סגל 25/26
-
RedDrifter
- קיבל.ה 324 לייקים
יש לי אמונה שעם קצת עבודת סקאוטינג טובה אפשר להנחית פה מגן ימני ברמה סבירה שהוא ישראלי וחבל לבזבז עליו תקן זר
קשר 8 זה אחד העמדות שהכי קשה לחזק בדמות ישראלי ולכן הייתי מכוון לזה בנוסף לדיארה/קשר 10
קשר 8 זה אחד העמדות שהכי קשה לחזק בדמות ישראלי ולכן הייתי מכוון לזה בנוסף לדיארה/קשר 10
-
בר לב אדום
- קיבל.ה 410 לייקים
לדעתי, אין מצב שעל 2 עמדות קישור (6ו-8), יבזבזו תקן של 3 שחקנים זרים, בטח שפלקאו וקראייב סה"כ עושים עבודה די טובה.RedDrifter כתב: ↑08 דצמבר 2025, 12:11 יש לי אמונה שעם קצת עבודת סקאוטינג טובה אפשר להנחית פה מגן ימני ברמה סבירה שהוא ישראלי וחבל לבזבז עליו תקן זר
הזרים, במידה ובתקווה שיפרדו משאנדה בינואר, צריכים להיות קודם כל חלוץ מוכח ומגן ימני, אלא אם כן בקונסטלציה מסוימת יצליחו להחתים את ג'אבר ואז אפשר לדבר על כנף שמאל זר (הלוואי דיארה).
-
RedDrifter
- קיבל.ה 324 לייקים
קשה לי לראות אותם מביאים חלוץ זר בהתחשב בעובדה ששפכו על דאפה 1.8 מיליון אירו והחלוץ השני שלך (מחאמיד) עדיין לא שיחק דקה, ויש לך את אלטמן שעוד מידי פעם עושה פעולות טובות.בר לב אדום כתב: ↑08 דצמבר 2025, 12:16לדעתי, אין מצב שעל 2 עמדות קישור (6ו-8), יבזבזו תקן של 3 שחקנים זרים, בטח שפלקאו וקראייב סה"כ עושים עבודה די טובה.RedDrifter כתב: ↑08 דצמבר 2025, 12:11 יש לי אמונה שעם קצת עבודת סקאוטינג טובה אפשר להנחית פה מגן ימני ברמה סבירה שהוא ישראלי וחבל לבזבז עליו תקן זר
הזרים, במידה ובתקווה שיפרדו משאנדה בינואר, צריכים להיות קודם כל חלוץ מוכח ומגן ימני, אלא אם כן בקונסטלציה מסוימת יצליחו להחתים את ג'אבר ואז אפשר לדבר על כנף שמאל זר (הלוואי דיארה).
זה עומס גדול על העמדה
מי זה?RedDrifter כתב: ↑08 דצמבר 2025, 11:26לא יעשו איתך טרייד בחיים הם בכיס של מכבי וגולדהאר לא יתן לזה לקרותSin Queso כתב: ↑08 דצמבר 2025, 11:23זרוק להם רוטמן למקין השאלה וכסף והם יקחולירון האדום כתב: ↑08 דצמבר 2025, 11:19
איסט חתיכת שחקן, אבל ספק אם בינואר הם ישחררו אותו בזמן שהם עומדים לרדת ליגה
יש שמועות שהפועל עוקבת אחרי דניאל וורקו של הפועל ר״ג
- רדפוקס
- קיבל.ה 5909 לייקים
צנציפר טוען שלא יגיע חלוץ זר ושבונים על דאפה ומחפשים מגן ימני ועוד שחקן להתקפה צעיר.RedDrifter כתב: ↑08 דצמבר 2025, 12:20קשה לי לראות אותם מביאים חלוץ זר בהתחשב בעובדה ששפכו על דאפה 1.8 מיליון אירו והחלוץ השני שלך (מחאמיד) עדיין לא שיחק דקה, ויש לך את אלטמן שעוד מידי פעם עושה פעולות טובות.בר לב אדום כתב: ↑08 דצמבר 2025, 12:16לדעתי, אין מצב שעל 2 עמדות קישור (6ו-8), יבזבזו תקן של 3 שחקנים זרים, בטח שפלקאו וקראייב סה"כ עושים עבודה די טובה.RedDrifter כתב: ↑08 דצמבר 2025, 12:11 יש לי אמונה שעם קצת עבודת סקאוטינג טובה אפשר להנחית פה מגן ימני ברמה סבירה שהוא ישראלי וחבל לבזבז עליו תקן זר
זה עומס גדול על העמדה
-
קפבלנקה
- קיבל.ה 696 לייקים
חייבים להביא מחליף ראוי לקישור האחורי.
