UH99

פורום אוהדי הפועל תל אביב
L.S
קיבל.ה  1938 לייקים

דובר המשטרה יושב היום בתוכנית הבוקר ומשמיע שיר שנוצר בAI ע"י המשטרה כנראה

אמנם זה שיר ששרים ביציע, אבל הגרסה שהגיע איתה לאולפן זו גרסת AI ערוכה בצורה מגמתית

אם מישהו לא יעצור את מה שקורה פה, ימות כאן אוהד הפועל בין אם זה ע"י המשטרה או ע"י קהלים אחרים כתוצרה מההסטה שמשתוללת נגדנו כרגע.

לא יודע איך, מישהו צריך לעצור את הטירוף הזה
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
L.S
קיבל.ה  1938 לייקים

KingZivos כתב: 14 דצמבר 2025, 14:25
עובדיה כתב: 14 דצמבר 2025, 13:32
L.S כתב: 14 דצמבר 2025, 12:35

דווקא הוא ומה שהוא מייצג, זה הדבר אולי הכי טוב שקרה פה כשהוא יוצא להגנתנו.
וכן, ברור לי שעושים עלינו סיבוב עכשיו.

אבל דווקא הוא, כשהוא מייצג את הערכים ההפוכים מהקהל שלנו ואיך שהוא נתפש, זה תוספת כוח משמעותית למאבק שלנו.
דווקא בגלל שהמאבק בנו הוא פוליטי.
לא אחי
זה ציני לחלוטין. הוא משתמש בטיעונים צודקים במקרה שלנו וממסגר את זה כדי שיתנו לו ולשרמוטות שלו מהלה פמיליה ללכת עם הזבל הניאו הנאצי שלהם. כוס אמא שלו ושל כל הכהנאצים
מה אתה מסתלבט ? למה חולצה צהובה עם אגרוף זה אסור וx על סמל משטרה ושירי שואה למשטרה כן?
אם מלחמה למען חופש הביטוי אז עד הסוף, כולל חולצות וקללות שלא נעים לך לשמוע כמו שיר האונס של מכבי, מוות לערבים של ביתר, וחולצות כהנה צדק
חופש הביטוי זה לא מתי שנוח לך
בדיוק.

ודבר נוסף, הצטרפו למחאה שלנו ארגוני אוהדים שרחוקים מזהות שמאל. המחאה הזו צריכה לדבר לכולם.

טוב מאוד שפעילי ימין, שאינם מזוהרים עם השמאל יצדדו במחאה שלנו.

תוציאו את הראש מהתחת הפוליטי שלכם לשניה אחת ותחשבו מהשכל
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
סמל אישי של משתמש
teknoboy
קיבל.ה  2023 לייקים

אבל דווקא הוא, כשהוא מייצג את הערכים ההפוכים מהקהל שלנו ואיך שהוא נתפש, זה תוספת כוח משמעותית למאבק שלנו.
לא אחי
זה ציני לחלוטין. הוא משתמש בטיעונים צודקים במקרה שלנו וממסגר את זה כדי שיתנו לו ולשרמוטות שלו מהלה פמיליה ללכת עם הזבל הניאו הנאצי שלהם. כוס אמא שלו ושל כל הכהנאצים
מה אתה מסתלבט ? למה חולצה צהובה עם אגרוף זה אסור וx על סמל משטרה ושירי שואה למשטרה כן?
אם מלחמה למען חופש הביטוי אז עד הסוף, כולל חולצות וקללות שלא נעים לך לשמוע כמו שיר האונס של מכבי, מוות לערבים של ביתר, וחולצות כהנה צדק
טוב שלא השווית בין X על הסמל של המשטרה לצלב קרס.
האגרוף של כהנא אסור כי הוא סמל של ארגון גזעני (הסתה לגזענות היא עבירה על החוק בישראל, לפחות בינתיים) ובפרט של ארגון **שהוכרז כארגון טרור והוצא מחוץ לחוק**.

