לא, אבל כרטיס להסעה מסובסד ועולה 10 שקל אז לא בדיוק דוגמא, צריך לראות אם יש עלייה במחירי הכרטיסים.
מנויים 2025/26
-
Jonatan192
- קיבל.ה 42 לייקים
- בונדר
- קיבל.ה 181 לייקים
קניתי כרטיס בנוסף למנוי שלי ואין עמלה, גם לא שמתי לב שזה מעביר ללאן את הרכישה.Jonatan192 כתב: ↑12 דצמבר 2025, 16:50לא, אבל כרטיס להסעה מסובסד ועולה 10 שקל אז לא בדיוק דוגמא, צריך לראות אם יש עלייה במחירי הכרטיסים.
אז הוא לא למד שום לקח, ואין לו שכל גם להצטער.
גם אני קניתי 2 נוספים בלי עמלה.. מה הקטע של מעבר ללאן?
- רדנקו
- קיבל.ה 2069 לייקים
כי לא עובדים עם לאן. אז אין עמלה ללאן.בונדר כתב: ↑12 דצמבר 2025, 17:10קניתי כרטיס בנוסף למנוי שלי ואין עמלה, גם לא שמתי לב שזה מעביר ללאן את הרכישה.Jonatan192 כתב: ↑12 דצמבר 2025, 16:50לא, אבל כרטיס להסעה מסובסד ועולה 10 שקל אז לא בדיוק דוגמא, צריך לראות אם יש עלייה במחירי הכרטיסים.
מה שנעשה זה שרכשו מלאן מערכת מחשב של ויוניו שלאן הם הנציגים שלהם בארץ.
-
עד המ!!ת הפועל
- קיבל.ה 723 לייקים
מסכן, הוא עדיין חושב שזה מזיז למישהו.
הרוב המוחלט מעדיף הפועל מנצחת מאשר אוהדים שנהנים לאונן על עצמם.
הרוב המוחלט מעדיף הפועל מנצחת מאשר אוהדים שנהנים לאונן על עצמם.
-
אוהד כורסא
- קיבל.ה 729 לייקים
יותר נשבר לי הלב לראות איך אוהדי מכבי ואוהדי הפועל שמחים ביחד בפיד. סופסוף יכולים להגשים את האהבה שנמנעה מהם כל השנים. מסתבר ששנים חיכו לחיבוק מניסני ופרל.
-
ranjef
- קיבל.ה 1940 לייקים
הם התקווה האחרונה והיחידה של שימון מזרחי.אוהד כורסא כתב:יותר נשבר לי הלב לראות איך אוהדי מכבי ואוהדי הפועל שמחים ביחד בפיד. סופסוף יכולים להגשים את האהבה שנמנעה מהם כל השנים. מסתבר ששנים חיכו לחיבוק מניסני ופרל.
בלעדיהם הוא ופדרמן עושים התאבדות המונית במצדה
-
יהלום14אדום
- קיבל.ה 1260 לייקים
-
ואן גוך
- קיבל.ה 258 לייקים
יצא מידע בנוגע למקומות הישיבה?
אולם 7 כולו הוא לא מסומן? או משורה 6?
אולם 7 כולו הוא לא מסומן? או משורה 6?
- רווי
- קיבל.ה 1188 לייקים
האמת משמח אותי שנשבר לכם הלב.
רוצים שלא ישבר לכם הלב ושקבוצת היורוליג העשירה המצליחה ואנטיקהילתית לא תביא 100 אנשים למשחק? אז אל תחרימו יהזויים.
OMG עווופררר
- 7even
- קיבל.ה 3682 לייקים
לא הבנתי את בקשר בין האוהדים בתמונה שלך להפועל.
הם הרי הוכיחו רק מיליון פעם שאין שום קשר ביינם לבין הקבוצה
יחד, רק יחד! 
-
יותם שירן הלא מקורי
- קיבל.ה 9 לייקים
-
יהלום14אדום
- קיבל.ה 1260 לייקים
ברור, כמה פשוטיותם שירן הלא מקורי כתב: ↑15 דצמבר 2025, 09:09לא רוצים אותם
יאללה הביתה!!!
-
Jonatan192
- קיבל.ה 42 לייקים
נראה שנתחילו למכור כרטיסים לכוכב דרך מועדוני לקוחות כאלה ואחרים, ראיתי שיש כרטיסים ב"בהצדעה", בעיקר לאולם וגלריה שמקביל 10-11 ביד אליהו, אבל גם ראיתי ליציע בצד המגרש בצד השני (מה שמקביל ליציע 1)
-
ארדיטי
- קיבל.ה 207 לייקים
אתה יודע למה מעט מאוד אנשים רוצים לסוע עכשיו לבאר-שבע?
