אני חוזר, יש לנו את אניס, ג'ונס וים.
עד עכשיו, מתוך 36 דקות, ב34 דקות ריכזו מישיש (המזעזע) וברייאנט (שבכלל לא רכז).
זה מרהיב.
האדום הצורר:
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?
Niro כתב: ↑04 דצמבר 2025, 22:45
לא טוב לי שכריס ג׳ונס אחראי על הדקות האלה
1. אני מקווה שהוא יהיה, אני חושש שזה ימשיך להיות ברייאנט.
2. כי מישיש עדיף?
3. לא טוב לי שאין סנטר.
האדום הצורר:
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?
הפועל "הרכז היחיד שירכז זה מישיש, אחרת זה כל אחד אחר" תל אביב.
האדום הצורר:
גביזון כתב: ↑04 דצמבר 2025, 22:41
כן, מיצ'יץ' הבעיה בהתקפה ובזה שאין הגנה וריאונד, לווולללללל
Sent from my 22101320G using Tapatalk
היי
האדום הצורר:
רק הפועל כתב: ↑04 דצמבר 2025, 22:38
זה נראה זוועה לדעתי מעמדו של איטודיס צריך להתערער אחריי תצוגה כזו גם בדרבי בקושי ניצחנו ולא הצגנו משחק טוב ובאופן כללי הקבוצה לא נראית טוב הרבה מהלכים אישיים פחות כדורסל
דיי נו רק שלא נתחיל להתדרדר לשטויות כאלו
נכון אנחנו קבוצה מפוצצת כישרון אבל אנשים פה שוכחים שאנחנו שנה ראשונה ביורוליג וכרגע במקום הראשון (!)
מיציץ לא ראה פרקט שנה
בלייקני מדהים אבל צריך להתרגל ליורוליג וכו..
נערך לאחרונה על ידי iamgabormarton ב 04 דצמבר 2025, 22:53, נערך פעם 1 בסך הכל.
זה מצחיק, איטודיס הוציא את מישיש, אז כאיזון, הוא עשה את כל הבחירות הכי גרועות (ג'ונס ולא אניס, ג'ונס לא מרכז, איש ה3 משחק 5 ולא נח דקה),
וזה עדיין עדיף ממישיש!!!
השחקן הכי טוב שראיתי בלהיות גרוע.
האדום הצורר: