לקראת ריינה שבת 15:00 במקדש
- רווי
- קיבל.ה 1202 לייקים
אשכרה 4 בלמים הולכים לפתוח אין משהו אחר. והמחליף של כולם זה טל ארצ׳לּ.
OMG עווופררר
- בעל(ת) האוב
- קיבל.ה 170 לייקים
נ.ב. הכלי נשיפה במשחק מול ק"ש זה היה אדיר. מקווה מאוד שימשיכו עם זה.
רינגו סטאר המלך
-
ונרקומן
- קיבל.ה 516 לייקים
-
אלון1
- קיבל.ה 268 לייקים
אני מבין מה אתה אומר.אני גם חושב שאתה צודק.
אבל זה פשוט מרתיח אותי החוסר צדק הזה
החוסר הבנה של המשטרה
הלקיחת חוק לידיים שלהם
הם בתור משטרה צריכים להיות דמויות מחנכות לא רק מענישות
בכל אופן אני לא יביא תילד למשחק הזה.שלא יעשה לו עוול
לא יודע מה יהיה אם כל הבלאגן שיש
-
L.S
- קיבל.ה 1865 לייקים
מה שמצחיק הוא שהססמאות של המשטרה זה שהם עושים הכל כדי שנוכל להביא את הילדים שלנו בבטחון למגרשים, אין גניבת דעת כזו.
הרי רובנו, לא מביאים את הילדים למגרשים, ולא בפעם הראשונה דווקא בגלל המשטרה.
כאוהד כדורגל, אני לא זוכר שראיתי אלימות בין מחנות אוהדים (אני מנטרל לרגע פירוטכניקה) מול העיניים שלי כבר לפחות עשור
כאוהד כדורגל, אני לא זוכר שראיתי אלימות בין מחנות אוהדים (אני מנטרל לרגע פירוטכניקה) מול העיניים שלי כבר לפחות עשור
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
-
הוקיץ'
- קיבל.ה 7604 לייקים
לא צריך לחרטט.L.S כתב: ↑18 דצמבר 2025, 12:27 מה שמצחיק הוא שהססמאות של המשטרה זה שהם עושים הכל כדי שנוכל להביא את הילדים שלנו בבטחון למגרשים, אין גניבת דעת כזו.
כן, אני חושש מהמשטרה, אבל חטפתי הרבה איומים גם מאוהדי קבוצות יריבות (99 אחוז אוהדי בית"ר) ולצערי גם מהאולטראס החביבים שלנו. אפילו לא פעם.
-
cholo
- קיבל.ה 202 לייקים
אם כבר נתקענו עם מורגן בהרכב, יכול להיות שעדיף שצי׳קו ישחק מגן שמאלי.. יש לו משחק רגל מצויין ומסירות לא רעות בכלל.
-
shaharot
- קיבל.ה 947 לייקים
מי שגנב דעת זה אתהL.S כתב: ↑18 דצמבר 2025, 12:27 מה שמצחיק הוא שהססמאות של המשטרה זה שהם עושים הכל כדי שנוכל להביא את הילדים שלנו בבטחון למגרשים, אין גניבת דעת כזו.
תמשיך לסגוד לאולטרס
-
L.S
- קיבל.ה 1865 לייקים
תודהshaharot כתב: ↑18 דצמבר 2025, 14:20מי שגנב דעת זה אתהL.S כתב: ↑18 דצמבר 2025, 12:27 מה שמצחיק הוא שהססמאות של המשטרה זה שהם עושים הכל כדי שנוכל להביא את הילדים שלנו בבטחון למגרשים, אין גניבת דעת כזו.
תמשיך לסגוד לאולטרס
אשמח שתתיחס בצורה עניינית, אם ממש חשוב לך להכנס בי אישית, יש הודעות פרטיות.
אתה ראיתי אלימות פיזית בין מחנות אוהדים בשנים האחרונות? כי אני לא.
אני ראיתי יותר אלימות של שוטרים כלפי אוהדים.
אני סוגד רק לאלוהים.
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
אני מסכים עם L.S ואתם לא צריכים להגיב לו לא עניינית. גם אני שאני מביא את הבנות שלי לכדורגל, אני מתרחק יותר משוטרים מאשר אוהדים יריבים
-
הוקיץ'
- קיבל.ה 7604 לייקים
א. כן, ראיתי.L.S כתב: ↑18 דצמבר 2025, 14:26תודהshaharot כתב: ↑18 דצמבר 2025, 14:20מי שגנב דעת זה אתהL.S כתב: ↑18 דצמבר 2025, 12:27 מה שמצחיק הוא שהססמאות של המשטרה זה שהם עושים הכל כדי שנוכל להביא את הילדים שלנו בבטחון למגרשים, אין גניבת דעת כזו.
תמשיך לסגוד לאולטרס
אשמח שתתיחס בצורה עניינית, אם ממש חשוב לך להכנס בי אישית, יש הודעות פרטיות.
אתה ראיתי אלימות פיזית בין מחנות אוהדים בשנים האחרונות? כי אני לא.
אני ראיתי יותר אלימות של שוטרים כלפי אוהדים.
אני סוגד רק לאלוהים.
ב. כפי שכתבתי לך (והתעלמת), אני באופן אישי חטפתי איומים גם מאוהדי יריבות וגם מאוהדים שלנו.
המשטרה הם חבורת עבריינים אלימה, אבל לא צריך להעמיד פנים שהם הסיבה היחידה לכך שאנשים לא רוצים להביא ילדים למגרשים.
-
L.S
- קיבל.ה 1865 לייקים
א. מאמין לך, אני עדיין טוען שראיתי יותר מקרים של אלימות משטרתית מאלימות בין אוהדים. אני נמצא קבוע בסמילה לפני משחק, תמיד יש שם אוהדי יריב (להוציא מכבי וביתר) שיושבים לשתות בירה.הוקיץ' כתב: ↑18 דצמבר 2025, 14:43א. כן, ראיתי.
ב. כפי שכתבתי לך (והתעלמת), אני באופן אישי חטפתי איומים גם מאוהדי יריבות וגם מאוהדים שלנו.
המשטרה הם חבורת עבריינים אלימה, אבל לא צריך להעמיד פנים שהם הסיבה היחידה לכך שאנשים לא רוצים להביא ילדים למגרשים.
גם בדרך מהרכב ולרכב תמיד אני רואה אוהדי יריבה, אף פעם אין אלימות, נותנים להם ללכת חופשי.
ב. מאמין גם לזה, לגבי אוהדי ביתר, אני נמנע להגיע לטדי מהסיבות האלה בדיוק.
ג. אני לא מבין איפה גניבת הדעת, אתה טוען שאתה מרגיש בטחון מצד המשטרה ושהם באמת נמצאים כדי לשמור על הסדר?
אני זוכר את מקרה המפכל, שהגיע כמו איזה גנגסטר בגביע הטוטו לעמוד מול היציע שלנו עם חיוך מאוזן לאוזן, לא בטוח שהמטרה שלו היתה לשמור על הסדר. לי באופן אישי שהוא מגיע כדי להתסיס את האוירה, אבל אולי אני רדוף.
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
- בעל(ת) האוב
- קיבל.ה 170 לייקים
אני שוב רוצה לבקש: שיהיה בשבת מחוץ לבלומפילד דוכן למכירה של החולצות against scum וגם של FCK BN GVR, וצעיפים של 100% אנטי כהנא.
זה יכול להיות להיט היסטרי. להרבה אנשים זה יהיה נוח לקנות ככה.
הערה: אישית כנראה שלא אקנה את החולצת against scum. אני לא מזדהה איתה במאה אחוז. אבל היא חוקית ולגיטימית.
וחולצה של FCK BN GVR וצעיף של 100% אנטי כהנא אקנה בשמחה רבה.
הערה: אישית כנראה שלא אקנה את החולצת against scum. אני לא מזדהה איתה במאה אחוז. אבל היא חוקית ולגיטימית.
רינגו סטאר המלך
- Red Wolf
- קיבל.ה 1442 לייקים
אם יהיה דוכן כזה תוך רגע המשטרה תחרים את כל הציוד שם ותעצור את המפעילים שלובעל(ת) האוב כתב: ↑18 דצמבר 2025, 15:26 אני שוב רוצה לבקש: שיהיה בשבת מחוץ לבלומפילד דוכן למכירה של החולצות against scum וגם של FCK BN GVR, וצעיפים של 100% אנטי כהנא.
לא יקרה
-
הוקיץ'
- קיבל.ה 7604 לייקים
אני כתבתי ממש בהודעה שציטטת שהשוטרים הם עבריינים אלימים. הייתה אפס הגנה עליהם מצידי.
אני רק לא אוהב את ההיתממות הזו כאילו המגרשים הם נטולי אלימות ואין שום בעיה להביא לשם ילדים. לצערי המגרשים רוויי אלימות וגם בקרב הקהל שלנו לא חפים מכך.
אני רק לא אוהב את ההיתממות הזו כאילו המגרשים הם נטולי אלימות ואין שום בעיה להביא לשם ילדים. לצערי המגרשים רוויי אלימות וגם בקרב הקהל שלנו לא חפים מכך.
- בעל(ת) האוב
- קיבל.ה 170 לייקים
לא בטוח. סה"כ לא אסרו או אוסרים להסתובב עם הדברים האלה מחוץ לבלומפילד.Red Wolf כתב: ↑18 דצמבר 2025, 15:28אם יהיה דוכן כזה תוך רגע המשטרה תחרים את כל הציוד שם ותעצור את המפעילים שלובעל(ת) האוב כתב: ↑18 דצמבר 2025, 15:26 אני שוב רוצה לבקש: שיהיה בשבת מחוץ לבלומפילד דוכן למכירה של החולצות against scum וגם של FCK BN GVR, וצעיפים של 100% אנטי כהנא.
לא יקרה
רינגו סטאר המלך
-
Niro
- קיבל.ה 2003 לייקים
בטוח בטוח. הסיכוי שלך לעשות לילה במעצר אם אתה פותח דוכן כזה הוא 100%.בעל(ת) האוב כתב: ↑18 דצמבר 2025, 15:35לא בטוח. סה"כ לא אסרו או אוסרים להסתובב עם הדברים האלה מחוץ לבלומפילד.Red Wolf כתב: ↑18 דצמבר 2025, 15:28אם יהיה דוכן כזה תוך רגע המשטרה תחרים את כל הציוד שם ותעצור את המפעילים שלובעל(ת) האוב כתב: ↑18 דצמבר 2025, 15:26 אני שוב רוצה לבקש: שיהיה בשבת מחוץ לבלומפילד דוכן למכירה של החולצות against scum וגם של FCK BN GVR, וצעיפים של 100% אנטי כהנא.
לא יקרה
-
L.S
- קיבל.ה 1865 לייקים
כמו שכתבתי אני מאמין לך, אני לא מתנגח איתך.
אני באופן אישי לא חווה את זה, אני יושב בשער 7. לא זכור לי מקרה של מכות בין אוהדים שלנו לאוהדי יריבה שראיתי בשנים האחרונות, בשיא הכנות. ואני מגיע ל100% ממשחקי הבית. אין שום עניין של היתממות.
האלימות היחידה שאני חוויתי או שמעתי עליה היתה בטדי. לכל משחק חוץ שאני מגיע, אני מגיע ללא פחד וללא בעיות.
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
-
RedDrifter
- קיבל.ה 322 לייקים
לצערי בפעם הראשונה העונה לא אגיע למגרש מחשש לבעיות עם המשטרה
מקווה שיעבור בשלום
מקווה שיעבור בשלום
- רווי
- קיבל.ה 1202 לייקים
הלוואי ואמן שיתפוצץ המשחק בגלל המשטרה, כוסאמאמא שלהם ושל בנגביר וחרא על כל הספורט והכדורגל. צפון קוריאה זה פה.
OMG עווופררר
-
KingZivos
- קיבל.ה 179 לייקים
האמת שזו אמירה שהיא שטות - אני לגמרי חושב שהבלאגן עם החולצה הזוי ומותר להכנס עם מה שרוצים.RedDrifter כתב: ↑18 דצמבר 2025, 20:04 לצערי בפעם הראשונה העונה לא אגיע למגרש מחשש לבעיות עם המשטרה
מקווה שיעבור בשלום
אני גם באמת חושב שהמשטרה הרבה פעמים מחפשת פרובוקציה, ואם לא מחפשת- אז נגררת לפרובוקציה ( מה שלא אמורה )
אני ממש לא אומר את זה כדי לגונן על המשטרה
אבל יחד עם זאת- בתור מי שבא שנים למשחקים, כולל מנוי 10 שנים לשער 5 - אם אתה לא רוצה צרות עם המשטרה, לא יהיה לך צרות עם המשטרה, מלבד מקרה החולצה.
השוטרים לא מחפשים באמת להרביץ לאנשים רנדומליים, אבל כן אם היית במקום הלא נכון בזמן הלא נכון יש מצב שתחטוף ( ולא צריך להיות ככה!)
אם בחרת לשבת בלב היציע, עם הארגון , או שאתה הולך הרבה בסביבות אולטראס/ חבורות שמתנהגות כאילו הן בעלי הבית באזור אתה בסיכון גבוהה
אבל אם באת מספיק זמן לפני, התיישבת בסבבה בכסא שלך באחד מצידי היציע, או בשער 7 או 2, 99 אחוז שלא יקרה כלום.
-
Red Ghost
- קיבל.ה 573 לייקים
בול.
בלאגן במשחק זה אינטרס מובהק של המשטרה.
נשמע מוזר, אני יודע, אבל ברור שהם יישמחו מאוד לחזור לדיון בעוד שבועיים ולהגיד ״אמרנו לכם שתהיה אלימות״.
הקהל של הפועל צריך להיות חכם.
זה הזמן של האולטראס לעשות הפוך על הפוך ולהתרכז בעידוד של הקבוצה בלבד מחר.
-
האדום האדום הזה
מתלבט אם לקחת למשחק ילד בן חמש... מה אתם אומרים?
-
KingZivos
- קיבל.ה 179 לייקים
עקרונית צודק
מעשית אם המשטרה רוצה בלאגן יהיה בלאגן
לצורך עניין לדוגמה יכןלה לשלוף אוהד מהיציע ( בין הוא אם עם חולצה או בלי חולצה) בלב שער 5
מה אתה חושב שיהיה?
וזה לא יהיה אוהד רנדומלי לכאורה כי היא יכולה להמציא איזה עילה למעצר לכל אחד מחברי האולטראס שם ( למרות שישתחררו יום אחרי )
- פוגודין
- קיבל.ה 214 לייקים
אהה נכון
יש משחק
יש משחק
צהבת זאת לא קבוצה,זה וירוס.
הוא מתחיל בשופטים עובר דרך ההתאחדות ומגיע לטלוויזיה שעדיין ממלמלת "הקבוצה של המדינה". וירוס הורס מערכות אבל הכסף רק הראה כמה הן היו חלשות.
הוא מתחיל בשופטים עובר דרך ההתאחדות ומגיע לטלוויזיה שעדיין ממלמלת "הקבוצה של המדינה". וירוס הורס מערכות אבל הכסף רק הראה כמה הן היו חלשות.
מקווה להתנהגות מושלמת של האוהדים למשחק
לא תזיק הודעה של המועדון עם בקשה להימנע מכל פרובוקציה שתבוא והיא תבוא
לא תזיק הודעה של המועדון עם בקשה להימנע מכל פרובוקציה שתבוא והיא תבוא
-
Xavi
- קיבל.ה 1404 לייקים
לצלם הכלKingZivos כתב: ↑19 דצמבר 2025, 10:39עקרונית צודק
לצורך עניין לדוגמה יכןלה לשלוף אוהד מהיציע ( בין הוא אם עם חולצה או בלי חולצה) בלב שער 5
מה אתה חושב שיהיה?
וזה לא יהיה אוהד רנדומלי לכאורה כי היא יכולה להמציא איזה עילה למעצר לכל אחד מחברי האולטראס שם ( למרות שישתחררו יום אחרי )
הם עדיין לא משמרות המהפכה
-
amorphis
- קיבל.ה 225 לייקים
-
InFlames
- קיבל.ה 442 לייקים
מדאיג אותי שאנחנו בלי טוריאל, נגד הקבוצה הכי חלשה בליגה בפער ועדיין מרגיש שאין לנו הרבה מה למכור התקפית בלעדיו. מקווה שלא יפתח עם אלטמן כי הוא ממש תוקע את המשחק, או לעלות איתו בתור חלוץ שני לצד דאפה, לבד בחוד או ב10 הוא קשה לצפייה
-
יהלום14אדום
- קיבל.ה 1264 לייקים
למשחק הספציפי הזה או בכללי ילד בן 5?
בשני המקרים הייתי לוקח.
יאללה הביתה!!!
-
NARKOTIKA
- קיבל.ה 394 לייקים
זה באמת חשובXavi כתב: ↑19 דצמבר 2025, 11:20לצלם הכלKingZivos כתב: ↑19 דצמבר 2025, 10:39עקרונית צודק
מה אתה חושב שיהיה?
הם עדיין לא משמרות המהפכה
כולם מחר צריכים להיות עם אצבע על המצלמה
בעיקר בכניסות
-
הלוטוס הלבן
- קיבל.ה 449 לייקים
אחרי הפסיקה בג"צ צריך להוריד עניין החולצה המדוברת מסדר היום.
יש רק חולצה אחת שחייבת להיות במרכז : נטו הפועל ת"א.
יש רק חולצה אחת שחייבת להיות במרכז : נטו הפועל ת"א.
-
לירון האדום
- קיבל.ה 2747 לייקים
קח.
שעה קלאסית ומזג אוויר טוב
-
ארז שדה
- קיבל.ה 1214 לייקים
נראה לי שאין את החולצה המפורסמת במידה שלו אז אין לך מה לדאוג.
-
Asafasraf
- קיבל.ה 1822 לייקים
ההנהלה שלנו חייבת לשים נציגים מטעמה בכל כניסה לשערים ולתעד הכל, עד לכניסת הקהל לאיצטדיון.
לא לתת לשוטרים את האפשרות לייצר פרובוקציות.
Sent from my iPhone using Tapatalk
לא לתת לשוטרים את האפשרות לייצר פרובוקציות.
Sent from my iPhone using Tapatalk
- אנחנו בתהליך
- קיבל.ה 630 לייקים
הרכב טוב, אני חושב שעדיין אלטמן יעלה במקום בוסקילה/קורין מקווה שאני טועה.