הפועל נגד המשטרה - בית המשפט, חמישי 16:00
- בעל(ת) האוב
- קיבל.ה 170 לייקים
אם היו נותנים למשטרה לדבר עוד הם גם היו אומרים שבעקבות החולצה פחות ילדים ירצו להתחפש בפורים לשוטרים.
רינגו סטאר המלך
-
לירון האדום
- קיבל.ה 2747 לייקים
המשטרה חטפה צו ביניים בבג״ץ הפועל ת״א שאוסר עליה להיות משטרת האופנה ולבדוק את הכיתוב על החולצות
- Red Wolf
- קיבל.ה 1437 לייקים
אין לי שום ספק שהמשטרה תוציא לפועל את תוכנית ב' שלה
אין לי מושג מה זה יהיה, אבל זה רק מתחיל
נתראה בבגצ הבא
אין לי מושג מה זה יהיה, אבל זה רק מתחיל
נתראה בבגצ הבא
-
Niro
- קיבל.ה 2003 לייקים
-
מתן
- קיבל.ה 106 לייקים
-
Xavi
- קיבל.ה 1403 לייקים
אז בקיצור המשטרה עשתה סערה על 10 אוהדים עם החולצה הזאת שאף אחד לא היה שומע עליה בשביל שמחרתיים יבואו 5 אלף עם אותה חולצה (והאולטרס עשה על הדרך קופה)
נערך לאחרונה על ידי Xavi ב 18 דצמבר 2025, 20:30, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
ואן גוך
- קיבל.ה 264 לייקים
צופה פרובוקציות רבות בין היתר שלא יכניסו ציוד ותופים ורק כל מה שהם יכולים לעשות. רק שלא ניפול בהם
-
Xavi
- קיבל.ה 1403 לייקים
-
עד המ!!ת הפועל
- קיבל.ה 730 לייקים
הם הולכים לעשות פרובוקציות בשבת שכמובן חלק מאוהדי הפועל ייפלו בהם ואז תהיה להם לגיטימציה להרביץ ולהגיד ״אמרנו לכם״. הכל ידוע מראש.
- רווי
- קיבל.ה 1202 לייקים
המשטררררררההה יבני זונותתתתתתתתת
OMG עווופררר
-
Xavi
- קיבל.ה 1403 לייקים
הם יעשו הכל עד ה4.1 להצית את המצב כדי שיוכלו לבוא לדיון ולהגיד שהנה, ה"ניסוי" הוכיח שהמצב הורע
-
קפבלנקה
- קיבל.ה 692 לייקים
יבואן בשבת כדי לפרק אנשים, ואז יגידו "אלימות בספורט".
מהרגע שבג"ץ הפך לשק החבטות של השלטון, ואין התרעמות של העם, הלך עלינו.
מהרגע שבג"ץ הפך לשק החבטות של השלטון, ואין התרעמות של העם, הלך עלינו.
-
Nati
- קיבל.ה 2467 לייקים
אשכרה עשו סערה,והרעידו את כל המדינה בגלל 6 קטינים שלבשו את החולצה.
אם לא הדבילים האלו,אף אחד בכלל לא היה שומע על החולצה הזאת.
אם לא הדבילים האלו,אף אחד בכלל לא היה שומע על החולצה הזאת.
-
Nati
- קיבל.ה 2467 לייקים
האולטראס צריכים להודות למשטרה,הם העשירו את הקופה שלהם

-
Xavi
- קיבל.ה 1403 לייקים
אגב התרגום של scum זה זוהמה
אם היו רוצים לכתוב ״חלאות״ היה צריך לכתוב scums
אם היו רוצים לכתוב ״חלאות״ היה צריך לכתוב scums
-
dino
- קיבל.ה 2998 לייקים
לא צריך לרקוד על ההפסד הזה שלהם מולם באיצטדיון. בואו נהיה קצת יותר אנושיים מהרגיל.
פסיקה חשובה מאוד לא בשביל הפועל, בשביל להראות כמה חשוב זה שיש שומרי סף במדינה. המשטרה זה מה שיקרה בכל המוסדות.
פסיקה חשובה מאוד לא בשביל הפועל, בשביל להראות כמה חשוב זה שיש שומרי סף במדינה. המשטרה זה מה שיקרה בכל המוסדות.
-
ספרא טבא
- קיבל.ה 395 לייקים
צריך לרקוד סלסה על הדם שלהם
צריך לנצל וליהנות מכל רגע שיש דמוקרטיה במדינה הזאת
זה לא ישאר לנצח
צריך לנצל וליהנות מכל רגע שיש דמוקרטיה במדינה הזאת
זה לא ישאר לנצח
- בעל(ת) האוב
- קיבל.ה 170 לייקים
כך או כך זה יום עצוב. גם אם התוצאה היא מה שרובנו קיווינו לו.
קשה לי גם להסביר לעצמי למה.
"Nothing except a battle lost can be half so melancholy as a battle won" (ארתור וולסלי, הדוכס מוולינגטון, לאחר קרב ווטרלו 1815).
סה"כ אני רוצה שתהיה כאן ממשלה כמה שיותר טובה וצבא כמה שיותר טוב ומשטרה כמה שיותר טובה.
ההרגשה היא כאילו מישהו מהמשפחה שלכם נתקף שיגעון והוא מתרוצץ ערום ברחוב ואתם צופים בזה מהצד.
אני מנסה לשמור על אופטימיות במחשבה שהבחירות באופן יחסי מתקרבות ואולי יביאו איזה שינוי.
עריכה: כתב פה מאוד יפה ג'וש בריינר. אני מאוד מזדהה.
קשה לי גם להסביר לעצמי למה.
"Nothing except a battle lost can be half so melancholy as a battle won" (ארתור וולסלי, הדוכס מוולינגטון, לאחר קרב ווטרלו 1815).
סה"כ אני רוצה שתהיה כאן ממשלה כמה שיותר טובה וצבא כמה שיותר טוב ומשטרה כמה שיותר טובה.
ההרגשה היא כאילו מישהו מהמשפחה שלכם נתקף שיגעון והוא מתרוצץ ערום ברחוב ואתם צופים בזה מהצד.
אני מנסה לשמור על אופטימיות במחשבה שהבחירות באופן יחסי מתקרבות ואולי יביאו איזה שינוי.
עריכה: כתב פה מאוד יפה ג'וש בריינר. אני מאוד מזדהה.
רינגו סטאר המלך
- red in blood
- קיבל.ה 561 לייקים
הם גם פחות או יותר אמרו את זה בדיון בבג״ץ.
מפקד המחוז אמר שם שיש לו סמכות לפעול בשיטות לא מידתיות, אבל הוא בחר עכשיו בשיטה מידתית (בעיניו) של לאסור על החולצות.
אם עכשיו זה לא אפשרי, מן הסתם הוא יעבור למה שהוא מגדיר כשיטות לא מידתיות.
"אנחנו אולי קהל פרובוקטיבי, קהל שנון, קהל עם לשון חריפה וחדה, ולפעמים חסרת רחמים, אבל אנחנו לא גזענים."
- עומר חרמש ז״ל
- עומר חרמש ז״ל
- Hapolo
- קיבל.ה 966 לייקים
לא אוהב את כל פסטיבל החולצה הזה עכשיו. ואת כל החרא והשימוש הנגדי המתריס והמסיט שהולך להגיע
רדיוס לבית"ר!
-
L.S
- קיבל.ה 1865 לייקים
אני הייתי מתעלם מהקיום שלהם ביום שבת.
לא לשיר עליהם, לא להסתכל עליהם, לא לקלל אותם.
הם ישתגעו מזה עוד יותר.
הם רק מחכים לתשומת הלב מאיתנו. לא לתת להם
לא לשיר עליהם, לא להסתכל עליהם, לא לקלל אותם.
הם ישתגעו מזה עוד יותר.
הם רק מחכים לתשומת הלב מאיתנו. לא לתת להם
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
-
indiferent
- קיבל.ה 96 לייקים
...ואני אומר לכו, עם החולצות ותושיטו יד לשוטרים ותגידו להם "...שבת שלום ותודה, החולצה לא נגדיכם אלא נגד ההחלטות השגויות והפקודות השגויות של המפקדים שלכם..."
