מיציץ׳
- 7even
- קיבל.ה 3663 לייקים
זה רק אני או שהוא לא הצטרף לפסקי הזמן בסיום ?
יחד, רק יחד! 
-
עד המ!!ת הפועל
- קיבל.ה 711 לייקים
אני מרחם עליו, הוא נראה עצוב/כבוי כזה. מקווה בשביל כולנו שייצא מזה.
- red in blood
- קיבל.ה 556 לייקים
הפוך, נראה שהוא מודע לזה, ומנסה בכח להכניס את עצמו לקצב.
הוא לוקח החלטות וזריקות שבמשחקים טובים הוא לא לוקח, אז עכשיו הוא מנסה דווקא, ומן הסתם זה לא מצליח.
הוא אמור להיות השחקן הכי חכם ומנוסה בסגל. קורה שיש תקופות לא טובות, מה שצריך לעשות זה להתמקד במה שאתה כן מצליח לעשות יחסית בסדר בתקופה הזו, ולהתאמן עוד ועוד על החלקים שדורשים שיפור, ולחזור לעשות אותם כשאתה מרגיש שהשתפרת.
או בקיצור - שילמד מתומר גינת איך להתנהל בתקופות לא טובות ואיך לצאת מהן.
"אנחנו אולי קהל פרובוקטיבי, קהל שנון, קהל עם לשון חריפה וחדה, ולפעמים חסרת רחמים, אבל אנחנו לא גזענים."
- עומר חרמש ז״ל
- עומר חרמש ז״ל
-
ranjef
- קיבל.ה 1924 לייקים
הרגיש משחק חלש מאוד שלו, אבל בסוף הוא סיים עם 6 אסיסטים (4 נק ו-4 ריב') על 2 איבודים.
בהחלט לא מה שמצופה ממנו ודי מאכזב, אבל זה בעיקר בגלל הר הציפיות של השכר. לא חושב שיש שחקן שיכול למלא את הציפיות של 6 מיליון דולר.
ואגב אחרי כמה משחקים לא מזמן היו הרבה אוהדים שהוא כן שווה את הסכום. פשוט הוא הולך עם שק טון על הראש וזה קשה מאוד.
בהחלט לא מה שמצופה ממנו ודי מאכזב, אבל זה בעיקר בגלל הר הציפיות של השכר. לא חושב שיש שחקן שיכול למלא את הציפיות של 6 מיליון דולר.
ואגב אחרי כמה משחקים לא מזמן היו הרבה אוהדים שהוא כן שווה את הסכום. פשוט הוא הולך עם שק טון על הראש וזה קשה מאוד.
- iamgabormarton
- קיבל.ה 254 לייקים
מיציץ צריך לעשות את מה שעשה ב5 הדקות הראשונות ולא לנסות בכוח.
הוא פתח נהדר את המשחק ואז לא הלך לו מהלך אחד וזה הוציא אותו מהרוגע והתחיל לעשות שטויות
אני שוב אקביל אותו לקוסם אחר, כמו שתקווה היה נכנס ל10 דקות אחרונות ומבשל קינוחים לכל הקבוצה זה מה שאני מצפה ממיציץ, תעשה את כל מי שמסביבך טוב יותר.
הוא פתח נהדר את המשחק ואז לא הלך לו מהלך אחד וזה הוציא אותו מהרוגע והתחיל לעשות שטויות
אני שוב אקביל אותו לקוסם אחר, כמו שתקווה היה נכנס ל10 דקות אחרונות ומבשל קינוחים לכל הקבוצה זה מה שאני מצפה ממיציץ, תעשה את כל מי שמסביבך טוב יותר.
-
אדום ותיק
- קיבל.ה 1031 לייקים
עוד משחק גרוע שלו (למרות האסיסטים) לשרשרת המשחקים האחרונים. החולשה שלו היתה חלק מהחזרה של וילרבן ברבע השני, ולבריחה שלהם ל 11 ברבע הרביעי.
הוא חייב להבין שהדרך שלו לחזרה ליכולת טובה היא לא להתעקש ללכת עם הראש בקיר, אלה לשתף את השחקנים! בעיקר את הגבוהים. איטודיס חייב לעבוד איתו על זה!
הוא חייב להבין שהדרך שלו לחזרה ליכולת טובה היא לא להתעקש ללכת עם הראש בקיר, אלה לשתף את השחקנים! בעיקר את הגבוהים. איטודיס חייב לעבוד איתו על זה!
השיא - זכיה באליפות במעוז הפאשיזם הירושלמי!
אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
-
יותם שירן הלא מקורי
- קיבל.ה 7 לייקים
אני חושב שבשלה העת לרשום אותו לליגה.
הוא צריך את הדקות האלה מול קבוצות פחות חזקות בשביל להיכנס לקצב.
קשה להיכנס לmode של ביטחון במשחקים רצופים בבולוניה הכוכב ופנא.
-
בני12
- קיבל.ה 2321 לייקים
אף אחד לא יסגור את הרישום של הזר העשירי לפני הפלייאוףיותם שירן הלא מקורי כתב: ↑05 דצמבר 2025, 14:38 אני חושב שבשלה העת לרשום אותו לליגה.
-
יותם שירן הלא מקורי
- קיבל.ה 7 לייקים
לא יודע כמה יש ברירה.בני12 כתב: ↑05 דצמבר 2025, 14:54אף אחד לא יסגור את הרישום של הזר העשירי לפני הפלייאוףיותם שירן הלא מקורי כתב: ↑05 דצמבר 2025, 14:38 אני חושב שבשלה העת לרשום אותו לליגה.
ההשלכות של איך שמיציץ נראה ביורוליג בעיתיות לעתיד
מזכיר לי את בברלי בשנה שעברה שלא הצטרף לפסקי הזמן
-
עד המ!!ת הפועל
- קיבל.ה 711 לייקים
מי עוד לא נרשם לליגה חוץ ממיציץ׳?
- מילפורד
- קיבל.ה 3223 לייקים
לא שאני חושב שמיציץ ירשם מחר, אבל עוד מלפני העונה הדיבור היה על לנצל את רישום עשרת הזרים מהרגע הראשון כדי לאפשר רוטציה כמה שיותר רחבה (במובן של מנוחה בין משחקי יורוליג).
אל תהיה מופתע אם ננצל את הרישום האחרון הרבה לפני הפלייאוף.
בכל מקרה, ההנחה היא שמבין עשרת (בעצם 11 אבל נשים בצד בינתיים את קבוקלו) הזרים שיש לנו כרגע, חמישה בריאים ומספיק טובים כדי לקחת תואר בארץ אפשר למצוא מתוכם, ואולי יותר מזה, קשה להאמין שנמצא במהלך השנה מישהו טוב ממה שיש לנו.
-
יותם שירן הלא מקורי
- קיבל.ה 7 לייקים
ברונו
אבל אי אפשר לחכות לו
-
ranjef
- קיבל.ה 1924 לייקים
בדיוק, ולכן אני לא מבין למה עושים סערה מזה.מילפורד כתב:לא שאני חושב שמיציץ ירשם מחר, אבל עוד מלפני העונה הדיבור היה על לנצל את רישום עשרת הזרים מהרגע הראשון כדי לאפשר רוטציה כמה שיותר רחבה (במובן של מנוחה בין משחקי יורוליג).
אל תהיה מופתע אם ננצל את הרישום האחרון הרבה לפני הפלייאוף.
בכל מקרה, ההנחה היא שמבין עשרת (בעצם 11 אבל נשים בצד בינתיים את קבוקלו) הזרים שיש לנו כרגע, חמישה בריאים ומספיק טובים כדי לקחת תואר בארץ אפשר למצוא מתוכם, ואולי יותר מזה, קשה להאמין שנמצא במהלך השנה מישהו טוב ממה שיש לנו.
אני סבה אם ירשמו את מיציץ וגם אם לא.
זה לא שיש 5 זרים בסגל שהיו לנו פעם
- רדנקו
- קיבל.ה 2058 לייקים
יש מצב שאתה צודק.יותם שירן הלא מקורי כתב:אני חושב שבשלה העת לרשום אותו לליגה.
