בעלים חדשים?

מועצת הכדורסל של אוהדי הפועל
לזכרו של אורי שלף ז"ל, ממיסדי עמותת הפועל אוסישקין
Kanta
קיבל.ה  158 לייקים

איזה תקופה מטורפת לחיות בה :hapoel:
yoni143
קיבל.ה  225 לייקים

3 מיליראדרים בקבוצה אחת. הקבוצה שלנו.

הלכתי לטיפול נפשי לבדוק אם אני סכיזורפן.
סמל אישי של משתמש
7even
קיבל.ה  3583 לייקים

וואו.
תקופה מטורפת.

אנשים לטעמי לא קולטים כמה קשה זה לגייס בעלי הון שכל בעל עסק בעולם היה שמח אפילו לקריצה מהם בדרך לאוטו.
עופר הביא 3 תוך חצי שנה בערך.
יחד, רק יחד! :heart:
סמל אישי של משתמש
בן לוז
קיבל.ה  430 לייקים

אולי שיזרקו כמה מיליונים לאחות הגדולה ונביא את דיארה וסדריק דון?
סמל אישי של משתמש
פרימו לוי
קיבל.ה  1438 לייקים

מה המשמעות של הכניסה שלו לתקציב שלנו? עוד הזרמה תקציבית כלומר הגדלה של התקציב או שמדובר בהפחתת הנטל על הכיס של הבעלים הקיימים ויותר ביטחון שהתקציב יוכל להישמר גם בעונות הבאות?
ספרא טבא
קיבל.ה  375 לייקים

פרימו לוי כתב: 27 נובמבר 2025, 11:50 מה המשמעות של הכניסה שלו לתקציב שלנו? עוד הזרמה תקציבית כלומר הגדלה של התקציב או שמדובר בהפחתת הנטל על הכיס של הבעלים הקיימים ויותר ביטחון שהתקציב יוכל להישמר גם בעונות הבאות?
הפחתת הנטל
רצפה גבוהה יותר
רק הפועל
קיבל.ה  2835 לייקים

תקציב גבוהה ממה שיש עכשיו לא באמצ צריך אבל גב כלכלי ויכולת להיות חזקים לאורך זמן זה מאוד חשוב וזו בשורה מעולה כמובן
סמל אישי של משתמש
מילפורד
קיבל.ה  3173 לייקים

לטעמי , המשמעות החשובה של דבר כזה, היא שמדובר על פרוייקט לטווח ארוך ושבן אדם כזה קיבל נתונים ששיכנעו אותו שזאת השקעה ששווה לו להשקיע בה.

אני מאמין שיש בו גם הבנה שהכדורסל באירופה עם הכניסה של NBA אירופה צפוי להתפתח משמעותית , ולדעתי גם נושא האולם החדש משמעותי בסיפור הזה.

אנחנו גם בלעדיו במצב שהתקציב שלנו מספיק גבוה , זה לא העיניין , האמונה לטווח הארוך זה החדשות.
סמל אישי של משתמש
7even
קיבל.ה  3583 לייקים

בן לוז כתב: 27 נובמבר 2025, 11:46 אולי שיזרקו כמה מיליונים לאחות הגדולה ונביא את דיארה וסדריק דון?
אם הם זורקים כסף לאחות הגדולה אני רוצה פה את פדרי.
מה דיארה?
יחד, רק יחד! :heart:
סמל אישי של משתמש
Red Wolf
קיבל.ה  1309 לייקים

זה פאקינג מטורף
הכי חשוב זה השקט (הפוטנציאלי) לעתיד
גם אם עופר מחליט שנמאס לו, יש פה 3 מיליארדרים אחרים שיש להם רקורד פי כמה יותר יציב ומוצלח משל עופר (בפן העסקי)

אין לי מילים
ranjef
קיבל.ה  1917 לייקים

עופר - אין אין עליך, מתה עליך, אתה הגדול מכולם
סמל אישי של משתמש
iamgabormarton
קיבל.ה  235 לייקים

מילפורד כתב: 27 נובמבר 2025, 11:53 לטעמי , המשמעות החשובה של דבר כזה, היא שמדובר על פרוייקט לטווח ארוך ושבן אדם כזה קיבל נתונים ששיכנעו אותו שזאת השקעה ששווה לו להשקיע בה.

אני מאמין שיש בו גם הבנה שהכדורסל באירופה עם הכניסה של NBA אירופה צפוי להתפתח משמעותית , ולדעתי גם נושא האולם החדש משמעותי בסיפור הזה.

אנחנו גם בלעדיו במצב שהתקציב שלנו מספיק גבוה , זה לא העיניין , האמונה לטווח הארוך זה החדשות.
בול
סמל אישי של משתמש
בן לוז
קיבל.ה  430 לייקים

בנו פה אימפריה תוך פחות משנתיים
לא זוכר דבר כזה
אני שכל חיי הייתי בכדורגל ולא ככ ראיתי או התענייתי בהפועל כדורסל, מחכה עכשיו הרבה יותר יותר למשחקים של הפועל סל מאשר לאלה של הרגל
וזה כנראה אומר הכל
סמל אישי של משתמש
מילפורד
קיבל.ה  3173 לייקים

והמחשבה כמה זה אוכל את אוהדי מכבי על זה שהם לא מצליחים למצוא מישהו שיחליף את פדרמן.
זה פשוט תענוג.

(אגב, היום אנחנו מתמוגגים , אבל ריבוי הבעלים , בעוד שנים קדימה עוד יוביל אותנו לסיטואציות כמו שיש היום במכבי , אבל עד אז , יהיה כיף גדול)
סמל אישי של משתמש
הפועל
קיבל.ה  2060 לייקים
יצירת קשר:

מילפורד כתב: 27 נובמבר 2025, 11:53 לטעמי , המשמעות החשובה של דבר כזה, היא שמדובר על פרוייקט לטווח ארוך ושבן אדם כזה קיבל נתונים ששיכנעו אותו שזאת השקעה ששווה לו להשקיע בה.

זה הסיפור בסופו של דבר. מבחינה כלכלית נטו - עופר הימר, באמת במודל סטארטאפ, שישקיע המון בטווח קצר וזה יחזיר את עצמו בטווח ארוך. בינתים (באופן מפתיע מאד עבורי לפחות) הוא מוצא עוד משקיעים שעוזרים לו לצמצם מאד את ההפסדים לטווח קצר.
אני עדיין חושב שהחזון לטווח ארוך (נ.ב.א אירופה, אולם גדול) לא יתממש. אבל אפילו זה, כבר מפתיע ומרשים.
נעשינו לנטל, אנו וזיכרונותינו, ובסופו של דבר נמכרנו
היינו של ההסתדרות, אבל עכשיו כבר לא
איש אחד, מוישה, בא וקנה אותנו
סמל אישי של משתמש
Red Wolf
קיבל.ה  1309 לייקים

מילפורד כתב: 27 נובמבר 2025, 12:06 והמחשבה כמה זה אוכל את אוהדי מכבי על זה שהם לא מצליחים למצוא מישהו שיחליף את פדרמן.
זה פשוט תענוג.

(אגב, היום אנחנו מתמוגגים , אבל ריבוי הבעלים , בעוד שנים קדימה עוד יוביל אותנו לסיטואציות כמו שיש היום במכבי , אבל עד אז , יהיה כיף גדול)
אין בעיה
תן לי 50 שנה כאלה ואז נשבור את הראש
Red_man
קיבל.ה  1796 לייקים

הפועל כתב: 27 נובמבר 2025, 12:12

זה הסיפור בסופו של דבר. מבחינה כלכלית נטו - עופר הימר, באמת במודל סטארטאפ, שישקיע המון בטווח קצר וזה יחזיר את עצמו בטווח ארוך. בינתים (באופן מפתיע מאד עבורי לפחות) הוא מוצא עוד משקיעים שעוזרים לו לצמצם מאד את ההפסדים לטווח קצר.
אני עדיין חושב שהחזון לטווח ארוך (נ.ב.א אירופה, אולם גדול) לא יתממש. אבל אפילו זה, כבר מפתיע ומרשים.
קשה לי להאמין שמישהו מהם יצא ברווח מהאירוע הזה. מה שכן יש פה גב כלכלי רחב ויציב לשנים קדימה ככה שגם אם עופר יילך עדיין תהיה קבוצה תחרותית גם אם פחות טובה מעכשיו וכנראה שלא נתפרק אחריו.
עופר אמר את זה בעצמו שהם כנראה גם ילכו להנפקה מתישהו. מעניין מתי זה יקרה ואיך זה ילך.
SeniorLover
קיבל.ה  44 לייקים