הטעות שלך היא שאתה לא מבין שלחופש הביטוי (כמו לכל החופשים והחירויות שלנו) יש גבולות.
כמו שאיומים לא מוגנים על ידי חופש הביטוי, וכמו שקריאה לרצח לא מוגנת על ידי חופש הביטוי, ככה גם הסתה לגזענות ותמיכה בארגוני טרור לא מוגנות על ידי חופש הביטוי.
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
הַחַיִּ֤ים וְהַמָּ֙וֶת֙ נָתַ֣תִּי לְפָנֶ֔יךָ, הַבְּרָכָ֖ה וְהַקְּלָלָ֑ה - וּבָֽחַרְתָּ֙ בַּחַיִּ֔ים
* המציג אינו רופא
redrony
קיבל.ה  1057 לייקים

teknoboy כתב: 14 דצמבר 2025, 15:31

לא אחי
טוב שלא השווית בין X על הסמל של המשטרה לצלב קרס.
האגרוף של כהנא אסור כי הוא סמל של ארגון גזעני (הסתה לגזענות היא עבירה על החוק בישראל, לפחות בינתיים) ובפרט של ארגון **שהוכרז כארגון טרור והוצא מחוץ לחוק**.

הטעות שלך היא שאתה לא מבין שלחופש הביטוי (כמו לכל החופשים והחירויות שלנו) יש גבולות.
כמו שאיומים לא מוגנים על ידי חופש הביטוי, וכמו שקריאה לרצח לא מוגנת על ידי חופש הביטוי, ככה גם הסתה לגזענות ותמיכה בארגוני טרור לא מוגנות על ידי חופש הביטוי.
אמת...
הסתה על שלל צורותיה היא לא במסגרת חופש הביטוי. לכן אני נגד שיר כמו ״בא לי לזרוק...״ֿ זה לא שיר שעושה לנו חסד ויכול לפגוע במאבקים שלנו.
מצד שני, טועמה מחבל פשוט נורמל כחלק מהרפרטואר של שני קהלים מאוד גדולים וכמובן שזה לא מדווח ע״י השופטים והמשקיפים. וזו הטענה הכי גדולה להנהלה של הפועל לדורותיה. פאקינג תפתחו את העיניים לאנשים. הפועל עמדו לדין בגלל שירים ״גזעניים״ כלפי המשטרה לפני שלושה שבועות. איך אתם לא הופכים פה את ההתאחדות ובתי הדין. טועמה מחבל שרים כל שבוע בשני מגרשים
Niro
קיבל.ה  2075 לייקים

לא אחי
אם מלחמה למען חופש הביטוי אז עד הסוף? אתה רמטכ"ל מלחמת חופש הביטוי? אתה באמת משווה איקס על הסמל של כהנא חי לשירת מוות לערבים?
זה בדיוק מה שהפשיסט מרזל רוצה. לייצר איזושהי סימטריה מגוחכת בין החולצה לבין הדעות החשוכות שלו.
סמל אישי של משתמש
רווי
קיבל.ה  1233 לייקים

שוב, כמו שהוא אמר, חופש הביטוי מתי שנוח לכם.
OMG עווופררר
סמל אישי של משתמש
teknoboy
קיבל.ה  2023 לייקים

רווי כתב: 14 דצמבר 2025, 20:17 שוב, כמו שהוא אמר, חופש הביטוי מתי שנוח לכם.
מי שקבע את המגבלות האלה על חופש הביטוי (כמו את כל המגבלות על כל החרויות השונות שיש לנו) זה לא שני משתמשים בפורום אלא כנסת ישראל (הכרזה על ארגון כארגון טרור נעשית על ידי הממשלה, אבל המגבלות שיש על חופש הביטוי בהקשר של ארגוני טרור מוגדרות בחוק).
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
הַחַיִּ֤ים וְהַמָּ֙וֶת֙ נָתַ֣תִּי לְפָנֶ֔יךָ, הַבְּרָכָ֖ה וְהַקְּלָלָ֑ה - וּבָֽחַרְתָּ֙ בַּחַיִּ֔ים
* המציג אינו רופא
D&3
קיבל.ה  1542 לייקים

