה כאילו אמרנו מראש אפשר להפסיד פהרווי כתב: ↑18 דצמבר 2025, 23:23יש לי ים ביקורת אבל מה זה קשור? לפני פחות משנה כבר השלמת עם ההפסד לולנסיה בחצי גמר והנה לקחת יורקאפ ועכשיו אתה מוביל את היורוליג. חלאס להיות חזירים וכפויי טובה. גם אם הייתי מפסיד היום לביתר מעלה שומרון לא הייתי מתבאס. תראה איפה הפועל נמצאת היום.יהלום14אדום כתב: ↑18 דצמבר 2025, 23:19
בחייאת עם ההודעות האלה, סבבה שאפשר להפסיד אבל למה תמיד באותה דרך? לפני יומיים גמר על שחקנים, וכך גם היום והם לא עמדו על הרגליים. תשתמש בכל הספסל לעזאזל. מיציץ' נראה כמו הצרות של הצרות, מה אתה נותן לו לשחק ברבע האחרון? שלא לדבר שאין לנו משחק התקפה.
OMG עווופררר
- גביזון
- קיבל.ה 4279 לייקים
אוהד פאו קילל את ינאי , מסתבר שגם דחף אותו? ויקרא לו יהודי מלוכלך.
בתגובה הנהלת פאו העיפה את האוהד, ביטלה לו את המנוי ומסתבר שגם את הכניסה לאואקה לכל החיים.
An unusual incident happened at OAKA during halftime, with a Panathinaikos fan sitting courtside pushing Hapoel Tel Aviv’s owner, Ofer Yannay, while he was moving towards the bench of his team.
The usually outspoken Yannay didn’t react; nothing further happened, and the home club took immediate action
As it was announced after the game, the fan was found, he was stripped of his season ticket and banned for life from OAKA.
According to the Greek club, the perpetrator also cursed Yannay, and as it was noted by the home side, “phenomena of violent and racist behavior have no place on our court.”
#basketball #euroleague #nba #panathinaikos #paobc
Sent from my 22101320G using Tapatalk
בתגובה הנהלת פאו העיפה את האוהד, ביטלה לו את המנוי ומסתבר שגם את הכניסה לאואקה לכל החיים.
An unusual incident happened at OAKA during halftime, with a Panathinaikos fan sitting courtside pushing Hapoel Tel Aviv’s owner, Ofer Yannay, while he was moving towards the bench of his team.
The usually outspoken Yannay didn’t react; nothing further happened, and the home club took immediate action
As it was announced after the game, the fan was found, he was stripped of his season ticket and banned for life from OAKA.
According to the Greek club, the perpetrator also cursed Yannay, and as it was noted by the home side, “phenomena of violent and racist behavior have no place on our court.”
#basketball #euroleague #nba #panathinaikos #paobc
Sent from my 22101320G using Tapatalk
- רווי
- קיבל.ה 1202 לייקים