מחזור 15 ביורוליג הפועל מתארחת בבולוניה - יום שישי 21:30

מועצת הכדורסל של אוהדי הפועל
לזכרו של אורי שלף ז"ל, ממיסדי עמותת הפועל אוסישקין
Charlie
קיבל.ה  1090 לייקים

Brilliant כתב:בשולי הדברים - קטע קטן ומרגיז שקיבלנו מה-nba:

בסוף המחצית הראשונה בלייקני קיבל את הכדור בסוף המגרש עם 2 שניות לסוף, בלי זווית טובה, ולא זרק לסל. נכון שיש סיכוי של פחות מאחוז שירצה את זה, אבל למה לא?

אז הסיבה לכך - הסטטיסטיקה. עוד החטאה של שלשה. בnba זה סיפור די ידוע, אבל אני ממש לא אוהב אותו.

ואגב, גם בסיום הרבע השלישי, כשדווקא היה לנו מספיק זמן לייצר זריקה נורמלית, פחות או יותר ויתרנו על זה. זה סתם מין חוסר ריכוז.
לפני 3 חודשים קראתי שבnba שינו את זה, שזריקה מרחוק שניות ספורות לסיום רבע לא תיכנס לסטטיסטיקה כהחמצה.
Brilliant
קיבל.ה  136 לייקים

Charlie כתב: 13 דצמבר 2025, 01:20
Brilliant כתב:בשולי הדברים - קטע קטן ומרגיז שקיבלנו מה-nba:

בסוף המחצית הראשונה בלייקני קיבל את הכדור בסוף המגרש עם 2 שניות לסוף, בלי זווית טובה, ולא זרק לסל. נכון שיש סיכוי של פחות מאחוז שירצה את זה, אבל למה לא?

אז הסיבה לכך - הסטטיסטיקה. עוד החטאה של שלשה. בnba זה סיפור די ידוע, אבל אני ממש לא אוהב אותו.

ואגב, גם בסיום הרבע השלישי, כשדווקא היה לנו מספיק זמן לייצר זריקה נורמלית, פחות או יותר ויתרנו על זה. זה סתם מין חוסר ריכוז.
לפני 3 חודשים קראתי שבnba שינו את זה, שזריקה מרחוק שניות ספורות לסיום רבע לא תיכנס לסטטיסטיקה כהחמצה.
ואללה! חדשות טובות. מן הסתם נועד להתמודד בדיוק עם השטות הזו. מקווה שיישרו קו עם זה גם באירופה, ושיספרו את זה לשחקנים של הפועל.
J-R
קיבל.ה  61 לייקים

כמה זה שניות ספורות?
שפשוט יורידו מהספירה זריקות אחרי מחצית המגרש וזהו
יורם
קיבל.ה  248 לייקים

J-R כתב: 13 דצמבר 2025, 01:29 כמה זה שניות ספורות?
שפשוט יורידו מהספירה זריקות אחרי מחצית המגרש וזהו
שלוש:
https://www.nba.com/news/nbas-heave-rul ... ercentages
אגב, קווין דוראנט הודה פעם שהוא לפעמים בכוונה לא זורק כאלה.
אגב 2, גם הזריקה כשעושים עליך עבירה בזריקה נחשבת רק אם היא נכנסת.
רואה שחורות
קיבל.ה  70 לייקים

טוב, מן הסתם, אם פיצצו אותך בזריקה אז זאת לא באמת החטאה.
עד המ!!ת הפועל
קיבל.ה  711 לייקים

רבע רביעי מדהים, לא פחות. עד הרבע הרביעי הייתי בטוח שאין סיכוי כי כלום לא הלך לנו.
לקבוצה הזאת יש אופי אחושרמוטה. מצדיע לשחקנים ולאיטודיס.
שליחת תגובה