הייתי מחזיר גוני נאור בשמחה כדי שיאייש את העמדה הזאת מהספסל.
הייתי מחזיר גוני נאור בשמחה כדי שיאייש את העמדה הזאת מהספסל.
-
RedDrifter
- קיבל.ה 324 לייקים
לא חושב שהוא מתאים לנו
לא בספסל ולא ביציע, יהיה קשה מאוד להיפטר ממנו אחר כך
הפועל צריכה 2 6 1 זר (קרייב) אחד ישראלי (לא אל ים)
היא צריכה 1 8 זר
ו10 יש לנו את אלקוקין ואולי זר (דיארה)
- רדפוקס
- קיבל.ה 5909 לייקים
- Mendelson
- קיבל.ה 571 לייקים
להציע להחזיר את גוני נאור לעמדה הכי חלשה שלנו, והכי קריטית למשחק שלנו, בעיקר מרמז על שימוש בחומרים אסורים.
אפשר לעצום עיניים ולדמיין איך הכדורגל שלנו היה נראה אם היינו מביאים לפה את עזיז אואטרה במקום פלקאו (עלו פלוס מינוס אותו דבר, אלוהים יודע איך אנחנו הבאנו פלקאו והם הביאו יהלום כזה). לא חושב שבלתי אפשרי להביא אותו גם היום.
תוסיפו לזה מגן ימני ברמה גבוהה - וזו קבוצה שבוודאות מגיעה לאירופה. ועם חיזוק נקודתי בקיץ - גם מתמודדת ראויה על אליפות. לא תשכנעו אותי אחרת.
אפשר לעצום עיניים ולדמיין איך הכדורגל שלנו היה נראה אם היינו מביאים לפה את עזיז אואטרה במקום פלקאו (עלו פלוס מינוס אותו דבר, אלוהים יודע איך אנחנו הבאנו פלקאו והם הביאו יהלום כזה). לא חושב שבלתי אפשרי להביא אותו גם היום.
תוסיפו לזה מגן ימני ברמה גבוהה - וזו קבוצה שבוודאות מגיעה לאירופה. ועם חיזוק נקודתי בקיץ - גם מתמודדת ראויה על אליפות. לא תשכנעו אותי אחרת.
- Sin Queso
- קיבל.ה 759 לייקים
- Mendelson
- קיבל.ה 571 לייקים
ועוד משהו - עוז בילו מסיים חוזה בנתניה בקיץ, פורסם שבית"ר וחיפה רוצים אותו, ובמקביל נתניה מנסה לסגור איתו על חוזה חדש כדי שלא יחתום בינואר בחינם. לא מבין למה אנחנו לא בתמונה, במקום לחפש מציאות בליגה א' צפון.
אני לא יודע מה צופן לנו הקיץ הקרוב, אבל הוא אחלה שחקן שמאוד ורסטילי מבחינת המיקום שלו בחוד (משחק יותר מימין, אבל גם 10). ואם חלילה סתיו יעזוב בקיץ עם הסעיף שחרור הנמוך שלו - זה אחלה פתרון.
אני לא יודע מה צופן לנו הקיץ הקרוב, אבל הוא אחלה שחקן שמאוד ורסטילי מבחינת המיקום שלו בחוד (משחק יותר מימין, אבל גם 10). ואם חלילה סתיו יעזוב בקיץ עם הסעיף שחרור הנמוך שלו - זה אחלה פתרון.
-
ר.ש
- קיבל.ה 473 לייקים
חס וחלילה. צריך לכוון גבוה יותר.Mendelson כתב: ↑09 דצמבר 2025, 11:25 ועוד משהו - עוז בילו מסיים חוזה בנתניה בקיץ, פורסם שבית"ר וחיפה רוצים אותו, ובמקביל נתניה מנסה לסגור איתו על חוזה חדש כדי שלא יחתום בינואר בחינם. לא מבין למה אנחנו לא בתמונה, במקום לחפש מציאות בליגה א' צפון.
רואה שחורות המקורי
- Mendelson
- קיבל.ה 571 לייקים
בינתיים בוקסה מטייל בארץ, ונשמע שמכוון נמוך יותר.ר.ש כתב: ↑09 דצמבר 2025, 11:27חס וחלילה. צריך לכוון גבוה יותר.Mendelson כתב: ↑09 דצמבר 2025, 11:25 ועוד משהו - עוז בילו מסיים חוזה בנתניה בקיץ, פורסם שבית"ר וחיפה רוצים אותו, ובמקביל נתניה מנסה לסגור איתו על חוזה חדש כדי שלא יחתום בינואר בחינם. לא מבין למה אנחנו לא בתמונה, במקום לחפש מציאות בליגה א' צפון.
-
RedDrifter
- קיבל.ה 324 לייקים
יש קושי ענק להביא ישראלים מליגת העל הקבוצות לא רוצות לשחרר לך שחקניםMendelson כתב: ↑09 דצמבר 2025, 11:27בינתיים בוקסה מטייל בארץ, ונשמע שמכוון נמוך יותר.ר.ש כתב: ↑09 דצמבר 2025, 11:27חס וחלילה. צריך לכוון גבוה יותר.Mendelson כתב: ↑09 דצמבר 2025, 11:25 ועוד משהו - עוז בילו מסיים חוזה בנתניה בקיץ, פורסם שבית"ר וחיפה רוצים אותו, ובמקביל נתניה מנסה לסגור איתו על חוזה חדש כדי שלא יחתום בינואר בחינם. לא מבין למה אנחנו לא בתמונה, במקום לחפש מציאות בליגה א' צפון.
- Mendelson
- קיבל.ה 571 לייקים
זו הפואנטה שלי - שחקן טוב וצעיר יחסית בעמדה חשובה מסיים חוזה, למה שלא תנסה להביא אותו בחינם?
-
RedDrifter
- קיבל.ה 324 לייקים
שחקן טוב אבל האמת שקשה לי לראות אותו משתלב אצלנו כרגע
כנף ימין יש לך כרגע את לואיזו, טוריאל וקורין שיכולים לשחק בעמדה
ב10 יש לנו את אלקוקין/קורין
כנף שמאל שאנדה/בוסקילה/לואיזו/רוטמן(שמשוחרר בינואר)
אני מאמין שיהיה ניסיון להביא את דיארה שיכול לשחק כ10, כנף ימין או כנף שמאל ובעצם זה די מאזן אותנו התקפית, עוז בילו כמעט בוודאות יבוא עם דרישות להיות שחקן מפתח אצלנו גם מה שלא נראה לי שאפשר באמת לתת.
- Mendelson
- קיבל.ה 571 לייקים
להחתים אותו בינואר זה אומר שהוא מגיע אליך בקיץ הקרוב, לא עכשיו. ואני לא רואה סיכוי שבעולם שטוריאל אחרי עונה כזאת (אם נעשה אקסטרפולציה להמשך) וסעיף שחרור מגוחך של פחות ממה שמשלמים על רן בנימין לא יעבור בקיץ לליגה דרג ב׳ באירופה. גם אם הוא הצדיק הכי גדול ואוהד הפועל הכי גדול, הוא רוצה וצריך להתקדם. וגם הסוכן שלו רוצה לבנות עוד מרפסת או משהו.RedDrifter כתב: ↑09 דצמבר 2025, 11:34שחקן טוב אבל האמת שקשה לי לראות אותו משתלב אצלנו כרגע
אני מאמין שיהיה ניסיון להביא את דיארה שיכול לשחק כ10, כנף ימין או כנף שמאל ובעצם זה די מאזן אותנו התקפית, עוז בילו כמעט בוודאות יבוא עם דרישות להיות שחקן מפתח אצלנו גם מה שלא נראה לי שאפשר באמת לתת.
אם נערך בינואר למה שהוא כנראה גזירת גורל בקיץ - מצבנו יהיה טוב יותר.