כי לפני 3 שנים זה היה משחק חשוב וקשה להפועל, היום אנחנו יודעים מראש שננצח 30 הפרש והפועל 3 רמות מעל הליגה.
אז אם זה לא ירושליים או מכבי, זה גם לא הולך להיות משחק צמוד או מעניין במיוחד, על אחת כמה וכמה שיש משחק יורוליג מחר.
נכון, אם היו האולטראס היו 300 איש בבאר שבע, אבל למי אכפת?
הקטע הזה של להראות שאנחנו מביאים קהל חוץ מעניין בעיקר בקרבות אגו בין ארגוני האוהדים להראות למי יש יותר גדול, זה לא חשוב ולא מעניין אף אחד אחר.
-
רק הפועל
- קיבל.ה 2870 לייקים
איזה דמעות תנין , " נשבר הלב " עלק , במקום לשמוח שאנחנו רק מנצחים עד עכשיו גם כן אוהד
- 7even
- קיבל.ה 3682 לייקים
לוידע מה יותר הזוי.
שעונים לבחור ברצינות או שהמנהלים עדיין נותנים לו להסתובב חופשי ולזהם את הפורום.
שעונים לבחור ברצינות או שהמנהלים עדיין נותנים לו להסתובב חופשי ולזהם את הפורום.
יחד, רק יחד! 
יופי של תגובה! גם ריאל מדריד לא מביאה קהל חוץ גדול למשחקי כדורגל שלה.. אז ממש נשבר הלב.ארדיטי כתב: ↑15 דצמבר 2025, 12:33אתה יודע למה מעט מאוד אנשים רוצים לסוע עכשיו לבאר-שבע?
כי לפני 3 שנים זה היה משחק חשוב וקשה להפועל, היום אנחנו יודעים מראש שננצח 30 הפרש והפועל 3 רמות מעל הליגה.
אז אם זה לא ירושליים או מכבי, זה גם לא הולך להיות משחק צמוד או מעניין במיוחד, על אחת כמה וכמה שיש משחק יורוליג מחר.
נכון, אם היו האולטראס היו 300 איש בבאר שבע, אבל למי אכפת?
הקטע הזה של להראות שאנחנו מביאים קהל חוץ מעניין בעיקר בקרבות אגו בין ארגוני האוהדים להראות למי יש יותר גדול, זה לא חשוב ולא מעניין אף אחד אחר.
-
איש גדול
- קיבל.ה 365 לייקים
האמת מבאס אי אפשר להגיד שלא
הפועל זה לא ריאל מדריד וחלק מהיחודיות שלנו זה האווירה שאנחנו עושים בכל מגרש ובכל מקום.
אני גם מבין ומסכים עם רוב התלונות של החלק שמחרים.
הבעיה היחידה היא שההחרמה של המשחקים לא נותנת כלום ולא מקדמת שום מטרה שלשמה המחרימים מחרימים, מה שהופך את המחאה למיותרת ולא מועילה ואת המחרימים לכאלה ששמים את האגו שלהם מעל הפועל.
הפועל זה לא ריאל מדריד וחלק מהיחודיות שלנו זה האווירה שאנחנו עושים בכל מגרש ובכל מקום.
הבעיה היחידה היא שההחרמה של המשחקים לא נותנת כלום ולא מקדמת שום מטרה שלשמה המחרימים מחרימים, מה שהופך את המחאה למיותרת ולא מועילה ואת המחרימים לכאלה ששמים את האגו שלהם מעל הפועל.
-
יותם שירן הלא מקורי
- קיבל.ה 9 לייקים
ההחרמה נועדה, בין היתר, לחנוק תזרימית את הקבוצה.איש גדול כתב: ↑15 דצמבר 2025, 15:45 האמת מבאס אי אפשר להגיד שלא
אם הקבוצה לא מוכרת מנויים- הבעלים צריך להזרים יותר כסף. ועופר עם כל ההשקעה שלו זה לא מארק צוקרברג.
אם עופר נחנק תזרימית ולא יכול להחזיק את הקבוצה- הוא ימכור אותה. בין היתר בגלל זה נכנס כל העניין של הגיוס המונים.
-
רק הפועל
- קיבל.ה 2870 לייקים
אתם מציגים עוד אנשים שזו המטרה שלהם בצורה לגיטימית , מדובר באויבים הכי גדולים של הקבוצה אם הם יבריחו את עופר נחזור להיות גג קבוצה ברמה של הפועל חולון וגם זה לא , הרבה יותר גרועים משמעון אז לא אי אפשר באמת להבין אותם ולהסכים איתם בשום צורה
-
יותם שירן הלא מקורי
- קיבל.ה 9 לייקים
זה האני מאמין שלהם.
