קריאה לאיחוי הקרע

מועצת הכדורסל של אוהדי הפועל
לזכרו של אורי שלף ז"ל, ממיסדי עמותת הפועל אוסישקין
בני12
קיבל.ה  2331 לייקים

מילפורד כתב: 09 דצמבר 2025, 19:02 ואם רוצים לדייק, באולם בבוטבגארד יש 4,500 מקומות…
4500 להופעות
3200 לאירועי ספורט
סמל אישי של משתמש
מילפורד
קיבל.ה  3238 לייקים

וואלה?
טוב, רמת דיוק מוגזמת לאולם שאנחנו לא אמורים לפגוש יותר.
El dudernio
קיבל.ה  1821 לייקים

הפועל כתב: 08 דצמבר 2025, 21:27
רדנקו כתב: 08 דצמבר 2025, 15:24
הפועל כתב: 08 דצמבר 2025, 11:52
אני אזכיר שוב (בפעם המי יודע כמה) שמרגע שמרגע אישור ההחלטה להקמת הדרייב אין ועד תחילת הבניה חלפה פחות משנה
לא יודע מה זה רגע אישור ההחלטה אצלך, אבל ממה שאני ראיתי:
ההחלטה על איתור מקום לאולם החדש התקבלה ב-12/2009.
כבר ב-2011 הוכנה פרוגרמה ואז הזמינו תחרות אדריכלים לתכנון האולם.
ההחלטה להקים את האולם סופית היתה אחרי שכבר היה תכנון של האולם ואז, בגלל שהיה מדובר באולם שהוא במימון עירוני הוציאו היתר בהליך מזורז וההיתר התקבל רק ב-סוף 2012.
אז לומר שמאישור ההחלטה להקמת הדרייב אין ועד תחילת הבניה חלפה פחות משנה זה רחוק מלהיות מדויק.
ואני לא מדבר כבר על ההבדל ביו פרויקט שהוא במימון עירוני מלא ובהיקף של 90 מליון שקל בלבד לעומת פרויקט שהוא לא במימון עירוני מלא ועדיין אין לו לדעתי אפילו פרוגרמה.
אז לחשוב שגם אם הכל היה מתנהל לפי הציפיות היינו נמצאים כבר בשלב של תחילת בניה או קרוב לזה זה די מגוחך.
היה התבחבשות קצת כי לא היו סגורים על המקום, והיה שלב שחשבו על הדר יוסף בכלל. אבל מהרגע שהחליטו שזה דרייב אין וזהו זה רץ.
אבל עזוב, זה בכל לא רלבנטי - הפעם אין שום צורך באיתור מקום! המקום הוא הדרייב אין. זה מה שהוסכם במכרז המקורי. פשוט נטשו את התוכנית הזאת והלכו להזיה של ה20 אלף , ואז התחילו רמת השרון ולוד, וכל מיני, וכלום לא זז בינתים.
אני חושב שאתה עושה קצת סלט.

1. המכרז המקורי מדבר על 7000 צופים כאשר זאת היתה התוכנית עופר התכוון לבנות עןד אולם ברמת השרון של 20 אלף.
2. עופר רצה להגדיל את האולם בדרייב אין ל 10 אלף והציג תוכניות אדריכליות.
3. העיריה הבינה כי טוב והחליטה לבחון הגדלה ל 20 אלף, אבל אז לא בטוח שהדרייב אין רלוונטי כמיקום.
4. בין לבין עיריית לוד הציעה לעופר להקים אצלה אולם דבר שלא רלוונטי.
5. היו שמועות על חזרה לרעיון רמת השרון אבל מאחר וזה לא שטח של עריית תל אביב אני לא מבין את הטענה שהיא מקדמת שם אולם, זה פשוט לא הגיוני.

בקיצור אם העיריה רוצה אפשר די מהר להתחיל בתכנון יסודי של אולם של 7 / 10 אלף בדרייב אין.
רואה שחורות
קיבל.ה  73 לייקים

מה אולם של 7000, עוד פעם לחזור על השטות של הדרייב אין המקורי?
Praškevičios
קיבל.ה  70 לייקים

El dudernio כתב: 09 דצמבר 2025, 23:22 1. המכרז המקורי מדבר על 7000 צופים כאשר זאת היתה התוכנית עופר התכוון לבנות עןד אולם ברמת השרון של 20 אלף.
3. העיריה הבינה כי טוב והחליטה לבחון הגדלה ל 20 אלף, אבל אז לא בטוח שהדרייב אין רלוונטי כמיקום.
5. היו שמועות על חזרה לרעיון רמת השרון אבל מאחר וזה לא שטח של עריית תל אביב אני לא מבין את הטענה שהיא מקדמת שם אולם, זה פשוט לא הגיוני.