יכול להיות שאם נותנים לו לחזור לכושר בליגה שבה הוא הכל יהיה לו קל יותר, הוא יצליח להכנס לעניינים יותר בקלות גם ביורוליג.
Sent from my CPH2581 using Tapatalk
-
Xavi
- קיבל.ה 1372 לייקים
בתור היחיד שנח בזמן שמשחקים בליגה, אני ממש מקווה שהוא מנצל את זה לאימונים והליכון
הבנאדם עדיין לא בכושר וחייב להוריד לפחות 5 קילו. ותכף החגים
הבנאדם עדיין לא בכושר וחייב להוריד לפחות 5 קילו. ותכף החגים
- 7even
- קיבל.ה 3663 לייקים
-
Brilliant
- קיבל.ה 136 לייקים
אני די בטוח שזה מה שהוא עושה.
מה ששיין לארקין אמר עליו בראיון לפני כשנה וחצי:
״"I know Vasa as an extremely hard worker. He watches film, he's always in the gym working on different dribble moves and different shots, so it's not about his talent or his drive," the captain stated. "It's more about some of his opportunities."״
מה ששיין לארקין אמר עליו בראיון לפני כשנה וחצי:
״"I know Vasa as an extremely hard worker. He watches film, he's always in the gym working on different dribble moves and different shots, so it's not about his talent or his drive," the captain stated. "It's more about some of his opportunities."״
-
Red_man
- קיבל.ה 1833 לייקים
מותר לתת מילה טובה. החזיק אותנו בחיים ברבע השלישי עם כמה מהלכים גדולים
- KingAlpaca
- קיבל.ה 1732 לייקים
היה מצויין כשלא שיחק.
האדום הצורר:
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
-
הוקיץ'
- קיבל.ה 7544 לייקים
-
יותם שירן הלא מקורי
- קיבל.ה 7 לייקים
היה בסדר.
אני ממשיך להגיד שצריך לשקול לרשום אותו כבר לליגה שיקבל ביטחון.
אני ממשיך להגיד שצריך לשקול לרשום אותו כבר לליגה שיקבל ביטחון.
-
Charlie
- קיבל.ה 1090 לייקים
חחחחKingAlpaca כתב:היה מצויין כשלא שיחק.
שמע, אחד הדברים המתסכלים הוא שאשכרה מקווים שאיטודיס לא ירשום אותו לליגה כדי שלא יחריב לנו את הפלייאוף. זה פאקינג מיצ׳יץ׳ עם תג מחיר של השחקן היקר ביבשת! ואני מעדיף לראות בדרבי את אניס או ג׳ונס ולא אותו.
-
Brilliant
- קיבל.ה 136 לייקים
בכל דור ודור חייב אדם לספר איך 95% מהקהל רצו להעיף את בלייקני לפני שנה.
הוא לא קרוב להיות חלש כמו שבלייקני היה אז. פשוט יש לו את התג מחיר שהוא כמו משקולת על צווארו, ואנחנו מצפים ממנו להיות בערך לוקה.
קצת אמונה חברים. זה מקצוען שלא לפני הרבה זמן היה שחקן ענק. הוא ימצא את דרכו, ויהיה חיובי ליותר משבע דקות במשחק. וכשזה יקרה (כמו שגם קרה העונה), אנחנו נהיה בלתי ניתנים לעצירה.
הוא לא קרוב להיות חלש כמו שבלייקני היה אז. פשוט יש לו את התג מחיר שהוא כמו משקולת על צווארו, ואנחנו מצפים ממנו להיות בערך לוקה.
קצת אמונה חברים. זה מקצוען שלא לפני הרבה זמן היה שחקן ענק. הוא ימצא את דרכו, ויהיה חיובי ליותר משבע דקות במשחק. וכשזה יקרה (כמו שגם קרה העונה), אנחנו נהיה בלתי ניתנים לעצירה.
- Hapolo
- קיבל.ה 963 לייקים
איך הוא מבחינה פיזית בהשוואה לתחילת העונה? חלודה שהוא צריך להוריד מובן אבל בפן הפיזי אין תירוצים הוא חייב לתת את המקסימום כאן ועכשיו כי הבאנו אותו בשביל להיות אקס פקטור כבר העונה
רדיוס לבית"ר!