-
RedDrifter
- קיבל.ה 324 לייקים
מה שניסיתי להגיד זה שגם אם טוריאל עוזב אותך אתה תיאורטית עם שלושה שחקנים בעמדה כבר במידה ודיארה מגיע ובמידה ולא אתה עם שניים שלא נופלים מעוז בילו, שידרוש להיות שחקן מפתח ככל הנראה,. משהו שאתה לא תסכים אליו.Mendelson כתב: ↑09 דצמבר 2025, 13:14להחתים אותו בינואר זה אומר שהוא מגיע אליך בקיץ הקרוב, לא עכשיו. ואני לא רואה סיכוי שבעולם שטוריאל אחרי עונה כזאת (אם נעשה אקסטרפולציה להמשך) וסעיף שחרור מגוחך של פחות ממה שמשלמים על רן בנימין לא יעבור בקיץ לליגה דרג ב׳ באירופה. גם אם הוא הצדיק הכי גדול ואוהד הפועל הכי גדול, הוא רוצה וצריך להתקדם. וגם הסוכן שלו רוצה לבנות עוד מרפסת או משהו.RedDrifter כתב: ↑09 דצמבר 2025, 11:34שחקן טוב אבל האמת שקשה לי לראות אותו משתלב אצלנו כרגע
אם נערך בינואר למה שהוא כנראה גזירת גורל בקיץ - מצבנו יהיה טוב יותר.
-
RedDrifter
- קיבל.ה 324 לייקים
רק דיברתי
לפי כתבה בישראל היום דיארה לא מעוניין לשוב לישראל
לפי כתבה בישראל היום דיארה לא מעוניין לשוב לישראל
לדעתי צריך להגיע להפועל י-ם להציע להם עסקה כזאת:
אנחנו קונים את סדריק דון ב1-1.5 מליון יורו, ומשאילים להם אותו עד סוף העונה.
בתמורה הם מקבלים את אלטמן כולל השתתפות מלאה בשכר שלו, פלוס השאלה של שחקן ״מחליף בכיר״ אצלנו: כלומר, או יזאן נסאר או רוי קורין או מור בוסקילה… (לא איזה אל-ים, ארי כהן, טל ארצ׳ל… אותם אפשר לתת אם ירצו כבונוס זה רווח נקי שלנו שיצברו קצת ניסיון).
הם מרוויחים חיזוק הסגל העונה כשהם בסכנה לרדת ליגה פלוס כסף - אנחנו מרוויחים שחקן אדיר לעונה הבאה.
מי אומר לא? אנחנו או הם?
בתמורה הם מקבלים את אלטמן כולל השתתפות מלאה בשכר שלו, פלוס השאלה של שחקן ״מחליף בכיר״ אצלנו: כלומר, או יזאן נסאר או רוי קורין או מור בוסקילה… (לא איזה אל-ים, ארי כהן, טל ארצ׳ל… אותם אפשר לתת אם ירצו כבונוס זה רווח נקי שלנו שיצברו קצת ניסיון).
הם מרוויחים חיזוק הסגל העונה כשהם בסכנה לרדת ליגה פלוס כסף - אנחנו מרוויחים שחקן אדיר לעונה הבאה.
מי אומר לא? אנחנו או הם?
-
cholo
- קיבל.ה 204 לייקים
מה האובססיה על סדריק דון?
אני לא סגור אפילו מה העמדה הטבעית שלו.. אני חושב במיליון וחצי יורו אנחנו יכולים להביא שחקנים שמתאימים בדיוק למה שאנחנו צריכים ולא בערך
אני לא סגור אפילו מה העמדה הטבעית שלו.. אני חושב במיליון וחצי יורו אנחנו יכולים להביא שחקנים שמתאימים בדיוק למה שאנחנו צריכים ולא בערך
-
ר.ש
- קיבל.ה 473 לייקים
ברור שאנחנו אומרים לא. להבנתי הוא מסיים חוזה בסוף השנה. אין שום היגיון בלשלם עליו דמי רכישה אם הוא ממילא יגיע רק בסיום החוזה שלו...ShaniHTA כתב: ↑09 דצמבר 2025, 14:01 לדעתי צריך להגיע להפועל י-ם להציע להם עסקה כזאת:
מי אומר לא? אנחנו או הם?
רואה שחורות המקורי
האובססיה היא שהוא שחקן מטורף.
יכול לשחק 8,10 וכנף. בן 21, תן לי קשר אחד שאתה יכול להביא בפחות ממליון וחצי ועדיף עליו
- בן לוז
- קיבל.ה 482 לייקים
אני טוען כבר תקופה שצריך ללכת all in על סדריק דון
זה שחקן פצצת אנרגיה שיכול לשחק ליד קרייב וגם כ-10 עם קרייב ולפלקאו מתחתיו
זריז, טכניקה, בעיטה, ומנוע שלא נגמר
בנוסף ההתאקלמות שלו תהיה מיידית
ופוטנציאל מכירה X3 בקלות
להביא אתמול
זה שחקן פצצת אנרגיה שיכול לשחק ליד קרייב וגם כ-10 עם קרייב ולפלקאו מתחתיו
זריז, טכניקה, בעיטה, ומנוע שלא נגמר
בנוסף ההתאקלמות שלו תהיה מיידית
ופוטנציאל מכירה X3 בקלות
להביא אתמול
-
Xavi
- קיבל.ה 1410 לייקים
יש לו רק שער ובישול והוא לא החמיץ דקה כל העונה עד עכשיו
לשם השוואה לאנסה יש 7 שערים ו5 בישולים
לשם השוואה לאנסה יש 7 שערים ו5 בישולים
לשם השוואה לחלוץ?
תשווה לבליץ׳ בישול אחד ואפס שערים, שלישיית הקישור של באר שבע יחד (קנגאווה, אליאל פרץ וונטורה) 5 שערים ו4 בישולים.
לשחקן בן 21 בקבוצת תחתית, שמשחק קשר לעשות 2 מעורבויות זה סבבה לגמרי.
- Mendelson
- קיבל.ה 571 לייקים
התלהבתי מדון במפגש הראשון שלנו מולם העונה. אחר כך ראיתי אותו פעמיים שלוש והוא לא הבריק. בטוח שיש לו כשרון, אבל לא חושב שמוצדק ללכת איתו למחוזות הסכומים שמדברים עליהם. עזיז אואטרה יותר דפנסיבי ממנו, אבל הרבה יותר מרשים אותי בעבודה במרכז המגרש. כוכב.
-
RedDrifter
- קיבל.ה 324 לייקים
אני חושב שהוא מחכה לצאת לקבוצה קצת יותר רצינית מהפועל ירושלים. יש ירידה משמעותית ביכולת שלו העונה באופן כללי. הוא גם לא הרבה לשחק בתפקיד המרכזי שלו.
-
shaolin232
- קיבל.ה 738 לייקים
כל ירושלים חלשים וגם הוא חלק מהחולשה
אבל אם מסתכלים בעין מקצועית
הוא חיזוק אדיר מאוד וירסטאלי וצעיר
שחקן מאוד מעניין, לדעתי הוא יכול להיות בינגו
אבל בוקסה מעדיף לטייל בליגה לאומית להביא משם יהלומים
אבל אם מסתכלים בעין מקצועית
הוא חיזוק אדיר מאוד וירסטאלי וצעיר
שחקן מאוד מעניין, לדעתי הוא יכול להיות בינגו
אבל בוקסה מעדיף לטייל בליגה לאומית להביא משם יהלומים
-
Xavi
- קיבל.ה 1410 לייקים
מה הקשר בליץ? דון לא קשר אחורי
ומה 21 שוב? מה איכפת לי בן כמה הוא? שיהיה בן 17 שיהיה בן 40, העיקר שיעשה את העבודה
הוא בא על תקן מי שאמור ליצור מצבים ושערים ושורה תחתונה הוא היה מעורב רק ב2 שערים. אלקוקין עם סטטיסטיקה הרבה יותר טובה והוא בקושי שיחק
בחיים לא הייתי שם על שחקן עם נתונים כאלה את הסכומים האלה
-
joshsoos
- קיבל.ה 859 לייקים
הענין הוא שאנחנו יוצאים מאיזו הנחה ששאנדה עוזב, אחרת יש לנו בדיוק מקום לזר אחד והוא חייב להיות מגן ימני ולא איזו המצאה ישראלית סטייל פיבן. וגם אם הוא יעזוב, לא רואה איך מביאים זר ל6/8 שם יש לנו כבר זרים, ונותר רק לקוות שזה יקרה בקיץ במקום פלקאו. לא רוצה לשמוע את השם גוני נאור, אבל תכלס מה כבר ריאלי בשוק הישראלי בפגרה בעמדות האלה? לגבי חלוץ מחליף הייתי מנסה גם בליגה לאומית אם יש, כי פשוט אין לנו כלום ושמות כמו אלון תורג'מן לא נשמעים מרטיטים. לטעמי אלקוקין אם יקבל שוב הרצה ב10 ויחזור לעצמו ויחד עם גיבוי של קורין לא מחייבים הבאה, כך שמגן זר וחלוץ וקשר אחורי ישראליים הכי נורמליים שניתן להשיג ואהיה מרוצה בנסיבות
- בן לוז
- קיבל.ה 482 לייקים
-
joshsoos
- קיבל.ה 859 לייקים
לא סובל את אמבפה וזה יכול לפגוע בדאפה, הייתי מביא רק את ויטיניה
תעיף את שאנדה סילבה, או אם לא מצליח תקפיא אותוjoshsoos כתב: ↑10 דצמבר 2025, 08:43 הענין הוא שאנחנו יוצאים מאיזו הנחה ששאנדה עוזב, אחרת יש לנו בדיוק מקום לזר אחד והוא חייב להיות מגן ימני ולא איזו המצאה ישראלית סטייל פיבן. וגם אם הוא יעזוב, לא רואה איך מביאים זר ל6/8 שם יש לנו כבר זרים, ונותר רק לקוות שזה יקרה בקיץ במקום פלקאו. לא רוצה לשמוע את השם גוני נאור, אבל תכלס מה כבר ריאלי בשוק הישראלי בפגרה בעמדות האלה? לגבי חלוץ מחליף הייתי מנסה גם בליגה לאומית אם יש, כי פשוט אין לנו כלום ושמות כמו אלון תורג'מן לא נשמעים מרטיטים. לטעמי אלקוקין אם יקבל שוב הרצה ב10 ויחזור לעצמו ויחד עם גיבוי של קורין לא מחייבים הבאה, כך שמגן זר וחלוץ וקשר אחורי ישראליים הכי נורמליים שניתן להשיג ואהיה מרוצה בנסיבות
-
לירון האדום
- קיבל.ה 2751 לייקים
מגן ימני זר וחלוץ זר להקפיא את שאנדה או לדחוף אותו לקבוצה אחרת
-
Xavi
- קיבל.ה 1410 לייקים
משווה מה אני יכול להביא בכסף מהמכירה של בנימין
דון אגב מוגדר כקשר קדמי/חלוץ שני
- בן לוז
- קיבל.ה 482 לייקים
הכל תלוי מה התקציב לחיזוק בינואר
תיאורטית אם מביאים את דון ואנסה אנחנו רצים חזק מאוד בצמרת
תיאורטית אם מביאים את דון ואנסה אנחנו רצים חזק מאוד בצמרת
-
RedDrifter
- קיבל.ה 324 לייקים
פורסם הבוקר על ידי צנצי שסופית לא יבוא חלוץ והפועל תתחזק בשניים שלושה שחקנים, בניהם גיבוי לסילבה שלא יהיה במגרשים זמן ממושך - למה?
לא נראה לי הגיוני להחתים שחקן כנף שמאל כשיש לך את לואיזו ובוסקילה בעמדה
לפי הכתבה הכי חשוב כרגע להפועל להתחזק במגן ימני.
לא נראה לי הגיוני להחתים שחקן כנף שמאל כשיש לך את לואיזו ובוסקילה בעמדה
לפי הכתבה הכי חשוב כרגע להפועל להתחזק במגן ימני.
- Mendelson
- קיבל.ה 571 לייקים
איזה מנותק זה להחתים שחקן ״גיבוי״ לסילבה ולא ״במקום״ סילבה. כאילו ברדה לא רואה את אותו משחקי כדורגל שכולנו ראינו, או שיש לו כל כך הרבה אנליסטים סביבו שהוא הלך לאיבוד בתוך המספרים והסטטיסטיקות.