בקיצור אם העיריה רוצה אפשר די מהר להתחיל בתכנון יסודי של אולם של 7 / 10 אלף בדרייב אין.
הראשון שהגה את רעיון הקמת האולם הענק והכניס את כל המערכת לבלבול הנוכחי היה עופר ינאי בעצמו.
אם היינו נשארים ממוקדים על הגדלת תכולת הדרייב אין, משער שהיינו היום במצב יותר טוב
איש גדול
קיבל.ה  365 לייקים

Praškevičios כתב: 10 דצמבר 2025, 10:53
El dudernio כתב: 09 דצמבר 2025, 23:22 1. המכרז המקורי מדבר על 7000 צופים כאשר זאת היתה התוכנית עופר התכוון לבנות עןד אולם ברמת השרון של 20 אלף.

רק שכחת לציין שהראשון שהגה את רעיון הקמת האולם הענק והכניס את כל המערכת לבלבול הנוכחי היה עופר ינאי בעצמו.
בול
המעבר ליד אליהו היה קורה גם בלי ההבטחה שלו לאולם חדש.
הוא זה שהבטיח (ועדין מבטיח) אולם חדש ופמפם בכל מקום שהמעבר הוא זמני.
עכשיו ברגע שיהיה חוזה סגור והעבודות יתחילו אף אחד לא יעמוד לו עם סטופר אבל אנשים רוצים לדעת בוודאות שמה שהוא בעצמו הבטיח יתממש.
סמל אישי של משתמש
מילפורד
קיבל.ה  3238 לייקים

לא מבין את זה, נגיד והיו משפצים את הדרייב אין ל7,000 מקומות ועוד שנתיים/שלוש (לא משנה שהגענו למצב הזה כבר השנה) היה מתגלה שגם 7,000 קטן מידי ואז היינו צריכים לעבור ליד אליהו , אבל אחרי שכבר שופץ אולם אחד ל7,000 אתם חושבים שהיו פתאום עובדים על אחד יותר גדול?
מי נראה לכם הפרייאר שישפוך עוד ועוד מליונים על עוד ועוד אולמות בתוך שנים בודדות?
בסיטואציה הזאת היינו מוצאים את עצמנו מהר מאוד שוב בסיטואציה של אולם קטן מידי או להיות ביד אליהו לתקופה יותר ארוכה (מעריך שיותר מעשר שנים).
עדיף לנו שיבנה אולם כמה שיותר גדול עכשיו, גם אם זה יקח שנה שנתיים יותר ממה שקיוינו שזה ייקח.

עם מי שלא מאמין שבכלל יבנה אולם חדש, אין לי איך להתווכח עם זה , את התשובה נדע בדיעבד , מקוה מאוד שתתבבררו כטועים.
בכל מקרה, עד שיהיה אולם אחר מספיק גדול , יד אליהו זה מה שיש לנו.
בני12
קיבל.ה  2331 לייקים

הראשון שהגה את רעיון הקמת האולם הענק והכניס את כל המערכת לבלבול הנוכחי היה עופר ינאי בעצמו.
אם היינו נשארים ממוקדים על הגדלת תכולת הדרייב אין, משער שהיינו היום במצב יותר טוב
ובצדק
הוא הבין מהר מאד שאולם של 7000 ואפילו עשרת אלפים יהיה מהר מאד קטן על הפועל ואף אחד לא ישפוך 250 מליון ש"ח על אולם ואז יבנה אולם אחר אחרי 5 שנים.
אולם בארץ בונים ל-30-40 שנה קדימה
אנשים לא למדו כלום מהטעות של הדרייבאין שנבנה קטן מדי ובלי שום מחשבה לטווח ארוך ורוצים לעשות את אותה טעות שוב
סמל אישי של משתמש
teknoboy
קיבל.ה  2021 לייקים

בני12 כתב: 10 דצמבר 2025, 11:31

ובצדק
הוא הבין מהר מאד שאולם של 7000 ואפילו עשרת אלפים יהיה מהר מאד קטן על הפועל ואף אחד לא ישפוך 250 מליון ש"ח על אולם ואז יבנה אולם אחר אחרי 5 שנים.
אנשים לא למדו כלום מהטעות של הדרייבאין שנבנה קטן מדי ובלי שום מחשבה לטווח ארוך ורוצים לעשות את אותה טעות שוב
מה זה "מהר מאוד"?
בפועל, קודם הוא הציע משהו אחר, הייתה הסכמה על המשהו האחר הזה, ורק אחר כך הוא "הבין מהר מאוד" שכל מה שהוא עשה וקידם וסיכם עד אז שווה לתחת.
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
הַחַיִּ֤ים וְהַמָּ֙וֶת֙ נָתַ֣תִּי לְפָנֶ֔יךָ, הַבְּרָכָ֖ה וְהַקְּלָלָ֑ה - וּבָֽחַרְתָּ֙ בַּחַיִּ֔ים
* המציג אינו רופא
בני12
קיבל.ה  2331 לייקים