: תגידו אני לא מבין
מה הכדאיות הכלכלית של להשקיע בהפועל?
למה מיליארדרים עומדים בתור לקנות אחוזים מעופר 😂
Nati
קיבל.ה  2416 לייקים

מקווה שעכשיו כל ״המודאגים״ יפסיקו ״לדאוג״ ליום שעופר יחליט לעזוב/יפשוט את הרגל או כל המצאה אחרת שעוברת להם בראש שמנחם אותם כשהם רואים את הפועל מצליחה.
Niro
קיבל.ה  1859 לייקים

מדהים. הם גם הולכים וגדלים מבחינת ההון שלהם, לא?
מחכה לדבר המומחים על כך שעופר חותך בסוף השנה.
הוקיץ'
קיבל.ה  7415 לייקים

מילפורד כתב: 27 נובמבר 2025, 12:06 והמחשבה כמה זה אוכל את אוהדי מכבי על זה שהם לא מצליחים למצוא מישהו שיחליף את פדרמן.
זה פשוט תענוג.

אני לא יודע. עופר דיבר הרבה על כך שהחוזה בין הבעלים במכבי מסנדל אותם מלהשקיע (צריכים הסכמה רחבה מאוד ממה שאני זוכר), אני משער שהחוזה שהוא ניסח מנסה להימנע מבעיות כאלו.
Gavritz
קיבל.ה  33 לייקים

אבל זה לא תואם את הזהות שלנו
Niro
קיבל.ה  1859 לייקים

Gavritz כתב: 27 נובמבר 2025, 12:36 אבל זה לא תואם את הזהות שלנו
לגמרי. זה גם מרגיז שלהביא מיליארדר בריטי אפשר, אבל להסתדר עם ראש עיריית חולון על אולם אי אפשר.
סמל אישי של משתמש
רדנקו
קיבל.ה  2028 לייקים

SeniorLover כתב: 27 נובמבר 2025, 12:25 : תגידו אני לא מבין
כי עופר הציג להם תוכניות לטווח ארוך שגרמו להם להאמין בכך שאפשר בסוף להרוויח מההשקעה הזאת.
זה מה שאני חושב.
אני אומר את זה כבר בפעם העשירית לפחות - לי אישית אין ספק שעופר לא משקיע את הכסף המטורף הזה כדי להגיע לפוליטיקה.
הוא התחיל משנאה אדירה למכבי והמלחמה נתנה לו מוטיבציה ללכת בגדול כדי לשנות פה את ההגמוניה והוא מאמין שזה פרויקט שיכול להיות רווחי כי הוא פשוט חושב מאה צעדים קדימה.
לדעתי אף אחד כאן (כולל אני) לא מסוגל להבין ולא יודע מה באמת התוכניות שלו, אבל כנראה שהן לא כל כך מופרכות (כמו שהן נראות לכולנו כנראה) אם אנשי עסקים כאלה מחליטים להכנס לשותפות בדבר הזה.
אני מניח שהוא מראה להם תוכניות עסקיות שהם בודקים טוב ומחליטים שהן עושות שכל לפני שהם נכנסים פנימה.
ולכן אני אומר - קטונתי. אם הם מאמינים למה שהם רואים אני מאמין למה שעופר אומר אפילו שלי אלה נשמעות פנטזיות.
סמל אישי של משתמש
רדנקו
קיבל.ה  2028 לייקים

אתמול קראתי שבעלי המניות בנופר אישור לעופר חבילת שכר מטורפת עבור העבודה שלו כמנכ"ל החברה שתלויה לא מעט בתוצאות של החברה בשנים הקרובות.
אני מניח ובעיקר מקווה שזה יחייב אותו לזוז יותר הצידה, להפסיק עם המיקרו מנג'ינג ולתת לשדרת הניהול לטפל בעניינים.
בעיקר מקווה שמתישהו כל השותפים יבינו שצריך מישהו בעל ניסיון והיכרות עם הקהל שלנו שינהל את התקשורת מול האוהדים וגם ינהל את נושא הכרטיסים והמנויים בצורה נכונה וטובה יותר.
תעיף ליציע
קיבל.ה  258 לייקים

המועדון אמנם חולק את אותו שם ומסורת אבל מדובר
בשנתיים האחרונות במועדון אחר לגמרי מכל הבחינות.
גם מבחינת קהל האוהדים זה כבר לא יהיה אולטראס של
1000 איש ועוד כמה חולי כדורסל. נכון, אולי נהפוך
קצת "לרולקסים" שמאפיין את הצד השני, אבל כל תרבות
קהל האוהדים שלנו הולך להשתנות. מבחינת כמות ,דור
חדש וכו'. בקצב הזה תוך 5 שנים אולם של 15 יהיה סולד
אאוט לפני הגאמפ בול הראשון.
Niro
קיבל.ה  1859 לייקים

תעיף ליציע כתב: 27 נובמבר 2025, 13:02 המועדון אמנם חולק את אותו שם ומסורת אבל מדובר
בשנתיים האחרונות במועדון אחר לגמרי מכל הבחינות.
גם מבחינת קהל האוהדים זה כבר לא יהיה אולטראס של
1000 איש ועוד כמה חולי כדורסל. נכון, אולי נהפוך
קצת "לרולקסים" שמאפיין את הצד השני, אבל כל תרבות
קהל האוהדים שלנו הולך להשתנות. מבחינת כמות ,דור
חדש וכו'. בקצב הזה תוך 5 שנים אולם של 15 יהיה סולד
אאוט לפני הגאמפ בול הראשון.
זה או אולטראס או רולקסים? קצת פשטני.
Giovanni Giorgio
קיבל.ה  1040 לייקים

אם הייתי פותח סטארט אפ ואלו משקיעי האנג׳ל שלי אני 100 אחוז עושה הנפקה עוד כמה שנים
long live the zapta
סמל אישי של משתמש
הפועל
קיבל.ה  2060 לייקים
יצירת קשר:

מה שחשוב: גם אם עופר הולך יש כבר 3 אנשים עם אינטרס וכיסים שהעסק ימשיך לתפקד כקבוצת צמרת אירופית בשנים הקרובות.
נראה לי שאפשר להעריך שזה אומר שהגישה של עופר (על כל היבטיה) תמשיך להוביל את המועדון, והסיכוי לשינוי כיוון כלפי הקהל הישן/אולטראס/יד אליהו נמוך למדי.
Segev
קיבל.ה  488 לייקים

רדנקו כתב: 27 נובמבר 2025, 12:50 אתמול קראתי שבעלי המניות בנופר אישור לעופר חבילת שכר מטורפת עבור העבודה שלו כמנכ"ל החברה שתלויה לא מעט בתוצאות של החברה בשנים הקרובות.
אני מניח ובעיקר מקווה שזה יחייב אותו לזוז יותר הצידה, להפסיק עם המיקרו מנג'ינג ולתת לשדרת הניהול לטפל בעניינים.
בעיקר מקווה שמתישהו כל השותפים יבינו שצריך מישהו בעל ניסיון והיכרות עם הקהל שלנו שינהל את התקשורת מול האוהדים וגם ינהל את נושא הכרטיסים והמנויים בצורה נכונה וטובה יותר.
לפי מה שקראתי זו חבילה שנשמעת תלושה לגמרי מהמציאות, צריך שהחברה, ששווה היום סביב 3 מיליארד שקל, תגיע לשווי של 15 מיליארד תוך שלוש שנים.
אבל הלוואי
אוהד כורסא
קיבל.ה  708 לייקים

הפועל כתב: 27 נובמבר 2025, 13:28 מה שחשוב: גם אם עופר הולך יש כבר 3 אנשים עם אינטרס וכיסים שהעסק ימשיך לתפקד כקבוצת צמרת אירופית בשנים הקרובות.
נראה לי שאפשר להעריך שזה אומר שהגישה של עופר (על כל היבטיה) תמשיך להוביל את המועדון, והסיכוי לשינוי כיוון כלפי הקהל הישן/אולטראס/יד אליהו נמוך למדי.
אני שואל את עצמי עם העזיבה שלהם אולי אפילו תרמה להבאת המיליארדרים.
סמל אישי של משתמש
גביזון
קיבל.ה  4132 לייקים

וואוו וואוו וואוו!!!
יש יש ישששש!!!!!

Sent from my 22101320G using Tapatalk

ranjef
קיבל.ה  1917 לייקים

אוהד כורסא כתב:
הפועל כתב: 27 נובמבר 2025, 13:28 מה שחשוב: גם אם עופר הולך יש כבר 3 אנשים עם אינטרס וכיסים שהעסק ימשיך לתפקד כקבוצת צמרת אירופית בשנים הקרובות.
אני שואל את עצמי עם העזיבה שלהם אולי אפילו תרמה להבאת המיליארדרים.
אז כנראה שאת אלן הווארד פחות מעניין כמה אבוקות מודלקות ביציע, אלא איזה כוח הקבוצה היא באירופה ומה הצפי שלה.
סמל אישי של משתמש
הפועל
קיבל.ה  2060 לייקים
יצירת קשר:

אני חושב שהאולטראס, ובגדול רוב הקהל הנוכחי, חסרי משמעות עבור האנשים האלו.
הם משקיעים כמה גרושים (בשבילם) בסטארט אפ ומקווים שיעשה אקזיט עוד כמה שנים (נ.ב.א אירופה, אולם גדול וכו'). במקרה הסטארט אפ הוא בכדורסל אירופי וה"קהל הישן" של הפועל הקים אותו. אבל זה חסר משמעות מבחינתם, וכל המטענים ההיסטוריים והרגישויות של הקהל הישן הזה לא באמת מעניינות.
Giovanni Giorgio
קיבל.ה  1040 לייקים

הפועל כתב: 27 נובמבר 2025, 14:12 אני חושב שהאולטראס, ובגדול רוב הקהל הנוכחי, חסרי משמעות עבור האנשים האלו.
הם משקיעים כמה גרושים (בשבילם) בסטארט אפ ומקווים שיעשה אקזיט עוד כמה שנים (נ.ב.א אירופה, אולם גדול וכו'). במקרה הסטארט אפ הוא בכדורסל אירופי וה"קהל הישן" של הפועל הקים אותו. אבל זה חסר משמעות מבחינתם, וכל המטענים ההיסטוריים והרגישויות של הקהל הישן הזה לא באמת מעניינות.
לטוב ולרע
זה למה היינו צריכים עמותה אמיתית שתשמור על האינטרסים שלנו בתוך זה
הבעיה שהכל דפוק
long live the zapta
ranjef
קיבל.ה  1917 לייקים

הפועל כתב: 27 נובמבר 2025, 14:12 אני חושב שהאולטראס, ובגדול רוב הקהל הנוכחי, חסרי משמעות עבור האנשים האלו.
אם זה מקרה, אז איפה הם היו עד היום ב-60 שנה האחרונות בהפועל?
סמל אישי של משתמש
הפועל
קיבל.ה  2060 לייקים
יצירת קשר:

ranjef כתב: 27 נובמבר 2025, 14:57
אם זה מקרה, אז איפה הם היו עד היום ב-60 שנה האחרונות בהפועל?
לא הבנתי
לירון האדום
קיבל.ה  2699 לייקים

רדנקו כתב: 27 נובמבר 2025, 12:42
SeniorLover כתב: 27 נובמבר 2025, 12:25 : תגידו אני לא מבין
כי עופר הציג להם תוכניות לטווח ארוך שגרמו להם להאמין בכך שאפשר בסוף להרוויח מההשקעה הזאת.
זה מה שאני חושב.
אני אומר את זה כבר בפעם העשירית לפחות - לי אישית אין ספק שעופר לא משקיע את הכסף המטורף הזה כדי להגיע לפוליטיקה.
הוא התחיל משנאה אדירה למכבי והמלחמה נתנה לו מוטיבציה ללכת בגדול כדי לשנות פה את ההגמוניה והוא מאמין שזה פרויקט שיכול להיות רווחי כי הוא פשוט חושב מאה צעדים קדימה.
לדעתי אף אחד כאן (כולל אני) לא מסוגל להבין ולא יודע מה באמת התוכניות שלו, אבל כנראה שהן לא כל כך מופרכות (כמו שהן נראות לכולנו כנראה) אם אנשי עסקים כאלה מחליטים להכנס לשותפות בדבר הזה.
אני מניח שהוא מראה להם תוכניות עסקיות שהם בודקים טוב ומחליטים שהן עושות שכל לפני שהם נכנסים פנימה.
ולכן אני אומר - קטונתי. אם הם מאמינים למה שהם רואים אני מאמין למה שעופר אומר אפילו שלי אלה נשמעות פנטזיות.
אני לא יודע אם הוא משקיע בשביל להגיע לפוליטיקה, אבל אני מהמר שהוא יכנס לפוליטיקה כאיש שעושה "מהפכים" "מקרב לבבות" וכו'
סמל אישי של משתמש
מילפורד
קיבל.ה  3173 לייקים

בלי להיות בפרטים , לא מאמין שהבן אדם הזה שם את הסכום שהוא שם על קבוצה שמשחקת באולם של 3,400 מקומות.
שליחת תגובה