-
ארז שדה
- קיבל.ה 1212 לייקים
-
ארז שדה
- קיבל.ה 1212 לייקים
משהו ציני ומתוחכם שכל העולם יבין חוץ מהשוטרים
- סומך
- קיבל.ה 1638 לייקים
משהו בסגנון של 'בנגביר מתהפך ברכבו'
פיצוחי שווארמה
הבורסה הבורסה
הבורסה הבורסה
-
טכנית לארז
- קיבל.ה 2460 לייקים
הלוואי ואפשר היה להתנתק.
ענף גמור מדינה גמורה.
הכל מייאש.
ענף גמור מדינה גמורה.
הכל מייאש.
דריבל ענק על מפתן השש עשרה
כולנו ניצבים בהצגה של מורן מאירי
כולנו ניצבים בהצגה של מורן מאירי
-
Karl Marx
- קיבל.ה 241 לייקים
בוא, לא ראיתי בוויקיפדיה שום אזכור למוסדות האקדמיים המשובחים שהעניקו לעילוי את התארים הנ״ל. ידוע שבמגזר הציבורי יש תעשייה שלמה של צבירת תארים מכל מיני אוניברסיטאות עלומות, כמו אוניברסיטת נובוגורוד בצפון מערב רוסיה, בה העילוי רשום כדוקטורנט לחינוך.בני12 כתב: ↑18 דצמבר 2025, 18:38לחיים סרגרוף יש תואר ראשון במדעי הרוח והחברה, שני תארים שניים: אחד בחינוך, מינהל ציבורי וביטחון לאומי, ותואר שני נוסף במדע המדינהבעל(ת) האוב כתב: ↑18 דצמבר 2025, 18:11 אני מזועזע עד עמקי נשמתי ממפקד המחוז.
בריוני, מאיים, כוחני. מדבר לא לעניין.
אני זוכר שהסבירו לנו בטירונות שבצה"ל אחד התנאים לדרגת סא"ל זה תואר אקדמי.
במשטרה אין דברים כאלה? אין מבחני קבלה? אין סטנדרטים כלשהם?
אז יכול להיות שבעברו הוא היה לוחם עז נפש. אבל כשמתקדמים במעלה הפירמידה כבר נדרש שיהיה גם משהו בקופסה.
יש אנשים שהם לוחמים נהדרים אבל אין להם כישורים מעבר לנקודה מסוימת (לא רוצה לשבור פה טבואים ולשחוט פרות קדושות, אבל זה גם כולל כאלה עם עיטור הגבורה).
זה כבר רמה אחת מעל החוק הפיטרי.
-
NARKOTIKA
- קיבל.ה 394 לייקים
אני חושב על חברים שלו לכיתה,
שמכירים אותו בתור אחד הילדים הפחות חדים או מוכשרים, מישהו שהוא חצי בריון חצי ערס, ועכשיו הוא פתאום מפקד מחוז.
מדינה בהפרעה
שמכירים אותו בתור אחד הילדים הפחות חדים או מוכשרים, מישהו שהוא חצי בריון חצי ערס, ועכשיו הוא פתאום מפקד מחוז.
מדינה בהפרעה
-
מתן
- קיבל.ה 106 לייקים
https://www.haaretz.co.il/news/law/2021 ... 6b22470000Karl Marx כתב: ↑19 דצמבר 2025, 11:07בוא, לא ראיתי בוויקיפדיה שום אזכור למוסדות האקדמיים המשובחים שהעניקו לעילוי את התארים הנ״ל. ידוע שבמגזר הציבורי יש תעשייה שלמה של צבירת תארים מכל מיני אוניברסיטאות עלומות, כמו אוניברסיטת נובוגורוד בצפון מערב רוסיה, בה העילוי רשום כדוקטורנט לחינוך.בני12 כתב: ↑18 דצמבר 2025, 18:38לחיים סרגרוף יש תואר ראשון במדעי הרוח והחברה, שני תארים שניים: אחד בחינוך, מינהל ציבורי וביטחון לאומי, ותואר שני נוסף במדע המדינהבעל(ת) האוב כתב: ↑18 דצמבר 2025, 18:11 אני מזועזע עד עמקי נשמתי ממפקד המחוז.
בריוני, מאיים, כוחני. מדבר לא לעניין.
אני זוכר שהסבירו לנו בטירונות שבצה"ל אחד התנאים לדרגת סא"ל זה תואר אקדמי.
במשטרה אין דברים כאלה? אין מבחני קבלה? אין סטנדרטים כלשהם?
אז יכול להיות שבעברו הוא היה לוחם עז נפש. אבל כשמתקדמים במעלה הפירמידה כבר נדרש שיהיה גם משהו בקופסה.
יש אנשים שהם לוחמים נהדרים אבל אין להם כישורים מעבר לנקודה מסוימת (לא רוצה לשבור פה טבואים ולשחוט פרות קדושות, אבל זה גם כולל כאלה עם עיטור הגבורה).
זה כבר רמה אחת מעל החוק הפיטרי.
https://www.themarker.com/career/2016-0 ... fb84860000
https://he.wikipedia.org/wiki/%D7%90%D7 ... 7%91%D7%99שלוחת אוניברסיטת דרבי בישראל הוקמה בשנת 1997 על ידי היזם אבי ביתן וחברת "ש.א.א. רשת מכללות", בשיתוף אוניברסיטת דרבי. לאחר שקיבלה אישור מוועדת השלוחות הזרות של המועצה להשכלה גבוהה. תוך שנים ספורות הפכה השלוחה לאחת האוניברסיטאות הזרות הגדולות שפעלו בישראל[3]. עד שנת 1999 כבר למדו בשלוחה כ-6,000 סטודנטים שברובם המוחלט היו עובדי ציבור, קציני צה"ל, קציני משטרה ומורים, שהתואר שהם קיבלו זיכה אותם בתוספת שכר. בשיאה הפעילה השלוחה 7 מרכזי לימוד ברחבי הארץ, אולם בהדרגה היא צמצמה את מספרם ובסוף דרכה הפעילה שני מרכזים עיקריים בחיפה ובאור יהודה[4].
השלוחה גבתה שכר לימוד של כ-25 אלף שקל. בקיץ 1999 החליטה המועצה להשכלה גבוהה לא לחדש לשלוחה את הרישיון. בין הסיבות שבעטיין הוחלט שלא לחדש את רישיונה היו: השלוחה קיבלה ללימודי תואר ראשון סטודנטים ללא תעודות בגרות, היקף הלימודים היה קטן משמעותית מזה הנהוג במוסדות האקדמיים בישראל ולא כל המרצים של דרבי בישראל קיבלו את מינויים האקדמי מאוניברסיטת האם[5]. לאחר עתירה חודש הרישיון של השלוחה
-
redrony
- קיבל.ה 1051 לייקים
אני רוצה לפנות לאוהדי הפועל הימנים שמצביעים למפלגות הקואליציה. אני חושב שאתם חלק בלתי נפרד מהקהילה שלנו ואני שמח שאתם איתנו. בהנחה שברכתם על ההחלטה אתמול קחו בחשבון שקול שלכם למפלגות האלה הוא קול נגד המוסד שאתמול פסק שיש לכם חופש ביטוי
תחשבו על זה קצת
תחשבו על זה קצת
- Mendelson
- קיבל.ה 557 לייקים
זה נכון. אבל דווקא בגלל שאני קרוב לדעתך אני גם לא מתבייש לומר שיש הרבה בעיות מורכבות במוסד הזה שדורשות תיקון ושיפור. ועובדתית, אחוז גדול באוכלוסייה מרגישים שההרכב של המוסד הזה לא מייצג אותם בכלל, ובמידה לא מבוטלת של צדק. ובכל אחד מהדיונים המרכזיים שהיו בשנים האחרונות, אם ידעת מי הרכב השופטים, ידעת בוודאות של 100% גם מה הפסיקה. וזו בעיה.
ולגופו של עניין - שמח על הצו ביניים אתמול, אבל גם קצת מאוכזב מהטון המתון מדי של השופטים ביחס להפקעה של זכות יסודית כל כך במדינה דמוקרטית מנימוקים שאין להם שום בסיס אינטליגנטי. זה היה צריך להסתיים בפסיקה חד משמעית, ונזיפה חמורה למשטרה.
