דני אביידה

קנסו דחוף, עכשיו יותר מתמיד! פתוח 24 שעות! משקה ראשון חינם! הנחה לפוחדים מ-5G!
שליחת תגובה
סמל אישי של משתמש
רווי
קיבל.ה  1145 לייקים

טוב זה ניהיה באופנה שאני יושב עם אנשים שההבנה שלהם בכדורסל היא סבירה לא מעבר, והם בטירוף אבדיה ובגלל שהוא ישראלי אז אני חייב לקחת חלק.
עכשיו זה לא שאני שונא אותו באופן אישי או שכואב לי שיש ישראלי מצליח באן בי איי, אבל זה דיי על הזין שלי וזה שהוא ממכבי גורם לי לא להיות בעדו באופן כללי. מה עוד שהNBA הפך מהספורט הטוב בעולם שאני צופה בו מגיל 7 לאחד הענפים העלובים והמשעממים שיש.
הסטט' הפסיכית של דני מלך הכיתה שנחשפתי אליה היום היא לא פחות מהזויה ואני לא חושב שהוא היה מצליח להגיע לרבע ממנה אם הוא משחק בליגה של 2004 נניח.
בקיצר לא מלהיב אותי 14 אסיסטים או 19 ריבאונד כי זה סתם מכונת מספרים ביימנו, אז שיזיין הילד הזה. לא באופן אישי. רק אני מרגיש ככה?
OMG עווופררר
סמל אישי של משתמש
מילפורד
קיבל.ה  3201 לייקים

אם זה היה כל כך פשוט לעשות את המספרים שהוא עושה, אז כולם היו עושים את זה , לא?

אם כבר, נשאלת השאלה האם בקבוצה קצת יותר טובה הוא היה מצליח לעשות את המספרים האלה או שזה פונקציה של זה שהאחרים לידו לא ברמה אז הכל עליו.
סמל אישי של משתמש
רווי
קיבל.ה  1145 לייקים

חכה זה מספרים של 20 משחקים בעונה מסויימת, בוא נדבר בסוף העונה או ביחס לכל הקריירה בהמשך.
אבל הנושא שלי בתכלס זה האם זה לגיטימי בכלל שאני לא חפץ בהצלחתו כי הוא ילד צהבהב.
OMG עווופררר
dino
קיבל.ה  2965 לייקים

זה הכל בגלל שהוא מעורב ביוגוסלבי
סמל אישי של משתמש
its-sick
קיבל.ה  1422 לייקים

הוא אמר בטלוויזיה שהוא בעד הצהבת בדרבי, אז זין עליו
חוקים ואיסורים שאין מקורם ב"מה ששנוא עליך אל תעשה לחברך" הם מרושעים מטבעם. לפי מדד זה הדת היהודית קרובה למעמד של רשע מוחלט.
لا إله
מי שמאמין ולא מפחד, הריהו שקול למחבל מתאבד.
נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.
סמל אישי של משתמש
מילפורד
קיבל.ה  3201 לייקים

אני מבין שאתה לא חפץ בהצלחתו, וזה בסדר.
אבל זה קשה להתווכח אם זה שהוא כרגע מצליח.
סמל אישי של משתמש
רווי
קיבל.ה  1145 לייקים

אחי שוב לא מתכווח על הצלחתו כרגע אלא על הרצון שלי או שלנו כאוהדי הפועל שהוא באמת יהיה גדול.
OMG עווופררר
dino
קיבל.ה  2965 לייקים

לי זה פחות מזיז את מד הרגשות, הוא יכול להיות גדול שם, קטן שם, בינוני שם, זה לא ישנה לי ביום יום את המצב רוח לכאן או לשם.
אני לא רואה בזה מקור לגאווה ישראלית כי אין לישראל כמדינה, שום גרם בהצלחתו. יתכן ואם שחקן מהפועל יוצא לשם והופך להיט, יותר אשמח בשבילו, מהקשר שנוצר בנינו, אבל אין קשר לישראל.
סמל אישי של משתמש
מילפורד
קיבל.ה  3201 לייקים

הדבר היחיד שמעניין אותי כאוהד הפועל, זה שעופר אמר שהוא היה רוצה אותנו אצלינו, ואני רוצה אצלינו שחקנים כמה שיותר טובים.
יש יתרון להיותן של שחקן טוב ישראלי כי אז יוכל לשחק בליגה.
שם מתחיל ובערך נגמר העניין שלי בהצלחת אבדייה (אני גם לא חובב של פורטלנד , אז בכלל, יעבור לפיניקס , ואהיה אפילו אוהד שלו).
סמל אישי של משתמש
מילפורד
קיבל.ה  3201 לייקים

אגב, אם אתה מחפש דרך קלה לטעון שהנתונים שלו לא מרשימים, תתרכז בזה שהוא לא ממש מוביל את הקבוצה שלו לנצחונות גם כשהוא על גבול הטריפל דאבל.
שליחת תגובה