במלים אחרות: במקום לשלשל כסף לכיסו, הוא ישלשל לכיסו.Niro כתב: ↑15 דצמבר 2025, 12:22 אתם משחקים בקקה, לא פוליגרף לא ועדה ולא לשחק במשחק הזה בכלל. זו הכנסה צדדית שלהם, תחביב לניפוח האגו. כמה פוסטים שקוראים להחרים כל עסק שקשור לאשתו/אח/אבא/אמא של גל ליבוביץ ברשתות החברתיות והוא ישלשל במכנס לפני שהוא ייתן החלטה לרעתנו.
לא אלימות, לא איומים, לא משרוקיות, חרם צרכני על מי שזיין אותנו יהיה הכי אפקטיבי.
מלחמה בשיפוט זהו.
- בעל(ת) האוב
- קיבל.ה 185 לייקים
רינגו סטאר המלך
-
דולימנגה99
- קיבל.ה 177 לייקים
מסכים עם כל מילה.. חיפשתי אותו בפייסבוק כדי להתחיל לחפש דברים כאלו ולא מצאתי.Niro כתב: ↑15 דצמבר 2025, 12:22 אתם משחקים בקקה, לא פוליגרף לא ועדה ולא לשחק במשחק הזה בכלל. זו הכנסה צדדית שלהם, תחביב לניפוח האגו. כמה פוסטים שקוראים להחרים כל עסק שקשור לאשתו/אח/אבא/אמא של גל ליבוביץ ברשתות החברתיות והוא ישלשל במכנס לפני שהוא ייתן החלטה לרעתנו.
לא אלימות, לא איומים, לא משרוקיות, חרם צרכני על מי שזיין אותנו יהיה הכי אפקטיבי.
צריך למצוא אותו / אשתו / אחים
ובאמת להתחיל לפגוע לו בחיים האישיים מחוץ לכדורגל בצורה חוקית. הפגנות / החרמות וכל מה שאפשר
לא יודע כמה זה יועיל - אבל זה בטוח יעשה לו קצת רע בנשמה
- פוגודין
- קיבל.ה 232 לייקים
אני מתנצל אני לא מצליח להבין את זה,הביאו את הואר בשביל להימנע מטעויות שיפוט קריטיות ולהימנע מפגיעה בספורטיביות,שמישהו יסביר לי איך יושב הקירח המצחין הזה על 7 מסכים וצופה באירוע מכל זווית אפשרית + הידיעה שעוד עשרות אלפי צופים צופים יחד איתו במהלך ועדיין נשרק פנדל על אירוע שכלל לא התנהל ברחבה???7even כתב: ↑15 דצמבר 2025, 10:17 פעם היו אומרים שצריך להעניש שופטים בשכר על טעויות. היו כאלו שאמרו ובצדק שזה מוגזם כי דברים קורים במאית השניה לפעמים.
אז הכניסו להם ואר. ואז אמרו שהואר לא תמיד נותן את התמונה המלאה. חצי בצדק.
עכשיו כשיש את התמונה המלאה מ-5 זוויות בהחלטת שיפוט לכאורה סופר קלה, הם עדיין טועים. זה לדעתי המקום להעניש בשכר בצורה משמעותית שופטים כאלו.
ע"ע - אי הוצאת האדום לקאנגווה על התאקל החמור על פלקאו.
מצד שני - השיפוט בארץ הוא חצי מקצועני, כמה כבר יזיז לו השכר?
כל אנשי ה"מקצוע" אומרים שטעה בבירור בשני האירועים.
ושאר הצופים נותרו המומים עד היום.
שורה תחתונה זה או שהוא סובל מאירוע מוחי שמתפתח בזה הרגעע.
או שהוא מכר את המשחק/הטעה מהעדפות כאלה ואחרות.
עשה ישראל כהן בליייב,למה הוא לא עצור ??
איפה מכונת אמת?
אין גוף מפקח?
צהבת זאת לא קבוצה,זה וירוס.
הוא מתחיל בשופטים עובר דרך ההתאחדות ומגיע לטלוויזיה שעדיין ממלמלת "הקבוצה של המדינה". וירוס הורס מערכות אבל הכסף רק הראה כמה הן היו חלשות.
הוא מתחיל בשופטים עובר דרך ההתאחדות ומגיע לטלוויזיה שעדיין ממלמלת "הקבוצה של המדינה". וירוס הורס מערכות אבל הכסף רק הראה כמה הן היו חלשות.
