עופר ינאי
-
רואה שחורות
- קיבל.ה 59 לייקים
לא מאמין שאני מגן על פאקינג שאקו אבל לי זה נקרא כמו and ולא or.
כלומר לכאורה ה"דרישה" היא שיתחיל שיפוץ.
- 7even
- קיבל.ה 3619 לייקים
מזכיר את ההוא שעמד מתחת למשרדי מיקרוסופט ואיים שלא יבוא לעבוד שם אם לא חוזרים לווינדוס XP
יחד, רק יחד! 
-
אוהד כורסא
- קיבל.ה 714 לייקים
הדרישה היא שעופר יעוף ולא רק יד אליהו מה יש להגן?רואה שחורות כתב: ↑28 נובמבר 2025, 02:47 לא מאמין שאני מגן על פאקינג שאקו אבל לי זה נקרא כמו and ולא or.
אגב אם יצליחו למכור 3000 מנויים אחרי שהמשחקים חוזרים אני לא ככ מבין איך תהיה סולחה כלשהי אי פעם. זה למעשה יהיה סוף הסיפור (או למעשה תחילתו של פרק גרוע יותר).
-
רק הפועל
- קיבל.ה 2854 לייקים
לא יהיה פה שום סוף סיפור בטח לא בקרוב עכשיו מיליארדר על רכש אחוזים מהמועדון
-
אוהד כורסא
- קיבל.ה 714 לייקים
-
מקורב לצלחת
- קיבל.ה 18 לייקים
האולטראס לא יישארו מחוץ לאירוע עוד זמן רב, וככל שהפועל אדום ניהול תתחזק הם יתרחקו יותר כי לעופר לא יהיה אינטרס לקרב אותם חזרה.
שלא תטעו, רק עופר והדרך בה הוא מתנהל מהווה מכשול בין יחסים תקינים בין העמותה לחברה ושיתוף פעולה במגוון תחומים.
ואל תתפלאו אם בקרוב תשמעו יותר על הפועל אורי שמנסה להתחזק ולעלות בתמיכת הלא באים, יש כסף שמסתובב באזורים האלה
שלא תטעו, רק עופר והדרך בה הוא מתנהל מהווה מכשול בין יחסים תקינים בין העמותה לחברה ושיתוף פעולה במגוון תחומים.
ואל תתפלאו אם בקרוב תשמעו יותר על הפועל אורי שמנסה להתחזק ולעלות בתמיכת הלא באים, יש כסף שמסתובב באזורים האלה
- Red Wolf
- קיבל.ה 1354 לייקים
נשמע כמו win winמקורב לצלחת כתב: ↑28 נובמבר 2025, 23:04 האולטראס לא יישארו מחוץ לאירוע עוד זמן רב, וככל שהפועל אדום ניהול תתחזק הם יתרחקו יותר כי לעופר לא יהיה אינטרס לקרב אותם חזרה.
-
מקורב לצלחת
- קיבל.ה 18 לייקים
יותר כמו אירוע בו שני הצדדים מפסידים. אתה מדמיין מצב שבו יש משחק בין הפועל להפועל כמו בקטמון?Red Wolf כתב: ↑28 נובמבר 2025, 23:16נשמע כמו win winמקורב לצלחת כתב: ↑28 נובמבר 2025, 23:04 האולטראס לא יישארו מחוץ לאירוע עוד זמן רב, וככל שהפועל אדום ניהול תתחזק הם יתרחקו יותר כי לעופר לא יהיה אינטרס לקרב אותם חזרה.
- red in blood
- קיבל.ה 552 לייקים
נראה לי שהוא בעיקר עשה שם סלט, אבל בשורה התחתונה, אני מאוד מאוד בספק אם הוא יחזור למשחקים כשיתחילו השיפוצים, אם ינאי עדיין יחזיק בקבוצה.רואה שחורות כתב: ↑28 נובמבר 2025, 02:47 לא מאמין שאני מגן על פאקינג שאקו אבל לי זה נקרא כמו and ולא or.
אין לי ספק שהוא ישמח על השיפוץ, אבל לא נראה לי שהוא יחזור.
אם הוא יחזור, זה יקרה רק אם ינאי יעזוב בשלב מסויים.
"אנחנו אולי קהל פרובוקטיבי, קהל שנון, קהל עם לשון חריפה וחדה, ולפעמים חסרת רחמים, אבל אנחנו לא גזענים."
- עומר חרמש ז״ל
- עומר חרמש ז״ל
-
Niro
- קיבל.ה 1923 לייקים
להבדיל מהכדורגל, אין שום אפשרות להפועל סל לפגוש קבוצה מליגה נמוכה.מקורב לצלחת כתב: ↑28 נובמבר 2025, 23:25יותר כמו אירוע בו שני הצדדים מפסידים. אתה מדמיין מצב שבו יש משחק בין הפועל להפועל כמו בקטמון?Red Wolf כתב: ↑28 נובמבר 2025, 23:16נשמע כמו win winמקורב לצלחת כתב: ↑28 נובמבר 2025, 23:04 האולטראס לא יישארו מחוץ לאירוע עוד זמן רב, וככל שהפועל אדום ניהול תתחזק הם יתרחקו יותר כי לעופר לא יהיה אינטרס לקרב אותם חזרה.
ואני חושב שכבר כולנו נוכחנו לדעת שהסוגיה טיפה יותר מסובכת ולא תלויה רק בעופר "שיקרב אותם חזרה".
- מילפורד
- קיבל.ה 3201 לייקים
מי שחושב שהעמותה בתמיכת האוהדים שכרגע לא באים ליד אליהו מסוגלת להגיע חזרה לרמות הגבוהות ביותר בלי התמיכה של האוהדים שכן באים ליד אליהו חי בסרט.
ואני לא חושב שבעמותה חיים בסרט הזה, הם גם לא מתכוונים אליו.
אם כן חושבים שהבועה תתפוצץ ואז הכל יחזור לידי העמותה , האירוע של אתמול בבוקר, די מרחיק את התסריט הזה…
אם כן חושבים שהבועה תתפוצץ ואז הכל יחזור לידי העמותה , האירוע של אתמול בבוקר, די מרחיק את התסריט הזה…
-
בני12
- קיבל.ה 2264 לייקים
אתה מתכוון לאירוע של המצוקה התזרימית?מילפורד כתב: ↑29 נובמבר 2025, 00:15 מי שחושב שהעמותה בתמיכת האוהדים שכרגע לא באים ליד אליהו מסוגלת להגיע חזרה לרמות הגבוהות ביותר בלי התמיכה של האוהדים שכן באים ליד אליהו חי בסרט.
- בונדר
- קיבל.ה 173 לייקים
לגבי הפועל אורי, לפני שנתיים פורסם שהקבוצה הופכת להיות קבוצת פיתוח של המועדון בניהול ברק לדרר. אני לא יודע מה באמת קורה שם היום, אבל זה אמור להיות שונה מהפועל עודפים.
אז הוא לא למד שום לקח, ואין לו שכל גם להצטער.
- רדנקו
- קיבל.ה 2030 לייקים
אני די בטוח שזו הכוונה שלהם.מילפורד כתב:מי שחושב שהעמותה בתמיכת האוהדים שכרגע לא באים ליד אליהו מסוגלת להגיע חזרה לרמות הגבוהות ביותר בלי התמיכה של האוהדים שכן באים ליד אליהו חי בסרט.
בגלל זה הם ירצו לגמור את האירוע של הפירוק כמה ושיותר מהר ולהשתמש בכסף שיקבלו מעופר תמורת יתרת המניות שלהם בקבוצה (כי לזה חותרים לדעתי המפרקים - בלי זה אין שום סיכוי לעמותה לצאת מפירוק ולהחזיר החובות שלה ומזה המפרקים יעשו את הכסף שלהם) כדי לקדם את הפועל אורי לליגת העל בתמיכה של האולטראס.
Sent from my CPH2581 using Tapatalk
- מילפורד
- קיבל.ה 3201 לייקים
זה פחות היותר ההיפך המוחלט ממה שנאמר במפגש חברים לפני שבועיים.
-
יהלום14אדום
- קיבל.ה 1229 לייקים
-
Maor
- קיבל.ה 189 לייקים
וזה לא רק לאח של עופר, כל פוסט שם יכיל תגובות מזעזעות כלפי מגיבים.יהלום14אדום כתב: ↑29 נובמבר 2025, 11:08התגובות שם לאח של עופר גועל נפש מזוקק.
איזו רמת שנאה בלתי נתפסת
להקיא שהאנשים האלה היו פעם משהו בקבלת החלטות בקבוצה שלנו.
כיף לראות איך מיום ליום הם הופכים יותר ללא רלוונטיים.
-
תא מרבוטא
- קיבל.ה 732 לייקים
ו..? נניח שזה יעבוד והפועל אורי תגיע לליגת העלרדנקו כתב: ↑29 נובמבר 2025, 10:17אני די בטוח שזו הכוונה שלהם.מילפורד כתב:מי שחושב שהעמותה בתמיכת האוהדים שכרגע לא באים ליד אליהו מסוגלת להגיע חזרה לרמות הגבוהות ביותר בלי התמיכה של האוהדים שכן באים ליד אליהו חי בסרט.