וואי וואי אם אנשים בוגרים לא מבינים פה את הקונספט של חירויות שונות שמתנגשות מה הולך להיות לנו עם הדור שגדל עם מערכת חינוך בכלל ושיעורי אזרחות בפרט של הממשלה הנוכחית
דולימנגה99
קיבל.ה  177 לייקים

שאלה לחברי האולטראס פה -
האם אתם מרגישים שהחרמת המשחק מול פתח תקווה השיגה את המטרה שלה?
לכאורה זה היה אמור רעש תקשורתי, הנה יש רעש תקשורתי - ועדיין יושב דובר המשטרה ואומר בפה מלא אם יבואו עם חולצות לא נכניס אותם, ואם יהיה בלאגן נפוצץ את המשחק. כלומר ראש / לא רעש לא רלוונטי..בסוף הם עושים מה שבא להם ולהיכנס או לא להיכנס לא משפיע..
מה התכנית לקראת ריינה? איך גורמים לזה שהמשחק ישוחק?
סמל אישי של משתמש
7even
קיבל.ה  3783 לייקים

לקרוא ולבכות ...

**"להשמיד, להתאכזר, לשרוף": כתב אישום נגד 24 אוהדי הפועל תל אביב – וההודעות מאחורי ביטול הדרבי**
הודיה רן
עודכן לאחרונה: 17.12.2025 | 12:53

הבוקר (רביעי) הוגש בבית משפט השלום בתל אביב כתב אישום נגד 24 אוהדי הפועל תל אביב, בהם שלושה קטינים, המזוהים עם ארגון האולטראס. במרכז כתב האישום ניצב עומרי נאמן, שעל פי הנטען שלח את ההודעות המרכזיות בקבוצות המסרים וכונה בשם "בראבוס".
כתב האישום מתאר כיצד נאמן ואחרים קשרו קשר לשבש את משחק הדרבי בין הפועל תל אביב למכבי תל אביב, שאמור היה להתקיים ב-19 באוקטובר האחרון במסגרת ליגת העל, באצטדיון בתל אביב. על פי הנטען, סמוך למועד המשחק סיכמו הנאשמים ביניהם ועם אחרים לשבש את קיומו של המשחק, בין היתר באמצעות השלכה סימולטנית של רימוני עשן ביציעים, בסמוך לתחילתו.

התכנון החל כבר ערב קודם. ב-18 באוקטובר, סמוך לשעה 21:30, שלח נאמן הודעה ל-99 אנשים, ובהם הנאשמים, וכתב:
"דרבי, דרבי דרבי. מחר מתחילים את היום ביחד מוקדם ומסיימים ביחד מאוחר. לא משנה מה יהיה עד המוות. כל מי שמחזיק מעצמו חלק מהדבר הזה – הנוכחות ביום הזה במלואו היא הבסיס של הבסיס. מי שלא בא אין לו מה לחפש בענף הזה יותר. נפגשים מחר ב-11:45, הודעה עם מיקום מדויק תצא מחר בבוקר. באים לניצחון בלי פחד".

למחרת, ביום הדרבי, שלח נאמן הודעה נוספת ובה ציין מיקום מדויק למפגש. על פי כתב האישום, הוא ביקש מהם להגיע לחניון נמל יפו, להביא בגדים להחלפה, והנחה אותם לסגור מיקום בטלפון בהקדם. את ההודעה חתם במילים: "בשם השם נעשה ונצליח".
כתב האישום מתאר כיצד כל אחד מהנאשמים הצטייד ברימון אמריקאי הפולט עשן במשך 50 עד 150 שניות, תוך יצירת להבה וחום, אמצעים שבכוחם לגרום לפגיעה ממשית באדם בעת פעולתם. את הרימונים הכניסו הנאשמים לתחומי האצטדיון, חלקם בעצמם וחלקם באמצעות אחרים.
עוד נטען כי הנאשמים התמקמו במקומות שונים ביציעים, כשהם מחזיקים ברימונים ונבלעים בתוך הקהל, כאשר צופים נמצאים בסביבתם ומתחתיהם, ובאזורים שאין בהם הגנה מפני זריקת חפצים אל כר הדשא.
בשעה 20:23, בעת שהכרוז הכריז על הרכב השחקנים, השליכו הנאשמים בזה אחר זה את הרימונים שברשותם מעל ראשי הצופים ביציעים לעבר המגרש. כתוצאה מהשלכת הרימונים נפגעו מספר אנשים, בהם ילד בן 15 שנחבל בראשו ונגרם לו חתך פתוח ועמוק במרכז הראש, וילדה בת 12 ששאפה עשן רב והתקשתה בנשימה.
בנוסף, שוטר שניסה לחמוק מרימון שהושלך לעברו נפגע בידו הימנית ונגרמה לו חבלה שהצריכה חבישה וקיבוע. שוטר נוסף נפגע כאשר רימון נפל סמוך אליו ונתז פגע בעינו וגרם לצריבה ואדמומיות. בסופו של דבר המשחק לא החל, והקהל התפזר מהאצטדיון.

