הפועל נגד המשטרה - בית המשפט, חמישי 16:00

פורום אוהדי הפועל תל אביב
ראצ'וניצה
קיבל.ה  108 לייקים

3-1 למשטרה

אבל גול משמח בהחלט
סמל אישי של משתמש
בעל(ת) האוב
קיבל.ה  170 לייקים

אם היו נותנים למשטרה לדבר עוד הם גם היו אומרים שבעקבות החולצה פחות ילדים ירצו להתחפש בפורים לשוטרים.
רינגו סטאר המלך
לירון האדום
קיבל.ה  2747 לייקים

המשטרה חטפה צו ביניים בבג״ץ הפועל ת״א שאוסר עליה להיות משטרת האופנה ולבדוק את הכיתוב על החולצות
סמל אישי של משתמש
Red Wolf
קיבל.ה  1437 לייקים

אין לי שום ספק שהמשטרה תוציא לפועל את תוכנית ב' שלה
אין לי מושג מה זה יהיה, אבל זה רק מתחיל
נתראה בבגצ הבא
Niro
קיבל.ה  2003 לייקים

Red Wolf כתב: 18 דצמבר 2025, 20:15 אין לי שום ספק שהמשטרה תוציא לפועל את תוכנית ב' שלה
נתראה בבגצ הבא
בסדר, אבל עד אז :lol: :lol: :lol:
מתן
קיבל.ה  106 לייקים

Red Wolf כתב: 18 דצמבר 2025, 20:15 אין לי שום ספק שהמשטרה תוציא לפועל את תוכנית ב' שלה
נתראה בבגצ הבא
יש צו שמורה להם להכניס אנשים עם חולצות, אבל אין צו שמורה להם להכניס אנשים עם מכנסיים.
Xavi
קיבל.ה  1403 לייקים

אז בקיצור המשטרה עשתה סערה על 10 אוהדים עם החולצה הזאת שאף אחד לא היה שומע עליה בשביל שמחרתיים יבואו 5 אלף עם אותה חולצה (והאולטרס עשה על הדרך קופה)
נערך לאחרונה על ידי Xavi ב 18 דצמבר 2025, 20:30, נערך פעם 1 בסך הכל.
ואן גוך
קיבל.ה  264 לייקים

צופה פרובוקציות רבות בין היתר שלא יכניסו ציוד ותופים ורק כל מה שהם יכולים לעשות. רק שלא ניפול בהם
Xavi
קיבל.ה  1403 לייקים

מתן כתב: 18 דצמבר 2025, 20:26
נתראה בבגצ הבא
יש צו שמורה להם להכניס אנשים עם חולצות, אבל אין צו שמורה להם להכניס אנשים עם מכנסיים.
הבדיחה המקורית זה בלי כובע
עד המ!!ת הפועל
קיבל.ה  730 לייקים

הם הולכים לעשות פרובוקציות בשבת שכמובן חלק מאוהדי הפועל ייפלו בהם ואז תהיה להם לגיטימציה להרביץ ולהגיד ״אמרנו לכם״. הכל ידוע מראש.
סמל אישי של משתמש
רווי
קיבל.ה  1202 לייקים

המשטררררררההה יבני זונותתתתתתתתת
OMG עווופררר
Xavi
קיבל.ה  1403 לייקים

הם יעשו הכל עד ה4.1 להצית את המצב כדי שיוכלו לבוא לדיון ולהגיד שהנה, ה"ניסוי" הוכיח שהמצב הורע
קפבלנקה
קיבל.ה  692 לייקים

יבואן בשבת כדי לפרק אנשים, ואז יגידו "אלימות בספורט".