teknoboy כתב: 10 דצמבר 2025, 11:39
ובצדק
מה זה "מהר מאוד"?
בפועל, קודם הוא הציע משהו אחר, הייתה הסכמה על המשהו האחר הזה, ורק אחר כך הוא "הבין מהר מאוד" שכל מה שהוא עשה וקידם וסיכם עד אז שווה לתחת.
לדעתי הוא הבין את זה מרשימת ההמתנה למנויים בשנה שעברה
הוא קידם משהו, הבין שזאת טעות ופעל לתקן אותה.
ככה אמורים. לא ?
רואה שחורות
קיבל.ה  73 לייקים

teknoboy כתב: 10 דצמבר 2025, 11:39
ובצדק
מה זה "מהר מאוד"?
אכן, הפועל משוועת לניהול איכותי יותר שיקח אותה קדימה.
איש גדול
קיבל.ה  365 לייקים

מילפורד כתב: 10 דצמבר 2025, 11:20 לא מבין את זה, נגיד והיו משפצים את הדרייב אין ל7,000 מקומות ועוד שנתיים/שלוש (לא משנה שהגענו למצב הזה כבר השנה) היה מתגלה שגם 7,000 קטן מידי ואז היינו צריכים לעבור ליד אליהו , אבל אחרי שכבר שופץ אולם אחד ל7,000 אתם חושבים שהיו פתאום עובדים על אחד יותר גדול?
מי נראה לכם הפרייאר שישפוך עוד ועוד מליונים על עוד ועוד אולמות בתוך שנים בודדות?
בסיטואציה הזאת היינו מוצאים את עצמנו מהר מאוד שוב בסיטואציה של אולם קטן מידי או להיות ביד אליהו לתקופה יותר ארוכה (מעריך שיותר מעשר שנים).
עדיף לנו שיבנה אולם כמה שיותר גדול עכשיו, גם אם זה יקח שנה שנתיים יותר ממה שקיוינו שזה ייקח.

עם מי שלא מאמין שבכלל יבנה אולם חדש, אין לי איך להתווכח עם זה , את התשובה נדע בדיעבד , מקוה מאוד שתתבבררו כטועים.
בכל מקרה, עד שיהיה אולם אחר מספיק גדול , יד אליהו זה מה שיש לנו.
בגדול הבעיה היא שעופר הוא זה ששם את הבניה של האולם החדש בפרונט לפני המעבר ליד אליהו.
הכמות פעמים שנאמר שזה מעבר זמני ואוטוטו חוזרים אני לא יכול לספור.
עכשיו זה שלא אוטוטו חוזרים סבבה כבר כולם הבינו.
אבל אנשים רוצים לראות שזה באמת קורה.
אני בכלל חושב שהכי נכון היה לעבור ליד אליהו בלי הבטחות ואז במקרה הטוב לעשות את זה כמחווה לאוהדים בשקט ובזמן שצריך.
מי שגרם לנושא האולם החדש להיות בפרונט ולזה שלא יהיה שקט עד שהנושא הזה יסגר סופית זה עופר בעצמו
אדום ותיק
קיבל.ה  1031 לייקים

איש גדול,
מקווה שברור לך שהאולם (שלא נבנה) הוא תירוץ להתנגחות?
גם אם היתה מתחילה בניה, גם אז האולטראס בהובלת"בחורינו המצוינים" מהעמותה, היו יוצאים נגד עופר.
למה - כי עופר הזיז להם את הגבינה...
השיא - זכיה באליפות במעוז הפאשיזם הירושלמי!

אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
יותם שירן הלא מקורי
קיבל.ה  9 לייקים

אדום ותיק כתב: 10 דצמבר 2025, 18:06 איש גדול,
מקווה שברור לך שהאולם (שלא נבנה) הוא תירוץ להתנגחות?
גם אם היתה מתחילה בניה, גם אז האולטראס בהובלת"בחורינו המצוינים" מהעמותה, היו יוצאים נגד עופר.
למה - כי עופר הזיז להם את הגבינה...
אני מכיר אנשים שבאו ליד אליהו, ממש לא אולטראס, ולא חידשו מנוי.
מה הזיזו להם?
זה הרבה יותר רחב מזה.
Praškevičios
קיבל.ה  70 לייקים

ובצדק
נחזור לשאלות המפתח: מתי יבנה האולם? מתי נצא מיד אליהו? מתי לעזאזל, מתי? שנתיים, חמש, עשור?מתי מישהו יקח אחריות על הדבר הזה? העירייה שנציגיה ידעו לדבר לפני המעבר ליד אליהו ועכשיו שותקים, ההנהלה שפיזרה הבטחות ועכשיו מגלגלת עיניים ובורחת מאחריות.

כל מי שעיניו בראשו יודע שאין טעם לדבר על מה יהיה בעוד שלושים שנה כשאף אחד מאיתנו לא יודע לחזות אפילו מי יהיו הבעלים של הקבוצה בעוד שנתיים!
בני12
קיבל.ה  2331 לייקים

Praškevičios כתב: 10 דצמבר 2025, 20:30
ובצדק
נחזור לשאלות המפתח: מתי יבנה האולם? מתי נצא מיד אליהו? מתי לעזאזל, מתי? שנתיים, חמש, עשור?מתי מישהו יקח אחריות על הדבר הזה? העירייה שנציגיה ידעו לדבר לפני המעבר ליד אליהו ועכשיו שותקים, ההנהלה שפיזרה הבטחות ועכשיו מגלגלת עיניים ובורחת מאחריות.

כל מי שעיניו בראשו יודע שאין טעם לדבר על מה יהיה בעוד שלושים שנה כשאף אחד מאיתנו לא יודע לחזות אפילו מי יהיו הבעלים של הקבוצה בעוד שנתיים!
גם נציגי העירייה וגם ההנהלה מדברים על פברואר
סמל אישי של משתמש
רדנקו
קיבל.ה  2069 לייקים

מדברים על פברואר כתאריך שבו העיריה תסיים את הסקר שלה ותחליט איפה להקים אולם ובאיזה גודל. כך הבנתי מהראיונות עם אנשי העיריה.

Sent from my CPH2581 using Tapatalk

אוהד כורסא
קיבל.ה  729 לייקים

כשאני רואה את התגובות לגוש המעודד, אני מתחיל להשתכנע שאכן לא יהיה פיוס.
המורכבות מתפוגגת וזה נהיה דיכוטומי - אבחנה פשוטה בין רע לטוב. יש צד שמושיט יד ויש צד שמתנהג באלימות. אופטימי לגבי אלו שעל הגדר.
סמל אישי של משתמש
7even
קיבל.ה  3682 לייקים

סורי שאני מבאס אותך אבל זה היה ברור לכל בר דעת מ Day one.
הם איכשהו הצליחו לגרום לכמה אנשים לחשוב שהמחאה היא נגד האולם כפי שרושמים פה אחרים כבר חודשים רבים.

אמה מה...ההוא שמצייץ ומעודד אלימות נגד אוהדי הפועל רשם לא מזמן(בטעות?) שהבעיה מעולם לא היתה האולם.
גם הבודדים שעוד התחבאו מאחרי התירוץ הזה, נתפשו במערומיהם באותו רגע. מסכנים, לא תיאם מולם מראש.

הם מעולם לא ספרו אף אחד חוץ מאת עצמם. פשוט בשניה שהם הרגישו שאין להם 100% שליטה על הנעשה במועדון הם קיפלו רגליים.
יחד, רק יחד! :heart:
אוהד כורסא
קיבל.ה  729 לייקים

7even כתב: 11 דצמבר 2025, 14:16 סורי שאני מבאס אותך אבל זה היה ברור לכל בר דעת מ Day one.
הם איכשהו הצליחו לגרום לכמה אנשים לחשוב שהמחאה היא נגד האולם כפי שרושמים פה אחרים כבר חודשים רבים.

אמה מה...ההוא שמצייץ ומעודד אלימות נגד אוהדי הפועל רשם לא מזמן(בטעות?) שהבעיה מעולם לא היתה האולם.
גם הבודדים שעוד התחבאו מאחרי התירוץ הזה, נתפשו במערומיהם באותו רגע. מסכנים, לא תיאם מולם מראש.

הם מעולם לא ספרו אף אחד חוץ מאת עצמם. פשוט בשניה שהם הרגישו שאין להם 100% שליטה על הנעשה במועדון הם קיפלו רגליים.
נו, אז אני לא בר דעת.
עדיין יש לי חברים אהובים ולא אלימים שלא באים, אני מקווה אופטימי שהם יעברו צד עם הזמן.
סמל אישי של משתמש
7even
קיבל.ה  3682 לייקים

אוהד כורסא כתב: 11 דצמבר 2025, 14:21
7even כתב: 11 דצמבר 2025, 14:16 סורי שאני מבאס אותך אבל זה היה ברור לכל בר דעת מ Day one.

