יצא סרטון של איזה 20 אוהדי ביתר ילדים יורקים ומשתוללים ליד האוטובוס של אוהדי הפועל ירושלים מסכן איזה בן אדם מבוגר חטף שם מטח
מעניין אם נשמע מחר גינוי מצד השר או מהמשטרה
שאר הליגה 25/26
-
gershon
- קיבל.ה 319 לייקים
זה לא פוליטי אומרים לךRedDrifter כתב: ↑08 דצמבר 2025, 23:16 יצא סרטון של איזה 20 אוהדי ביתר ילדים יורקים ומשתוללים ליד האוטובוס של אוהדי הפועל ירושלים מסכן איזה בן אדם מבוגר חטף שם מטח
-
קוקאין ואלכוהול
- קיבל.ה 395 לייקים
אוטובוס אוהדים של יריבה של ביתר נרגם באבנים?
זה משהו שלא שמעתי עליו כבר איזה שבועיים - שלושה.
זה משהו שלא שמעתי עליו כבר איזה שבועיים - שלושה.
את הסם הכי גדול
-
Red_man
- קיבל.ה 1830 לייקים
ביתר בטדי זה המשחק חוץ היחידי שאני מוותר עליו מראש.
מקצועית אפשר כבר להפסיק עם לרצות שדון יגיע? נראה מחריד מתחילת העונה ובכללי אני לא יודע אם הוא מסוגל מחוץ להפועל ירושלים להצליח
- אנחנו בתהליך
- קיבל.ה 618 לייקים
*תמונה של בן גביר עוצם עיניים*gershon כתב: ↑08 דצמבר 2025, 23:30זה לא פוליטי אומרים לךRedDrifter כתב: ↑08 דצמבר 2025, 23:16 יצא סרטון של איזה 20 אוהדי ביתר ילדים יורקים ומשתוללים ליד האוטובוס של אוהדי הפועל ירושלים מסכן איזה בן אדם מבוגר חטף שם מטח
-
L.S
- קיבל.ה 1828 לייקים
ברור שלא, זה נטו נטו נטו בין המשטרה לאולטראס.gershon כתב: ↑08 דצמבר 2025, 23:30זה לא פוליטי אומרים לךRedDrifter כתב: ↑08 דצמבר 2025, 23:16 יצא סרטון של איזה 20 אוהדי ביתר ילדים יורקים ומשתוללים ליד האוטובוס של אוהדי הפועל ירושלים מסכן איזה בן אדם מבוגר חטף שם מטח
תשאל את רד פיטר חברים שלו שעובדים במשטרה הסבירו לו בדיוק את האמת. אנחנו צריכים להקשיב לו וללמוד
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
-
RedDrifter
- קיבל.ה 312 לייקים
או אולי, תלמד בבקשה לקרוא את הפסקאות שאני טורח לכתוב. מתחיל להרגיש מיותר.L.S כתב: ↑09 דצמבר 2025, 10:06ברור שלא, זה נטו נטו נטו בין המשטרה לאולטראס.gershon כתב: ↑08 דצמבר 2025, 23:30זה לא פוליטי אומרים לךRedDrifter כתב: ↑08 דצמבר 2025, 23:16 יצא סרטון של איזה 20 אוהדי ביתר ילדים יורקים ומשתוללים ליד האוטובוס של אוהדי הפועל ירושלים מסכן איזה בן אדם מבוגר חטף שם מטח
תשאל את רד פיטר חברים שלו שעובדים במשטרה הסבירו לו בדיוק את האמת. אנחנו צריכים להקשיב לו וללמוד
-
L.S
- קיבל.ה 1828 לייקים
..
נערך לאחרונה על ידי L.S ב 09 דצמבר 2025, 10:34, נערך פעם 1 בסך הכל.
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
-
L.S
- קיבל.ה 1828 לייקים
RedDrifter כתב: ↑09 דצמבר 2025, 10:15או אולי, תלמד בבקשה לקרוא את הפסקאות שאני טורח לכתוב. מתחיל להרגיש מיותר.
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
-
RedDrifter
- קיבל.ה 312 לייקים
@L.S
אגיד זאת שוב בפעם האחרונה -
- האולטראס הוא ארגון עברייני, אתה יכול להסכים ואתה יכול שלא. יש עובדות בשטח. אנשים נורמטיבים לא מרביצים לאוהדי קבוצות יריבות מחוץ לבתיהם, לא מסתובבים עם אלות וגז פלפל, לא מאיימים על אוהדים אחרים ביציעים ולא זורקים אבוקות שפוגעות בילדות ושוטרים.
- אותו ארגון שעליו דיברתי נותן חסות למשטרה ולבן גביר בפרט להתעמר בנו, אי אפשר להתעלם מהעבודה שהאולטראס מפירים את החוק באופן קבוע, זה עובדתי.
