נהדרת

Sent from my 22101320G using Tapatalk

על הדקות שלו ביורוליג והאם זה מאכזב אותו ואיך הוא מרגיש לגבי זה. בר אמר לה שהיא כבר שאלה אותו והבטיחה שלא תשאל שוב
עופר פתח קווי חלוקה בשביל הכמות הזו, במקום לפתוח מכירה לקהל שלו. פשע.
Red Or Dead כתב: ↑22 נובמבר 2025, 21:16 שאפו ל-330 האוהדים שהגיעו
ירידה קלה מהכמעט 2,000 שהגיעו לשם בעונה שעברה, אבל מי סופר…

ברור, חילק אלפי כרטיסים. דביל אחד מתחיל שמועה וכל הדבילים אחריו ממשיכים אותה.יותם שירן הלא מקורי כתב: ↑22 נובמבר 2025, 23:22עופר פתח קווי חלוקה בשביל הכמות הזו, במקום לפתוח מכירה לקהל שלו. פשע.
היה אחלה אווירה היום ואחלה עידוד, כל הכבוד למעורבים. גם מראה שדי מילאו את היציע שהקצו לנו.
רגע שאבין...יותם שירן הלא מקורי כתב: ↑22 נובמבר 2025, 23:22עופר פתח קווי חלוקה בשביל הכמות הזו, במקום לפתוח מכירה לקהל שלו. פשע.
היה אחלה אווירה היום ואחלה עידוד, כל הכבוד למעורבים. גם מראה שדי מילאו את היציע שהקצו לנו.
ברור שירידה של 80% בכמות הקהל במשחק חוץ מעלה תחושת חמיצותקובי כתב: ↑22 נובמבר 2025, 23:57Red Or Dead כתב: ↑22 נובמבר 2025, 21:16 שאפו ל-330 האוהדים שהגיעו
![]()
אני מנוי. נכחתי. גם רכשתי 2 כרטיסים נוספים לאוהדי הפועל.7even כתב: ↑23 נובמבר 2025, 06:05רגע שאבין...יותם שירן הלא מקורי כתב: ↑22 נובמבר 2025, 23:22עופר פתח קווי חלוקה בשביל הכמות הזו, במקום לפתוח מכירה לקהל שלו. פשע.
חילקו
בחינם
לדרבי!
ועדיין לא באת?![]()
אתה חושש שנשכח אתכם? כל ההודעות שלך בנושא ממש צועקות את זה "אל תשכחו שאנחנו מחרימים"Red Or Dead כתב: ↑23 נובמבר 2025, 08:48ברור שירידה של 80% בכמות הקהל במשחק חוץ מעלה תחושת חמיצותקובי כתב: ↑22 נובמבר 2025, 23:57Red Or Dead כתב: ↑22 נובמבר 2025, 21:16 שאפו ל-330 האוהדים שהגיעו
![]()
אולי אצל מי שגילה את הקבוצה לפני שנתיים קצת פחות
אחלה.יותם שירן הלא מקורי כתב: ↑23 נובמבר 2025, 08:54אני מנוי. נכחתי. גם רכשתי 2 כרטיסים נוספים לאוהדי הפועל.7even כתב: ↑23 נובמבר 2025, 06:05רגע שאבין...יותם שירן הלא מקורי כתב: ↑22 נובמבר 2025, 23:22
עופר פתח קווי חלוקה בשביל הכמות הזו, במקום לפתוח מכירה לקהל שלו. פשע.
חילקו
בחינם
לדרבי!
ועדיין לא באת?![]()
2000 אוהדים לא היו שנה שעברה (לפחות לא רק של הפועל)Red Or Dead כתב: ↑22 נובמבר 2025, 21:16 שאפו ל-330 האוהדים שהגיעו
די, חבר. זה כבר נהיה מביךRed Or Dead כתב: ↑23 נובמבר 2025, 10:29 הנסיון הפתטי לקחת אוהדי הפועל שנמצאים ביציעים שנים רבות, ולתייג אותם כאוהדי מכבי, או ככאלה ששמחים כאשר הקבוצה מפסידה, הוא די עלוב ולמען האמת גם לא מרגש או מעצבן.
אבל אם זה מה שעוזר למרק את המצפון, So be it.