גם לאחר האירועים, כך לפי כתב האישום, נמשכה הפעילות. למחרת, ב-20 באוקטובר, שלח נאמן הודעה נוספת ובה כתב:
"למי שלא מכיר – אחרי שהגאונים ממשטרת ישראל עוצרים ומרחיקים אנשים שלנו חפים מפשע ואוהדי כדורגל שרופים כל יומיים, הם גם שולחים לנו קנסות באלפי שקלים על כל משחק שלא באנו לחתום. הם חושבים שעל ידי העמסה וקנסות והרתעה מישהו יחשבן להם. מי שלא הבין – זו הולכת להיות מלחמה ארוכה ואנחנו רק בתחילת. אף לא צעד לאחור. נפגשים ביום רביעי בבית משפט השלום בתל אביב ב-9:30. חשוב ויעזור שכל מי שיכול שיבוא כדי שנהיה שם כמות ונמאיס עליהם את האירוע. למי שהיה בפעמים הקודמות יודע שזה כיף לא נורמלי. להשמיד, לנתץ, להכריח, למחוק, לרסק, לנפץ, לשרוף, להתאכזר, להרחיב, למחוץ, להשמיד ולהעניש".

לנאשמים מיוחסות עבירות של החזקת נשק בצוותא, קשירת קשר לפשע, שימוש פחדני באש בצוותא והכנסת חפץ אסור למקום שבו מתקיים אירוע ספורט בצוותא.
כתב האישום כולל גם פרשה נוספת. על פי הנטען, כלפי שניים מהנאשמים מיוחס אישום נוסף שלפיו ב-8 במרץ התקיים משחק כדורסל בין הפועל תל אביב להפועל חולון בהיכל מנורה. סמוך לשעה 17:00 קשרו השניים ואחרים קשר לנקוט אלימות כלפי אחרים באמצעות שימוש באלות ובמוטות.
לפי כתב האישום, הנאשמים הגיעו באוטובוס לפארק פרס בחולון כשברשותם ציוד רב, שכלל מוטות ברזל, אגרופן, גז מדמיע, מיכלי גז פלפל, שרשראות ברזל, אלות מתקפלות ואלות עץ, אבוקות וחפצים נוספים. הם ירדו מהאוטובוס רעולי פנים, כשהם מכסים את פניהם בקפוצונים ובמסכות.

במקרה נוסף המפורט בכתב האישום, נאשם אחר מואשם כי ב-7 בדצמבר החזיק בביתו 12 רימוני הלם, והוא נאשם גם בעבירה של החזקת נשק.
כך, על פי כתב האישום, מתוארת פרשה של אלימות מאורגנת ומתמשכת, שהחלה בהתכתבויות והסתיימה בפצועים, משחק שבוטל וכתב אישום רחב היקף נגד עשרות אוהדים. הפרקליטות הודיעה כי בכוונתה לבקש עונשי מאסר בפועל נגד חלק מהנאשמים, לצד ענישה מרתיעה נוספת.
יחד, רק יחד! :heart:
תא מרבוטא
קיבל.ה  758 לייקים

עד שהתקשורת בחלקה בעדנו, חבר כנסת לובש חולצה להזדהות איתנו, כהניסט! מביע תמיכה בחולצות שלנו...

מגיעים כמה חוליגנים ומחרבשים
https://www.haaretz.co.il/sport/israel- ... feb0290000

וזה עןד עיתון הארץ, כן? של גוש בריינר אורי משגב ואלון עידן אוהדי הפועל
סמל אישי של משתמש
7even
קיבל.ה  3783 לייקים

אם הכדורגל לא יתנער מהארגון העברייני הזה לחלוטין כמו בכדורסל, סופו של מועדון הכדורגל לחזור לתהומות או לכל היותר להיות בינוני מינוס. זה לא יחזיק.
יהיה לפעמים קצת פחות עידוד? שיהיה. בלונג ראן זו תיזכר כנקודת המפנה לטובה בהיסטוריה.

חייבים להתנתק מארגון הפשיעה הזה. להראות להם את הדרך החוצה מהמועדון, כדי שהמועדון שלנו יבריא מהמחלה הסופנית הזו רגע לפני שהם לוקחים אותו שאולה.

הם באים למלחמה ומכות בכל רגע כל שעה. אנחנו רוצים לבוא למשחק.
שיפתחו מועדון כדורגל, יילכו שם מכות כל שבוע וישחררו אותנו.
יחד, רק יחד! :heart:
L.S
קיבל.ה  1938 לייקים

7even כתב: 17 דצמבר 2025, 14:24 אם הכדורגל לא יתנער מהארגון העברייני הזה לחלוטין כמו בכדורסל, סופו של מועדון הכדורגל לחזור לתהומות או לכל היותר להיות בינוני מינוס. זה לא יחזיק.
יהיה לפעמים קצת פחות עידוד? שיהיה. בלונג ראן זו תיזכר כנקודת המפנה לטובה בהיסטוריה.

חייבים להתנתק מארגון הפשיעה הזה. להראות להם את הדרך החוצה מהמועדון, כדי שהמועדון שלנו יבריא מהמחלה הסופנית הזו רגע לפני שהם לוקחים אותו שאולה.

אתמול בסל זרקו אוהדים שלך מהיציע בגלל חולצה, גם בלי שהארגון יהיה חלק מהאירוע.
מה תגיד?
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
תא מרבוטא
קיבל.ה  758 לייקים

L.S כתב: 17 דצמבר 2025, 14:29
7even כתב: 17 דצמבר 2025, 14:24 אם הכדורגל לא יתנער מהארגון העברייני הזה לחלוטין כמו בכדורסל, סופו של מועדון הכדורגל לחזור לתהומות או לכל היותר להיות בינוני מינוס. זה לא יחזיק.

מה תגיד?
לדעתי אני בנודניקים אצלך אבל אני אגיד

כמו שכמה וכמה כתבו קודם
אפשר וצריך להאבק באכיפה בררנית ומכוונת, במגרש ובמשטרה, וגם להאבק במקביל בחוליגניזם.
וחולצה ממש לא זהה לאיומים על עיתונאים. קודם פופי, עכשיו הצלם הזה. חולצה הכי לגיטימי. האיומים- החוצה
L.S
קיבל.ה  1938 לייקים

תא מרבוטא כתב: 17 דצמבר 2025, 14:32

מה תגיד?

כמו שכמה וכמה כתבו קודם
אפשר וצריך להאבק באכיפה בררנית ומכוונת, במגרש ובמשטרה, וגם להאבק במקביל בחוליגניזם.
וחולצה ממש לא זהה לאיומים על עיתונאים. קודם פופי, עכשיו הצלם הזה. חולצה הכי לגיטימי. האיומים- החוצה
יש 24 אנשים עם כתבי אישום
אם אשמים שיעינישו אותם

ולא אתה לא בנודניקים שלי

אתה חושב שהעליהום התקשורתי, משטרתי עלינו כרגע הוא בגלל אולטראס הפועל או שהם קורבן של הנסיבות?

כי אני אומר לך, שכל ארגון אוהדים, ללא יוצא מהכלל, פועל בדיוק, אבל בדיוק באותה הדרך כפי שמתואר בכל האתרים כרגע על ההתנהלות של אולטראס הפועל.
למה נופלים רק עליהם?