- אנחנו מתעסקים עם הבעיות האלה בערך מאז מה שהיה עם ערן זהבי וקצת לפני אפילו. האם במהלך השנים זה קידם אותנו או פגענו בנו? אני לא זוכר מקרה אחד שבו רבנו עם המשטרה ויצאנו עם ידינו על העליונה.
אם אינך מבין שכל המחאות והבלאגנים האלה הם תכנון של המשטרה שנועד לפגוע בנו כמועדון שמזוהה פוליטית עם הצד השמאל של המפה ואם אינך מבין שכל ההתעסקות מסביב הזאת משרתת את מטרתם אז אתה פשוט שוטה.
- אם אינך מבין שאני כאוהד הפועל דורש, מאמין ויודע שנהיה יותר טובים מהלה פמיליה (אוהדי הפועל, לא האולטראס) ואוהדי ביתר שעוסקים באלימות מבישה אז אתה שוטה, שוב.
תמשיכו לשרת את המשטרה, תמשיכו לפגוע במועדון הכדורגל שכולנו אוהבים עם מחאות, גיבוי אלימות מצד האולטראס והכנסת פוליטיקה ליציעים שכבר מזמנו הוקענו מתוכנו - בוא נראה לאן נגיע. אנחנו כבר אחרי בערך 12 שנים של זה גם בסל וגם ברגל, אני הספקתי להבין לאן הנרטיב הזה לוקח אותנו.
- במקום שננצח את המשטרה במשחק שלה, לא נגיב במחאות שפוגעות ישירות במועדון, לא נגיב באלימות, לא נגיב בזריקת אבוקות ורימונים וננצח על כר הדשא על אפם וחמתם ובסוף המשחק נצא נחגוג להם בפרצוף ורק אז אם יש צורך נפגין, נזעק ונתבע את מי שצריך אבל לא על חשבון הפועל תל אביב
אגיד זאת שוב בפעם האחרונה -
- האולטראס הוא ארגון עברייני, אתה יכול להסכים ואתה יכול שלא. יש עובדות בשטח. אנשים נורמטיבים לא מרביצים לאוהדי קבוצות יריבות מחוץ לבתיהם, לא מסתובבים עם אלות וגז פלפל, לא מאיימים על אוהדים אחרים ביציעים ולא זורקים אבוקות שפוגעות בילדות ושוטרים.
- אותו ארגון שעליו דיברתי נותן חסות למשטרה ולבן גביר בפרט להתעמר בנו, אי אפשר להתעלם מהעבודה שהאולטראס מפירים את החוק באופן קבוע, זה עובדתי.
- אנחנו מתעסקים עם הבעיות האלה בערך מאז מה שהיה עם ערן זהבי וקצת לפני אפילו. האם במהלך השנים זה קידם אותנו או פגענו בנו? אני לא זוכר מקרה אחד שבו רבנו עם המשטרה ויצאנו עם ידינו על העליונה.
אם אינך מבין שכל המחאות והבלאגנים האלה הם תכנון של המשטרה שנועד לפגוע בנו כמועדון שמזוהה פוליטית עם הצד השמאל של המפה ואם אינך מבין שכל ההתעסקות מסביב הזאת משרתת את מטרתם אז אתה פשוט שוטה.
- אם אינך מבין שאני כאוהד הפועל דורש, מאמין ויודע שנהיה יותר טובים מהלה פמיליה (אוהדי הפועל, לא האולטראס) ואוהדי ביתר שעוסקים באלימות מבישה אז אתה שוטה, שוב.
תמשיכו לשרת את המשטרה, תמשיכו לפגוע במועדון הכדורגל שכולנו אוהבים עם מחאות, גיבוי אלימות מצד האולטראס והכנסת פוליטיקה ליציעים שכבר מזמנו הוקענו מתוכנו - בוא נראה לאן נגיע. אנחנו כבר אחרי בערך 12 שנים של זה גם בסל וגם ברגל, אני הספקתי להבין לאן הנרטיב הזה לוקח אותנו.
- במקום שננצח את המשטרה במשחק שלה, לא נגיב במחאות שפוגעות ישירות במועדון, לא נגיב באלימות, לא נגיב בזריקת אבוקות ורימונים וננצח על כר הדשא על אפם וחמתם ובסוף המשחק נצא נחגוג להם בפרצוף ורק אז אם יש צורך נפגין, נזעק ונתבע את מי שצריך אבל לא על חשבון הפועל תל אביב
-
טכנית לארז
- קיבל.ה 2417 לייקים
"זה היה ממש פוגרום. האבן שרקה לי ליד הראש"
יממה לאחר השלכת האבנים והסלעים של אוהדי הפועל תל אביב על אוטובוס אוהדי בית"ר ירושלים, התמונה מתחילה להתבהר: "הם היו עשרות עם רצח בעיניים. מעולם לא הרגשתי פחד כזה, ונלחמתי בעזה. שברי הזכוכית עפו לכל עבר".
שר הספורט: האירוע הוא דגל אדום תרתי משמע. להפועל אוהדים אלימים שיש לפעול מולם במלוא העוצמה.
בהמשך היום תתכנס ועדה מיוחדת בכנסת.
מסתמן: עונש קשה צפוי לאדומים. בכיר בהתאחדות: נשקלת אפשרות למשחקים ללא קהל עד תום העונה. זה אירוע חסר תקדים גם במונחים שלהם.
יניב טוכמן
יממה לאחר השלכת האבנים והסלעים של אוהדי הפועל תל אביב על אוטובוס אוהדי בית"ר ירושלים, התמונה מתחילה להתבהר: "הם היו עשרות עם רצח בעיניים. מעולם לא הרגשתי פחד כזה, ונלחמתי בעזה. שברי הזכוכית עפו לכל עבר".
שר הספורט: האירוע הוא דגל אדום תרתי משמע. להפועל אוהדים אלימים שיש לפעול מולם במלוא העוצמה.
בהמשך היום תתכנס ועדה מיוחדת בכנסת.
מסתמן: עונש קשה צפוי לאדומים. בכיר בהתאחדות: נשקלת אפשרות למשחקים ללא קהל עד תום העונה. זה אירוע חסר תקדים גם במונחים שלהם.
יניב טוכמן
דריבל ענק על מפתן השש עשרה
-
רק הפועל
- קיבל.ה 2867 לייקים
הכוונה לאוהדי הפועל ירושלים כמובן ולא תל אביב כפי שרשום ואוהדי ביתר הם אלה שזרקו את האבנים , מה התירוץ של התקשורת הפעם ? הפועל ירושלים לא קבוצה שמזוהה עם השמאל או מהמגזר הערבי
-
L.S
- קיבל.ה 1828 לייקים
חחחחחחחח תירוץ? זה אפילו לא מופיע בעמוד הראשי באתר וואן. אתה חושב שהם שמים זין על הביקורת שלך?
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
-
InFlames
- קיבל.ה 441 לייקים
אשכרה זה לא מופיע בשום אתר ספורט. חיים בדיסטופיה
-
טכנית לארז
- קיבל.ה 2417 לייקים
מישהו יודע איפה תובע ההתאחדות המתמחה של מורן?טכנית לארז כתב: ↑08 דצמבר 2025, 17:37 שגיב יחזקאל יורק על אוהדי בש - תנו לי לנחש שכולם צרצרים, ואפילו אין מישהו שהעלה אפשרות של העמדה לדין.
ודאי.
איפה העמדה לדין? יש סרטון ברור של שחקן יורק על אוהדים.
-
Xavi
- קיבל.ה 1371 לייקים
אני זוכר את דמארי מורחק על בסיס איזה תמונה בלבד של אצבע משולשת
ועד היום לא הצלחתי לראות שם אצבע משולשת
ועד היום לא הצלחתי לראות שם אצבע משולשת
- סומך
- קיבל.ה 1618 לייקים
כמו באבוקות, מותר ליציע אסור לדשא...טכנית לארז כתב: ↑10 דצמבר 2025, 15:19מישהו יודע איפה תובע ההתאחדות המתמחה של מורן?טכנית לארז כתב: ↑08 דצמבר 2025, 17:37 שגיב יחזקאל יורק על אוהדי בש - תנו לי לנחש שכולם צרצרים, ואפילו אין מישהו שהעלה אפשרות של העמדה לדין.
ודאי.
איפה העמדה לדין? יש סרטון ברור של שחקן יורק על אוהדים.
אם היה יורק על הדשא היה מורחק כמו אטיאס בזמנו, אבל יריקה על אוהדים זה כנראה מותר
פיצוחי שווארמה
הבורסה הבורסה
הבורסה הבורסה
-
טכנית לארז
- קיבל.ה 2417 לייקים
אההה, אז בגלל זה התובע שקט.
בסדר עובד לפי הכללים וללא חישובים של צבעים ומי משחק איפה.
סומך לגמרי על המוסד הזה של התובע, הדיינים, ההתאחדות, בית הדין. הכל נעשה בהגינות.
האירוע שלא מצדיק העמדה לדין, למי שפספס:
בסדר עובד לפי הכללים וללא חישובים של צבעים ומי משחק איפה.
סומך לגמרי על המוסד הזה של התובע, הדיינים, ההתאחדות, בית הדין. הכל נעשה בהגינות.
האירוע שלא מצדיק העמדה לדין, למי שפספס: