איזה דמגוגיה מפוארת, בחייאת.רדנקו כתב: ↑26 נובמבר 2025, 11:23בלייזר לא היה מקבל דקות גם אם היה ספרדי והיה משחק בריאל מדריד.הפועל כתב: ↑26 נובמבר 2025, 10:55 למי אכפת? לי אכפת. ומסתמן שלעוד הרבה אנשים.
אחרת לא היה האשכול הזה, וזה לא היה מוזכר ואפילו עושה כותרות בכ"כ הרבה אתרים.
וברור שיש מה לעשות. מה שאפשר לעשות זה לזרוק את כל הכסף יותר על ישראלים ופחות על זרים. או להחליט מראש שיורוליג היא לא ה-מטרה ואין בלתה (או גם וגם). זה הכל ענין של סדר עדיפויות. זה בסדר לאמר - זה מה שאכפת לי, שנגיע כמה שיותר רחוק באירופה, ונהפוך כמה שיותר מהר לקבוצת צמרת אירופית, וכל השאר משני לזה. זה מצחיק לאמר אבל "אין מה לעשות" ו"למי אכפת" כשבעצם אתה אומר "לי לא אכפת כי הנחות היסוד שלי שונות משלך ושלך שוות מבחינתי לתחת".
אבל כשאתה משחק מול ריאל ומי שיש לך זה שגב, בלייזר ובר כשממול משחקים טאבארס והזוניה, אז אין לי בעיה עם זה.
אהבתי את הנחרצות שבה כתבת שבלייזר לא היה מקבל דקות גם אם היה ספרדי והיה משחק בריאל, שמבוססת על... ובכן כלום.
גם להעמיד את שגבר בלייזר ובר (שחקני סוף רוטציה) מול טבארס והזוניה (2 שחקנים טופ טופ יורוליג).
אולי כדאי להזכיר כאן לחברים שגם בפאקינג נבא כששחקני הספסל וקצה הרוטציה עולים לשחק, הרמה יורדת, מה לעשות. רק בהפועל שלנו אסור לקבל שניה אחת שבה החמישייה על המגרש היא לא הטובה ביותר האפשרית אחרת נאלץ לחזור ליורוקאפ או משהו כזה. ואנחנו מדברים על שחקני נבחרת ישראל, לא על רבינוביץ׳ וגיל בני.
ובכלל אוהב את ה״רמת יורוליג״ הזה, כאילו יש איזה קו סימון שמפריד בין רמת יורוליג ללא יורוליג ומדובר באקסיומה ידועה לכל. כולנו יודעים כמה זה בולשיט ושיש קבוצות ביורוקאפ שמפרקות קבוצות יורוליג.
מי שחושב שאם בלייזר, שחקן נבחרת ישראל שיודע לתת הגנה היה נותן לאיש, שחקן התקפה בינוני במקרה הטוב לנוח עוד 5 דקות אתמול, אז פתאום כל ההגנה שלנו היתה מתפרקת ובהתקפה היינו זורקים רק איירבולים, סובל מbias קיצוני נגד ישראלים ומבסס את הדעה שלו על כלום למעשה