נו, אז אני לא בר דעת.
עדיין יש לי חברים אהובים ולא אלימים שלא באים, אני מקווה אופטימי שהם יעברו צד עם הזמן.
כפי שנרשם המון פעמים - שי בהחלט כאלו שרוצים להגיע ומחכים להבהרות או דברים אחרים.
יחד, רק יחד! :heart:
Praškevičios
קיבל.ה  70 לייקים

רדנקו כתב: 11 דצמבר 2025, 09:31 מדברים על פברואר כתאריך שבו העיריה תסיים את הסקר שלה ותחליט איפה להקים אולם ובאיזה גודל. כך הבנתי מהראיונות עם אנשי העיריה.
איפה שמעת לאחרונה ראיונות עם נציגי העירייה בנוגע לאולם? המידע שכתבת פה הופיע בעדכון הרשמי האחרון שפירסמה הפועל.

במקום פרויקט שתוכנן לשדרג את הדרייב אין כדי לאפשר ליותר אוהדי הפועל להגיע למשחקים ושם את הפועל במרכז, התגלגלנו בדרך לא דרך למצב שאנחנו בסך הכל עוד משתמש באולם ועורכים עכשיו סקר שימושים עירוני כללי לגבי כלל הצרכים. זוכר את עו״ד ליאור שפירא, סגן ראש העיר ואחראי על פיתוח עירוני וספורט, מתראיין לערוץ הספורט לפני כשנה בערך ומבטיח בקולו שתוך שבועות ספורים יוכרע עתיד הפרויקט.

מבחינתי מי שניווט את הפרויקט מטעם הפועל נכשל כשלון חרוץ ולא הבין כמה הזמן הוא מרכיב קריטי עבורו ועבורנו.
El dudernio
קיבל.ה  1821 לייקים

Praškevičios כתב: 11 דצמבר 2025, 20:09
רדנקו כתב: 11 דצמבר 2025, 09:31 מדברים על פברואר כתאריך שבו העיריה תסיים את הסקר שלה ותחליט איפה להקים אולם ובאיזה גודל. כך הבנתי מהראיונות עם אנשי העיריה.
איפה שמעת לאחרונה ראיונות עם נציגי העירייה בנוגע לאולם? המידע שכתבת פה הופיע בעדכון הרשמי האחרון שפירסמה הפועל.

במקום פרויקט שתוכנן לשדרג את הדרייב אין כדי לאפשר ליותר אוהדי הפועל להגיע למשחקים ושם את הפועל במרכז, התגלגלנו בדרך לא דרך למצב שאנחנו בסך הכל עוד משתמש באולם ועורכים עכשיו סקר שימושים עירוני כללי לגבי כלל הצרכים. זוכר את עו״ד ליאור שפירא, סגן ראש העיר ואחראי על פיתוח עירוני וספורט, מתראיין לערוץ הספורט לפני כשנה בערך ומבטיח בקולו שתוך שבועות ספורים יוכרע עתיד הפרויקט.

מבחינתי מי שניווט את הפרויקט מטעם הפועל נכשל כשלון חרוץ ולא הבין כמה הזמן הוא מרכיב קריטי עבורו ועבורנו.
לפי הקול הקורא לרגע לא היה להפועל אולם שאנחנו במרכז... וזאת בעצם היתה הבעיה של עופר מהרגע הראשון.
אחת הסיבות להבנתי שעופא מוכן להגדיל את האולם ובעקבות זה את ההשקעה זה לקהל זכויות יתר באןלם
אלון1
קיבל.ה  263 לייקים

עצוב שמאחד מהקהלים הטובים באירופה נהפכנו לקהל של נס ציונה.
אני שונא את בדם את מי שאחראי על זה ואשם.
לא מעניין אותי עם זה אולטראס הפועל, פורום שדים,שאול, שמעון,רמי,עופר.
באמת שאין לי מושג למה איך
הרסתם.
עצוב לראות תקהל של מכבי ביורוליג והפועל ירושלים ביורוקאפ.8 רמות מעלינו.עצוב.מבאס.
סמל אישי של משתמש
רדנקו
קיבל.ה  2069 לייקים

Praškevičios כתב:

