לקראת ריינה שבת 15:00 במקדש
עד שיש לנו מיליארדר שיכול להוביל אותנו לימי זוהר אנחנו מתעסקים בכל דבר שיכול להבריח אותו , חלאס אין סיכוי לנצח את המשטרה בבולשיט הזה . עובדה שבכדורסל הכל חלק מאז שלא מנסים להלחם במשטרה והקבוצה במקום הראשון בכל המסגרות .
ולא מעניין אותי שאנחנו צודקים , עדיף להיות חכמים
- כרובית
- קיבל.ה 1146 לייקים
מקווה שימשיכו להילחם בכל הכח
והפועל חייבת להיכנס פה לעניינים כי אין שום סיבה שאנשים לא יוכנסו למגרש כדורגל בגלל חולצה
והפועל חייבת להיכנס פה לעניינים כי אין שום סיבה שאנשים לא יוכנסו למגרש כדורגל בגלל חולצה
-
Red_man
- קיבל.ה 1841 לייקים
@הפועל כרגע אני מתקשה לראות מישהו בהנהלת המועדון לוקח את ההחלטה הזאת כשהסיכון הוא לרדת ליגה. זאת לא החלטה שלוקחים כלאחר יד כשהעונש של ירידת ליגה נמצא מול העיניים.
@Red Wolf המנהלת תעשה את זה בלי למצמץ. הרי קיבלנו הפסד טכני והורדת נקודות על החלטת משטרה לפוצץ את הדרבי. המועדון לא פנה לאופ״א ואני בספק שגם הפעם יפנה. המנהלת תגיד שהיא לא מתערבת בהחלטות המשטרה וזהו.
@Red Wolf המנהלת תעשה את זה בלי למצמץ. הרי קיבלנו הפסד טכני והורדת נקודות על החלטת משטרה לפוצץ את הדרבי. המועדון לא פנה לאופ״א ואני בספק שגם הפעם יפנה. המנהלת תגיד שהיא לא מתערבת בהחלטות המשטרה וזהו.
אפשר גם להישאר בתוך התחום הריאלי של מחאה ולא באיזה אוטופיהקפבלנקה כתב: ↑15 דצמבר 2025, 16:25לא מבין איזה טוב יכול לצאת מהפגישה הזאת. המשטרה הבריונית לא תזוז מילימטר הרי, ואי אפשר לבוא לאנשים הביתה ולהגיד להם לא ללבוש חולצה מסוימת.
לא ברור לי מה אפשר להשיג מהפגישה הזאת, עם איזו בשורה אפשר לצאת לאוהדים, חוץ מזה שהמשטרה יורדת מהעץ.
בלי קשר, אין טעם שהקבוצה תעלה למגרש כל עוד יש צוות וואר ישראלי. כי אם המשטרה לא תתעמר באוהדים, השופטים יתעמרו בקבוצה.
לגבי השופטים - לא יביאו לפה צוותי ואר זרים כדי לספק רצון של אף אחד ולא לעלות לשחק כי השופטים גרועים זה פשוט לא יעזור בכלום ובטח לא ישפיע בכלום ורק נזיק לעצמנו
העניין המהותי באמת זה המשטרה ומקווה שיצליחו להגיע לשם לפשרה מסוימת שהם יוכלו לרדת מהעץ ואנשים יוכלו לבוא עם החולצות שבא להם למשחק
העונה הזאת עוד לא באמצע וכבר הצליחה להתיש אותי כמו חמש
-
קפבלנקה
- קיבל.ה 692 לייקים
השופטים לא גרועים, הם רוצים שתפסיד.uriazu כתב: ↑15 דצמבר 2025, 16:53אפשר גם להישאר בתוך התחום הריאלי של מחאה ולא באיזה אוטופיהקפבלנקה כתב: ↑15 דצמבר 2025, 16:25לא מבין איזה טוב יכול לצאת מהפגישה הזאת. המשטרה הבריונית לא תזוז מילימטר הרי, ואי אפשר לבוא לאנשים הביתה ולהגיד להם לא ללבוש חולצה מסוימת.
לא ברור לי מה אפשר להשיג מהפגישה הזאת, עם איזו בשורה אפשר לצאת לאוהדים, חוץ מזה שהמשטרה יורדת מהעץ.
בלי קשר, אין טעם שהקבוצה תעלה למגרש כל עוד יש צוות וואר ישראלי. כי אם המשטרה לא תתעמר באוהדים, השופטים יתעמרו בקבוצה.
לגבי השופטים - לא יביאו לפה צוותי ואר זרים כדי לספק רצון של אף אחד ולא לעלות לשחק כי השופטים גרועים זה פשוט לא יעזור בכלום ובטח לא ישפיע בכלום ורק נזיק לעצמנו
העניין המהותי באמת זה המשטרה ומקווה שיצליחו להגיע לשם לפשרה מסוימת שהם יוכלו לרדת מהעץ ואנשים יוכלו לבוא עם החולצות שבא להם למשחק
העונה הזאת עוד לא באמצע וכבר הצליחה להתיש אותי כמו חמש
יש הבדל.
-
בני12
- קיבל.ה 2335 לייקים
אין ספק שזה עוזר לנו בדעת הקהל
במהלך הארכת מעצר של החשודים בזריקת רימוני העשן בדרבי של תל אביב שלא התקיים בסופו של דבר,
שופטת בית המשפט השלום שלי קוטין נאלצה לעזוב את בית המשפט, עקב איומים של המשפחות של העצורים ששהו באולם.
לעברה של השופטת נשמעו קללות, איומים קשים והכל מצד אותן משפחות של העצורים החשודים, אוהדי הפועל תל אביב,
וכתוצאה מכך בבית המשפט ביקשו מהשופטת שהיא תצא מהמבנה לעבר הרכב שלה כשיש לה אבטחה צמודה.
-
הוקיץ'
- קיבל.ה 7600 לייקים
האולטראס לטובת אוהדי הפועל טייק מיליון.בני12 כתב: ↑15 דצמבר 2025, 17:11 אין ספק שזה עוזר לנו בדעת הקהל
במהלך הארכת מעצר של החשודים בזריקת רימוני העשן בדרבי של תל אביב שלא התקיים בסופו של דבר,
שופטת בית המשפט השלום שלי קוטין נאלצה לעזוב את בית המשפט, עקב איומים של המשפחות של העצורים ששהו באולם.
לעברה של השופטת נשמעו קללות, איומים קשים והכל מצד אותן משפחות של העצורים החשודים, אוהדי הפועל תל אביב,
וכתוצאה מכך בבית המשפט ביקשו מהשופטת שהיא תצא מהמבנה לעבר הרכב שלה כשיש לה אבטחה צמודה.
-
NARKOTIKA
- קיבל.ה 394 לייקים
סמרטוט רצפה.
כמו שהוא סמרטוט שהוא מאפשר לשופטים ביום שבת להמשיך לשפוט.
מכרו אותו והוא כותב מכתבים. איך נפלנו על מנכל כל כך חלבי, כל התחת.
-
איל
- קיבל.ה 155 לייקים
ומה היית אתה עושה ? לא עולה לשחק כי שרקו נגדך לפנדל ? אתם עושים הכל להבריח את הבעלים? לא הבנתי . לא צריך כל הזמן רק לצאת למלחמות נגד כל העולם.NARKOTIKA כתב: ↑15 דצמבר 2025, 19:07סמרטוט רצפה.
כמו שהוא סמרטוט שהוא מאפשר לשופטים ביום שבת להמשיך לשפוט.
מכרו אותו והוא כותב מכתבים. איך נפלנו על מנכל כל כך חלבי, כל התחת.
-
איל
- קיבל.ה 155 לייקים
אין חוכמה יש רצון לעשות דווקא . בסדר יילך הבעלים הזה נחזור לאיזה ניסנוב . הכל טוב .Gania23 כתב: ↑15 דצמבר 2025, 16:32 עד שיש לנו מיליארדר שיכול להוביל אותנו לימי זוהר אנחנו מתעסקים בכל דבר שיכול להבריח אותו , חלאס אין סיכוי לנצח את המשטרה בבולשיט הזה . עובדה שבכדורסל הכל חלק מאז שלא מנסים להלחם במשטרה והקבוצה במקום הראשון בכל המסגרות .
- Mr.china
- קיבל.ה 248 לייקים
די לערבב דברים, העניין עם החולצות לא שייך בשום צורה לעניין האבוקות והאולטראס אתה בדיוק נופל בהינדוס תודעה של המשטרה שעשו את המעצרים האלה יום אחרי ביזיון החולצות.בני12 כתב: ↑15 דצמבר 2025, 17:11 אין ספק שזה עוזר לנו בדעת הקהל
הרחיקו אנשים נורמטיביים שישבו ביציע עם חולצה שהם קנו!
לא נתנו לאנשים להיכנס עם חולצה כזאת במשחק אחרי ועכשיו ארגון הפשיעה הזה ממשיך באיומים.
דרך אגב כל העצורים שוחררר עכשיו
-
בני12
- קיבל.ה 2335 לייקים
איפה אמרתי שהנושאים קשורים.Mr.china כתב: ↑15 דצמבר 2025, 20:08די לערבב דברים, העניין עם החולצות לא שייך בשום צורה לעניין האבוקות והאולטראס אתה בדיוק נופל בהינדוס תודעה של המשטרה שעשו את המעצרים האלה יום אחרי ביזיון החולצות.בני12 כתב: ↑15 דצמבר 2025, 17:11 אין ספק שזה עוזר לנו בדעת הקהל
הרחיקו אנשים נורמטיביים שישבו ביציע עם חולצה שהם קנו!
לא נתנו לאנשים להיכנס עם חולצה כזאת במשחק אחרי ועכשיו ארגון הפשיעה הזה ממשיך באיומים.
דרך אגב כל העצורים שוחררר עכשיו
ההתפרעות בבית המשפט (שלא קשורה לזה שהם שוחררו או לא) לא תורמת לדעת הקהל בנושא שכן חשוב ולכן פוגעת בו
אומנם שוחררו אבל הוגשה הצהרת תובע כנגד כולם זאת אומרת כולם אמורים לעמוד למשפט
-
קפבלנקה
- קיבל.ה 692 לייקים
לא "שרקו נגדך לפנדל", גמרו לך את המשחק ושדדו אותך, כי מתנכלים לך כולם, תתעורר.איל כתב: ↑15 דצמבר 2025, 19:28ומה היית אתה עושה ? לא עולה לשחק כי שרקו נגדך לפנדל ? אתם עושים הכל להבריח את הבעלים? לא הבנתי . לא צריך כל הזמן רק לצאת למלחמות נגד כל העולם.
חד משמעית להרעיד פה את האדמה ולא לעלות לשחק עד שמביאים שופטי וואר מחו"ל.
שהמנהלת תוריד אותך ליגה באמצע העונה ותתמודד עם רעידת האדמה הזו, למזלי אני כבר לא מפחד מליגה לאומית.
עם איזה רעידת אדמה המנהלת תצטרך להתמודד?קפבלנקה כתב: ↑15 דצמבר 2025, 20:59לא "שרקו נגדך לפנדל", גמרו לך את המשחק ושדדו אותך, כי מתנכלים לך כולם, תתעורר.
שהמנהלת תוריד אותך ליגה באמצע העונה ותתמודד עם רעידת האדמה הזו, למזלי אני כבר לא מפחד מליגה לאומית.
היחידים שיסבלו מהרעידת אדמה הזאת אלה אנחנו , למנהלת זה יהיה יום חג
- red in blood
- קיבל.ה 561 לייקים
אתה זה שתצטרך להתמודד עם הרעידה הזו, לא הם.קפבלנקה כתב: ↑15 דצמבר 2025, 20:59לא "שרקו נגדך לפנדל", גמרו לך את המשחק ושדדו אותך, כי מתנכלים לך כולם, תתעורר.
אתה אמרת בעצמך - כולם מתנכלים אליך. הם רוצים שתכשל. אז אם הפועל תכשל ותרד ליגה באמצע העונה - זה מה שלדעתך יפריע להם?
"אנחנו אולי קהל פרובוקטיבי, קהל שנון, קהל עם לשון חריפה וחדה, ולפעמים חסרת רחמים, אבל אנחנו לא גזענים."
- עומר חרמש ז״ל
- עומר חרמש ז״ל
-
קפבלנקה
- קיבל.ה 692 לייקים
אנחנו קונים מנויים, באים למשחקים, קוראים כתבות ועוברים רכבת רגשות על הקבוצה הזאת ועל הכדורגל הזה, בזמן שהענף רקוב מהיסוד, מוטה ומושחת. איזה טעם יש לכל הדבר הזה? הספורטיביות מתה הרי.red in blood כתב: ↑15 דצמבר 2025, 23:02אתה זה שתצטרך להתמודד עם הרעידה הזו, לא הם.
אתה אמרת בעצמך - כולם מתנכלים אליך. הם רוצים שתכשל. אז אם הפועל תכשל ותרד ליגה באמצע העונה - זה מה שלדעתך יפריע להם?
המועדון מגיב בצורה רכה מדי לעוולות האלה.
-
L.S
- קיבל.ה 1865 לייקים
אתה חושב שספרא שפך פה באיזור ה30 מליון שקל מהכיס שלו בקיץ כדי שיורידו אותך ליגה בגלל מלחמות?קפבלנקה כתב: ↑15 דצמבר 2025, 20:59לא "שרקו נגדך לפנדל", גמרו לך את המשחק ושדדו אותך, כי מתנכלים לך כולם, תתעורר.
יש דרכים אחרות לטפל בנושא הזה גם בלי לרדת ליגה ולשרוף את הכסף של הבעלים הנורמלי הראשון ב15 השנים האחרונות
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
-
ונרקומן
- קיבל.ה 516 לייקים
בא לי להגיע למשחק, להיכנס אליו, לראות את הפועל וללכת הביתה. בלי פרשיות.
יש מצב שנזכה לתענוג הזה או שכל הגורמים המעורבים בדבר כולל האולטראס מלאי מוטיבציה לזיין לנו את החוויה week in and week out?
יש מצב שנזכה לתענוג הזה או שכל הגורמים המעורבים בדבר כולל האולטראס מלאי מוטיבציה לזיין לנו את החוויה week in and week out?
-
קפבלנקה
- קיבל.ה 692 לייקים
אז שיטפלו דחוף, כי בינתיים מתעללים במועדון, באוהדים ובקבוצה הזאת שבוע אחר שבועL.S כתב: ↑16 דצמבר 2025, 10:17אתה חושב שספרא שפך פה באיזור ה30 מליון שקל מהכיס שלו בקיץ כדי שיורידו אותך ליגה בגלל מלחמות?
יש דרכים אחרות לטפל בנושא הזה גם בלי לרדת ליגה ולשרוף את הכסף של הבעלים הנורמלי הראשון ב15 השנים האחרונות
-
בר לב אדום
- קיבל.ה 406 לייקים
עם פציעת סתיו והאדום של אלקוקין, החלק ההתקפי חייב להיות -
קרייב-פלקאו
בוסקילה - קורין - לויזו
דאפה
קרייב-פלקאו
בוסקילה - קורין - לויזו
דאפה
-
Red Ghost
- קיבל.ה 573 לייקים
אני בטוח שכל הבלאגן הזה פוגע מאוד בהכנסות של הקבוצה.
אישית שקלתי להגיע עם הילדים כי זו שעה מעולה בשבת נעימה והחלטתי שלא. אני לא אשלם כמה מאות שקלים למשחק שאולי לא יתקיים והכסף יילך, שיהיה בו בלאגן בוודאות, שוטרים שלא יהססו לדרוס אוהדים שיימחו בחוץ עם פרשים וכל מי שייקלע בדרכם.
ואני בטוח לא היחיד.
אישית שקלתי להגיע עם הילדים כי זו שעה מעולה בשבת נעימה והחלטתי שלא. אני לא אשלם כמה מאות שקלים למשחק שאולי לא יתקיים והכסף יילך, שיהיה בו בלאגן בוודאות, שוטרים שלא יהססו לדרוס אוהדים שיימחו בחוץ עם פרשים וכל מי שייקלע בדרכם.
ואני בטוח לא היחיד.
- 7even
- קיבל.ה 3698 לייקים
כל הצדדים מאד נהנים מזה, תהיה בטוח.
מבחינת האולטראס העובדה שהם בפרונט שווה זהב. זה חלום עבורם.
מה שקורה בדשא, בטבלה, בשאר היציעים...מאז ומתמיד היה משני עבורם. הם הוכיחו את זה רק 400 פעם.
אבוקות לדשא, מצתים על שחקנים, שירי שואה, מכות עם המשטרה. כל מה שאפשר להרוס את החוויה.
הם תמיד ימצאו את השערורייה הבאה ואת הפראייר התורן שיגן עליהם ברשתות ובפורומים.
אם אפשר להרוס להפועל ולקהל השפוי...הם יהיו שם לדאוג לזה.
הכי יפה שגם אפשר להתחבא מאחרי מאבק עם המשטרה כשהם לא שמים לב שהקהל השפוי לא איתם כבר מזמן.
להסתכל על היציעים המלאים בכל שאר השערים אחרי שהם ברחו במשחק נגד פ"ת ולהבין שהתפכחנו. הם לא, אנחנו כן.
אנחנו באים לכדורגל. הם באים למלחמה.
יחד, רק יחד! 
- Sin Queso
- קיבל.ה 758 לייקים
-
איל
- קיבל.ה 155 לייקים
מדויק7even כתב: ↑16 דצמבר 2025, 15:29כל הצדדים מאד נהנים מזה, תהיה בטוח.
מה שקורה בדשא, בטבלה, בשאר היציעים...מאז ומתמיד היה משני עבורם. הם הוכיחו את זה רק 400 פעם.
אבוקות לדשא, מצתים על שחקנים, שירי שואה, מכות עם המשטרה. כל מה שאפשר להרוס את החוויה.
הכי יפה שגם אפשר להתחבא מאחרי מאבק עם המשטרה כשהם לא שמים לב שהקהל השפוי לא איתם כבר מזמן.
להסתכל על היציעים המלאים בכל שאר השערים אחרי שהם ברחו במשחק נגד פ"ת ולהבין שהתפכחנו. הם לא, אנחנו כן.
- אנחנו בתהליך
- קיבל.ה 630 לייקים
טוב אז אחריי הפציעה של טוריאל אני עולה עם בוסקילה בשמאל ולויזיו בימין.
- רדפוקס
- קיבל.ה 5895 לייקים
ומי באמצע? אלקוקין מורחק.אנחנו בתהליך כתב: ↑16 דצמבר 2025, 17:07 טוב אז אחריי הפציעה של טוריאל אני עולה עם בוסקילה בשמאל ולויזיו בימין.
אני הייתי עולה עם בוסקילה בשמאל ושקורין ולויזו יחליטו מי משחק ב-10 ומי בימין.
- בעל(ת) האוב
- קיבל.ה 170 לייקים
אני חושב שהסיטואציה התרחבה כבר הרבה מעבר לאולטראס (ואני כתבתי פה ביקורת חריפה על האולטראס לאחר הדרבי) וגם מעבר לכדורגל.7even כתב: ↑16 דצמבר 2025, 15:29כל הצדדים מאד נהנים מזה, תהיה בטוח.
זאת הפגנה על זכויות אדם ונגד דיכוי שבקצה שלו נובע מביביזם סרטני שהורס פה כל חלקה טובה.
אמנם לבושתי לא הלכתי להפגנות נגד הממשלה בשלוש השנים האחרונות, אבל אני מאוד מזדהה איתן. וסביר שאם הייתי רואה כל שלט ושומע כל מילה לא הייתי תומך בהכל.
אבל התמונה הגדולה והמטרה הן בעלות ערך.
אז אמנם יש כאן משחק כדורגל ויש לי מנוי וזאת הסיבה העיקרית שאני בא, אבל אני מאוד שמח על הממד של המחאה וההפגנה שיהיה באירוע (כך אני מקווה).
רינגו סטאר המלך
-
לירון האדום
- קיבל.ה 2747 לייקים
ורויקו באמצעאנחנו בתהליך כתב: ↑16 דצמבר 2025, 17:07 טוב אז אחריי הפציעה של טוריאל אני עולה עם בוסקילה בשמאל ולויזיו בימין.
-
עד המ!!ת הפועל
- קיבל.ה 730 לייקים
בוסקילה———קורין/אלטמן———-לויזו
————————-דאפה——————
————————-דאפה——————
-
אסון למכבי
- קיבל.ה 69 לייקים
אשכרה הגענו למצב שאנחנו הולכים עם 4 בלמים ואין לנו מגן אחד טבעי שיכול לשחק. אולי הייתי מנסה 3 בלמים
3-5-2
לא מאמין שריינה יבואו לתקוף בבלומפילד
3-5-2
- אנחנו בתהליך
- קיבל.ה 630 לייקים
רויקו לויזו ובוסקילהרדפוקס כתב: ↑16 דצמבר 2025, 17:18ומי באמצע? אלקוקין מורחק.אנחנו בתהליך כתב: ↑16 דצמבר 2025, 17:07 טוב אז אחריי הפציעה של טוריאל אני עולה עם בוסקילה בשמאל ולויזיו בימין.
אני הייתי עולה עם בוסקילה בשמאל ושקורין ולויזו יחליטו מי משחק ב-10 ומי בימין.