זה הקהל שלך.
אי אפשר לבוא לאנשים שכל החיים אמרו שמכבי זה חבורה של שכירי חרב ואז לשחק עם 12 זרים ביורוליג.
אי אפשר לארח ביד אליהו שזה אולם שאוהדים חטפו בו מכות משוטרים ולהגיד שזה הבית.
ההישגיות היא משנית אצלם. קודם כל הקהילה.
ועוד ועוד.
אתמול היה אוהד שלא נתנו לו להיכנס עם חולצה של פאק בן גביר- איפה המועדון? איפה עופר?
ברגל גיא פרימור לפני הגמר טוטו אמר שהקבוצה לא תעלה למגרש.
זה הקהל שלך.
אי אפשר לבוא לאנשים שכל החיים אמרו שמכבי זה חבורה של שכירי חרב ואז לשחק עם 12 זרים ביורוליג.
ועוד ועוד.
אתמול היה אוהד שלא נתנו לו להיכנס עם חולצה של פאק בן גביר- איפה המועדון? איפה עופר?
נערך לאחרונה על ידי יותם שירן הלא מקורי ב 15 דצמבר 2025, 16:53, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
איש גדול
- קיבל.ה 365 לייקים
כן?יותם שירן הלא מקורי כתב: ↑15 דצמבר 2025, 16:30ההחרמה נועדה, בין היתר, לחנוק תזרימית את הקבוצה.איש גדול כתב: ↑15 דצמבר 2025, 15:45 האמת מבאס אי אפשר להגיד שלא
אם הקבוצה לא מוכרת מנויים- הבעלים צריך להזרים יותר כסף. ועופר עם כל ההשקעה שלו זה לא מארק צוקרברג.
אם עופר נחנק תזרימית ולא יכול להחזיק את הקבוצה- הוא ימכור אותה. בין היתר בגלל זה נכנס כל העניין של הגיוס המונים.
זה מרגיש לך שהקבוצה חנוקה תזרימית?
איזה ניתוק אלוהים
-
יותם שירן הלא מקורי
- קיבל.ה 9 לייקים
כאמור אני לא תומך במחאה שלהם ומנוי על הפועל.איש גדול כתב: ↑15 דצמבר 2025, 16:53כן?יותם שירן הלא מקורי כתב: ↑15 דצמבר 2025, 16:30ההחרמה נועדה, בין היתר, לחנוק תזרימית את הקבוצה.איש גדול כתב: ↑15 דצמבר 2025, 15:45 האמת מבאס אי אפשר להגיד שלא
זה מרגיש לך שהקהוצה חנוקה תזרימית?
איזה ניתוק אלוהים
ככה הם רואים את הדברים. יותר מביך זה אוהדי מכבי שהם אשכרה מחזיקים את הקבוצה, עושים סולד אאוט ומרימים שלטי "פדרמן תמכור".
-
בני12
- קיבל.ה 2331 לייקים
בלייקני, וינרייט ומלקולם לדוגמא יותר שכירי חרב מיפתח זיו וסנדי כהן רק בגלל האזרחות שלהם ?יותם שירן הלא מקורי כתב: ↑15 דצמבר 2025, 16:52 זה האני מאמין שלהם.
זה הקהל שלך.
ועוד ועוד.
מכות משוטרים (וגם גז פלפל) חטפו גם בדרייבאין. אז הוא לא היה בית ?
קודם כל הקהילה ? אחת הבדיחות העצובות. הקהילה על הזין שלהם. רק הם חשובים
ואוו, פרימור איים. המשטרה ממש מתרגשת. איפה האיומים האלו היו במשחקים מול הפועל פ"ת וקריית שמונה ?
-
יותם שירן הלא מקורי
- קיבל.ה 9 לייקים
אני כמעט ולא חלוק עליך .בני12 כתב: ↑15 דצמבר 2025, 17:04בלייקני, וינרייט ומלקולם לדוגמא יותר שכירי חרב מיפתח זיו וסנדי כהן רק בגלל האזרחות שלהם ?יותם שירן הלא מקורי כתב: ↑15 דצמבר 2025, 16:52 זה האני מאמין שלהם.
זה הקהל שלך.
ועוד ועוד.
ואוו, פרימור איים. המשטרה ממש מתרגשת. איפה האיומים האלו היו במשחקים מול הפועל פ"ת וקריית שמונה ?
שוחחתי בדיוק על עניין ויינרייט ומלקולם. עניין מדר וגינת זה איפה שעובר הגבול. עונה קודמת הם היו שחקני חמישייה בגמר יורוקאפ וגינת עם החזרה שלו מהפציעה נחמק מהרוטציה ומדר אני לא מבין למה היה טוב הנזיפות שאיטודיס הביא בו ביום שישי האחרון. אתה מחר תתן 5 שניות לישראלים, כשאתה משחק בישראל זה משהו מאוד בעייתי.
היה בית בדרייב אין- בגמר גביע ווינר אתה לא עלית לשחק בהוראת עופר. אתה רואה מצב שלא יכניסו חולצת פאק בן גביר ועופר יגיד "אז אין משחק?"
בסוף מבחינת הקהילה, גם אני וגם אתה המיעוט בדעות הללו. זה המצב.
אני גם חושב שפרימור ליצן ומשחק אותה צ'ה גווארה אבל זה דיון אחר. בפועל זה עובד.
בסל אתה בעונה עד כה הצגה והקהל לא מגיע, וברגל לאט לאט אתה מתפתח לעונה שאתה רב עם כולם והטירוף רק גובר.
-
קובי
- קיבל.ה 463 לייקים
האתנחתא הקומית בסיפור של הכדורסל שמסתובים פה כל מיני יצורים
שתומכים באולטראס והם נגד הקבוצה
שמטנפים ומנסים להתסיס עלאק בצורה מתוחכמת (כולם רואים לכם יא של חבורת מאותגרים שיכלית)
ומנסים למכור שיש להם מינוי
שתומכים באולטראס והם נגד הקבוצה
שמטנפים ומנסים להתסיס עלאק בצורה מתוחכמת (כולם רואים לכם יא של חבורת מאותגרים שיכלית)
ומנסים למכור שיש להם מינוי
-
יותם שירן הלא מקורי
- קיבל.ה 9 לייקים
בוא התערבות
1,000 ש"ח.
מחר לפני המשחק בארנה בחר נקודת מפגש ואציג לך.
אתה מנותק, תמשיך להביא 3000 איש ליד אליהו כששומעים רק את החריקות בפרקט.
אתה צודק, זה באמת קשה לראות את הפועל שלנו נפגעת. על מנת שהיא לא תיפגע אנחנו צריכים לשכנע כמה שיותר אנשים שלא באים, לבוא למשחקים.
האם אתה עושה זאת?
ואז ליבנו יתאחה.
- 7even
- קיבל.ה 3682 לייקים
-
בני12
- קיבל.ה 2331 לייקים
בחצי גמר וינר הקהל הביע סולידריות עם האולטראס למרות שכל הסיפור שם היה הכנסת מורחקים למגרש (אל תחשוב לרגע שלאולטראס הזיז משהו אחר חוץ מעצמם).יותם שירן הלא מקורי כתב: ↑15 דצמבר 2025, 17:12אני כמעט ולא חלוק עליך .בני12 כתב: ↑15 דצמבר 2025, 17:04בלייקני, וינרייט ומלקולם לדוגמא יותר שכירי חרב מיפתח זיו וסנדי כהן רק בגלל האזרחות שלהם ?יותם שירן הלא מקורי כתב: ↑15 דצמבר 2025, 16:52 זה האני מאמין שלהם.
זה הקהל שלך.
ועוד ועוד.
שוחחתי בדיוק על עניין ויינרייט ומלקולם. עניין מדר וגינת זה איפה שעובר הגבול. עונה קודמת הם היו שחקני חמישייה בגמר יורוקאפ וגינת עם החזרה שלו מהפציעה נחמק מהרוטציה ומדר אני לא מבין למה היה טוב הנזיפות שאיטודיס הביא בו ביום שישי האחרון. אתה מחר תתן 5 שניות לישראלים, כשאתה משחק בישראל זה משהו מאוד בעייתי.
היה בית בדרייב אין- בגמר גביע ווינר אתה לא עלית לשחק בהוראת עופר. אתה רואה מצב שלא יכניסו חולצת פאק בן גביר ועופר יגיד "אז אין משחק?"
בסוף מבחינת הקהילה, גם אני וגם אתה המיעוט בדעות הללו. זה המצב.
אני גם חושב שפרימור ליצן ומשחק אותה צ'ה גווארה אבל זה דיון אחר. בפועל זה עובד.
בסל אתה בעונה עד כה הצגה והקהל לא מגיע, וברגל לאט לאט אתה מתפתח לעונה שאתה רב עם כולם והטירוף רק גובר.
עופר גיבה את זה כספית.