-
redrony
- קיבל.ה 1051 לייקים
אני לא אמרתי שאין בו בעיות (ואני מעריך שאתה מתכוון למערכת המשפט בכללותה לאו דווקא רק בג״ץ). הממשלה הזו לא רוצה לתקן את מערכת המשפט היא רוצה להפוך אותו להיות היד השופטת שלה ולנפץ את עקרון הפרדת הרשויות. תן לי קצת קרדיט.Mendelson כתב: ↑19 דצמבר 2025, 13:41זה נכון. אבל דווקא בגלל שאני קרוב לדעתך אני גם לא מתבייש לומר שיש הרבה בעיות מורכבות במוסד הזה שדורשות תיקון ושיפור. ועובדתית, אחוז גדול באוכלוסייה מרגישים שההרכב של המוסד הזה לא מייצג אותם בכלל, ובמידה לא מבוטלת של צדק. ובכל אחד מהדיונים המרכזיים שהיו בשנים האחרונות, אם ידעת מי הרכב השופטים, ידעת בוודאות של 100% גם מה הפסיקה. וזו בעיה.
ולגופו של עניין - שמח על הצו ביניים אתמול, אבל גם קצת מאוכזב מהטון המתון מדי של השופטים ביחס להפקעה של זכות יסודית כל כך במדינה דמוקרטית מנימוקים שאין להם שום בסיס אינטליגנטי. זה היה צריך להסתיים בפסיקה חד משמעית, ונזיפה חמורה למשטרה.
אה ותקרא מה שמיקי זוהר כתב עכשיו. תענוג
- בעל(ת) האוב
- קיבל.ה 170 לייקים
אם כי אני קצת מחבב אותו, הוא ליצן. הטיעון של ה- 7.10 הוא כל כך מטומטם שקשה אפילו להתחיל להסביר. מזכיר לי את הפעם ההיא שהתכווחתי עם מישהו שהיה לחלוטין בטוח שג'ין טריפלהורן היא הרוצחת באינסטינקט בסיסי.
גם בכפר קאסם ב- 1956 היו אנשי כוחות הביטחון. אז לא נעביר עליהם ביקורת? ואולי נאסור על הקרנת גבעת חלפון כי זה מגחיך את הצבא, שגם הוא היה שם ב- 7.10?
רינגו סטאר המלך
-
redrony
- קיבל.ה 1051 לייקים
זה שהוא ליצן זה אחלה, אבל חוץ מתפקידו כליצן הוא גם שר בממשלה והוא ממשיך את מדיניות האפליה נגד אוהדי הפועל וזה משתרש עמוק.בעל(ת) האוב כתב: ↑19 דצמבר 2025, 13:51אם כי אני קצת מחבב אותו, הוא ליצן. הטיעון של ה- 7.10 הוא כל כך מטומטם שקשה אפילו להתחיל להסביר. מזכיר לי את הפעם ההיא שהתכווחתי עם מישהו שהיה לחלוטין בטוח שג'ין טריפלהורן היא הרוצחת באינסטינקט בסיסי.
גם בכפר קאסם ב- 1956 היו אנשי כוחות הביטחון. אז לא נעביר עליהם ביקורת? ואולי נאסור על הקרנת גבעת חלפון כי זה מגחיך את הצבא, שגם הוא היה שם ב- 7.10?
גם הסרטון של בן גביר מבית וגן הבוקר שרב אוהדי הפועל בסדר, נכון יש קצת צעקות בהמנון וקריאות פלסטין אבל רובם בסדר.
זה לא רק אפליה אלה גם שקרים שמייצרים מציאות לא קיימת. כמה זה מסוכן אני לא צריך בכלל להתחיל להסביר.
אז אתה ״מחבב״ אותו כי הוא ליצן ומעניק לך רגעי הומור אתה לא באירוע (אני יודע שאתה כן, אבל הם לא ליצנים, הם מסוכנים).
ואגב, כל הנהלת הפועל לא באירוע. כנ״ל ההתאחדות והמנהלת
- סומך
- קיבל.ה 1638 לייקים
האמת שלא תכננתי לרכוש את החולצה.
אבל אחרי הקריאה של הקומיסר זהר אני ממש מרגיש מחויב ונדרש ללבוש אותה.
איפה אפשר לרכוש אותה? יהיו דוכנים מחר?
אבל אחרי הקריאה של הקומיסר זהר אני ממש מרגיש מחויב ונדרש ללבוש אותה.
איפה אפשר לרכוש אותה? יהיו דוכנים מחר?
פיצוחי שווארמה
הבורסה הבורסה
הבורסה הבורסה
- בעל(ת) האוב
- קיבל.ה 170 לייקים
אני מחבב אותו אבל גם כועס עליו (מיקי זוהר).
רינגו סטאר המלך