- 7even
- קיבל.ה 3783 לייקים
עכשיו תחשוב שאתה מפשל בהצגת מוצר חדש מול 10,000 איש באולם ועוד פי כמה וכמה מזה שצופים בזום...פוגודין כתב: ↑15 דצמבר 2025, 23:16אני מתנצל אני לא מצליח להבין את זה,הביאו את הואר בשביל להימנע מטעויות שיפוט קריטיות ולהימנע מפגיעה בספורטיביות,שמישהו יסביר לי איך יושב הקירח המצחין הזה על 7 מסכים וצופה באירוע מכל זווית אפשרית + הידיעה שעוד עשרות אלפי צופים צופים יחד איתו במהלך ועדיין נשרק פנדל על אירוע שכלל לא התנהל ברחבה???7even כתב: ↑15 דצמבר 2025, 10:17 פעם היו אומרים שצריך להעניש שופטים בשכר על טעויות. היו כאלו שאמרו ובצדק שזה מוגזם כי דברים קורים במאית השניה לפעמים.
עכשיו כשיש את התמונה המלאה מ-5 זוויות בהחלטת שיפוט לכאורה סופר קלה, הם עדיין טועים. זה לדעתי המקום להעניש בשכר בצורה משמעותית שופטים כאלו.
איפה מכונת אמת?
אין גוף מפקח?
פירקת את התדמית של החברה 5 שנים קדימה.
לדעתי אתה כבר לבד תגיש מכתב...
יחד, רק יחד! 
-
קפבלנקה
- קיבל.ה 707 לייקים
אין כלום.פוגודין כתב: ↑15 דצמבר 2025, 23:16אני מתנצל אני לא מצליח להבין את זה,הביאו את הואר בשביל להימנע מטעויות שיפוט קריטיות ולהימנע מפגיעה בספורטיביות,שמישהו יסביר לי איך יושב הקירח המצחין הזה על 7 מסכים וצופה באירוע מכל זווית אפשרית + הידיעה שעוד עשרות אלפי צופים צופים יחד איתו במהלך ועדיין נשרק פנדל על אירוע שכלל לא התנהל ברחבה???7even כתב: ↑15 דצמבר 2025, 10:17 פעם היו אומרים שצריך להעניש שופטים בשכר על טעויות. היו כאלו שאמרו ובצדק שזה מוגזם כי דברים קורים במאית השניה לפעמים.
איפה מכונת אמת?
אין גוף מפקח?
איגוד השופטים הקיקיוני והמאפיוזי מקסימום ישעה אותו לשבועיים בשביל מראית עין והוא יחזור לשפוט אותך עוד חודש, כי אין עוד שופטים, כי לא מביאים מחו"ל, כי אנחנו רפובליקת בננות. איגוד השופטים לא כפוף לכלום ולכן יכול להרשות לעצמו להשתין עלייך בקשת, ואתה מחויב להתייצב כל שבוע להתעללות הזאת.
-
אלון1
- קיבל.ה 272 לייקים
צריך לעשות לו אלי טביב
עסקים
הפגנות
משפחה
עבודה
לפגוע בו בצורה חוקית בכל דרך אפשרית
עד שימאס לו והוא יפרוש
אנחנו אלפים
הוא זין בודד אחד
נתיש אותו את האוכל בתחת הזה
שגורם לעשרות אלפי אוהדי הפועל להיןת עצבניים חולים
לתלוש שיערןת מעצבים
כולפ רואיםמה שהןא ראה
והוא החליט אחרת בכוונה נקודה לא תשכנעו אותי אחרת
עסקים
הפגנות
משפחה
עבודה
לפגוע בו בצורה חוקית בכל דרך אפשרית
עד שימאס לו והוא יפרוש
אנחנו אלפים
הוא זין בודד אחד
נתיש אותו את האוכל בתחת הזה
שגורם לעשרות אלפי אוהדי הפועל להיןת עצבניים חולים
לתלוש שיערןת מעצבים
כולפ רואיםמה שהןא ראה
והוא החליט אחרת בכוונה נקודה לא תשכנעו אותי אחרת
- Mendelson
- קיבל.ה 589 לייקים
פורסם עכשיו שקיבלנו אישור להאזין להקלטות רשת הקשר של השופטים. מעניין אם ומה זה יניב.
כן מקווה שההנהלה שלנו תדע לצאת החוצה בשקיפות עם הטענות שלנו אחרי שיאזינו לקשר.
כן מקווה שההנהלה שלנו תדע לצאת החוצה בשקיפות עם הטענות שלנו אחרי שיאזינו לקשר.
-
אלון1
- קיבל.ה 272 לייקים
-
NARKOTIKA
- קיבל.ה 399 לייקים