בזמן שלויזו ורויקו באמצע ובימין מחליפים הרבה צדדים אבל נטייה יותר לרוי באמצע
- בן לוז
- קיבל.ה 477 לייקים
אם לברדה יש ביצים שיעלה 3-5-2אסון למכבי כתב: ↑16 דצמבר 2025, 22:31 אשכרה הגענו למצב שאנחנו הולכים עם 4 בלמים ואין לנו מגן אחד טבעי שיכול לשחק. אולי הייתי מנסה 3 בלמים
3-5-2
צור
פיבן מאיימבו ציקו
בוסקילה ורויקו בקווים
פלקאו וקרייב אמצע
לואיזו אלטמן
דאפה
- red in blood
- קיבל.ה 561 לייקים
הענף רקוב מהיסוד, ואנחנו באים למשחקים וסובלים.קפבלנקה כתב: ↑16 דצמבר 2025, 00:13אנחנו קונים מנויים, באים למשחקים, קוראים כתבות ועוברים רכבת רגשות על הקבוצה הזאת ועל הכדורגל הזה, בזמן שהענף רקוב מהיסוד, מוטה ומושחת. איזה טעם יש לכל הדבר הזה? הספורטיביות מתה הרי.red in blood כתב: ↑15 דצמבר 2025, 23:02אתה זה שתצטרך להתמודד עם הרעידה הזו, לא הם.
המועדון מגיב בצורה רכה מדי לעוולות האלה.
הכל נכון.
זה לא סותר את העובדה שרוצים שתכשל, אז מהלך שיכשיל אותנו לא ירתיע אותם ולא יגרום להם לשנות את דרכם.
אתה רוצה שינוי? גם אני. הדרך לזה היא לא על ידי הכשלת הפועל.
"אנחנו אולי קהל פרובוקטיבי, קהל שנון, קהל עם לשון חריפה וחדה, ולפעמים חסרת רחמים, אבל אנחנו לא גזענים."
- עומר חרמש ז״ל
- עומר חרמש ז״ל
-
לירון האדום
- קיבל.ה 2747 לייקים
בוסקילה ורויקו לא שחקנים שיורדים ויודעים לעשות הגנה.בן לוז כתב: ↑17 דצמבר 2025, 00:02אם לברדה יש ביצים שיעלה 3-5-2אסון למכבי כתב: ↑16 דצמבר 2025, 22:31 אשכרה הגענו למצב שאנחנו הולכים עם 4 בלמים ואין לנו מגן אחד טבעי שיכול לשחק. אולי הייתי מנסה 3 בלמים
3-5-2
צור
פיבן מאיימבו ציקו
בוסקילה ורויקו בקווים
פלקאו וקרייב אמצע
לואיזו אלטמן
דאפה
מורגן יכול לשחק מגן
-
אלון1
- קיבל.ה 268 לייקים
לא רק שבא
גם יביא איתי בכוונה את הילד בן 5 שלי.
עם החולצה
נראה שוטר שירים יד הוא לא יתן לו להיכנס
גם יביא איתי בכוונה את הילד בן 5 שלי.
עם החולצה
נראה שוטר שירים יד הוא לא יתן לו להיכנס
- אנחנו בתהליך
- קיבל.ה 630 לייקים
לא לשנות מערך ולא לחפש הרפתקאות מיותרות.
לפתוח פשוט ורגיל
צור
נאסר צ'יקו מאיימבו פיבן
פלקאו קרייב
בוסקילה קורין לויזו
דאפה
למרות שהתחושה שלי שהוא ירצה את קורין מהספסל אז לא אתפלא אם אלטמן או מאחמיד יפתחו.
לפתוח פשוט ורגיל
צור
נאסר צ'יקו מאיימבו פיבן
פלקאו קרייב
בוסקילה קורין לויזו
דאפה
למרות שהתחושה שלי שהוא ירצה את קורין מהספסל אז לא אתפלא אם אלטמן או מאחמיד יפתחו.
-
cholo
- קיבל.ה 202 לייקים
נאסר מוצהב נשמהאנחנו בתהליך כתב: ↑17 דצמבר 2025, 13:25 לא לשנות מערך ולא לחפש הרפתקאות מיותרות.
לפתוח פשוט ורגיל
צור
נאסר צ'יקו מאיימבו פיבן
פלקאו קרייב
בוסקילה קורין לויזו
דאפה
- אנחנו בתהליך
- קיבל.ה 630 לייקים
אז מורגן מגן שמאלי אין ברירה.cholo כתב: ↑17 דצמבר 2025, 13:44נאסר מוצהב נשמהאנחנו בתהליך כתב: ↑17 דצמבר 2025, 13:25 לא לשנות מערך ולא לחפש הרפתקאות מיותרות.
לפתוח פשוט ורגיל
צור
נאסר צ'יקו מאיימבו פיבן
פלקאו קרייב
בוסקילה קורין לויזו
דאפה