זה רק אני או שהוא איזה 3-4 פעמים הרים ידיים ואז הוריד בייאוש כשלא קיבל מסירה?shaharot כתב: ↑25 נובמבר 2025, 23:20 אני באמת לא מבין למה לא מוסרים לו במתפרצות שהוא לבד. חוזר על עצמו כל משחק
ובכלל בדקות שהכל נתקע הוא קולע שלשה או שתיים מחזיר אותנו למשחק ואז מפסיקים למסור לו.
כרגע מעדיף שיזרוק 12-13 זריקות משלוש (במקום 7) ופחות 5-6 זריקות של גונס ומיציץ שמכדררים למוות ומעיפים סתם.
יש לנו קלעי על עם 47% משלוש שזורק רק 5 שלשות בממוצע למשחק.
אנטוניו בלייקני
- 7even
- קיבל.ה 3584 לייקים
יחד, רק יחד! 
-
אדום ותיק
- קיבל.ה 1015 לייקים
הפועל (איטודיס) לא מנצלים את מלוא יכולותיו של בלייקני!
הוא שומר טוב מאד, חוסם ועושה הגנה לא פחות טוב מגונס או מיציץ.
יש לוראיית משחק טובה ואם יבנו תרגיל וינחו אותו (מאמן) אז מה שראינו מול מכבי בסיום הדרבי לא תהייה אפיזודה חולפת!
הוא שומר טוב מאד, חוסם ועושה הגנה לא פחות טוב מגונס או מיציץ.
יש לוראיית משחק טובה ואם יבנו תרגיל וינחו אותו (מאמן) אז מה שראינו מול מכבי בסיום הדרבי לא תהייה אפיזודה חולפת!
השיא - זכיה באליפות במעוז הפאשיזם הירושלמי!
אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
- רדנקו
- קיבל.ה 2028 לייקים
בשביל למסור לו במתפרצות צריך שיהיו מתפרצות.shaharot כתב: ↑25 נובמבר 2025, 23:20 אני באמת לא מבין למה לא מוסרים לו במתפרצות שהוא לבד. חוזר על עצמו כל משחק
ובכלל בדקות שהכל נתקע הוא קולע שלשה או שתיים מחזיר אותנו למשחק ואז מפסיקים למסור לו.
כרגע מעדיף שיזרוק 12-13 זריקות משלוש (במקום 7) ופחות 5-6 זריקות של גונס ומיציץ שמכדררים למוות ומעיפים סתם.
אבל אצלנו עוצרים אחרי כל סל או ריבאונד בהגנה ולא רצים.
- Red Wolf
- קיבל.ה 1310 לייקים
כשהייתי בחטיבה, הייתי ב״חוג״ כדורסלרדנקו כתב: ↑27 נובמבר 2025, 13:24בשביל למסור לו במתפרצות צריך שיהיו מתפרצות.shaharot כתב: ↑25 נובמבר 2025, 23:20 אני באמת לא מבין למה לא מוסרים לו במתפרצות שהוא לבד. חוזר על עצמו כל משחק
המאמן שם כל הזמן אמר שאחרי שחוטפים סל ישר לקחת את הכדור ולהוציא אותו לא להתחיל עכשיו ״בית קברות״ הוא קרא לזה
אצלנו אחרי כל סל שחוטפים זה הלוויה, שבעה ״30״ ואז מתחילים את ההתקפה
- 7even
- קיבל.ה 3584 לייקים
האמת שאניס בדיוק ההיפך מזה.Red Wolf כתב: ↑27 נובמבר 2025, 14:00כשהייתי בחטיבה, הייתי ב״חוג״ כדורסלרדנקו כתב: ↑27 נובמבר 2025, 13:24בשביל למסור לו במתפרצות צריך שיהיו מתפרצות.shaharot כתב: ↑25 נובמבר 2025, 23:20 אני באמת לא מבין למה לא מוסרים לו במתפרצות שהוא לבד. חוזר על עצמו כל משחק
המאמן שם כל הזמן אמר שאחרי שחוטפים סל ישר לקחת את הכדור ולהוציא אותו לא להתחיל עכשיו ״בית קברות״ הוא קרא לזה
אצלנו אחרי כל סל שחוטפים זה הלוויה, שבעה ״30״ ואז מתחילים את ההתקפה
עוד לפני שהכדור ירד מהרשת הוא כבר בחצי.
אחת הסיבות שאני אוהב את המשחק שלו.
יחד, רק יחד!