מהרגע שבג"ץ הפך לשק החבטות של השלטון, ואין התרעמות של העם, הלך עלינו.
אוגמק
קיבל.ה  18 לייקים

Xavi כתב: 18 דצמבר 2025, 20:29 אז בקיצור המשטרה עשתה סערה על 10 אוהדים עם החולצה הזאת שאף אחד לא היה שומע עליה בשביל שמחרתיים יבואו 5 אלף עם אותה חולצה (והאולטרס עשה על הדרך קופה)
פלוס כותרות ראשיות עם תמונה של החולצה בכל אתר חדשות
Nati
קיבל.ה  2467 לייקים

אשכרה עשו סערה,והרעידו את כל המדינה בגלל 6 קטינים שלבשו את החולצה.
אם לא הדבילים האלו,אף אחד בכלל לא היה שומע על החולצה הזאת.
Nati
קיבל.ה  2467 לייקים

האולטראס צריכים להודות למשטרה,הם העשירו את הקופה שלהם
שאנגפר
קיבל.ה  71 לייקים

יש פה אופציה לתפאורה חוצת יציעים
Xavi
קיבל.ה  1403 לייקים

אגב התרגום של scum זה זוהמה
אם היו רוצים לכתוב ״חלאות״ היה צריך לכתוב scums
dino
קיבל.ה  2998 לייקים

לא צריך לרקוד על ההפסד הזה שלהם מולם באיצטדיון. בואו נהיה קצת יותר אנושיים מהרגיל.
פסיקה חשובה מאוד לא בשביל הפועל, בשביל להראות כמה חשוב זה שיש שומרי סף במדינה. המשטרה זה מה שיקרה בכל המוסדות.
ספרא טבא
קיבל.ה  395 לייקים

צריך לרקוד סלסה על הדם שלהם
צריך לנצל וליהנות מכל רגע שיש דמוקרטיה במדינה הזאת
זה לא ישאר לנצח
סמל אישי של משתמש
בעל(ת) האוב
קיבל.ה  170 לייקים

כך או כך זה יום עצוב. גם אם התוצאה היא מה שרובנו קיווינו לו.
קשה לי גם להסביר לעצמי למה.

"Nothing except a battle lost can be half so melancholy as a battle won" (ארתור וולסלי, הדוכס מוולינגטון, לאחר קרב ווטרלו 1815).

סה"כ אני רוצה שתהיה כאן ממשלה כמה שיותר טובה וצבא כמה שיותר טוב ומשטרה כמה שיותר טובה.
ההרגשה היא כאילו מישהו מהמשפחה שלכם נתקף שיגעון והוא מתרוצץ ערום ברחוב ואתם צופים בזה מהצד.

אני מנסה לשמור על אופטימיות במחשבה שהבחירות באופן יחסי מתקרבות ואולי יביאו איזה שינוי.

עריכה: כתב פה מאוד יפה ג'וש בריינר. אני מאוד מזדהה.
רינגו סטאר המלך
סמל אישי של משתמש
red in blood
קיבל.ה  561 לייקים

נתראה בבגצ הבא
הם גם פחות או יותר אמרו את זה בדיון בבג״ץ.
מפקד המחוז אמר שם שיש לו סמכות לפעול בשיטות לא מידתיות, אבל הוא בחר עכשיו בשיטה מידתית (בעיניו) של לאסור על החולצות.

אם עכשיו זה לא אפשרי, מן הסתם הוא יעבור למה שהוא מגדיר כשיטות לא מידתיות.
"אנחנו אולי קהל פרובוקטיבי, קהל שנון, קהל עם לשון חריפה וחדה, ולפעמים חסרת רחמים, אבל אנחנו לא גזענים."
- עומר חרמש ז״ל
סמל אישי של משתמש
Hapolo
קיבל.ה  966 לייקים

לא אוהב את כל פסטיבל החולצה הזה עכשיו. ואת כל החרא והשימוש הנגדי המתריס והמסיט שהולך להגיע
רדיוס לבית"ר!
L.S
קיבל.ה  1865 לייקים

אני הייתי מתעלם מהקיום שלהם ביום שבת.

