NARKOTIKA כתב: ↑16 דצמבר 2025, 14:08
אבל מה הבעיה?
נניח ויהיה בג״ץ.
במקרה הרע הוא יגיד שהוא לא מתערב באבטחת אירועי ספורט (אם אתם חושבים שהפסיקה בכיס שלכם, אתם לא יודעים כמה עמוק כבר חילחל פה הפאשיזם)
במקרה הסביר פלוס שבו הוא כן יתערב, אז הוא פשוט יאפשר לנו את החולצות.
ובזה זה ייגמר.
מחזור הבא יום חדש, חולצה אחרת, תירוצים אחרים.
אף אחד לא משלם מחיר. עזבו את זה- אף אחד לא דורש שמישהו ישלם מחיר.
אם הפועל כמועדון לא מחליט לקחת את זה עד הסוף, להוסיף את הפסיקה הזאת לקייס של התנכלות מצד מוסדון השלטון כולל ההתאחדות והמשטרה נגד המועדון,
עם תביעה לפיצויי נזקים שייפגעו בכיס של הארגון שהחליט שהוא ממציא חוקים והוא אלוהים, אז עדיף כבר לא לעשות כלום.
אז יאשרו לנו את החולצה. זה על הזין.
פרימור כולה רוצה להעביר את המשחק הבא בשלום. לא אכפת לו ולא מעניין אותו המהות של הבעיה.
אני באמת תוהה באיזה סרט אנשים חיים שחושבים שהמועדון יכול ללכת נגד המשטרה
אפשר להחליט שמשחקים רק בלי קהל ואז לא צריך משטרה לאבטח את האירוע
אפשר לבדוק אופציה לקיים בלי אבטחת משטרה (אולי הפועל תחליט שלא מארחת יותר קהל חוץ, לא יודע אם בכלל זה חוקי או מותר)
אני לא מבין מה זה הפועל תל אביב לוקחת את זה עד הסוף, את אף אחד לא יעניין הביצה אם נחליט לא להופיע יותר ויורידו אותנו ליגות, אולי נוכל להרגיש "גאים" שעמדנו על הצדק במקרה הזה אבל איזה שינוי בדיוק זה יעשה.
כרגע המשטרה זה בריון עם כוח חזק מדי ומעט מאוד דרכים למתן אותו, בית המשפט יכול להויל אופציה סבירה לנסות לזכות בסעד לתקופה מסוימת. אבל אם הפועל תל אביב צריכה להיות החץ של קרב נגד משטרה, זה כבר דיון אחר לגמרי שאני לא רואה בכלל ריאלי