אני מבין שיש מצב טוב ששוללחים אותך לכאן לרשום דברים כאלה רק לא הבנתי מה האנד גיים שלך.

כבודו מסתכן בתביעה.
אה, אז מה שאתה אומר בעצם שכל האלפים הרבים שמחרימים, הקהל האמיתי, קומץ האנשים הנאמנים לדגלם, הם בעצם אוהדי ניצחונות?יותם שירן הלא מקורי כתב: ↑01 דצמבר 2025, 11:13כבודו מסתכן בתביעה.
אתה מקום ראשון בליגה עם קבוצה היסטורית, לא דומה בכלל.
יותם שירן הלא מקורי כתב: ↑01 דצמבר 2025, 11:13כבודו מסתכן בתביעה.
"האם הפועל יכולה להשתפר בקבלת החלטות כדי למשוך עוד מהקהל השפוי? כן. בהחלט כן. "7even כתב: ↑01 דצמבר 2025, 11:30יותם שירן הלא מקורי כתב: ↑01 דצמבר 2025, 11:13כבודו מסתכן בתביעה.
נתחיל בזה שאתה לא מפחיד אף אחד פה ותיזהר בעצמך כי בקלות אפשר לתבוע גם אותך על דברים שרשמת פה נגד אחרים אז שמור את האיומים שלך לעצמך.
נמשיך בזה שהתחמקת יפה מהשאלה וגם אם יבואו 3,000 זה פי 3 ממה שהבאת בהרבה משחקים נגד קבוצות כאלו.
אבל אתה ממילא לא תשתכנע ותמשיך לדקלם את אותם משפטים גם אם יביאו לך אלף עובדות אז שיהיה בהצלחה.
נחזור בפעם המיליון במודגש:
האם הפועל יכולה להשתפר בקבלת החלטות כדי למשוך עוד מהקהל השפוי? כן. בהחלט כן.
האם יש צורך באולטראס? לא. פשוט שני הצדדים המשיכו הלאה וכפי שאתה יכול לקרוא שוב בעצמך באשכול הדרבי אנשים הבינו שיותר שפוי בלעדיהם גם אם קצת פחות רועש.
את שני הדברים האלו כבר קראת מיליון פעם ולכן אין צורך לרשום לך אותם שוב ושוב ושוב. תיהנה מהנראטיב.
עלק "מסתכן בתביעה", יבלבלן מוח. הנה, תתבע אותי שקראתי לך בלבלן מוח (ועוד בלי "יש מצב").יותם שירן הלא מקורי כתב: ↑01 דצמבר 2025, 11:13כבודו מסתכן בתביעה.
לכאורה בלבלן מוח.oleg neduda כתב: ↑01 דצמבר 2025, 12:04עלק "מסתכן בתביעה", יבלבלן מוח. הנה, תתבע אותי שקראתי לך בלבלן מוח (ועוד בלי "יש מצב").יותם שירן הלא מקורי כתב: ↑01 דצמבר 2025, 11:13כבודו מסתכן בתביעה.
בדיוק.
צריך שניים לטנגו.יותם שירן הלא מקורי כתב:"האם הפועל יכולה להשתפר בקבלת החלטות כדי למשוך עוד מהקהל השפוי? כן. בהחלט כן. "7even כתב: ↑01 דצמבר 2025, 11:30יותם שירן הלא מקורי כתב: ↑01 דצמבר 2025, 11:13 כבודו מסתכן בתביעה.
נתחיל בזה שאתה לא מפחיד אף אחד פה ותיזהר בעצמך כי בקלות אפשר לתבוע גם אותך על דברים שרשמת פה נגד אחרים אז שמור את האיומים שלך לעצמך.
נמשיך בזה שהתחמקת יפה מהשאלה וגם אם יבואו 3,000 זה פי 3 ממה שהבאת בהרבה משחקים נגד קבוצות כאלו.
אבל אתה ממילא לא תשתכנע ותמשיך לדקלם את אותם משפטים גם אם יביאו לך אלף עובדות אז שיהיה בהצלחה.
האם יש צורך באולטראס? לא. פשוט שני הצדדים המשיכו הלאה וכפי שאתה יכול לקרוא שוב בעצמך באשכול הדרבי אנשים הבינו שיותר שפוי בלעדיהם גם אם קצת פחות רועש.
את שני הדברים האלו כבר קראת מיליון פעם ולכן אין צורך לרשום לך אותם שוב ושוב ושוב. תיהנה מהנראטיב.
אנחנו כבר בדצמבר. הם לא זזו מילימטר מהגישה שלהם. חמור מכך, אוהדים גם מואשמים שהם לא מבינים את הגדולה של הקבוצה ולא מחדשים מנוי.
אני לא מדבר על האולטראס.Asafasraf כתב: ↑01 דצמבר 2025, 15:58צריך שניים לטנגו.יותם שירן הלא מקורי כתב:"האם הפועל יכולה להשתפר בקבלת החלטות כדי למשוך עוד מהקהל השפוי? כן. בהחלט כן. "7even כתב: ↑01 דצמבר 2025, 11:30
אנחנו כבר בדצמבר. הם לא זזו מילימטר מהגישה שלהם. חמור מכך, אוהדים גם מואשמים שהם לא מבינים את הגדולה של הקבוצה ולא מחדשים מנוי.
Sent from my iPhone using Tapatalk
יש שעתיים בין הסיום של הרגל להתחלה של הסל.יותם שירן הלא מקורי כתב: ↑01 דצמבר 2025, 15:45 הפעם ברצינות,
משחק בשעה נוחה- ביום שיש משחק ברגל וכבר מאוגדים המוני אוהדי הפועל בעיר, אפשר וצריך לשאוף להביא את ה 5000 איש האלה.
אף פעם אין הכי נח לכולם, לדעתי זאת הזדמנות של שעות נוחות, עם זמן לא קצר מדי ולא ארוך מדי באמצע. אני מאמין שמכירת כרטיסים בודדים למשחק, ושאטלים ליד אליהו יכולים להביא הרבה אוהדים למשחק.הוקיץ' כתב: ↑01 דצמבר 2025, 16:54יש שעתיים בין הסיום של הרגל להתחלה של הסל.יותם שירן הלא מקורי כתב: ↑01 דצמבר 2025, 15:45 הפעם ברצינות,
משחק בשעה נוחה- ביום שיש משחק ברגל וכבר מאוגדים המוני אוהדי הפועל בעיר, אפשר וצריך לשאוף להביא את ה 5000 איש האלה.
לאנשים נורמליים עם משפחה, מחויבויות וכו', זה ממש אבל ממש לא נוח. ואני אגיע לשני המשחקים.
שאטלים לא רלוונטי כי בשבת בצהריים כולם נאלצים להגיע לבלומפילד ברכבבונדר כתב: ↑01 דצמבר 2025, 17:29אף פעם אין הכי נח לכולם, לדעתי זאת הזדמנות של שעות נוחות, עם זמן לא קצר מדי ולא ארוך מדי באמצע. אני מאמין שמכירת כרטיסים בודדים למשחק, ושאטלים ליד אליהו יכולים להביא הרבה אוהדים למשחק.הוקיץ' כתב: ↑01 דצמבר 2025, 16:54יש שעתיים בין הסיום של הרגל להתחלה של הסל.יותם שירן הלא מקורי כתב: ↑01 דצמבר 2025, 15:45 הפעם ברצינות,
לאנשים נורמליים עם משפחה, מחויבויות וכו', זה ממש אבל ממש לא נוח. ואני אגיע לשני המשחקים.
קטע ענק.Niro כתב:אין לי מושג מאיפה וממתי זה, אבל חיוך מטריל כזה אי אפשר שלא לשים פה
עם כרטיסים במחירים האלה אין למה לצפות.בונדר כתב:אף פעם אין הכי נח לכולם, לדעתי זאת הזדמנות של שעות נוחות, עם זמן לא קצר מדי ולא ארוך מדי באמצע. אני מאמין שמכירת כרטיסים בודדים למשחק, ושאטלים ליד אליהו יכולים להביא הרבה אוהדים למשחק.הוקיץ' כתב: ↑01 דצמבר 2025, 16:54יש שעתיים בין הסיום של הרגל להתחלה של הסל.יותם שירן הלא מקורי כתב: ↑01 דצמבר 2025, 15:45 הפעם ברצינות,
עזוב נו, כולנו טועים רק עופר צודק. הביא מיציץ ב20 מיליון יורורדנקו כתב: ↑02 דצמבר 2025, 22:49עם כרטיסים במחירים האלה אין למה לצפות.בונדר כתב:אף פעם אין הכי נח לכולם, לדעתי זאת הזדמנות של שעות נוחות, עם זמן לא קצר מדי ולא ארוך מדי באמצע. אני מאמין שמכירת כרטיסים בודדים למשחק, ושאטלים ליד אליהו יכולים להביא הרבה אוהדים למשחק.
מישהו באמת חושב שאנשים ישלמו 80-100 שקל לכרטיס ביציע כדי לראות את הפועל משחקים נגד העמק? או 120 ש"ח לכרטיס באולם?
Sent from my CPH2581 using Tapatalk
50 נוער 80 מבוגר (אין מי שרוצה לבוא ואין לו חבר מנוי). מתי הפועל מכרה בזול יותר בחיאת?יותם שירן הלא מקורי כתב: ↑02 דצמבר 2025, 23:30עזוב נו, כולנו טועים רק עופר צודק. הביא מיציץ ב20 מיליון יורורדנקו כתב: ↑02 דצמבר 2025, 22:49עם כרטיסים במחירים האלה אין למה לצפות.בונדר כתב:
אף פעם אין הכי נח לכולם, לדעתי זאת הזדמנות של שעות נוחות, עם זמן לא קצר מדי ולא ארוך מדי באמצע. אני מאמין שמכירת כרטיסים בודדים למשחק, ושאטלים ליד אליהו יכולים להביא הרבה אוהדים למשחק.
מישהו באמת חושב שאנשים ישלמו 80-100 שקל לכרטיס ביציע כדי לראות את הפועל משחקים נגד העמק? או 120 ש"ח לכרטיס באולם?
ואנחנו צריכים לשלם כאלה מחירים על העמק. מועדון אוכל אוהדיו.
מחיר בסדר גמור, עדיין אין הצדקה למכור רק למנויים. גם מה החשש? שאלפי אוהדי גלבוע יפגעו בביתיות שלנו?אוהד כורסא כתב: ↑03 דצמבר 2025, 08:0650 נוער 80 מבוגר (אין מי שרוצה לבוא ואין לו חבר מנוי). מתי הפועל מכרה בזול יותר בחיאת?יותם שירן הלא מקורי כתב: ↑02 דצמבר 2025, 23:30עזוב נו, כולנו טועים רק עופר צודק. הביא מיציץ ב20 מיליון יורו
צודק. צריך להכניס חינם כמו באוסישקין.יותם שירן הלא מקורי כתב: ↑02 דצמבר 2025, 23:30עזוב נו, כולנו טועים רק עופר צודק. הביא מיציץ ב20 מיליון יורורדנקו כתב: ↑02 דצמבר 2025, 22:49עם כרטיסים במחירים האלה אין למה לצפות.בונדר כתב:
אף פעם אין הכי נח לכולם, לדעתי זאת הזדמנות של שעות נוחות, עם זמן לא קצר מדי ולא ארוך מדי באמצע. אני מאמין שמכירת כרטיסים בודדים למשחק, ושאטלים ליד אליהו יכולים להביא הרבה אוהדים למשחק.
מוכרים נוער רק בכפולות של 2.אוהד כורסא כתב: ↑03 דצמבר 2025, 08:0650 נוער 80 מבוגר (אין מי שרוצה לבוא ואין לו חבר מנוי). מתי הפועל מכרה בזול יותר בחיאת?יותם שירן הלא מקורי כתב: ↑02 דצמבר 2025, 23:30עזוב נו, כולנו טועים רק עופר צודק. הביא מיציץ ב20 מיליון יורו
שמע זה מדהים.Spiderman כתב: ↑03 דצמבר 2025, 08:42צודק. צריך להכניס חינם כמו באוסישקין.יותם שירן הלא מקורי כתב: ↑02 דצמבר 2025, 23:30עזוב נו, כולנו טועים רק עופר צודק. הביא מיציץ ב20 מיליון יורו
אתה לא בא לראות העמק, אתה בא לראות הפועל. על זה אתה משלם.
צודק. באמת מוזר.יותם שירן הלא מקורי כתב: ↑03 דצמבר 2025, 09:42מוכרים נוער רק בכפולות של 2.אוהד כורסא כתב: ↑03 דצמבר 2025, 08:0650 נוער 80 מבוגר (אין מי שרוצה לבוא ואין לו חבר מנוי). מתי הפועל מכרה בזול יותר בחיאת?יותם שירן הלא מקורי כתב: ↑02 דצמבר 2025, 23:30
עזוב נו, כולנו טועים רק עופר צודק. הביא מיציץ ב20 מיליון יורו
אבא שרוצה לקחת הבן/בת שלו למשחק- ישלם 160 ש"ח.
האולם יותר מחצי ריק כי אין למשחקים האלה ביקוש. זה נכון תמיד, גם אצל ירושלים וגם אצל מכבי.Scofield כתב: ↑03 דצמבר 2025, 09:55שמע זה מדהים.Spiderman כתב: ↑03 דצמבר 2025, 08:42צודק. צריך להכניס חינם כמו באוסישקין.יותם שירן הלא מקורי כתב: ↑02 דצמבר 2025, 23:30
עזוב נו, כולנו טועים רק עופר צודק. הביא מיציץ ב20 מיליון יורו
אתה לא בא לראות העמק, אתה בא לראות הפועל. על זה אתה משלם.
אבל הקהל לא בא!!! כבר שנתיים. אבל אין (!!!) מי שישלם. האולם יותר מחצי ריק במשחקים הקטנים וזה בעדינות.
אפשר למשוך יותר אנשים עם מחירים יותר אטרקטיביים ולהגיע +/- לאותה הכנסה אבל נמשיך עם ראש בקיר כי זה הקו שהחלטנו עליו ולא זזים. כי אתה "בא לראות הפועל"
אחלה צחי רייכטנשטיין שמבין באוהדי ספורט והפועל בפרט!
מזמן הרמתי ידיים. נראה שהם לא רוצים בכלל שתגיע זה אפילו לא מעניין אותם.
מחלקים הזמנות על ימין ועל שמאל ומוכרים לקהל שלהם כרטיסים במחירים הזויים כשאין בכלל ביקוש במקום לנסות להחיות את המוצר.
הראש חושב שהוא חכם יותר מכולם.אוהד כורסא כתב: ↑03 דצמבר 2025, 10:18צודק. באמת מוזר.יותם שירן הלא מקורי כתב: ↑03 דצמבר 2025, 09:42מוכרים נוער רק בכפולות של 2.אוהד כורסא כתב: ↑03 דצמבר 2025, 08:06
50 נוער 80 מבוגר (אין מי שרוצה לבוא ואין לו חבר מנוי). מתי הפועל מכרה בזול יותר בחיאת?
אבא שרוצה לקחת הבן/בת שלו למשחק- ישלם 160 ש"ח.
למה הכל עקום?