ראיון של ליאור שפירא לערוץ הספורט לפני פחות מחודש

Sent from my CPH2581 using Tapatalk

Praškevičios
קיבל.ה  70 לייקים

El dudernio כתב: 11 דצמבר 2025, 20:17

לפי הקול הקורא לרגע לא היה להפועל אולם שאנחנו במרכז... וזאת בעצם היתה הבעיה של עופר מהרגע הראשון.
אחת הסיבות להבנתי שעופא מוכן להגדיל את האולם ובעקבות זה את ההשקעה זה לקהל זכויות יתר באןלם
לפני שהתחילה סאגת המעבר ליד אליהו כל ילד במדינה ידע לדקלם שאולם הדרייב אין שרואים כשנוסעים על האיילון הוא האולם של הפועל תל אביב. לא היה על זה שום ויכוח.
מאז שהתחלנו לפנטז על אולם ענק איבדנו שליטה
El dudernio
קיבל.ה  1821 לייקים

Praškevičios כתב: 12 דצמבר 2025, 01:24

לפני שהתחילה סאגת המעבר ליד אליהו כל ילד במדינה ידע לדקלם שאולם הדרייב אין שרואים כשנוסעים על האיילון הוא האולם של הפועל תל אביב. לא היה על זה שום ויכוח.
הרחבת הדרייב אין קודמה לפני כנחסתו של עופר על ידי רמי, אתה חושה שאז שה היה נשאר אולם של הפועל?

בלי קשר אם עופר ישקיע את הכסף זה יוכל להיות אולם של הפועל כמו שחד אליהו זה האולם של ההם כי המיתוג וכל הסביבה תהיה אדומה. השאלה היא רק כמה עופר יצליח להשיג. בכל גם ללא עופש בשנה האחרונה הדרייב אין התחיל להיות קטן לנו. השאלה היא רק מה אתה מחליט ןבאיזה גישה אתה בא...
Praškevičios
קיבל.ה  70 לייקים

El dudernio כתב: 12 דצמבר 2025, 01:37
Praškevičios כתב: 12 דצמבר 2025, 01:24

הרחבת הדרייב אין קודמה לפני כנחסתו של עופר על ידי רמי, אתה חושה שאז שה היה נשאר אולם של הפועל?

בלי קשר אם עופר ישקיע את הכסף זה יוכל להיות אולם של הפועל כמו שחד אליהו זה האולם של ההם כי המיתוג וכל הסביבה תהיה אדומה. השאלה היא רק כמה עופר יצליח להשיג. בכל גם ללא עופש בשנה האחרונה הדרייב אין התחיל להיות קטן לנו. השאלה היא רק מה אתה מחליט ןבאיזה גישה אתה בא...
אכן, הרחבת הדרייב אין קודמה עוד לפני כניסתו של עופר ע״י רמי ואז דובר על שדרוג ל-6500 מקומות ישיבה. זו הייתה התכנית המקורית.
כשעברנו פאזה והתחלנו לחשוב בענק ולפנטז על 20,000 מקומות ישיבה (יוזמה של עופר ינאי), איבדנו שליטה, הפרויקט נתקע ועכשיו אנחנו נמצאים בסקר שימושים כללי שהעירייה מבצעת...

יתכן ועופר צודק שבהסתכלות כלכלית רחבה הפתרון הנכון הוא אולם ענק אבל לי ברור שהפתרון שיותר מתאים כרגע לקהילת הפועל הוא פתרון ביניים שאפשר לממש תוך פרק זמן סביר. לא רוצה לחשוב מה יקרה בעוד 20 שנה בדיוק כמו שלא חשבו מה יהיה ״מחר״ כשעברנו ליד אליהו, ומסרב להמתין 20 שנה לאולם חדש.
בני12
קיבל.ה  2331 לייקים

איזה מזל שכיום הפועל לא מנוהלת ע"י אנשים קצרי רואי.
מה שאתה לא מבין זה שאף אחד לא ישקיע 250 מליון ש"ח בפתרון ביניים והפתרון הזה יהיה הפתרון הסופי
Praškevičios
קיבל.ה  70 לייקים

בני12 כתב: 12 דצמבר 2025, 10:27 איזה מזל שכיום הפועל לא מנוהלת ע"י אנשים קצרי רואי.
מה שאתה לא מבין זה שאף אחד לא ישקיע 250 מליון ש"ח בפתרון ביניים והפתרון הזה יהיה הפתרון הסופי
השקפת העולם שלנו שונה.
לדעתי שינויים עושים בשלבים ולא במכה אחת. ימים יגידו מי צדק.

אתה נמצא עכשיו בשיא ההצלחה המקצועית ובכל זאת לא הצלחת לגייס יותר מ-6000 מינויים (כולל המחרימים).
איזה תועלת תצמח עכשיו מהקמת אולם ענק שיתמלא רק במשחקים ספורים בכל עונה ובהופעות של זמרים.
בני12
קיבל.ה  2331 לייקים

Praškevičios כתב: 12 דצמבר 2025, 10:55
בני12 כתב: 12 דצמבר 2025, 10:27 איזה מזל שכיום הפועל לא מנוהלת ע"י אנשים קצרי רואי.
השקפת העולם שלנו שונה.

אתה נמצא עכשיו בשיא ההצלחה המקצועית ובכל זאת לא הצלחת לגייס יותר מ-6000 מינויים (כולל המחרימים).
איזה תועלת תצמח עכשיו מהקמת אולם ענק שיתמלא רק במשחקים ספורים בכל עונה ובהופעות של זמרים.
יש דברים שאי אפשר לעשות בשלבים.
תבנה עכשיו אולם של 7000 ואתה תהיה איתו בעשרים שנה הקרובות.

אולם של 20 אלף זה בתצורת הופעה. לכדורסל זה 15 אלף וזה לגמרי בטווח שלנו לעוד עשר שנים
אם תשמור על ההצלחה המקצועית, כל שנה כמות המנויים תגדל
בני12
קיבל.ה  2331 לייקים

אולי אם היו מקשיבים לי ולאנשים כמוני שאמרו שהדרייבאין יהיה מהר מאד קטן עלינו ושצריך לבנות אותו גדול יותר ועם אופציה להגדלה נוספת
לא היינו בסאגה של היום
סמל אישי של משתמש
מילפורד
קיבל.ה  3238 לייקים

Praškevičios כתב: 12 דצמבר 2025, 10:55השקפת העולם שלנו שונה.
יש לך את הכסף להשקיע בשלבים על אולם של 7,000 ואחרי זה על אולם של 20,000? (אגב, כשאתה אומר 7,000 אתה מתכוון לתוצרת כדורסל וכשאומרים 20,000 מתכוונים לתצורת הופעה, רק כדי קצת לשים פרופורציה).

כשיהיה לך את עשרות המיליונים להשקיע בהשקפת עולמך אולי זה יהיה רלוונטי, עד אז מה שאתה מבקש מאחרים להשקיע עשרות מילוני שקלים על פתרון זמני, זה קצת (טיפלה) כפיות טובה.

אגב, תרשה לי להניח, שגם אם היה לך עשרות מיליונים לפתרון זמני, לא היית רץ לשפוך עשרות מיליונים על משהו שמיועד להיות זמני…
Adam
קיבל.ה  91 לייקים

בני12 כתב: 12 דצמבר 2025, 11:10 אולי אם היו מקשיבים לי ולאנשים כמוני שאמרו שהדרייבאין יהיה מהר מאד קטן עלינו ושצריך לבנות אותו גדול יותר ועם אופציה להגדלה נוספת
לא היינו בסאגה של היום
אם באמת זו הייתה עמדתך דאז, כל הכבוד. מה ההנחות אשר הובילו אותך לחשוב כך?
סמל אישי של משתמש
גביזון
קיבל.ה  4230 לייקים

Adam כתב:
בני12 כתב: 12 דצמבר 2025, 11:10 אולי אם היו מקשיבים לי ולאנשים כמוני שאמרו שהדרייבאין יהיה מהר מאד קטן עלינו ושצריך לבנות אותו גדול יותר ועם אופציה להגדלה נוספת
לא היינו בסאגה של היום
אם באמת זו הייתה עמדתך דאז, כל הכבוד. מה ההנחות אשר הובילו אותך לחשוב כך?
תסתכל באשכולות מהתקופה הזו, גמני כתבתי שזה טמטום לבנות אולם יעודי חדש בתכולה הזו. כל כך הרבה זמן חיכינו וזה לא משהו שבונים כל כמה שנים.
על תכנון האולם עם העמודים שמפרידים רצף קהל זה בכלל עוד טמטום שאני לא מבין איך נתנו לזה לקרות.

Sent from my 22101320G using Tapatalk

Praškevičios
קיבל.ה  70 לייקים

מילפורד כתב: 12 דצמבר 2025, 13:42
Praškevičios כתב: 12 דצמבר 2025, 10:55השקפת העולם שלנו שונה.
יש לך את הכסף להשקיע בשלבים על אולם של 7,000 ואחרי זה על אולם של 20,000? (אגב, כשאתה אומר 7,000 אתה מתכוון לתוצרת כדורסל וכשאומרים 20,000 מתכוונים לתצורת הופעה, רק כדי קצת לשים פרופורציה).

כשיהיה לך את עשרות המיליונים להשקיע בהשקפת עולמך אולי זה יהיה רלוונטי, עד אז מה שאתה מבקש מאחרים להשקיע עשרות מילוני שקלים על פתרון זמני, זה קצת (טיפלה) כפיות טובה.

אגב, תרשה לי להניח, שגם אם היה לך עשרות מיליונים לפתרון זמני, לא היית רץ לשפוך עשרות מיליונים על משהו שמיועד להיות זמני…
אף פעם לא חשבתי שהפועל צריכה אולם של 20,000 מושבים, גם לא 15,000 ולכן בדיוק ההיפך, אני בעד לא להוציא סכומי כסף מיותרים על פנטזיות ואת כפיות הטובה מציע שתנסה להדביק לאחרים.

ההצעה שכוללת פתרון ביניים פורסמה ב-Ynet כבר לפני כחודש שם נכתב שהיא נשקלת ע״י הנהלת הקבוצה. מציע שתפנה אליהם את טענותיך
סמל אישי של משתמש
מילפורד
קיבל.ה  3238 לייקים

Praškevičios כתב: 12 דצמבר 2025, 10:55 לדעתי שינויים עושים בשלבים ולא במכה אחת. ימים יגידו מי צדק.
עם כל הכבוד למה נכתב בynet או לא , זה מה שכתבת לגבי דעתך שלך.
אז שאני אבין יותר טוב את דעתך , אתה חושב שצריך לבנות אולם של 7,000 וזהו?
אתה חושב שצריך לעשות את זה בשבלבים? קודם 7,000 ואז 15,000?

האמת, זה לא ממש משנה מה היא עמדתך , כשאתה תהיה בעל המאה , זאת תהיה הזכות שלך להחליט איך לבזבז את הכסף שלך.
אם ינאי החליט , אפילו שבהתחלה הוא חשב אחרת , שאולם גדול זה הדבר היותר נכון , זה הכסף שלו והזכות שלו להחליט איך להוציא אותו.
Praškevičios
קיבל.ה  70 לייקים

מילפורד כתב: 12 דצמבר 2025, 15:47
Praškevičios כתב: 12 דצמבר 2025, 10:55 לדעתי שינויים עושים בשלבים ולא במכה אחת. ימים יגידו מי צדק.
עם כל הכבוד למה נכתב בynet או לא , זה מה שכתבת לגבי דעתך שלך.
אז שאני אבין יותר טוב את דעתך , אתה חושב שצריך לבנות אולם של 7,000 וזהו?
אתה חושב שצריך לעשות את זה בשבלבים? קודם 7,000 ואז 15,000?

האמת, זה לא ממש משנה מה היא עמדתך , כשאתה תהיה בעל המאה , זאת תהיה הזכות שלך להחליט איך לבזבז את הכסף שלך.
אם ינאי החליט , אפילו שבהתחלה הוא חשב אחרת , שאולם גדול זה הדבר היותר נכון , זה הכסף שלו והזכות שלו להחליט איך להוציא אותו.
מסכים. דעתי לא ממש משנה משהו ואני לא מתיימר להיות בעל המאה, רק אוהד. ״ינאי החליט שאולם גדול זה הדבר הנכון , זה הכסף שלו וזו הזכות שלו להחליט איך להוציא אותו״.

ובכל זאת, זו זכותי המלאה כאוהד להביע את דעתי בדרך לא מתלהמת ולכתוב שלדעתי הוא טועה טעות קשה.
El dudernio
קיבל.ה  1821 לייקים

אתם נגררים כאן לדיון על ספין שלא רלוונטי לכלום.

עופר הוא לא בעל הקרקע, לא היזם אלא כיס עבור עריית תל אביב, משקיע, אשר העיריה גייסה בשביל לבנות לעצמה אולם ספורט חדש.

מי שקובע ומי שמחליט מה יקןם זה לא עופר אלא העיריה.

עופר יכול להשפיע כתור הבן אדם שמשקיע כסף בתהליך אבל ההחלטה של 7 או 10 או 16 היא לא בידים של עופר אלא רק אמל העיריה.
איש גדול
קיבל.ה  365 לייקים

מה זאת אומרת נגררים?
מי הגורר?
אף אחד לא אמר לעופר להבטיח שהמעבר הוא זמני ושיהיה אולם חדש לפני המעבר ולהשתמש בזה שהמעבר הוא זמני כקמפיין למעבר.
השיח נגרר לנושא הזה כי עופר הבטיח ועדין מבטיח שיהיה אולם ובנוסף לזה זה גם נושא בוער שיכול לפתור כמה בעיות.
אז לגטימי שזה נושא שמדובר הרבה
שליחת תגובה