בגלל זה הם ירצו לגמור את האירוע של הפירוק כמה ושיותר מהר ולהשתמש בכסף שיקבלו מעופר תמורת יתרת המניות שלהם בקבוצה (כי לזה חותרים לדעתי המפרקים - בלי זה אין שום סיכוי לעמותה לצאת מפירוק ולהחזיר החובות שלה ומזה המפרקים יעשו את הכסף שלהם) כדי לקדם את הפועל אורי לליגת העל בתמיכה של האולטראס.
מה הם מדמיינים שיקרה? שכמו שאוהדים סלדו משאול והפועל תחתיו ועברו לקבוצת אוהדים זה מה ישקרה הפעם?
בעצם לפי כמה מהמגיבים, אנשים באים בגלל ועבור העידוד ביציע במתכונת האולטרס. אז יש מצב שהם מאמינים שזה יהיה שובר שיוויון
- הפועל
- קיבל.ה 2070 לייקים
- יצירת קשר:
אני מתקשה להאמין שמישהו שם חושב ברצינות שאחרי ההתנהלות החובבנית סביב המכירה לעופר, וכנגזרת ממנה סאגת יד אליהו, העמותה יכולה לחזור לנהל קבוצת בוגרים תחרותית של הפועל סל בלי שזה יעורר אנטגוניזם רחב בקרב רוב הקהל.
נעשינו לנטל, אנו וזיכרונותינו, ובסופו של דבר נמכרנו
היינו של ההסתדרות, אבל עכשיו כבר לא
איש אחד, מוישה, בא וקנה אותנו
היינו של ההסתדרות, אבל עכשיו כבר לא
איש אחד, מוישה, בא וקנה אותנו
-
אבא של קידר
- קיבל.ה 13 לייקים
אני לא אהיה אוהד של שום הפועל אחרת, יהא שמה אשר יהא (אורי, אוסישקין, רמי או אחר) יהיו הנסיבות אשר יהיו. אני אוהד אך ורק של הפועל תל אביב הנוכחית, זו שזכתה בדאבל בעונת 1968-69 וביורוקאפ בעונה הקודמת, וכך יהיה גם בעתיד. מי שרוצה להרוס, זה יקרה בלעדי ובלי רבים שכמותי. אני מניח שאחרי שהם יהרסו את הכדורסל, הם יהרסו גם את הכדורגל.
-
מקורב לצלחת
- קיבל.ה 18 לייקים
זה כנראה המצב. והם לא מחפשים את רוב הקהל אלא את אנשי הלא באים בנוסף לקהל הכדורגל
-
Spiderman
- קיבל.ה 111 לייקים
בהצלחה. מחכה לדרבי.מקורב לצלחת כתב: ↑29 נובמבר 2025, 13:37זה כנראה המצב. והם לא מחפשים את רוב הקהל אלא את אנשי הלא באים בנוסף לקהל הכדורגל
עופר מלך הפועל
אני בעד הדדיות
לכן אם אי פעם העמותה / האולטראס יחזרו בקונסטלציה כזאת או אחרת עם או בלי עופר אז אני אחרים כל קבוצה / מועדון / התארגנות שהם יהיו חלק ממנה
לכן אם אי פעם העמותה / האולטראס יחזרו בקונסטלציה כזאת או אחרת עם או בלי עופר אז אני אחרים כל קבוצה / מועדון / התארגנות שהם יהיו חלק ממנה
- רדנקו
- קיבל.ה 2030 לייקים
והאנשים שהיו שם הוכיחו את עצמם כאמינים מאוד עד היום, נכון?מילפורד כתב:זה פחות היותר ההיפך המוחלט ממה שנאמר במפגש חברים לפני שבועיים.
ברשימת הדרישות יש גם שעופר לא יהיה וגם שיתחיל שיפוץ.
זה אפילו לא לוגי.
איך יכול להתחיל שיפוץ במאות מיליונים אם עופר לא יהיה?
(בלי קשר שזה שעופר כאן, לא מבין איזה סיבה יש לו בכלל לרצות לשים שקל על שיפוץ במצב הנוכחי)
זה אפילו לא לוגי.
איך יכול להתחיל שיפוץ במאות מיליונים אם עופר לא יהיה?
