למה אתה מתעלם מהשאלה העיקרית שלי?RedDrifter כתב: ↑08 דצמבר 2025, 12:37כפי שכבר הסברתי פה לכמה אנשים ובנושא האולטראס, עניין החולצות והוצאת אותם אנשים לא מוצדק (אני אומר זאת בפעם המיליון בערך), אתה כאזרח זכותך ואפילו חובתך לתבוע את המשטרה על הקיפוח שחווית.צ'ימבויקה כתב: ↑08 דצמבר 2025, 12:20RedDrifter כתב: ↑08 דצמבר 2025, 11:07
שמע אתה מביך ברמות באמת
הם הוציאו חולצות שמערבבת את הפועל ופוליטיקה ואחרי זה הוציאו אותם (שלא כדין) . האם מה שנעשה פייר? כמובן שלא. האם היה אפשר לצפות לתוצאה כזאת? כן.
יש משפט באנגלית שאומר “where there is smoke there is fire” מי שמחפש כל הזמן בעיות כגון מכות, איומים, זריקת חפצים, אבוקות שלא יבכה פעם בשבוע שהרצפה עקומה ושלא מפסיקים לחפש אותו. זה פשוט מביך בעיניי ברמות הכי גבוהות שיש. אתם רציתם מלחמה עם המשטרה לא? הנה היא מחזירה
אתה רוצה לפגוע עוד פעם בהפועל? לא מספיק הדרבים בסל, גמר הטוטו, הדרבי שפוצץ, המכות לזהבי? די שחררו מאיתנו תוקיעו את הפוליטיקה מתוך היציעים ותפסיקו לערבב אותנו בחרא והאג׳נדות הפוליטיות שלכם. הפועל שייכת לכולם ולא כולם חושבים כמוכם. תלמדו לחיות עם זה.
- למה ילד בן 16 שחי במדינה דמוקרטית שבא למגרש עם חולצה שיש עליה מסר כלשהו, מחפש בעיות? קראת אותי כותב משהו על המעצרים? מה הקשר בין החולצה הזו לאולטראס?
- יש פסק דין שעוסק בחולצה מעליבה יותר למשטרה ועל פי פסק הדין מותר לשאת אותה במגרש ולא מדובר בהפרת סדר. אני לא מצפה ממך שתסכים עם המסר של החולצה כי הבנתי שמבחינתך זה סבבה להציב דגלי משטרה, ודגלי כהנא ביציע אבל יש בעיה עם מחאה.
- למה התודעה שלך ככ צרה? אתה אזרח משלם מיסים פה, יש לישראלים כמוך זכויות, חופש ביטוי, לשים חולצה עם מסר.. מי יישמע כאילו רצחו פה מישהו. איפה אתה חושב שאתה חי? ברוסיה?
- מי זה אתם? אנחנו לא עוסקים כעת באולטראס אלא ב6 אוהדים שהוצאו ליציע בגלל שלבשו חולצה עם מסר. מה זה הערבוב המבחיל הזה שאתה עושה בין מה שקרה בשבת והעוול של ביטול הדרבי שהוא נטו פאק של המשטרה למכות לזהבי, חתיכת גנב דעת..
- הפועל באמת שייכת לכולם, אבל אתם שם על בחור שבא כמוך עם חולצה אדומה את הטיקט של האולטראס, כאילו מנעו מהארגון להוציא תוף והוציאו איש גדר. איזה הבלים כתבת כאן.
- מה פוליטי בלשים איקס על מכבי, על המשטרה ועל ארגון שהוצא מחוץ לחוק במדינת ישראל? מה פוליטי בלהתנגד למשטרה וכהנא? תסביר. תתמודד עם טיעון שלך.
- הפועל שייכת לך אבל זה לא אומר שאתה יכול לכתוב פה את השטויות האלה, צריך גם לכתוב לא רק מתוך האג׳נדה הפוליטית שלך, אלא מתוך העובדות. והכי טוב שאתה עוטף את הפועל, מספר לי שאם החרמתי משחק כי זרקו ילד שלבש חולצה אז אני פוגע בהפועל.. מי אתה בכלל שתגיד לי משהו? מי אתה שתבקר ותגיד שאני פוגע במשהו?
הוצאת האוהדים וקריאה לאי הגעתם כאקט מחאה הוא לא לגיטימי בעיני כי הדבר פוגע במועדון והמועדון איננו קשור למה שקרה והוא זקוק לעידוד ולדחיפה שלנו האוהדים.
מפה, אני מפריד ואומר - אולטראס הפועל תל אביב הוא ארגון עברייני. מדובר בארגון שהוציא את החולצות האלה (שמערבבים פוליטיקה וספורט על הגב של המועדון) שממשיך לעשות בלאגן ופוגע לי ולאחרים בחווית הצפייה. הארגון ידע וצפה את מה שיהיה ולכן כפי שאמרתי, אין עשן בלי אש. הם רוצים ומחפשים את המשחק הזה של החתול והעכבר עם המשטרה - ואחר כך רצים ובוכים שהמשטרה מתעמרת בהם. צבועים מגעילים. העיקר כשאוהדים רוצים לתלות דגלי ישראל ״אסור להכניס פוליטיקה ליציעים״
מה פוליטי בלמחות נגד המשטרה ונגד כהנא
אני שוב מדגיש שכך הוצאו מחוץ לחוק , יש פסק דין שאומר שמותר לבוא עם חולצה נגד משטרה.
מה פוליטי בחולצות ולמה לשיטתך זה לערבב פוליטיקה?
למה זה לא פוליטי שמשטרה שסוגרת משחק כדורגל בשל אבוקות לראשונה אי פעם בעולם המערבי, כשבבית״ר חודש קודם זרקו חזיז שפצע ילד בכינון ישיר
תענה
עוד דבר, לגבי השימוש שלך במילה פוליטיקה, הארגון התנגד לכניסת הדגלים לא ממקום של סלידה מהמדינה, מדובר באנשים שעשו גרפיטי לחללים מ7.10
אל תאשים אותם בשנאת המדינה.
הם פשוט אמרו שהפועל זה הפועל ואין מקום ביציע לדגלי ישראל. עזוב שיש דגלים היום וטוב שכך.
אבל יש הבדל בין דגלי ישראל לבין שאוהד מרגיש שמשטרה עושה לו עוול כאוהד הפועל (!!!) ומוחה נגדה מחאה שקטה בדמות חולצה