Mkorman1 כתב: ↑23 נובמבר 2025, 20:30
לפי הארץ היורוליג לא חוזר ונראה. שזה עקב ההתחממות בצפון
במקרה כזה יחזירו לנו כסף ?
כן, נאמר שעד 30 יום מתום העונה יהיה החזר כספי על כל משחק שלא ישוחק בארץ.
זו חוצפה בלתי רגילה. למרות שזה היה כתוב.
מצד אחד שמים דדליין לחידוש ואם לא מחדשים המקום משתחרר לקהל, למרות שאין וודאו שה שחקים יחזרו, ומצד שני, אם המשחקים לא חוזרים, אנחנו למעשה שוב נותנים הלוואה בלי ריבית למועדון מכספנו הפרטי.
איש גדול כתב:מציע לכולם להנמיך ציפיות בלי קשר למה רשום איפה.
כל עוד זאת הממשלה שלנו לא יהיו פה חיים נורמלים לאורך זמן.
זאת ממשלה שעצם הקיום שלה זה לפתוח מלחמות אין לה מה למכור חוץ מזה
בלי להיכנס לפוליטיקה - אם אתה צודק אז העונה נשחק מחוץ לישראל וגם את העונה הבאה נתחיל בסופיה כי הבחירות רק בסוף אוקטובר 2026 וכרגע לא מעט סקרים מצביעים על כך שאין לאופוזיציה 61 (בלי הערבים) ולכן גם העונה הבאה תהיה בבולגריה לפי התיאוריה שלך.
גם אם ההצבעה תהיה לטובתנו, אני לא רואה את זה מחזיק לאורך זמן. חמאס, חיזבאללה, חותים, איראן, וכמובן האפשרות שאלה יהיו הטורקים ו/או המצרים.
הכל פה מבעבע.
איש גדול כתב:מציע לכולם להנמיך ציפיות בלי קשר למה רשום איפה.
כל עוד זאת הממשלה שלנו לא יהיו פה חיים נורמלים לאורך זמן.
זאת ממשלה שעצם הקיום שלה זה לפתוח מלחמות אין לה מה למכור חוץ מזה
בלי להיכנס לפוליטיקה - אם אתה צודק אז העונה נשחק מחוץ לישראל וגם את העונה הבאה נתחיל בסופיה כי הבחירות רק בסוף אוקטובר 2026 וכרגע לא מעט סקרים מצביעים על כך שאין לאופוזיציה 61 (בלי הערבים) ולכן גם העונה הבאה תהיה בבולגריה לפי התיאוריה שלך.
בגדול הבנת תתאוריה שלי אבל חלקית כי היא קצת יותר עמוקה ממה שתיארת.
כמו שאמרת לא נפתח פה עכשיו דיון על פוליטיקה
אבל בגדול אני חושב שגם אם המשחקים יחזרו זה לא יהיה להרבה זמן.
הממשלה זה חיה ונושמת ממלחמות ומזה שאנחנו נחיה בתחושת פחד וחוסר ודאות כי אז אנחנו לא שמים לב מה קורה בשאר התחומים בחיים.
אני חד משמעית מאמין ששגרה מלאה ורגועה לאורך זמן תהיה רק אחרי שנחליף אותה
מסינה לא עוזב, הוא נשאר כחלק מהצוות המקצועי. אולי נשבר לו להיות על הקווים. בכל זאת בן 66, אנשים יוצאים לפנסיה בגיל הזה. מה הוא צריך את כל הטיסות, הצעקות, הלילות הארוכים. רוצה קצת זמן עם הנכדים.
עוד אין הודעה רשמית, ולכן יש לי עוד תקווה שיקרה משהו. אבל כל האינדיקציות שאני מקבל, גם מהיורוליג וגם מהקבוצות בחו"ל, הן שלא חוזרים בדצמבר. בעוד שבועיים אמורות להגיע לכאן וילרבאן ו-ונציה לפגוש את הפועל ת"א והפועל ירושלים, וממה שאני שומע, אף אחת מהן בכלל לא הזמינה כרטיסי טיסה לישראל.
עוד אין הודעה רשמית, ולכן יש לי עוד תקווה שיקרה משהו. אבל כל האינדיקציות שאני מקבל, גם מהיורוליג וגם מהקבוצות בחו"ל, הן שלא חוזרים בדצמבר. בעוד שבועיים אמורות להגיע לכאן וילרבאן ו-ונציה לפגוש את הפועל ת"א והפועל ירושלים, וממה שאני שומע, אף אחת מהן בכלל לא הזמינה כרטיסי טיסה לישראל.
הכוכב מוכיחים שהיוונים לא כאלה מפחידים כמו שחשבנו. הרכז שלהם זה אלפיים רמות על הסוס המת שלנו ב 6 מיליון. כנל עמדה 4, מונקה מוכיח שאפשר גם לשמור וגם לקלוע בעמדה הזאת.
lior777 כתב:הכוכב מוכיחים שהיוונים לא כאלה מפחידים כמו שחשבנו. הרכז שלהם זה אלפיים רמות על הסוס המת שלנו ב 6 מיליון. כנל עמדה 4, מונקה מוכיח שאפשר גם לשמור וגם לקלוע בעמדה הזאת.
lior777 כתב: ↑26 נובמבר 2025, 22:17
הכוכב מוכיחים שהיוונים לא כאלה מפחידים כמו שחשבנו. הרכז שלהם זה אלפיים רמות על הסוס המת שלנו ב 6 מיליון. כנל עמדה 4, מונקה מוכיח שאפשר גם לשמור וגם לקלוע בעמדה הזאת.
גם מילאנו, מונאקו ואנדולו ניצחו אותם.
יודע כמה נגמר כשהפועל שיחקה מול שלושת הקבוצות האלה?