ואני אגיד בפעם המי יודע כמה את המשפט שכבר אמרתי.
אם היינו קמים בוקר אחד ושומעים שהמשטרה פשטה על כלל ארגוני האוהדים בארץ ועל המחסנים שלהם, הייתי מוריד את הכובע.
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
סמל אישי של משתמש
Mr.china
קיבל.ה  252 לייקים

תא מרבוטא כתב: 17 דצמבר 2025, 14:14 עד שהתקשורת בחלקה בעדנו, חבר כנסת לובש חולצה להזדהות איתנו, כהניסט! מביע תמיכה בחולצות שלנו...

שאול הצלם שהם תקפו גם אוהד הפועל, וקטוע 2 רגליים , לא שאכפת להם.
Red_man
קיבל.ה  1880 לייקים

Mr.china כתב: 17 דצמבר 2025, 14:59
תא מרבוטא כתב: 17 דצמבר 2025, 14:14 עד שהתקשורת בחלקה בעדנו, חבר כנסת לובש חולצה להזדהות איתנו, כהניסט! מביע תמיכה בחולצות שלנו...

שאול הצלם שהם תקפו גם אוהד הפועל, וקטוע 2 רגליים , לא שאכפת להם.
הוא אוהד הפועל ירושלים בסל וביתר ברגל לדעתי לא שזה משנה משהו
אדום לבן
קיבל.ה  85 לייקים

L.S כתב: 17 דצמבר 2025, 14:50

מה תגיד?

כמו שכמה וכמה כתבו קודם
אם אשמים שיעינישו אותם

ולא אתה לא בנודניקים שלי

אתה חושב שהעליהום התקשורתי, משטרתי עלינו כרגע הוא בגלל אולטראס הפועל או שהם קורבן של הנסיבות?

כי אני אומר לך, שכל ארגון אוהדים, ללא יוצא מהכלל, פועל בדיוק, אבל בדיוק באותה הדרך כפי שמתואר בכל האתרים כרגע על ההתנהלות של אולטראס הפועל.
למה נופלים רק עליהם?

אם היינו קמים בוקר אחד ושומעים שהמשטרה פשטה על כלל ארגוני האוהדים בארץ ועל המחסנים שלהם, הייתי מוריד את הכובע.
בדיוק אמרת הכל
בשורה התחתונה- לא באמת מעניין את המשטרה אלימות בכדורגל
ראינו 2 סרטונים מטדי בחודש האחרון שאוהדי ביתר זורקים אבנים על האוטובוסים של אוהדי הפועל ים וב''ש ליד הפרצוף של השוטרים
שלא נדבר על זריקות חפצים של ביתר נגד סכנין לאורך כל המשחק מבלי התערבות של משטרה
גם בדרבי שפוצץ שלושת האבוקות שנזרקו במכוון מהיציע של מכבי לא ריגש אותם
וגם מה שחיפה עשו בסכנין לא ריגש אותם.
מה שמשותף לכל האירועים האלה שציינתי שהם קרו אחרי הדרבי שפוצץ.
תא מרבוטא
קיבל.ה  758 לייקים

L.S כתב: 17 דצמבר 2025, 14:50

מה תגיד?

כמו שכמה וכמה כתבו קודם
אם אשמים שיעינישו אותם

ולא אתה לא בנודניקים שלי

למה נופלים רק עליהם?

1. מאמין לך שכל אולטראס או לפחות חלקיו האלימים, בכל מועדון, פועל ככה
2. גם מסכים איתך שהמשטרה מחפשת אותנו ועוצרת/מרחיקה על דברים ברמת פנגו שהופעל על אזור 3 ולא 4.
3. גם מסכים שמה שקורה מבחינת ביהד של ההתאחדות כלפינו ביחס לאחרים הוא ...ננסח בזהירות... מעורר שאלות
4. ובלי קשר - כשכבר יש לנו גב לתביעות ולטענות שלנו לאיים ולתקוף צלם עיתונות זה לא רק בריונות, זה טמטום
שליחת תגובה