(בלי קשר שזה שעופר כאן, לא מבין איזה סיבה יש לו בכלל לרצות לשים שקל על שיפוץ במצב הנוכחי)
- 7even
- קיבל.ה 3619 לייקים
המשטרה אשמה.יהלום14אדום כתב: ↑29 נובמבר 2025, 11:08התגובות שם לאח של עופר גועל נפש מזוקק.
איזו רמת שנאה בלתי נתפסת
יחד, רק יחד! 
-
מקורב לצלחת
- קיבל.ה 18 לייקים
לא יודע לגבי המשטרה אבל זה שאח שלו קרא לאוהד שלנו סמרטוט זה בסדר?
-
בני12
- קיבל.ה 2264 לייקים
קודם ה"אוהד שלנו" קרא לאח שלו סמרטוטמקורב לצלחת כתב: ↑30 נובמבר 2025, 13:147even כתב: ↑30 נובמבר 2025, 09:43המשטרה אשמה.יהלום14אדום כתב: ↑29 נובמבר 2025, 11:08
התגובות שם לאח של עופר גועל נפש מזוקק.
איזו רמת שנאה בלתי נתפסת
שנית, עומדת לו הגנת "אמת דברתי"
- 7even
- קיבל.ה 3619 לייקים
אוי ואבוי. מעליב מאד.מקורב לצלחת כתב: ↑30 נובמבר 2025, 13:147even כתב: ↑30 נובמבר 2025, 09:43המשטרה אשמה.יהלום14אדום כתב: ↑29 נובמבר 2025, 11:08
איזו רמת שנאה בלתי נתפסת
בכל מקרה - לוידע מה היה ואפילו לא נכנס לזה.
ברוב המוחלט של המקרים, אנשים שהם אלימים מטבעם יהיו ככל הנראה האשמים במעשה אלימות (מילולית או פיזית).
ידוע לכולנו מקרה הזה באלו אנשים מדובר. ידוע שהם אנשים אלימים מאד.
יחד, רק יחד! 
-
הוקיץ'
- קיבל.ה 7480 לייקים
רק לדייק, הוא אמר ל"אוהד": "סמרטוט תקרא לבן שלך על שם אבא שלו".
אותי זה הצחיק.
-
הוקיץ'
- קיבל.ה 7480 לייקים
כעת, אנא דמיינו את הפועל תל אביב בכדורסל ללא רשתות חברתיות. אחח, המרגוע.
-
Xavi
- קיבל.ה 1350 לייקים
למה מגיבים לאדם העלוב והמסכן הזה?
לתת לו להרקיב בשקט ורחוק מאיתנו
לתת לו להרקיב בשקט ורחוק מאיתנו
- 7even
- קיבל.ה 3619 לייקים
-
רק הפועל
- קיבל.ה 2854 לייקים
- 7even
- קיבל.ה 3619 לייקים
כנראה שלאחד המשחקים הןא נכנס 3 דקות לפני שאר הקהל.
הגיוני סהכ.
רק לא ברור באיזו קבוצה מדובר, כי את הפועל הוא מעולם לא אהד.
יחד, רק יחד! 
-
תא מרבוטא
- קיבל.ה 732 לייקים
לא בסדרמקורב לצלחת כתב: ↑30 נובמבר 2025, 13:147even כתב: ↑30 נובמבר 2025, 09:43המשטרה אשמה.יהלום14אדום כתב: ↑29 נובמבר 2025, 11:08
איזו רמת שנאה בלתי נתפסת
גם לומר לאוהד שמבקר התנהלות ותגובות אם הוא מרגיש את אבר המין בפה שלו זה לא בסדר
גם לקלל את הבת של הבעלים זה לא בסדר
גם לאיים על אנשים שמביאים תופים זה לא בסדר
גם לחפש את אוהדי חולון כדי להרביץ להם זה לא בסדר
גם לשרוק במשרוקית ולבלבל שחקנים זה לא בסדר
יש הרבה דברים שהם לא בסדר
-
יותם שירן הלא מקורי
- קיבל.ה 3 לייקים
הימור קהל נגד העמק
אנדר אובר 3,000 איש
אני אומר אנדר.
בסוף זה כישלון שכל כולו על עופר.
למען הסר ספק אני אגיע- ואם כמנוי יתנו לי למכור כרטיסים- אצליח להעיף את הכמות שתוקצה לי.
אנדר אובר 3,000 איש
אני אומר אנדר.
בסוף זה כישלון שכל כולו על עופר.
למען הסר ספק אני אגיע- ואם כמנוי יתנו לי למכור כרטיסים- אצליח להעיף את הכמות שתוקצה לי.