לא לשיר עליהם, לא להסתכל עליהם, לא לקלל אותם.
הם ישתגעו מזה עוד יותר.

הם רק מחכים לתשומת הלב מאיתנו. לא לתת להם
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
indiferent
קיבל.ה  96 לייקים

...ואני אומר לכו, עם החולצות ותושיטו יד לשוטרים ותגידו להם "...שבת שלום ותודה, החולצה לא נגדיכם אלא נגד ההחלטות השגויות והפקודות השגויות של המפקדים שלכם..."
ארז שדה
קיבל.ה  1212 לייקים

L.S כתב: 19 דצמבר 2025, 09:15 אני הייתי מתעלם מהקיום שלהם ביום שבת.

הם ישתגעו מזה עוד יותר.

יחד עם זאת לא הייתי מתנגד לאיזה שלט שכתוב בסגנון חד וחסר רחמים בסגנון של חרמש ז"ל.
ארז שדה
קיבל.ה  1212 לייקים

ארז שדה כתב: 19 דצמבר 2025, 10:18
L.S כתב: 19 דצמבר 2025, 09:15 אני הייתי מתעלם מהקיום שלהם ביום שבת.

הם ישתגעו מזה עוד יותר.

יחד עם זאת לא הייתי מתנגד לאיזה שלט שכתוב בסגנון חד וחסר רחמים בסגנון של חרמש ז"ל.
משהו ציני ומתוחכם שכל העולם יבין חוץ מהשוטרים
סמל אישי של משתמש
סומך
קיבל.ה  1638 לייקים

משהו בסגנון של 'בנגביר מתהפך ברכבו'
פיצוחי שווארמה
הבורסה הבורסה
טכנית לארז
קיבל.ה  2460 לייקים

הלוואי ואפשר היה להתנתק.
ענף גמור מדינה גמורה.
הכל מייאש.
דריבל ענק על מפתן השש עשרה
כולנו ניצבים בהצגה של מורן מאירי
Karl Marx
קיבל.ה  241 לייקים

בני12 כתב: 18 דצמבר 2025, 18:38
בעל(ת) האוב כתב: 18 דצמבר 2025, 18:11 אני מזועזע עד עמקי נשמתי ממפקד המחוז.
בריוני, מאיים, כוחני. מדבר לא לעניין.
אני זוכר שהסבירו לנו בטירונות שבצה"ל אחד התנאים לדרגת סא"ל זה תואר אקדמי.
במשטרה אין דברים כאלה? אין מבחני קבלה? אין סטנדרטים כלשהם?

אז יכול להיות שבעברו הוא היה לוחם עז נפש. אבל כשמתקדמים במעלה הפירמידה כבר נדרש שיהיה גם משהו בקופסה.
יש אנשים שהם לוחמים נהדרים אבל אין להם כישורים מעבר לנקודה מסוימת (לא רוצה לשבור פה טבואים ולשחוט פרות קדושות, אבל זה גם כולל כאלה עם עיטור הגבורה).
זה כבר רמה אחת מעל החוק הפיטרי.
לחיים סרגרוף יש תואר ראשון במדעי הרוח והחברה, שני תארים שניים: אחד בחינוך, מינהל ציבורי וביטחון לאומי, ותואר שני נוסף במדע המדינה
בוא, לא ראיתי בוויקיפדיה שום אזכור למוסדות האקדמיים המשובחים שהעניקו לעילוי את התארים הנ״ל. ידוע שבמגזר הציבורי יש תעשייה שלמה של צבירת תארים מכל מיני אוניברסיטאות עלומות, כמו אוניברסיטת נובוגורוד בצפון מערב רוסיה, בה העילוי רשום כדוקטורנט לחינוך.
NARKOTIKA
קיבל.ה  394 לייקים

אני חושב על חברים שלו לכיתה,
שמכירים אותו בתור אחד הילדים הפחות חדים או מוכשרים, מישהו שהוא חצי בריון חצי ערס, ועכשיו הוא פתאום מפקד מחוז.

מדינה בהפרעה
מתן
קיבל.ה  106 לייקים

Karl Marx כתב: 19 דצמבר 2025, 11:07
בני12 כתב: 18 דצמבר 2025, 18:38
בעל(ת) האוב כתב: 18 דצמבר 2025, 18:11 אני מזועזע עד עמקי נשמתי ממפקד המחוז.
בריוני, מאיים, כוחני. מדבר לא לעניין.
אני זוכר שהסבירו לנו בטירונות שבצה"ל אחד התנאים לדרגת סא"ל זה תואר אקדמי.
במשטרה אין דברים כאלה? אין מבחני קבלה? אין סטנדרטים כלשהם?

אז יכול להיות שבעברו הוא היה לוחם עז נפש. אבל כשמתקדמים במעלה הפירמידה כבר נדרש שיהיה גם משהו בקופסה.
יש אנשים שהם לוחמים נהדרים אבל אין להם כישורים מעבר לנקודה מסוימת (לא רוצה לשבור פה טבואים ולשחוט פרות קדושות, אבל זה גם כולל כאלה עם עיטור הגבורה).
זה כבר רמה אחת מעל החוק הפיטרי.
לחיים סרגרוף יש תואר ראשון במדעי הרוח והחברה, שני תארים שניים: אחד בחינוך, מינהל ציבורי וביטחון לאומי, ותואר שני נוסף במדע המדינה
בוא, לא ראיתי בוויקיפדיה שום אזכור למוסדות האקדמיים המשובחים שהעניקו לעילוי את התארים הנ״ל. ידוע שבמגזר הציבורי יש תעשייה שלמה של צבירת תארים מכל מיני אוניברסיטאות עלומות, כמו אוניברסיטת נובוגורוד בצפון מערב רוסיה, בה העילוי רשום כדוקטורנט לחינוך.
https://www.haaretz.co.il/news/law/2021 ... 6b22470000

https://www.themarker.com/career/2016-0 ... fb84860000

שלוחת אוניברסיטת דרבי בישראל הוקמה בשנת 1997 על ידי היזם אבי ביתן וחברת "ש.א.א. רשת מכללות", בשיתוף אוניברסיטת דרבי. לאחר שקיבלה אישור מוועדת השלוחות הזרות של המועצה להשכלה גבוהה. תוך שנים ספורות הפכה השלוחה לאחת האוניברסיטאות הזרות הגדולות שפעלו בישראל[3]. עד שנת 1999 כבר למדו בשלוחה כ-6,000 סטודנטים שברובם המוחלט היו עובדי ציבור, קציני צה"ל, קציני משטרה ומורים, שהתואר שהם קיבלו זיכה אותם בתוספת שכר. בשיאה הפעילה השלוחה 7 מרכזי לימוד ברחבי הארץ, אולם בהדרגה היא צמצמה את מספרם ובסוף דרכה הפעילה שני מרכזים עיקריים בחיפה ובאור יהודה[4].

השלוחה גבתה שכר לימוד של כ-25 אלף שקל. בקיץ 1999 החליטה המועצה להשכלה גבוהה לא לחדש לשלוחה את הרישיון. בין הסיבות שבעטיין הוחלט שלא לחדש את רישיונה היו: השלוחה קיבלה ללימודי תואר ראשון סטודנטים ללא תעודות בגרות, היקף הלימודים היה קטן משמעותית מזה הנהוג במוסדות האקדמיים בישראל ולא כל המרצים של דרבי בישראל קיבלו את מינויים האקדמי מאוניברסיטת האם[5]. לאחר עתירה חודש הרישיון של השלוחה
https://he.wikipedia.org/wiki/%D7%90%D7 ... 7%91%D7%99
Nati
קיבל.ה  2467 לייקים