ומה קרה ? האולטראס שמו זין על עופר ועל כל הקהילה (שוב ושוב)
לכן לא מבין איך למישהו יש ציפיה שיגלו סולידריות איתם שוב
לא הבנתי איך בפועל האיומים של פרימור עובדים כשרואים מה קרה מול פ"ת וק"ש
- red in blood
- קיבל.ה 557 לייקים
וואלה, נמאס מהתירוץ הזה.יותם שירן הלא מקורי כתב: ↑15 דצמבר 2025, 09:09לא רוצים אותם
להזכיר לך כמה טביב לא רצה את האוהדים שמוחים נגדו?
האוהדים אמרו אז ״וואלה, הבעלים לא רוצה אותנו, אז נלך״?
המשטרה פחות או יותר אומרת לאולטראס שלא רוצים אותם במשחקים. האם הם מקבלים את זה ככה, ומפסיקים להגיע?
הבחירה לא להגיע היא של אלו שהפסיקו להגיע. זה לגיטימי. מבאס, אבל לגיטימי.
אבל לפחות שייקחו אחריות על זה ולא יפילו את זה על אחרים.
"אנחנו אולי קהל פרובוקטיבי, קהל שנון, קהל עם לשון חריפה וחדה, ולפעמים חסרת רחמים, אבל אנחנו לא גזענים."
- עומר חרמש ז״ל
- עומר חרמש ז״ל
-
Nati
- קיבל.ה 2451 לייקים
"רשע מה הוא אומר?יותם שירן הלא מקורי כתב:בוא התערבות
1,000 ש"ח.
מחר לפני המשחק בארנה בחר נקודת מפגש ואציג לך.
אתה מנותק, תמשיך להביא 3000 איש ליד אליהו כששומעים רק את החריקות בפרקט.
'מה העבודה הזאת לכם?'
לכם ולא לו.
ולפי שהוציא את עצמו מן הכלל כפר בעיקר
אף אתה הקהה את שיניו ואמור לו
בעבור זה עשה ה' לי בצאתי ממצרים, לי ולא לו.
אילו היה שם לא היה נגאל
- מילפורד
- קיבל.ה 3238 לייקים
זה לא מה שקרה , אחרי שהיה בפנים והניף את החולצה בא מאבטח ולקח אותה, אחרי שתי דקות היא הוחזרה וגם המשיכו להניף אותה ודוגמתה.יותם שירן הלא מקורי כתב: ↑15 דצמבר 2025, 16:52
אגב, איפה המועדון?
איזה עוד מועדון קיבל הפסד טכני על זה שלא עלה למשחק כמחאה על בידוק ביטחוני שהמשטרה עשתה באופן חריג בחוץ?
- red in blood
- קיבל.ה 557 לייקים
וכאן זה ניחוש מוחלט, אבל בסבירות גבוהה היא לא הוחזרה כי השוטר חשב על זה לעומק והבין שהוא טועה, אלא כי כנראה מישהו הלך לדבר עם המשטרה ולפטל בזה.מילפורד כתב: ↑15 דצמבר 2025, 20:53זה לא מה שקרה , אחרי שהיה בפנים והניף את החולצה בא מאבטח ולקח אותה, אחרי שתי דקות היא הוחזרה וגם המשיכו להניף אותה ודוגמתה.יותם שירן הלא מקורי כתב: ↑15 דצמבר 2025, 16:52
אגב, איפה המועדון?
איזה עוד מועדון קיבל הפסד טכני על זה שלא עלה למשחק כמחאה על בידוק ביטחוני שהמשטרה עשתה באופן חריג בחוץ?
"אנחנו אולי קהל פרובוקטיבי, קהל שנון, קהל עם לשון חריפה וחדה, ולפעמים חסרת רחמים, אבל אנחנו לא גזענים."
- עומר חרמש ז״ל
- עומר חרמש ז״ל
-
בני12
- קיבל.ה 2331 לייקים
וגם 400 אלף ש"ח קנסמילפורד כתב: ↑15 דצמבר 2025, 20:53זה לא מה שקרה , אחרי שהיה בפנים והניף את החולצה בא מאבטח ולקח אותה, אחרי שתי דקות היא הוחזרה וגם המשיכו להניף אותה ודוגמתה.יותם שירן הלא מקורי כתב: ↑15 דצמבר 2025, 16:52
אגב, איפה המועדון?
והכל כי האולטראס רצו להכניס מורחקים שלהם למשחק
- מילפורד
- קיבל.ה 3238 לייקים
זה לא היה שוטר, לא חושב שראיתי שם משטרה בכלל.
-
קובי
- קיבל.ה 463 לייקים