כפי שכבר אמרתי בעבר, מי שלא מבין את הבעיתיות בכך שכעבור שנה ישנה ירידה של כ-80% במספר המגיעים למשחק חוץ, או בכך שלמשחקי הבית מגיעים כ-3,000 אוהדים(וסחטיין על המאמץ המאוד גדול בדרבי שהצליח להניב כמות יפה של קהל, גם אם היו הזמנות וכו׳, אבל דרבי בית זה לא המבחן אלא הפיק), ושלפתור את הבעיות בין הקהל למועדון זה טופ-פריוריטי, לצערי כנראה שיגלה את זה בעתיד הלא רחוק. אלא אם אתם מאמינים שהפרויקט הזה יכול להמשיך לטווח ארוך בתצורה הזאת.
הבעיה אינה עם השאלה, הבעיה היא בתשובה של בר כבר התיחס לזה בעבר, והיה צריך פשוט לענות, התיחסתי בעבר , מה השאלה הבאה.
מסכים איתך לחלוטין בחלק שהדגשתי בתגובתך! אבל צריך 2 לטאנגו.Red Or Dead כתב: ↑23 נובמבר 2025, 10:29 לפתור את הבעיות בין הקהל למועדון זה טופ-פריוריטי, לצערי כנראה שיגלה את זה בעתיד הלא רחוק. אלא אם אתם מאמינים שהפרויקט הזה יכול להמשיך לטווח ארוך בתצורה הזאת.
לא באוהדי הפועל- הנהלת הפועל. החיצים הם רק לשם.
כן, בטח! בגלל זה אתם מקללים את האוהדים שמרימים שלטים בדרבי.יותם שירן הלא מקורי כתב: ↑23 נובמבר 2025, 11:05לא באוהדי הפועל- הנהלת הפועל. החיצים הם רק לשם.7even כתב: ↑23 נובמבר 2025, 09:27אחלה.יותם שירן הלא מקורי כתב: ↑23 נובמבר 2025, 08:54
אני מנוי. נכחתי. גם רכשתי 2 כרטיסים נוספים לאוהדי הפועל.
אז מה אתה רוצה בעצם?
למה אתה מתנגח באוהדי הפועל בלי הפסקה?
החצים הם רק לשם? לך תעשה סיבוב בטוויטר. אם תרצה אפנה אותך ליוזרים ספציפים.יותם שירן הלא מקורי כתב: ↑23 נובמבר 2025, 11:05לא באוהדי הפועל- הנהלת הפועל. החיצים הם רק לשם.7even כתב: ↑23 נובמבר 2025, 09:27אחלה.יותם שירן הלא מקורי כתב: ↑23 נובמבר 2025, 08:54
אני מנוי. נכחתי. גם רכשתי 2 כרטיסים נוספים לאוהדי הפועל.
אז מה אתה רוצה בעצם?
למה אתה מתנגח באוהדי הפועל בלי הפסקה?
אני דואג לצאת בטוויטר נגד אוהדים שיוצאים על *אוהדים* אחרים על זה שהם באים למשחקים. אני גם דן ומתווכח עם אוהדים כאמור שלא מציעים דבר מלבד פול סטול אבל רוצים רק שעופא יילך בחלק מהדברים, כאשר בשאר הדברים הם צודקים (עופר שיקר לא מעט)Niro כתב: ↑23 נובמבר 2025, 11:30החצים הם רק לשם? לך תעשה סיבוב בטוויטר. אם תרצה אפנה אותך ליוזרים ספציפים.
אם כבר מציינים, ראוי גם לציין שהמשחק בשנה שעברה בנתניה היה ברגע שיא של זעקות ה"תחזיקו אותי" של עופר על רקע החזרה שלו מההכרה בתוצאות הבוררות שהיה כמה ימים לפני המשחק, והוייב סביב המועדון היה בשפל רציני שאנחנו הולכים להתפרק. לא בדיוק אוירה כיפית שמעודדת הגעה.מילפורד כתב: ↑23 נובמבר 2025, 11:19 רק נציין, ששנה שעברה המשחק בנתניה היה בשיא תקופת ההחלפת ביתיות , כשאין משחקים בארץ באירופה גם , הקהל היה צמא למשחק הזה.
השנה הקהל די רווי במשחקים (אפילו אירופה בטלויזיה זה מתיש).
בנוסף, ממוצע הקהל במשחקי הבית מאז המעבר ליד אליהו גבוה מהמקסימום שנכנס בדרייב אין, כלומר מי שלא בא למשחקים, ועוד יש לו טענות על זה, זה מתוך אגואיזם נטו, המחשבה שמי שמוכן רק דרייב אין הוא יותר אוהד או מגיע לו יותר מאחרים.