זה כמו הפרק ברמזור שחפר קונה תואר
redrony
קיבל.ה  1051 לייקים

אני רוצה לפנות לאוהדי הפועל הימנים שמצביעים למפלגות הקואליציה. אני חושב שאתם חלק בלתי נפרד מהקהילה שלנו ואני שמח שאתם איתנו. בהנחה שברכתם על ההחלטה אתמול קחו בחשבון שקול שלכם למפלגות האלה הוא קול נגד המוסד שאתמול פסק שיש לכם חופש ביטוי

תחשבו על זה קצת
סמל אישי של משתמש
Mendelson
קיבל.ה  557 לייקים

redrony כתב: 19 דצמבר 2025, 12:44 אני רוצה לפנות לאוהדי הפועל הימנים שמצביעים למפלגות הקואליציה. אני חושב שאתם חלק בלתי נפרד מהקהילה שלנו ואני שמח שאתם איתנו. בהנחה שברכתם על ההחלטה אתמול קחו בחשבון שקול שלכם למפלגות האלה הוא קול נגד המוסד שאתמול פסק שיש לכם חופש ביטוי

תחשבו על זה קצת
זה נכון. אבל דווקא בגלל שאני קרוב לדעתך אני גם לא מתבייש לומר שיש הרבה בעיות מורכבות במוסד הזה שדורשות תיקון ושיפור. ועובדתית, אחוז גדול באוכלוסייה מרגישים שההרכב של המוסד הזה לא מייצג אותם בכלל, ובמידה לא מבוטלת של צדק. ובכל אחד מהדיונים המרכזיים שהיו בשנים האחרונות, אם ידעת מי הרכב השופטים, ידעת בוודאות של 100% גם מה הפסיקה. וזו בעיה.

ולגופו של עניין - שמח על הצו ביניים אתמול, אבל גם קצת מאוכזב מהטון המתון מדי של השופטים ביחס להפקעה של זכות יסודית כל כך במדינה דמוקרטית מנימוקים שאין להם שום בסיס אינטליגנטי. זה היה צריך להסתיים בפסיקה חד משמעית, ונזיפה חמורה למשטרה.
redrony
קיבל.ה  1051 לייקים

Mendelson כתב: 19 דצמבר 2025, 13:41
redrony כתב: 19 דצמבר 2025, 12:44 אני רוצה לפנות לאוהדי הפועל הימנים שמצביעים למפלגות הקואליציה. אני חושב שאתם חלק בלתי נפרד מהקהילה שלנו ואני שמח שאתם איתנו. בהנחה שברכתם על ההחלטה אתמול קחו בחשבון שקול שלכם למפלגות האלה הוא קול נגד המוסד שאתמול פסק שיש לכם חופש ביטוי

תחשבו על זה קצת
זה נכון. אבל דווקא בגלל שאני קרוב לדעתך אני גם לא מתבייש לומר שיש הרבה בעיות מורכבות במוסד הזה שדורשות תיקון ושיפור. ועובדתית, אחוז גדול באוכלוסייה מרגישים שההרכב של המוסד הזה לא מייצג אותם בכלל, ובמידה לא מבוטלת של צדק. ובכל אחד מהדיונים המרכזיים שהיו בשנים האחרונות, אם ידעת מי הרכב השופטים, ידעת בוודאות של 100% גם מה הפסיקה. וזו בעיה.

ולגופו של עניין - שמח על הצו ביניים אתמול, אבל גם קצת מאוכזב מהטון המתון מדי של השופטים ביחס להפקעה של זכות יסודית כל כך במדינה דמוקרטית מנימוקים שאין להם שום בסיס אינטליגנטי. זה היה צריך להסתיים בפסיקה חד משמעית, ונזיפה חמורה למשטרה.
אני לא אמרתי שאין בו בעיות (ואני מעריך שאתה מתכוון למערכת המשפט בכללותה לאו דווקא רק בג״ץ). הממשלה הזו לא רוצה לתקן את מערכת המשפט היא רוצה להפוך אותו להיות היד השופטת שלה ולנפץ את עקרון הפרדת הרשויות. תן לי קצת קרדיט.
אה ותקרא מה שמיקי זוהר כתב עכשיו. תענוג
סמל אישי של משתמש
בעל(ת) האוב
קיבל.ה  170 לייקים

redrony כתב: 19 דצמבר 2025, 13:45
אני לא אמרתי שאין בו בעיות (ואני מעריך שאתה מתכוון למערכת המשפט בכללותה לאו דווקא רק בג״ץ). הממשלה הזו לא רוצה לתקן את מערכת המשפט היא רוצה להפוך אותו להיות היד השופטת שלה ולנפץ את עקרון הפרדת הרשויות. תן לי קצת קרדיט.
אם כי אני קצת מחבב אותו, הוא ליצן. הטיעון של ה- 7.10 הוא כל כך מטומטם שקשה אפילו להתחיל להסביר. מזכיר לי את הפעם ההיא שהתכווחתי עם מישהו שהיה לחלוטין בטוח שג'ין טריפלהורן היא הרוצחת באינסטינקט בסיסי.
גם בכפר קאסם ב- 1956 היו אנשי כוחות הביטחון. אז לא נעביר עליהם ביקורת? ואולי נאסור על הקרנת גבעת חלפון כי זה מגחיך את הצבא, שגם הוא היה שם ב- 7.10?
רינגו סטאר המלך
redrony
קיבל.ה  1051 לייקים

בעל(ת) האוב כתב: 19 דצמבר 2025, 13:51
redrony כתב: 19 דצמבר 2025, 13:45
אם כי אני קצת מחבב אותו, הוא ליצן. הטיעון של ה- 7.10 הוא כל כך מטומטם שקשה אפילו להתחיל להסביר. מזכיר לי את הפעם ההיא שהתכווחתי עם מישהו שהיה לחלוטין בטוח שג'ין טריפלהורן היא הרוצחת באינסטינקט בסיסי.
גם בכפר קאסם ב- 1956 היו אנשי כוחות הביטחון. אז לא נעביר עליהם ביקורת? ואולי נאסור על הקרנת גבעת חלפון כי זה מגחיך את הצבא, שגם הוא היה שם ב- 7.10?
זה שהוא ליצן זה אחלה, אבל חוץ מתפקידו כליצן הוא גם שר בממשלה והוא ממשיך את מדיניות האפליה נגד אוהדי הפועל וזה משתרש עמוק.
גם הסרטון של בן גביר מבית וגן הבוקר שרב אוהדי הפועל בסדר, נכון יש קצת צעקות בהמנון וקריאות פלסטין אבל רובם בסדר.
זה לא רק אפליה אלה גם שקרים שמייצרים מציאות לא קיימת. כמה זה מסוכן אני לא צריך בכלל להתחיל להסביר.
אז אתה ״מחבב״ אותו כי הוא ליצן ומעניק לך רגעי הומור אתה לא באירוע (אני יודע שאתה כן, אבל הם לא ליצנים, הם מסוכנים).
ואגב, כל הנהלת הפועל לא באירוע. כנ״ל ההתאחדות והמנהלת
סמל אישי של משתמש
סומך
קיבל.ה  1638 לייקים

האמת שלא תכננתי לרכוש את החולצה.
אבל אחרי הקריאה של הקומיסר זהר אני ממש מרגיש מחויב ונדרש ללבוש אותה.
איפה אפשר לרכוש אותה? יהיו דוכנים מחר?
פיצוחי שווארמה
הבורסה הבורסה
סמל אישי של משתמש
בעל(ת) האוב
קיבל.ה  170 לייקים

אני מחבב אותו אבל גם כועס עליו (מיקי זוהר).
רינגו סטאר המלך
שליחת תגובה